«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έτυμο το προτεκτοράτο Η Ελλάς χωρίς καμία αντίσταση τα ζώα υπάκουα στο σφαγείο!

ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ευρωπαϊκά όργανα ανθελλήνων για τους θεσμούς της Ελλάδας, λέγοντας συλλήβδην ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες υπάλληλοι είναι για την χωματερή!

Για τη βαθιά μεταρρύθμιση που απαιτείται στην Ελλάδα, όμως, δεν αρκεί η παροχή τεχνικής βοήθειας, η αλλαγή κάποιων νόμων ή η αναδιάταξη των υφιστάμενων πόρων της ελληνικής κρατικής μηχανής.
Απαιτείται νέο ανθρώπινο δυναμικό με υψηλά προσόντα, επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια αριστείας και κυρίως αδέσμευτο από τις παλιές πελατειακές δομές εξουσίας.
Η Ε.Ε. πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα να αντλήσει το δυναμικό αυτό, διοχετεύοντας ένα σημαντικό τμήμα της τρέχουσας οικονομικής στήριξης στη μεταρρύθμιση των ελληνικών θεσμών.
Από την πλευρά της, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δεχθεί κάποιας μορφής συμμετοχή των ευρωπαϊκών θεσμών στη διαδικασία επιλογής του προσωπικού, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα ευρωπαϊκά χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταρρύθμιση της χώρας και όχι για την εξυπηρέτηση κομματικών φίλων και τη διαιώνιση του πελατειακού συστήματος εξαρτήσεων που οδήγησε έως εδώ.

Το κερασάκι αρχίζει και δένει, θα αλλάξουμε τους διεφθαρμένους Έλληνες υπαλλήλους με Ευρωπαϊκούς ανθέλληνες και πληρωμένους Έλληνες προδότες!!!
Οι νέοι δημόσιοι λειτουργοί θα μπορούσαν να προσληφθούν με τη βοήθεια της Ε.Ε. και να τοποθετηθούν σε κρίσιμες θέσεις στην Ελλάδα.
Κατάλληλοι υποψήφιοι βρίσκονται τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στην ελληνική διασπορά:

στα διεθνή και στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, σε επιχειρήσεις, τράπεζες και στις υπηρεσίες υγείας, υπάρχουν Ελληνες που έφυγαν την περίοδο της κρίσης και θα μπορούσαν να προσφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους αναστρέφοντας τη δραματική πορεία εξόδου των τελευταίων ετών.
Σε οργανωτικό επίπεδο, η πρόταση αυτή θα μπορούσε να εφαρμοστεί με διάφορους τρόπους.

Η επιλογή μπορεί να πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διαγωνιστικές διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενώ οι διορισμοί θα πρέπει να έχουν σε κάθε περίπτωση την έγκριση των ελληνικών αρχών.

Η διαδικασία αυτή απαιτεί ένα σημαντικό αριθμό ατόμων.

Το νέο προσωπικό πρέπει να είναι αρκετό ώστε να αποτελέσει μια «μεταρρυθμιστική κρίσιμη μάζα» και να συμβάλει στην αλλαγή σε κρίσιμους τομείς στη διοίκηση και στο δικαστικό σύστημα.

Η εργασιακή και μισθολογική κατάσταση των νέων λειτουργών θα πρέπει να ακολουθεί εκείνη των υπαλλήλων της Ε.Ε. ώστε οι θέσεις να είναι ελκυστικές για τους καλύτερους.

Δείτε πως ράβουν το κουστούμι της υποδούλωσης!!! Οι δικοί μας άνθρωποι θα παίρνουν χοντρά λεφτά!!!
Το κόστος μπορεί να καλύπτεται από ένα μέρος του πακέτου οικονομικής βοήθειας που θα προορίζεται ειδικά για τον σκοπό αυτό.
Θεσμικά, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για την υλοποίηση του έργου, όπως για παράδειγμα στο πλαίσιο της «Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων» που συστάθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2015.

