«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑ’Ι’ΖΟΝΤΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

          05.05.2017

 ΑΘΑΝΑΤΗ

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι βυζαντιορθοδοξοι Ρωμιοι ειναι αυτοι που με δακρυβρεχτο παθος ακομη και σημερα λατρευουν ακριβως εκεινον τον εβρα’ι’κο θεο (Γιαχβε!) που πριν 1700 χρονια μεθοδικα και αλυπητα κατασυντριψε τον πολιτισμο τους!

Ειναι δυνατη η αναστροφη της ως ανω καταστασης; Μπορουν οι υπο ισλαμοποιηση σημερα στην πρωτη γραμμη της Ε.Ε. ευρισκομενοι Βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι του πλανητη μας να ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΝ, παρ’ ολου που οι Εφιαλτες απεφασισαν να καταστρεψουν την «Ιερα Οδο» για να κτοισουν ισλαμικο τεμενος στο Βοτανικο;

ΑΘΗΝΑ ΙΕΡΟ

Στο εργο του περιηγητη Παυσανια, «Ελλαδος-Περιηγησις», στο βιβλιο «αττικα», 37,4, υπαρχει το ακολουθο αποσπασμα:

         «…ωκοδομηται δε κατα την οδον ναος ου μεγας καλουμενος Κυαμιτου.

 Σαφες δε ουδεν εχει λεγειν ειτε πρωτος κυαμους εσπειρεν ουτος ειτε τινα επεφημησαν ηρωα, οτι των κυαμων ανενεγκειν ουκ εστε αφισιν ες Δημητρα την ευρεσιν.

Οστις δε ηδη τελετην Ελευσινι ειδε ‘η τα καλουμενα Ορφικα επελεξατο, οιδεν ‘ο λεγω…»

    («Στον δρομο, την Ιερα Οδο και στο σημειο που περνα τον Κηφισο, πηγαινοντας προς την Ελευσινα, εχουν χτισει μικρο ναο, που λεγεται Κυαμιτου.

Δεν μπορω να πω με σαφηνεια, αν τον ωνομασαν ετσι, επειδη αυτος πρωτος καλλιεργησε κυαμους ‘η αν εδωσαν αυτο το ονομα σε καποιον ηρωα, αφου δεν μπορουσαν να αποδωσουν την ευρεση αυτων στη Δημητρα.

   Οποιος ειδε τα Εν Ελευσινι Μυστηρια ‘η διαβασε τα λεγομενα Ορφικα, ξερει για ποιο πραγμα μιλω…»).

Ο Παυσανιας στο ως ανω αποσπασμα θιγει θεμα, που μονο μυημενοι στα Ελευσινια ‘η τα Ορφικα μυστηρια μπορουν να καταλαβουν και αποφευγει χωρις δισταγμο ννα δημοσιευση στο βιβλιο του οτιδηποτε σχετικο.

Ο Ονησιφορου Μ. αποκρυπτογραφησε με την Αριθμολεξια το ως ανω αποσπασμα του Παυσανια (9).

Οι φυσικες επιστημες  αποκαλυπτουν στους ανθρωπους οτι ειναι φυλακισμενοι εντος ενος  αδυσωπητου και αορατου πλεγματος φυσικων νομων, που ρυθμιζουν την υπαρξη τους και αυτης του συμπαντος μας.

Κατα το δευτερο θερμοδυναμικο αξιωμα οι φυσικες διαδικασιες στην φυσικη δεν ειναι αναστρεψημες!

Δεν μπορει π.χ. να μεταφερθη η θερμοτητα απο μια περιοχη χαμηλης προς μια περιοχη υψηλης θερμοκρασιας.

Ισχυει το αξιωμα αυτο και σε αλλους τομεις της ανθρωπινης υπαρξης;

Η επιστροφη των Ρωμιων στην αρχαια Ελλαδα,   δηλαδη σε περιοχη υψηλης θερμοκρασιας, θα αποτελουσε γιγαντιαια προοδο.

Ενα τεραστιο πολιτιστικο αλμα ως και  μια αποδοση της  οφειλομενης τιμης στους επιφανεις προγονους των Ελληνων!

