«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες βρισκόμαστε υπό διωγμόν της 5ης φάλαγγος των εχθρών της Πατρίδος, οι οποίοι έχουν στήσει μέτωπον εντός των τειχών……………….

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

   ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ

  ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ & ΜΗΝΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΣΟΡΟΣ Σ

Το ακροτελεύτιον άρθρον το Συντάγματος των Ελλήνων, παρ.2 γράφει,

«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ, και η ΑΦΟΣΙΩΣΗ στη ΠΑΤΡΙΔΑ, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων».

παρ.4 γράφει,  

«Η τήρηση του Συντάγματος των Ελλήνων επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλάβει την Πατρίδα».

Την Ελληνική Δημοκρατία, την κατάντησε η Παγκόσμια Κυβέρνηση των δανειστών, με την βοήθεια επίορκων πολιτικών, «σαν τα μούτρα τους», λέει ο Λαός.

Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στο Κράτος ημών ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ως γνωστόν η Πατρίδα μας κατελήφθη από πλήθη και στίφη Μουσουλμάνων  λαθρομεταναστών.

Τελευταία οι επίορκοι πολιτικοί, υπό την πίεση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των Κοσμοκρατόρων,  ψήφισαν νόμο περί Ρατσισμού, ο οποίος καταργεί την Ελευθερία του λόγου, και τις Ελευθερίες των Ελλήνων.

Πως λοιπόν εμείς οι Έλληνες να υπερασπιστούμε την Ελλάδα-Πατρίδα, και το Σύνταγμα, όταν επικρέμαται επί της κεφαλής μας, ο Ρατσιστικός Νόμος;;;

Οι Κοσμοκράτορες υλοποίησαν τα σχέδιά τους, για την ανάμειξη των Λαών της Ευρώπης.

Εμείς οι Έλληνες τι κάνουμε για την Πατρίδα, την Ελλάδα;;;

Ιδρύθη αρμόδιος εισαγγελέας, και ειδικόν τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. για τον Αντι-Ρατσιστικό νόμο, που οι αρμόδιοι φορείς & Θεσμοί χρησιμοποιούν το νόμο αυτό κατά το δοκούν, και σύμφωνα με τη μήνυση των εχθρών των Ελλήνων, και σχηματίζουν δικογραφίες κατά των Ελλήνων Πατριωτών.

Ο Αντι-Ρατσιστικός Νόμος, προστατεύει τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς στην  χώρα  μας, εις τρόπον ώστε ο Τούρκος & Αλβανός επιτιθέμενος εχθρός, να βρίσκει Μουσουλμανικό σύμμαχο εντός των τειχών.

Ο Αντι-Ρατσιστικός Νόμος είναι δημιούργημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων & Παγκοσμιοποίησης των Κοσμοκρατόρων εχθρών του Ελληνισμού, βρίσκει δε υποστήριξη από τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές, κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Ως γνωστόν στη χώρα μας λειτουργούν διάφορες ΜΚΟ, ιδρυθείσες και χρηματοδοτούμενες από τον ανθέλληνα  Κοσμοκράτορα ΣΟΡΟΣ, μέλος της Ν.Τ.Π.

Οι ΜΚΟ αυτές λειτουργούν κατά των Ελλήνων!!!

Οι  ΜΚΟ αυτές δεν χάνουν ευκαιρία να μηνύουν Έλληνες Πατριώτες, για δήθεν Ρατσισμό & Αντι-Σημιτισμό, ενώ οι Έλληνες Πατριώτες μάχονται για την Ελλάδα.

Είναι βλέπετε ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ & ΜΗΝΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ……

Στα άλλα εθνοφελή και Πατριωτικά Κράτη, δεν τολμούν να λειτουργήσουν αυτές οι ΜΚΟ, παρά μόνον εάν λειτουργούν υπερ του Κράτους, και ΟΧΙ  υπέρ των εχθρών του Κράτους.

Αυτά για πληροφόρηση προς τις Αρχές της Ανωτάτης Δικαιοσύνης, ώστε να σπεύσουν να ενημερώσουν τα αρμόδια δικαστήρια, που δικάζουν μηνύσεις, κατά των Ελλήνων Πατριωτών!!!

Οι Έλληνες βρισκόμαστε υπό διωγμόν της 5ης φάλαγγος των εχθρών της Πατρίδος, οι οποίοι έχουν στήσει μέτωπον εντός των τειχών……………….

                       ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

       ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>