Αυτό που έχει σημασία είναι η βοήθεια να μην περιορίζεται στη διαβούλευση και τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, όπως παλαιότερα, αλλά να περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή στη θεσμική μεταρρύθμιση της χώρας.
Τα τρία πλεονεκτήματα
Η πρόταση αυτή έχει κατά τη γνώμη μας τρία σημαντικά πλεονεκτήματα.
Πρώτον, μεταφέρει τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις στο κέντρο των διαπραγματεύσεων.
Δεύτερον, λαμβάνει υπόψη τις ανησυχίες αρκετών Ευρωπαίων ότι η απλή αύξηση των πόρων προς τον δημόσιο τομέα μπορεί να εκτραπεί στην ανασύσταση του κομματικού κράτους.
Το κερασάκι και η παγίδα!
Τρίτον, βοηθάει να αντιστραφεί η δραματική διαρροή καταρτισμένων νέων από την Ελλάδα.
Η κρίση οδήγησε πολλούς Ελληνες, που θα μπορούσαν να συμβάλουν σημαντικά στη μεταρρύθμιση της χώρας τους, στο εξωτερικό.
Ενα πρόγραμμα επιστροφής με θεσμικά εξασφαλισμένη αξιοκρατία και ανταγωνιστικές απολαβές θα επέτρεπε την επιστροφή τους και τη συστράτευση σε έναν αγώνα που μένει ανοικτός ήδη από την Ελληνική Επανάσταση:

την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.
Μια τέτοια πρόταση έχει σίγουρα να αντιμετωπίσει πολλές πολιτικές και νομικές προκλήσεις και κυρίως την προσαρμογή της στις πραγματικές συνθήκες της ελληνικής διοίκησης και την εξασφάλιση της ουσιαστικής στήριξης των ελληνικών αρχών.
Τα δύσκολα τελευταία χρόνια έχουν όμως αποδείξει ότι δεν υπάρχει από μηχανής θεός που θα επιλύσει τα πολύπλοκα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών θεσμών.
Χρειάζονται καινοτόμες ιδέες και θαρραλέες αποφάσεις. Η Ε.Ε. μπορεί να βοηθήσει στην ενεργοποίηση των δυνάμεων του ελληνικού λαού που παραμένουν αδρανείς.
*O καθηγητής Armin von Bogdandy είναι διευθυντής στο Ινστιτούτο Συγκριτικού Δημοσίου και Διεθνούς Δικαίου Max Planck που εδρεύει στη Χαϊδελβέργη.
Ο Μιχάλης Ιωαννίδης είναι senior research fellow στο ίδιο ινστιτούτο.
http://www.kathimerini.gr/903403/article/epikairothta/ellada/nees-dynameis–gia-toys-8esmoys-ths-elladas

Με ένα ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Η επιστροφή σε Δραχμή θα ήταν ζημία μιας και θα δημιουργούνταν … συνειρμοί σε κάποιους αλήτες για την … ισοτιμία (340,75) του Σημίτη.
Με ένα ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ την Ισοτιμία θα την καθορίσουμε ΕΜΕΙΣ !

Και αν σου πουν : δεν παράγουμε τίποτα, ρώτα τους αλήτες, τι παράγει το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία, η Μάλτα κλπ κλπ
Τελικά, δεν έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι των Βρετανών ;

Ούτε μειώθηκαν οι συντάξεις τους ;

Ούτε έμειναν χωρίς χαρτί υγείας ;

Ούτε μειώθηκε η παραγωγή τους ;

Ούτε αυξήθηκε η ανεργία τους ;

Ούτε διαλύθηκε το νόμισμά τους ;

Και ας μην έμειναν στην ναζιστική Ε.Ε. ;

Και ας μην υιοθέτησαν το euro ;
Είναι ξεκάθαρο πλέον και για εμένα. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ευημερία, σωτηρία, ζωή, αξιοκρατία, δημοκρατία, ασφάλεια, παιδεία, περίθαλψη, παραγωγή, ελπίδα, όραμα, απολαβές, ζωή χαρισάμενη, επουράνια μετά και προ θανάτου ζωή και τόσα άλλα θεσπέσια, μελοθάνατε και μαζοχιστή.