Υπαρχουν περιπτωσεις αναστροφης του δευτερου θερμοδυναμικου αξιωματος της φυσικης;

Ναι, υπαρχουν!

Πανω απο την Φωτοσφαιρα του Ηλιου μας βρισκεται η Χρωματοσφαιρα και η Κορωνα.

Ενω στην Φωτοσφαιρα η θερμοκρασια δεν υπερβαινει τους 6.000 βαθμους Κελσιου, αυτη κειται στην Κορωνα πανω απο 1 εκατομμυρια βαθμους Κελσιου.

Συνεπως μονο εαν σημερα οι ιουδα’ι’ζοντες Βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι ενστερνισθουν το ηθικο και επιστημονικο περιεχομενο της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου θα πραγματοποιησουν με την αναστροφης τους παλι τεραστια αλματα εθνικης προοδου.

Πως ομως κατι τετοιο, που ειναι τοσο απαραιτητο για την μεθοδικη νικη του ιουδα’ι’κου δολου θα ενστερνισθουν επιτελους οι σημερινοι Βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι του πλανητη μας;

Ποιοι θα μπορουσαν να συμβαλουν προς την κατευθυνση αυτη;

Σε καμμια περιπτωση η εβραιοφρονη καστα της ορθοδοξης απατης των ανδρων που φορουν ακομη μαυρες φουστες!

Οι χειροτονημενοι πρωτοι επισκοποι της καστας αυτης, κατα βαση ελληνοποιημενοι (ελληνωνυμοι) Εβραιοι, ειναι αυτοι που αφησαν στην ακρη την υποκριτικη τους αγαπη, η οποια αποτελουσε την πρωτη φαση της εδραιωσης τους εως να περασουν σταδιακα στο επομενο βημα της ουσιαστικοτερης μετεξελιψης τους σε αμειλικτη εξουσιαστικη δυναμη που διατηρειται μεχρι τις ημερες μας.

Η αποκοπη των Ελληνων απο λαμπρους και αξιοζηλευτους προγονους, δηλαδη ο Αφελληνισμος                                               τους, αρχισε μετα την εμφανιση στο ιστορικο προσκηνιο (1, 2) του ιουδαιο-χριστιανισμου.

Ο  αβρααμικος διαμελισμος, οπως τον περιγραφει ο ραβινος  Elli Ravage (3, 4), γνωριζε πολυ καλα και με ακριβεια που στην Ελληνικοτητα και στον Ελληνισμο οφειλεν να πρωτοχτυπηση με τον μεθοδικο του δολο.

Γνωριζε και γνωριζει ακομη πολυ καλα, οτι την συνειδηση ενιαιας οντοτητας ενος εθνους, περισσοτερο απο οτιδηποτε, την δημιουργει η συνεκτικη δυναμη της πολιτισμικης του ιστοριας.

Αυτην συνεπως πρωτοχτυπησε με τον εμπρησμο της Βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας για να χαθη μαζι της και η μνημη της Μεσογειου θαλασσης, δηλαδη η αρχαιοτερη και η πληρεστερη εξιστορηση της μαχομενης αρχαιοελληνικης νοημοσυνης.

Πυρπολυθηκαν βιβλια-πληροφοριες για τον πρωτο-κατακλυσμικο πολιτισμο των Κυκλαδων, για τα πολυτραγουδισμενα Ολυμπιο-Ορφικα του πρωτο-Θρακικου, πρωτο-Μινω’ι’κου, Κρητο-Κυπριακου, καθως και πρωτου-Ιωνικου πολιτισμου.

Εγιναν σταχτη ατελειωτες αξιοθαυμαστες θρησκειο-λαογραφικες λεπτομερειες του εκτεταμενου Πρωτο-πελασγικου κοσμου της Προ- και της Πρωτο-κατακλυσματικης Μεσογειου θαλασσης.

Χαθηκαν στην πυρα λαλιστατοι μυθοι πολλαπλων κατακλυσμων, Ωγυγου, Δευκαλιωνος, Σαμοθρακης, Ροδου, Θριασιου πεδιου και πολλων αλλων.

