«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σαν Έλληνας πλέω σε πελάγη ευτυχίας!

ελληνική σημαια Α

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τα καλά παιδιά τον Ραιμπαχ τον φαφούχτεν, χουφτεν – και όλους τους φιλέλληνες ηγέτες του κόσμου, τον καλό μας  πολιτικό κόσμο, που κατάλαβε ότι είμαστε ανίκανοι να είμαστε ελεύθεροι- και να κάνουμε κουμάντο στο κράτος μας!

Το έκαναν εταιρία ΑΕ αγ(ελλάς) και όλα πηγαίνουν ρολόι!

Τώρα που τους τα χαρίσαμε όλα βλέπεται ανίκανοι  νεοέλληνες πως όλα δουλεύουν και παράγουν κέρδη!

Τώρα τα αεροδρόμια διπλασίασαν το επιβατικό κινώ και τις πτήσεις, ο τουρισμός έκανε άλμα, οι σημαίες στις παραλίες είναι όλες πράσινες, μπλε, κόκκινες, μαύρες, τα σπίτια νοικιάζονται, ο στρατός μας δεν χρειάζεται να πολεμήσει, θέλεις να δίνεις τον κώλο σου σε δημόσια ευχαρίστηση, το κάνεις νόμιμα, τα όργανά σου απέκτησαν αξία στην μαύρη αγορά, μπορεις τώρα να εισαι σίγουρος, ότι όταν σε σφάξουν θα εισαι χρήσιμος και δεν θα σαπίσεις στο χώμα!

Οι Έλληνες τώρα να μην ανησυχούνε οι Τούρκοι έχουν να κάνουν με την Ευρώπη αν πειράξουν την Ελλάδα, το είπε ο πατριώτης Κοτζιάς!

Ζήτω στον Χούφτεν!

Ζήτω στην αγ(ελλάδα), τώρα το άρμεγμα γίνετε με παραγωγή αυξημένη, η αγ(ελλάδα) τώρα έχει γάλα να ποιοι όλος ο κόσμος, τα μπουρδέλα έχουν πληρότητα, οι νταβατζήδες είναι ευτυχισμένοι, οι κερδοσκόποι μπορούν να κάνουν απρόσκοπτα το πατριωτικό τους καθήκον, ο πολίτικος και πνευματικός κόσμος επέτυχε το ακατόρθωτο, βγαίνεις και βλέπεις κόσμο, μαύρους άσπρους, κίτρινους, δολοφόνους να κάνουν περίπατο για τις δουλειές τους, ξεφύγαμε από τον απομονωτισμό, από την εσωστρέφεια, γίναμε πράγματι Ευρωπαίοι, λειτουργεί ο πλουραλισμός, δεν έχουμε εκείνη την αντιπαθητική αστυνομία, το σχολείο αναβαθμίστηκε, έγινε επιμορφωτικό, σε καθοδηγεί στην γνώση του ΣΕΧ, δεν υπάρχει ρατσισμός, τώρα μπορεί όποιος αλλόφυλος θέλει, να έρθει να μήνη, θέλω δεν θέλω, ανθρωπιστικά στο σπίτι μου και στην χώρα μου!

Εεεεεεε, που πας όχι από αυτό το στενό είναι σκοτεινά, όχι από εκεί είναι παρακατιανοί που τους παρακαλάμε να τους δώσουμε δουλειά να δουλεύουν 24 ώρες το 24ορο με κουπόνια και δεν θέλουν, έχουν λέει οι αχαΐρευτοι το θράσος και το δικαίωμα να μιλούν για ελευθερίες , δικαιώματα και ανεξαρτησίες, άστους εκεί να πεθάνουν να βάλουν μυαλό!

Ζήτω ο Χούφτεν, ζήτω οι φιλέλληνες που έπρεπε να μα απειλήσουν για να γίνουμε προοδευτικοί άνθρωποι, συνεργάσιμοι, με ομαδική σύμπνοια προς  τους φίλους μας και προστάτες!

Ζήτω στους καλούς μας πολιτικούς, που δεν έκαναν αυτά τα χαζά που ζητούσαμε στις εκλογές και μας επήγαν μπροστά με δική τους ευθύνη, που οδηγούν τον τόπο στην πρόοδο, που μας έκαναν με το ζόρι Ευρωπαίους, που είμαστε ένα τσούρμο αμόρφωτοι, μπαταξήδες, ατίθασοι, κακομαθημένοι, τεμπέληδες, μονόχνοτοι, διεφθαρμένοι, τώρα που τα χαρίσαμε όλα τα παραπάνω δεν υπάρχουν, γίναμε κύριοι, τώρα είμαστε οι σωστοί που πράξαμε πολιτισμένα το καθήκον μας σαν δούλοι, βδελύγματα, προδότες, δούλοι, ανίκανοι να φέρουμε το όνομα Έλληνες!

Ζήτω στον Χούφτεν που οργώνει τα υπουργεία και τους περιφερειάρχες και οργανώνει  την επόμενη αναβάθμιση της πατρίδος μας σε καντόνια, να ξέρουμε μωρέ αδελφάκι μου ποιος είναι υπεύθυνος, αφού θα πάρουν από ένα κομμάτι όλοι οι φίλοι μας προστάτες μας!

Μπορεί εμάς να μας στείλουν σε κρεματόρια, αλλά η πατρίδα μας θα γίνει ξακουστή!

Θα ζητήσω ευγενικά από τους εναπομείναντες Έλληνες, να με συγχωρήσουν, που θα αποχωρίσω από το κείμενο, με το ζόρι κρατιέμαι, για να προλάβω να δω το  Survivor!!!

Μπορεί να μου επήραν την πατρίδα μου, αλλά με αποζημίωσαν με το Survivor!

Να είναι καλά τα πατριωτικά ΜΜΕ!!!

Μπορεί να είμαι άνεργος, χωρίς σπίτι, νηστικός, χωρίς φάρμακα, να κοιμάμαι στο πεζοδρόμιο, να έχασα γυναίκα και παιδιά, αλλά ο καταστηματάρχης που έχω κατασκηνώσει μπροστά στο μαγαζί του, να είναι καλά ο άνθρωπος, αφήνει ανοιχτή την τηλεόραση και βλέπω το αγαπημένο μου πρόγραμμα το Survivor!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>