Ίσως και σαδιστή …
1. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ανεργία πάνω από 25%, όση δηλαδή σε κάτι χώρες που δε τις έχει ούτε ο χάρτης …
2. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τόσες κλεισμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσες δεν είχαμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !
3. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε ως Πολίτες – Ιδιώτες να έχουμε χρέη που δε θα μπορούν να τα ξεχρεώσουν ούτε τετράκις εγγόνια μας
4. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα -παγκοσμίως- εκ των χωρών με τις υψηλότερες τιμές
5. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αποκρατικοποιήσεις όπου, ο Κρατικός ΜΑΣ ΟΤΕ ξεπουλιέται στους … ιδιώτες ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ αντίστοιχους οργανισμούς των γερμαναράδων
6. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αποκρατικοποιήσεις όπου, η Κρατική ΜΑΣ ΔΕΗ θα ξεπουλήσει το τμήμα του Δικτύου της μεταφοράς ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ των … Ελληνικών Τραπεζών.
7. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε … Ελληνικές Τράπεζες που … δέχθηκαν ένα “δωράκι” 260+ δις € από το Ελληνικό Δημόσιο (βλέπε ο γνωστός “μαλάκας”)
8. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε “απασχολούμενους” που θα πληρώνονται για 2-4 ώρες ημερησίως, με το βασικό μισθό του 8ώρου στα 580 € μικτά, ενόσω στις χώρες των … συμμάχων της Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ολλανδίας κλπ οι βασικοί ΞΕΚΙΝΟΥΝ από τα 1800 € / μήνα. Και αυτό ενόσω πληρώνονται οι … “απασχολούμενοι” για 2-4 ώρες ημερησίως και ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ως ΔΟΥΛΙΚΑ για 8-12 ώρες (ημερησίως).
9. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αύξηση κατά 40% των αυτοκτονιών, σε σχέση με εκείνες του Μέσου Όρου των ετών 2005-2009.
10. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τριψήφια αύξηση σε εκατοστιαίες μονάδες στην πορνεία, στα ψυχοφάρμακα και στα ναρκωτικά
11. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που επιβαρύνουν (;;;) περιουσίες που δεν αποδίδουν και που εντέλει δεν αξίσουν εν τοις πράγμασι, όσο λέει η … εφορία (των κατακτητών)
12. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε υπαλληλίσκους (βλέπε βο[υ]λευτές) στο ΠΑΛΑΤΙ (βλέπε Βο[υ]λή) που θα εναλλάσσονται μεταξύ τους ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (και νεοΠΑΣΟΚ, ή λεγε με : ΣΥΡΙΖΑ) που δεν είναι τίποτα περισσότερο από οικτροί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ της Πατρίδας και του Λαού
13. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε περισσότερους θανάτους από ότι γεννήσεις
14. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τόση μετανάστευση ΝΕΩΝ όση δεν είχαμε ούτε μετά τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους
15. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τόση διαφθορά από τόσους ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ (που τους ξέρει και η … κουτσή Μαρία) ΕΚΤΟΣ από τους υπαλλήλους της Δικαιοσύνης, που θέλουν να τους λέμε : Λειτουργούς (ξεχνώντας πως αυτήν την προσφώνηση την κερδίζουν (αν την κερδίζουν) και δε μπορούν να την απαιτούν.
16. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένης και της … ΕΡΤ όπου θα μας πείθουν καταχείμωνο, το βράδυ στις 11.00, πως ο ήλιος έξω από τα σπίτια μας μεσουρανεί και πως επικρατεί καύσωνας
17. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα έσκιζαν τα μνημόνια, που θα επανέφεραν την 13 σύνταξη και τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και που θα χορεύουν την Μέρκελ στο ταψί (… γλείφοντας και έρποντας όπου πατάει η μαντάμ Χίτλερ. Μέρκελ ήθελα να πω).
18. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τα τέως κυβερνητικά … κόμματα (ολιγαρχών και … ευγενών που μόνο περούκες του Μεσαίωνα δε φορούν) που θέλουν να διώξουν να μας ξανασώσουν ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
19. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τυπάκια που θα μας λένε ΣΗΜΕΡΑ : δεν έπρεπε να έχουμε μπει αλλά, τώρα που μπήκαμε δε πρέπει ή δε μπορούμε να φύγουμε.
20. Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε μεγαλοεπιχειρήσεις που θα πιστεύω πως ΑΥΤΕΣ θα σώσουν την Ελλάδα, μιας και βγάζουν αφειδώς ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ φράγκα σε offshores