Χαθηκαν στην πυρα ιστοριες πρωτοπολιτισμων οπως της καταποντισμενης Αιγηιδος, της αρχεγονης Αθηνας, της μυθικης Ατλαντιδος, της Κρονιας και της Μινω’ι’κης Αιγυπτου.

Οι εκ των Βυζαντινορθοδοξων ζητιανων του πλανητη μας καταστροφες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου εχουν μεχρι τις ημερες μας δυστυχως για τους Ελληνες εναν παντοδυναμο συμμαχο, την ληθη!

Αληθεια, για ποσες χιλιετιες ακομη, μετα τις δυο που περασαν, θα ειναι οι εναπομειναντες ακομη Ελληνες αλλα και οι Βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι διατεθειμενοι να αφησουν τον κεντρικοτερο κοινωνικο τους στυλο, την ιουδα’ι’κη θρησκευτικη αιρεση που ψευδεπιγραφα ονομαζεται Ορθοδοξια, εξω και μακρια απο οποιονδηποτε ελεγχο;

Ειναι πραγματικα ενα τραγικο φαινομενο να ακολουθη στον 21ον μ.Χ. αιωνα μια ολοκληρη χωρα χωρις δευτερη σκεψη, τις υποδειξεις των «Εβραιων Αβαδων», δηλαδη του προκαθημενου του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος Κωνσταντινουπολεως (5) και των Αθηνων (6, 7), χωρις καμμια φωνη διαφοροποιησης και ελεγχου…και αυτη η χωρα να ειναι η ιδια που καποτε φιλοξενησε τους μεγαλυτερους και τους πιο πεισματικους και παραγωγικους αμφισβητιες ολων των εποχων και ο λογος της κυριαρχησε σε ολες τις περιοχες της Μεσογειου θαλασσης και οχι μονο και αποτελουσε παντα μεχρι τα χρονια της κοσμοκρατοριας των Ρωμαιων το προοιμιο για  καθε δραση!!!

Μεχρι τοτε το Ελληνικο πνευμα κατειχε τα σκηπτρα στην πορεια της ανθρωποτητας, ο δε ελληνικος αποικισμος ηταν πρωτιστα πολιτιστικος και μετα οτιδηποτε αλλο.

Η παρουσια του Μεγαλου Αλεξανδρου στις συειδησεις των λαων μιας τοσο μεγαλης περιοχης που φθανει μεχρι τις Ινδιες μαρτυρα του λογου το αληθες.

Για τις τοσο σοβαρες σκεψεις αναστροφης της σημερινης τραγικης καταστασης, για επιστροφη στην Αρχαια Ελλαδα, για ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ προς τιμην των επιφανων προγονων των Ελληνων, θα πρεπει πρωτα να ερμηνευτουν τα αιτια για τα οποια η ανθρωποτητα καποια στιγμη αλλαζει πορεια και γινεται εχθρικη κατα της Ελληνικης προοπτικης.

Τι ειναι αυτο που υποχρεωσε ενα μεγαλο πληθος λαων να μεταβαλουν την νοητικη αναπτυξη σε πνευματικη υστερηση με καθιερωση νεων προτυπων που μετεφεραν την λυση των υπαρξιακων ανθρωπινων προβληματων σε μια ζωη εξω απο την φυσικη, καλλιεργωντας και την υποταγη στην μοιρα;

Εδω ποιανει παλι ο γραφων με τα χερια του πυρακτωμενο σιδηρο και κινδυνευει να χαρακτηρισθη απο τους λεκεδες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου με την σκοπημα παραμορφωμενη εννοια του «Αντισημιτισμου».

Λες και οι Ιουδαιοι ειναι οι μοναδικοι «Σημιτες!».

Κυριαρχο ρολο στην ως ανω αναφερθεισα αλλαγη επαιξε ο «Ιουδα’ι’σμος» (3, 4) και οι δυο ιουδαιογεννεις θρησκειες Χριστιανισμος και Ισλαμισμος.

Τα ιδια αιτια κρυβονται και στην σημερινη Ισλαμοποιηση των ιουδα’ι’ζοντων βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων του πλανητη μας.

