«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι βιολογικοί γονείς του ISIS  Αμερική και  Αγγλία!

 αυτοπροστασία 1

Τα διεθνή αποβράσματα, οι οργανωτές και χρηματοδότες της τρομοκρατίας, βγάζουν λόγους συμπαράστασης, με κροκοδείλια δάκρυα!

Οι λαοί δεν θα ανοίξουν τα τσιμπλιασμένα μάτια τους, δεν θα συνέλθουν από την νάρκωση που τους έχουν ρίξει οι διεθνείς τραπεζικοί εκβιαστές με τους ηγέτες μαριονέτες και τα Πουλημένα ΜΜΕ;;;;;;;;

Δείτε την αισχρή και  χοντρή υποκρισία στο θέμα των βαλλιστικών πυραύλων!

Φωνάζουν οι εγκληματίες,  δεν μπορούν να έχουν βαλλιστικούς πυραύλους η Βόρεια Κορέα, το Ιράν και άλλες χώρες!

 Με  απειλές οικονομικούς εκβιασμούς, με απομονώσεις και στερήσεις, με αποκλεισμούς από τα απαραίτητα αγαθά επιβίωσης των λαών, που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι!!!

Ωμά λένε, γράφοντας πλέον και τους λαούς στα απόκρυφά τους, ότι μόνο εμείς θα έχουμε και σε όποιους εμείς θέλουμε θα  έχουν!

Παράδειγμα την ίδια ώρα που σήκωσε η Βόρεια Κορέα τον βαλλιστικό πύραυλο, την ίδια ώρα σήκωσε και η Τουρκία!!!!!

Ακούσατε να πει κανένας τίποτα για την Τουρκία;;;;

Γιατί;;;;;;;  Μήπως της Τουρκίας ήταν σοκολατένιος;;;;;

Ταλιμπάν, isis , με εκατοντάδες παρακλάδια είναι βιολογικά παιδιά της Αμερικής και της Αγγλίας, με ξαδέλφια της Γερμανίας, Ολλανδίας, Γαλλίας και άλλων επεκτατικών χωρών!

Και βγαίνουν οι δολοφόνοι με κροκοδείλια δάκρυα και θρηνούν δήθεν επάνω από τα  χιλιάδες αθώα θύματα!

Σε ότι μας αφορά, είναι κοντά η δημιουργία της παγκόσμιας φρίκης!

Πρώτα μας διαλύουν οικονομικά, κοινωνικά, και μετά έρχεται ο εμφύλιος!

Το ότι βλέπομαι όλο το πολιτικό σύστημα ότι είναι προδοτικό, δεν μας ενδιαφέρει, πέρα βρέχει, μα θα έρθει και σε μας η βροχή, τίποτα τα δίποδα ζώα ακλουθούν το πεπρωμένος τους στον θάνατο αδιαμαρτύρητα!

Τα σαπρόφυτα, Τσίπρας, Μητσοτάκης, Φώφη, Θεοδωράκης, Λεβέντης, Κουτσούμπας, Καμένος και λοιπά ανθελληνικά καθάρματα, κοροϊδεύουν και παίζουν με τον φόβο των Ελλήνων προς τα έκτροπα, που δεν έχουν αφήσει από το παρελθόν καλές αναμνήσεις!

Επιτέλους πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαός, ότι δεν θα γλυτώσει κανένας και οι έχοντες και οι μη έχοντες, απλά μας τρώνε σταδιακά να μην ενωθούμε και αντιδράσουμε, χρησιμοποιώντας  τον διαχρονικό και δοκιμασμένο σπόρο της διχόνοιας.

Έχουμε όλα τα όπλα που μπορούμε να πολεμήσουμε τους διεθνείς εκβιαστές και τους ντόπιους γενίτσαρους – και εγκληματίες – και νομικά – και με άλλα μέσα, ας αποφασίσουμε, ότι αξίζει να κάνουμε τις απαραίτητες θυσίες, για την πατρίδα μας, για τα παιδιά μας, για το αύριο, για έναν αξιοπρεπή θάνατο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>