Ναι ρε ! Είμαι βολεμένος, βλάκας, ηλίθιος, σούργελο, καραγκιόζης (ζητώ συγνώμη από τον συμπαθέστατο Καραγκιόζη), ανθέλληνας, λαμόγιο κλέφτης, απατεώνας, χίτης, ταγμαλήτης, δειλός, χαφιές κατά της Πατρίδας, του Λαού ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και θέλω euro και ευρωπαϊκή (ναζιστική) ένωση, όντας … σίγουρος πως τα (καθεστωτικά) … κόμματα του κΟΙνοβουλίου θα με σώσουν μέσα στην Ε.Ε. και στο € (ΤΟΥΣ).
Μαζί με τις Τράπεζες ΤΟΥΣ, τους δημοσιογράφους ΤΟΥΣ, τους συνδικαλΗστές ΤΟΥΣ και την πλειοψηφία των Δ.Υ. ΤΟΥΣ !

Υ.γ. bonus λόγος : Μόνο μέσα στην Ε.Ε. και στο € θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε κομματίδια με απολειφάδια τέως … σωτήρων που θέλουν να μας σώσουν από ΟΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ενόσω στην πραγματικότητα συμπλέουν απόλυτα με τα αφεντικά τους. Τότε ΚΑΙ ΤΩΡΑ !

……………………………..
Αν στο Ελλαδα, τα 250 δις δεν είχαν δοθεί στις τράπεζες, αλλά στο Λαό, τότε …
1. Θα αγόραζε το Ελληνικό κράτος 25 αεροπλανοφόρα (Σημ ΓΘΚ : το καθένα νέο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ κοστίζει ~ 13 δις $). Έτσι. Για πλάκα μιας και η Ελλάδα έχει ως κάθε αεροπλανοφόρο το κάθε της νησί.
2. Γεγονός που θα ίσχυε αν δεν είχαν κυβερνήσει, λαμόγια, απατεώνες και γενικά ο κάθε τυχάρπαστος ανθέλληνας.
3. Θα λειτουργούσε ξανά τα περιώνυμα διεθνώς Ελληνικά ναυπηγία, τα οποία με τη σειρά τους θα “έκτιζαν” στόλους καραβιών ή/και διαλυτηρίων και έτσι δε θα πήγαιναν όλα στην Κορέα … ενώ, από την πώληση των πλοίων θα αποκομίζονταν τεράστια κέρδη.
4. Θα μοίραζε 25.000 € σε κάθε ένα εκ των Ελλήνων Πολιτών (10.000.000 κόσμου) και ΟΧΙ στα λαμόγια που ζουν στην Ελλάδα ή από την Ελλάδα … !
5. Από τα 25.000 € που θα διένεμε σε κάθε έναν Πολίτη, μόνο από φόρους (από το γύρισμα των χρημάτων στην αγορά) το Κράτος θα εισέπραττε περί τα 32,5 δις από φόρους (με μέσοεπιτόκιο φόρου το 13%).
6. Με τα 25.000 € ανά Έλληνα Πολίτη, πολλοί εξ αυτών θα έκαναν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα προσλάμβαναν προσωπικό και θα πλήρωναν και φόρο εργασιών.
7. Θα δημιουργούνταν δεκάδες εκατοντάδες βαριές βιομηχανίες, που θα προσλάμβαναν εκ/ρια εργαζομένων με υπέροχους μισθούς.
8. Θα πωλούνταν με μηδενικό ΦΠΑ οι ηλιακοί ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ θερμοσίφωνες έτσι ώστε η ΔΕΗ να περιόριζε σημαντικά τις ανάγκες παραγωγής ρεύματος μιας και ΟΛΑ τα Ελληνικά σπίτια θα είχαν από έναν και θα καταργούνταν τα ενεργοβόρα άλλα θερμοσιφωνάκια.
9. Θα επένδυαν ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χιλιάδες Ελλήνων μα και ξένων μιας και ποιος δε ζηλεύει τον ζάμπλουτο τούτο Τόπο ως Τόπο διαμονής και Εργασίας ;
10. Οι παλιάνθρωποι (λαμόγια – τραπεζίτες – απατεώνες – τοκογλύφοι) θα έκαναν … παρέα σε κάποιο Ίδρυμα εγκλεισμού …
11. Δε θα είχαν φύγει για τα ξένα κοντά στο μισό εκατομμύριο Ελληνόπουλων
Αντ’ αυτών και πολλών άλλων, χαρίστηκε ένα απίστευτο στα παγκόσμια χρονικά ποσό σε 4-5 τράπεζες !!!! και πλέον δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή !!!! ενώ αυτές, οι τράπεζες, θέλουν κι άλλα !!!!