Οι δυο νεες θρησκειες, Χριστιανισμος και Ισλαμισμος, με την αναπτυξη τους, πρωτα ο Χριστιανισμος και μετα ο Ισλαμισμος, εξυπηρετησαν και ελυσαν και συνεχιζουν να εξυπηρετουν και να λυνουν κατα τον καλυτερο τροπο τα προβληματα ελεγχου της εκαστοτε κρατικης εξουσιας, διοτι αυτες μιλουσαν και μιλουν στις ψυχες των φτωχων υπηκοων της εκαστοτε εξουσιας και ειναι πασιγνωστο οτι η υλικη φτωχεια συμβαδιζει, οπως στο σημερινο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, με την πνευματικη.

Οι αμαθεις και φτωχοι υπηκουοι καθε κρατικης εξουσιας εδωσαν νοημα στην ζωη τους, με τον Χριστιανισμο και Ισλαμισμο.

Σημερα πισω απο την περιφημη τρομακτικη απατη «ISIS», στο Ιρακ και στην Συρια, κρυβεται το περιφημο επισης «Σχεδιο-YINON» για την ιδρυση του «Μεγαλου-Ισραηλ».

Το σχεδιο αυτο δημοσιευθηκε στο περιοδικο Kivounim (Προσανατολισμοι) που εκδιδεται στην Ιερουσαλημ απο την παγκοσμια σιωνιστικη οργανωση σχετικα με τα στρατηγικα σχεδια του Ισραηλ για την δεκαετια του 1980 (8) και περιγραφει με λεπτομερειες αυτα που συνεβαισαν και συμβαινουν σημερα στο Ιρακ και στην Συρια και θα συμβουν αυριο στην Αιγυπτο και βασιζεται στον προφητικο διαμελισμο των εθνων απο τον Αβρααμ.

«Την ημερα δε εκεινη, διαθηκε εκαμε ο Κυριος προς τον Αβρααμ λεγων (Ο’. Γεν. ΙΕ’ 7-20): Εις το σπερμα σου εδωσα την γην ταυτην. Απο του ποταμου της Αιγυπτου εως του ποταμου του μεγαλου, του ποταμου Ευρατου, τους Κενεζαιους, τους Κεδμωναιους,  τους Χαιτταιους, τους Φερεζαιους, τους Ραφα’ι’ν, τους Αμορραιους, τους Χαναναιους, τους Ευαιους, τους Γεργεσαιους και τους Ιεβουσαιους».

Η ορθη διαγνωση μιας τραγικης καταστασης οπως αυτης που επικρατει στα κοινωνικο-πολιτικο-θρησκευτικα  δεδομενα του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και ο προσδιορισμος των αιτιων, θα μπορουσε να γινη η αρχη της θεραπειας.

Οι θρηνοι πασης καταστροφικης απωλειας οπως π.χ. του Κυπριακου, χωρις αναζητησεις σε βαθος των αιτιων, δεν οδηγει σε τιποτε.

Ο χρονος απολυνει τον πονο, οι γενιες αλλαζουν και οι καταστροφες επανερχονται ανεμποδιστες!

Αυτες θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι στο εγγυς μελλον το Μακεδονικο, το Θρακικο, το Αρχιπελαγος του Αιγαιου κ.α.

Το φαινομενο αυτο στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ειναι απολυτως εξηγησιμο αφου, απ’ τον δουλοπρεπη Νεποτισμο που ασκει πανταχου εξουσια (πολιτικη, αμυνα, οικονομια, δικαιοσυνη, θρησκεια), απουσιαζουν τελειως οι θεσμικοι πολιτισμικοι του φυλακες και τα διαχρονικα συμβουλια ασυμβιβαστων Ελληνων σοφων, που, σε διαχρονικη βαση, θα μελετουσαν ολα ανεξαιρετως τα δεδομενα των ιστορικο-κοινωνικων παθησεων της υπο Ισλαμοποιηση ευρισκομενης βυζαντινορθοδοξης Ρωμιοσυνης.