Και επειδή δόθηκαν στις … τράπεζες, ξεπουλήθηκαν ΟΤΕ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΟΣΕ και έπονται ΔΕΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ και γενικά … ότι πετάει και κολυμπάει στην Χώρα.

Που θα πάει ρε κοροϊδάρα ; Θα ξυπνήσεις ! Τώρα, πλήρωνε τον ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ και τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, κάνε και τον Σταυρό σου μπας και στείλει ο … Θεός (σου) εξωγήινους, … κανέναν Σώρρα ή το …. ξανθό γένος και περίμενε … σωτηρία.

Υπόμνημα για αμνήμονες : Σε όποιον αντιπροτείνει πως : είδαμε και όσες επιχειρήσεις Δημοσίου Δικαίου είχαμε, θα του θυμίσω πως ΟΛΕΣ τους διοικούνταν από κουμπάρους, γκόμενες και γενικά από ότι πιο άχρηστο υπήρχε. Και γι αυτό βούλιαξαν ! Και πουλήθηκαν σε αλλότριες … δυνάμεις
https://gkanellakis.blogspot.gr/2017/03/250b-to-bankers-or.html
…………………………………………
Η Δικαιοσύνη η οποία -έστω αυτή την ύστατη στιγμή- καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να παραμένει ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, σε μια γωνιά, απλή παρατηρήτρια, αφού “νίψει” τας χείρας της” μέσω ποινών (;;;) 12 μηνών σε παλιανθρώπους με εμπλοκή σε διασπάθιση Δημόσιου πλούτου, σε υποθέσεις μιζών, σε υποθέσεις ναρκωτικών, σε υποθέσεις σύστασης συμμορίας, σε υποθέσεις καταπάτησης του Συντάγματος.

Οικονομικέ Εισαγγελέα κ. Τζώνη, Ανακριτή κ. Νίκο Ορνεράκη (και κουμπάρε του Αντ. Σαμαρά), Εισαγγελέα Εφετών κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για ποιο λόγο τέθηκαν στο αρχείο τα κάτωθι επισήμως κατατεθειμένα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που αφορούν διασπάθιση δεκάδων εκατομμυρίων euro ; Στοιχεία που προσωπικά σας σας κατέθεσα. Ποσά που χρησιμοποιήθηκαν ΚΑΙ για τον εκμαυλισμό χρηστών Πολιτών.
……………………………………….
Αυτό το πολιτικό πορνίδιο, θα κάνει και κόμμα!!!
Μα τόσο μαλάκες είμαστε;;;
Και δεύτερο πολιτικό πορνίδιο!
Δεν λένε όμως πόσα παίρνουν η θα πάρουν αυτές οι βρόμες;;;
Αναπόφευκτη χαρακτήρισε τη μείωση των συντάξεων η οικονομολόγος και πρώην στέλεχος στο ΔΝΤ, Μιράντα Ξαφά, καλώντας την κυβέρνηση να περιορίσει τη συνταξιοδοτική δαπάνη.
ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:

Οι συνταξιούχοι φταίνε για τη χρεωκοπία της χώρας

«Το ότι δεν λύσαμε το ασφαλιστικό μας ήταν βασική αιτία της χρεοκοπίας.

Το καταλαβαίνουμε αυτό; Το αποδεχόμαστε αυτό; Να λοιπόν μια βασική, η πλέον βασική διαρθρωτική αλλαγή στην οποία πρέπει να συναινέσουμε στην Ελλάδα», πρόσθεσε η κ. Διαμαντοπούλου.

Από το 2000μέχρι το 2015, ποιός ήταν κυβέρνηση ρε σούργελο;

ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ, ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ;;;

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

Αλλά το λάθος αυτού του λαού είναι, που ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ…. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΛΩΣΣΑ…

«Aν δει κανείς την πορεία της χώρας από το 2000 μέχρι το 2015, θα διαπιστώσει ότι για το ασφαλιστικό δόθηκαν 220 δισ. από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό πολύ υψηλότερο από το χρέος της χώρας».

Aυτό υπογράμμισε κατά την εισήγησή της στο 1ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Economist η πρόεδρος του «ΔΙΚΤΥΟΥ» για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι τα ελλείμματα που καλύφθηκαν στο ασφαλιστικό από την κρατική χρηματοδότηση αντιπροσώπευαν το 83% της αύξησης του χρέους.

«Το ότι δεν λύσαμε το ασφαλιστικό μας ήταν βασική αιτία της χρεοκοπίας.

Δεν λέει το (πετσάφι) οτι χάριζαν τα λεφτά των ασφαλισμένων στους εργοδότες, τα επαιξαν στο χρηματιστηριο, τα έκαναν ομόλογα κωλόχαρτα, τα έπαιρνε ο καθένας προδότης υπουργός και έκανε πολιτική και άλλα πολλά που τα κάνει γαργάρα!!!

Το καταλαβαίνουμε αυτό; Το αποδεχόμαστε αυτό; Να λοιπόν μια βασική, η πλέον βασική διαρθρωτική αλλαγή στην οποία πρέπει να συναινέσουμε στην Ελλάδα», πρόσθεσε η κ. Διαμαντοπούλου.

Η ίδια έκανε λόγο για «αδικία σε βάρος των νέων γενεών», σημειώνοντας ότι 100.000 νέοι επαγγελματίες έκλεισαν τα βιβλία τους και πιθανότατα βρίσκονται σήμερα στην παραοικονομία, καθώς «δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το θέμα των τεράστιων ασφαλιστικών εισφορών».

Δεν λέει για τα λεφτά που έφαγαν αυτών των νομοταγών πολιτών και ποιος ‘η ποιοι τα έφαγα!!!!

«Δεν γίνεται άνθρωποι που έχουν 20 χρόνια εργάσιμου βίου να έχουν ίδια σύνταξη με ανθρώπους που έχουν 40 χρόνια εργάσιμου βίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία επεσήμανε αφενός ότι 2,65 εκατ. συνταξιούχοι καλούνται να ζήσουν από 3,66 εκατ. εργαζόμενους, αφετέρου ότι ο μέσος όρος των συντάξεων είναι υψηλότερος από το εισόδημα των εργαζομένων.

Η πόρνη δικαιοσύνη προστάτιδα του συντάγματος, δεν ξέρει τίποτα για αυτά παρακάτω!!!!!
Τα 14 Άρθρα του Συντάγματος που καταπατά η Κυβέρνηση!

Αν αυτό δεν είναι πραξικόπημα τότε τι είναι;

Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά.

Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού…

Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες, βλ. διόδια, θα έπρεπε να εξασφαλίζουν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού.
Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού, σημαίνει ότι έχουν παραχωρηθεί κρατικές εξουσίες εις βάρος κι όχι υπέρ του Λαού.

Άρθρο 4 παρ. 5 Οι (…) πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Η μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων σε συνδυασμό με αυξήσεις ΦΠΑ σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα, ρεύμα, θέρμανση, βενζίνη με ανυπαρξία ελέγχου των τιμών τους, αυξάνουν το κόστος ζωής δυσανάλογα.
Οριζόντια τέλη επιτηδεύματος, και οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων αποτελούν ευθεία παράβαση αυτού του Άρθρου.