Η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια η οποια ως ιουδα’ι’κη αιρεση λαθρα φιλοξενειται και κυριαρχει εδω και 1700 χρονια στην ενδοξη χωρα των Αρχαιων Ελληνων, ειναι η κυρια αιτια των κοινωνικων αγκυλωσεων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, περιβεβλημενη με ενα αδιαπεραστο υποκριτικο μανδυα ιεροπρεπειας και καταφερνει ακομη και σημερα να μην συμπεριλαμβανεται στους υποψηφιους φορεις της κοινωνικης αναπηριας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

Μετα απο 1700 κυριαρχιας οφειλει επιτελους να σημανη η ωρα της τελικης αναμετρισης με την παναρχαια αυτη ψευδο-ιεροτητα που ειναι υπευθυνη για ολα τα δεινα της πατριδας μας.

Κυρια πηγη συνεπως των χειροτερων ιστορικων δεινων των Ελληνων ειναι η εβρα’ι’κη θρησκευτικη αιρεση που φερει το ονομα Ορθοδοξια και ολες οι εβρα’ι’κης προελευσης οργανωσεις ως μασονικες στοες, Ροταρυ, Λα’ι’ονς, λεσχη Bilderberg κ.α.

Με ολο τον ως ανω συρφετο ο ιστορικος Ελληνισμος βρισκεται μεχρι σημερα ερμαιο των πανουργων διαχρονικων εχθρων του.

Μετα απο 1700 κυριαρχιας της ιουδα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης, οι Ρωμιοι πρεπει να αποκτησουν ξανα την ιδιαιτεροτητα και μοναδικοτητα τους και να αντισταθουν αυτοματα στον ηθικο, πολιτισμικο και οικονομικο τους ισοπεδωτισμο που επιδιωκεται απο την Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, δηλαδη στην ισλαμοποιηση τους.

Τι πραγμα και πως θα μπορουσε να γινη, χωρις ο ρυθμος της αντιδρασης να υπολειπεται του ρυθμου της καταστροφης και να ματαιωνεται;

Αναμφισβητητα η αντιδραση πρεπει να περιεχη συστατικα μιας οδυσσειακης τελεια και με λεπτομερειες σχεδιασμενη αντεπιθεσης, απο μια ολιγομελη ομαδα σοφων Ελληνων (Ιερατειο της Θεας Αθηνας).

Μια διαχρονικη μεθοδικη εξερευνηση των αντιπαλων θεσεων και διαβρωση αυτων, οχι μονο θα μπορουσε να αναστρεψη τις αφανιστικες για την Ρωμιοσυνη εξελιξεις ισλαμοποιησης αλλα θα καθιερωνε και τον «Ελληνα» παλι ως τον ευφυεστερο δημιουργο αλλα και τον παναξιο, πανουργο θεματοφυλακα των κεκτημενων του μεσογειακου πολιτισμου!

Εναν Οδυσσεα ως ηγετη του εκτελεστικου οργανου (Αχιλλευςχρειαζεται η Ελλαδα, που θα επιβληθη και με εμπνευσμενη πολιτικη θα αγωνισθη για την τοσο απαραιτητη ανορθωση, η οποια προ’υ’ποθετει την Επανελληνιση των Ρωμιων.

Σε αυτον τον Οδυσσεα που αν υπαρχει τωρα ‘η αν ελθη σε λιγο ως απεσταλμενος της Ειμαρμενης, η πατριδα μας εναποθετει τα παντα.

Οι σημερινοι μνηστηρες της πολιτικης, της οικονομιας, της αμυνας, της δικαιοσυνης και της ορθοδοξιας, οσες χιλιαδες και εαν ειναι, θα ειναι ηδη νεκροι απο την στιγμην που ο νεος πανουργος Οδυσσεας πατησει το ποδι του μεταμορωμενος αυτη την φορα οχι στην Ιθακη αλλα στην Αθηνα, αφου προηγουμενως δημιουργησει αθεατος τις προ’υ’ποθεσεις της νικης του και γνωρισει απο κοντα και αφοπλισει τους αντιπαλους του.

Με αλλα λογια!