Άρθρο 5 παρ.1 μη αναθεωρητέο: Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική (…) ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων…

Η συνεχής μείωση της αγοραστικής δύναμης με παράλληλη μείωση των πηγών εισοδήματος δεν επιτρέπει στους πολίτες, που μετά βίας αποκτούν βασικά αγαθά, να συμμετάσχουν στην οικονομική ζωή και κοινωνική ζωή και να αναπτύξουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους.

Άρθρο 21 παρ.1 Η οικογένεια (…) καθώς και ο γάμος (…) τελούν υπό την προστασία του Κράτους

Ως ανωτέρω, η μείωση της αγοραστικής δύναμης κάνει πάρα πολύ δύσκολη την ανεξαρτητοποίηση των νέων, την τέλεση γάμου και την δημιουργία οικογένειας.

Άρθρο 21 παρ.4 Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.

Με την πολιτική των χαμηλών μισθών και της ακρίβειας, το Κράτος δεν επιτρέπει στους νέους να μπορούν να βρουν δικιά τους κατοικία, υποχρεώνοντάς τους να μένουν με τους γονείς τους.
Αυτή τη στιγμή αν το Κράτος δεν εκμεταλλευόταν το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης και οι νέοι δεν έμεναν με τους γονείς τους θα έπρεπε να παρέχει φροντίδα για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Άρθρο 22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!

Η εύρεση εργασίας χωρίς διασφάλιση του επιπέδου του εισοδήματος σε συνδυασμό με το κόστος ζωής μπορεί να σημαίνει πολύ χαμηλή ποιότητα ζωής.
Το να έχουν δουλειά όλοι με 500 ευρώ, είναι στρεβλή εφαρμογή του Άρθρου αυτού καθότι ακριβώς παραβλέπει την ηθική και υλική εξύψωση των εργαζομένων!

Άρθρο 23 Το Κράτος λαμβάνει τα προσήκοντα μέτρα για τη διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας…

Όταν το Κράτος αγνοεί παντελώς τα αιτήματα των εργαζομένων, κόβει τον μισθό των απεργών που ήδη έχει μειώσει, και τους αναγκάζει εν τέλει να μην μπορούν να απεργήσουν για να καταφέρουν να ζήσουν, είναι μόνο κατά τύπον εφαρμογή του Άρθρου αυτού, αγνοώντας επιδεικτικά την ουσία, που είναι ο διάλογος με τους εργαζόμενους.

Άρθρο 25 παρ.1 …η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελεί υπό την εγγύηση του Κράτους.

Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, πρέπει να προστατεύονται τα άρθρα που ήδη έχουν προαναφερθεί!

Άρθρο 28 παρ.2 Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον (…) μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα.
Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή την συνθήκη (…) απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

Δηλαδή με 180 βουλευτές. Ο νόμος 3845 του 2010 ψηφίστηκε μόνο με την κυβερνητική πλειοψηφία. Χωρίς σχόλια!

Άρθρο 28 παρ. 3 Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον…!

Στις αρχές του 2010 ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωνε ότι έχουμε ήδη απωλέσει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, εφόσον έχουμε την ανάγκη δανειστών παρουσιάζοντας το μνημόνιο ως μονόδρομο.
Επί της ουσίας κατά παραδοχή του πρωθυπουργού, ο μνημονιακός νόμος 3845 του 2010 συνιστά απώλεια εθνικής κυριαρχίας, Ωστόσο δεν ψηφίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία!

Στο σημείο αυτό, επειδή γίνεται λόγος περί του ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες, να σημειώσω ότι σύμφωνα με το Άρθρο 42 παρ.1 και 2, ο ΠτΔ μπορούσε να αναπέμψει το νόμο ώστε να ψηφιστεί υποχρεωτικά με απόλυτη πλειοψηφία.
Δηλαδή το Σύνταγμα του παρέχει ουσιαστική εξουσία για την προστασία της δημοκρατίας μας, την οποία όμως ποτέ δεν άσκησε!

Άρθρο 52 Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης (…) τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση.