Μονο η διαχρονικη αναλυτικη παρατηρηση των αντιπαλων στο εσωτερικο της χωρας, δηλαδη με εφαρμογη της επιστημης της εχθρογνωσιας θα μπορουσαν ναδημιουργηθουν οι προ’υ’ποθεσεις για την εξοντωση τους.

Οι σημερινοι παγηδευτες πασης κομματικης και θρησκευτικης αποχρωσης και προελευσης πρεπει πρωτα να παγηδευτουν και μετα να εξοντωθουν.

Μελη του εκτελεστικου οργανου «Αχιλλευς» θα πλημμυρισουν ολες τις ιουδα’ι’κης προελευσης οργανωσεις και δεν θα δυστασουν να γινουν παπαδες, μοναχοι και δεσποταδες για παραλλαγη και για νε μεινουν αορατοι.

Ολες οι πληροφοριες θα καταληγουν στο «Ιερατειο της Θεας Αθηνας» και οι αποφασεις θα καταληγουν στον Οδυσσεα για εκτελεση χωρις ιχνη οικτου.

Η ευγενικη, ενδοξη και αξεπεραστα σοφη καταγωγη των Ελληνων, χωρις την αισθηση του παραπλανητικου δολου και την γυμνασμενη χρηση του αντιδολου πολυ λιγο βοηθησαν στο παρελθον στην αποφυγη της συντριβης.

Βιβλιογραφια

  1. Χατζηθεοδωρου Γ. Προς τους βυζαντινορθοδοξους «ζητιανους-Ρωμιους»

                                      <berlin-athen.eu>, 16.04.2017

  1. Λαμπρου Δ. «’Ξου! Ρωμιοσυνη αναβαθη, που ρευεσαι σαπιλα…»

                                      Δαυλος, αρ. 279, Απριλιος 2005, σ. 18526-18527

  1. Marcus Eli Ravage Μια αληθεινη υποθεση εναντιον των Εβραιων

                                      The Century Magazine, Januar 1928, USA

  1. Marcus Eli Ravage Απεσταλμενος στους Εθνικους

                                      The Century Magazine, Februas 1928, USA

  1. Ελευθεριου Κ. «Εθνικη Εορτη» του Πατριαρχειου η σφαγη των

                                       Ελληνων της Μικρας Ασιας.

                                       Δαυλος, αρ. 282, Ιουλ.-Αυγ. 2005, σ. 18838-18839

  1. Κετσεας Ι. Ιερωνυμος (Θηβων): Δεν αποφαζιζει η Αρχαιολογια,

                                       αποφασιζω Εγω! Πως κατεστραφη η Κοιλαδα των

                                       Μουσων.

                                       Δαυλος, αρ. 279, Απριλιος 2005, σ. 18599-18602

  1. Κουβαλακης Παν. Με χιλιαδες τοννους μπετον θαβει το Αλσος των

                                        Μουσων η Μητροπολη Θηβων-Λειβαδιας

                                        Δαυλος αρ. 248-249, Αυγ.-Σεπτ. 2002, σ.16109-16113

  1. Γκαρωντυ Ροζε Θεμελειωδεις Μυθοι της Ισραηλινης πολιτικης.

                                        Εκδοτικος Οικος, Βιβλιοπωλειο Ιπποκρατους 65.

                                        Αθηνα 110680

  1. Ορνησιφορου Μ. Το Μυστικο του Παυσανια

                                        Δαυλος, αρ. 232, Απριλιος 2001, σ. 14869-14886

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑ’Ι’ΖΟΝΤΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!

  • .
    .
    ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ,
    .
    ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ,
    .
    ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ !
    .
    Η ΕΛΛΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΕΙ.
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
    .
    ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ
    .
    ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ …………
    .
    Η ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ , Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ , Ο ΠΟΝΟΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ………….
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ !
    .
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ
    .
    ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ………..
    .
    .
    .

    https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png
    .
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ Ή ΑΛΛΑΓΗΣ …………
    .
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
    .
    Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ…………..
    .
    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
    .
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ !
    .
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΟ ……
    .
    ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. Χατζηθεοδώρου ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ
    .
    ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ…………….
    .
    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ !
    .
    .
    .

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ
    .
    .
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>