Σύνταγμα που ενδιαφέρεται για ουσιαστική και όχι τυπική δημοκρατία δεν νοεί ως ελεύθερη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης μόνο την ψήφο στις εκλογές αλλά όλα τα μηνύματα και τη θέληση του λαού για διαφορετικές πολιτικές επιλογές. Άρα οι βουλευτές της Κυβέρνησης που ενώ έχουν υποχρέωση να αντιπροσωπεύουν τους πολίτες και να εκδηλώνουν τη θέλησή τους, συνηγορούν σε νόμους τους οποίους δεν θέλει η πλειοψηφία των πολιτών που τους επέλεξε, με απλά λόγια δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, καταπατούν το άρθρο αυτό, και παρέχουν στην κυβέρνηση τυπική μόνο, όχι όμως και ουσιαστική νομιμοποίηση.
Στο ίδιο άρθρο προβλέπονται και ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες της διάταξης αυτής, δηλαδή τους βουλευτές!

Παράλληλα, η διάλυση του κινήματος των αγανακτισμένων με χημικά και άλλες μεθόδους, είναι άλλη μια μορφή παράβασης αυτού του Άρθρου.

Άρθρο 59 παρ. 1 Οι βουλευτές (…) δίνουν (…) τον ακόλουθο Όρκο: “Ορκίζομαι (…) να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου

Όπως έδειξε και το προηγούμενο άρθρο, ενός πολύ μικρός αριθμός των βουλευτών της Κυβέρνησης είναι σύννομος με τον όρκο τους και το Σύνταγμα.

Άρθρο 82 παρ.2 Ο Πρωθυπουργός (…) κατευθύνει τις ενέργειες της Κυβέρνησης (…) για την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής μέσα στα πλαίσια των νόμων!

! Για να προστατέψουν τη χώρα από πιθανή παρανομία οποιασδήποτε Κυβέρνησης, οι σοφοί νομοθέτες έγραψαν στο Σύνταγμα το αυτονόητο!!
Είναι προφανές ότι ζούμε σε εποχές που δεν τηρείται το αυτονόητο, δηλαδή η τήρηση του υπέρτατου νόμου του Κράτους από την ίδια την Κυβέρνηση!

Άρθρο 100 παρ.5 Όταν τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίνει διάταξη τυπικού νόμου αντισυνταγματική παραπέμπει υποχρεωτικά το ζήτημα στην οικεία ολομέλεια…

Κανείς από την δικαστική εξουσία δεν έκρινε διατάξεις του Ν. 3845 και άλλων νόμων αντισυνταγματικές!
Δηλαδή η αριστοτελική διάκριση της εξουσίας σε τρεις, θεμέλιο των δημοκρατικών πολιτευμάτων, δεν υφίσταται κατ’ ουσίαν και αποδεδειγμένα.
Μόνη ελπίδα ελέγχου εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας (κυβέρνησης και βουλής), είναι η δικαστική, αλλά στην πράξη φαίνεται να μην την ασκεί επί των άλλων δύο.

Άρθρα 106 παρ.2 Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας.

Διόδια, βενζίνη, ρεύμα, είναι βασικοί τομείς που αν δεν είναι σε χαμηλές τιμές εμποδίζουν τις μεταφορές, το εμπόριο, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και εν τέλει την εθνική οικονομία. Βασικός λόγος ύπαρξης του Κράτους είναι ακριβώς αυτό το Άρθρο.

Άρθρο 120 παρ.2 Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό (!)…αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων

Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οι υπουργοί της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός, και οι δικαστικοί λειτουργοί που δεν επιλήφθηκαν του ζητήματος της αντισυνταγματικότητας του νόμου 3845 και άλλων, δεν σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό.

Υ.Γ. Με την σύνταξη και δημοσίευση του άρθρου αυτού, τηρείται το Άρθρο 25, παρ.4 σύμφωνα με το οποίο το Κράτος αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης, και το Άρθρο 120 παρ.4, όπου αναφέρει ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

tvxs.gr

Επιμέλια του άρθρου έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Έτυμο το προτεκτοράτο Η Ελλάς χωρίς καμία αντίσταση τα ζώα υπάκουα στο σφαγείο!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>