«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΘΟΥΡΙΟ»!

ΚΑΝΑΔΟΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ
Μαρτίου 21, 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τα βοθροκάναλα δεν θα σας την δείξουν ΠΟΤΕ…

“Σας ΣΦΑΖΟΥΝ μπροστά στα μάτια του Πλανήτη”! Ανοιχτή Επιστολή ενός ΚΑΝΑΔΟΥ στους Έλληνες!

Του Peter Koenig, πρώην στελέχους της Παγκοσμίου Τραπέζης από τον Καναδά.

Το κείμενο του Peter Koenig, είναι κάτι παραπάνω από μια επιστολή. Αποτελεί ένα μανιφέστο απελευθερώσεως της χώρας. Ένα πραγματικό «Θούριο» αλλά και ένα δριμύ «κατηγορώ» ενάντια στο τυραννικό πλέγμα των πιστωτών και ενάντια στην υπόδουλη πολιτική τάξη της χώρας. Τ.Δ

«Σας σφάζουν μπροστά στα μάτια του Πλανήτου και κανείς δεν λέει ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Πρώτα από όλα η ‘ελίτ’ της Ελλάδος. Και η κυβέρνησή σας. Λίγοι, αλλά πολλοί λίγοι, επιτρέπουν την σφαγή, γιατί δεν τους αφορά. Έχουν τυφλωθεί από την απατηλή λάμψη του ευρώ και την συμμετοχή στην προνομιούχα τάξη των …ευγενών Ευρωπαίων.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Λαέ της Ελλάδoς! – Ξ υ π ν ή σ τ ε.

Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας.
Μην πιστεύετε τους πολιτικούς σας, τα μίντια σας!

Αποχωρήστε από αυτήν την ε γ κ λ η μ α τ ι κ ή οργάνωση που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση και από αυτό το απατεωνίστικο δυτικό νομισματικό σύστημα που σας πνίγει μέχρι θανάτου.

Πάρτε πίσω την κυριαρχία σας, το νόμισμά σας. Παύτε να πληρώνετε το χρέος σας- η δύση δεν μπορεί να κάνει τίποτα ενάντια σε αυτό.
Δεν μπορεί να κάνει, αν λειτουργείτε τη χώρα σας με τις δικές σας δημόσιες τράπεζες και το δικό σας χρήμα, βαθμιαία αλλά με βεβαιότητα ανοικοδομώντας μια κατεστραμμένη οικονομία.

Η εκπλήρωση του χρέους είναι διαπραγματεύσιμη. Τα παραδείγματα αφθονούν σε όλο τον κόσμο.

Η Αργεντινή είναι ένα από τα πιο πρόσφατα. Ακόμη κι η Γερμανία επαναδιαπραγματεύθηκε το διεθνές της χρέος το 1952 με την Συμφωνία του Λονδίνου για το εξωτερικό γερμανικό χρέος.

Λαέ της Ελλάδος, αφυπνιστείτε για το τι συμβαίνει. ΜΗ ΔΕΧΤΗΤΕ αυτό που η κυβέρνηση, οι Βρυξέλλες και η τρόϊκα κάνουν σε ΣΑΣ και στη χώρα ΣΑΣ.
Απεναντίας ζητήστε το ‘GREXIT’, ως μια εντελώς νομιμοποιημένη συνέχεια στη ΔΙΚΗ ΣΑΣ θριαμβευτική ψήφο για το όχι σε νέα προγράμματα «διασώσεως» μέσα από την λιτότητα που επιβάλλει η τρόϊκα.

Εάν το κάνετε, γρήγορα θα δείτε το φως στο τέλος του τούνελ – ένα φως που έχει κρυφτεί για πάρα πολύ καιρό από την Γερμανία και τους ‘γκάνγκστερς’ της τρόϊκα και την δική σας κυβέρνηση.

Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Wolfgang Schauble, προσπαθεί ακόμα να μπλοφάρει τους Έλληνες και να εντυπωσιάσει τον υπόλοιπο κόσμο, απειλώντας την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ.
Κάθε υγιής κυβέρνηση θα μετέτρεπε αυτή την απειλή σε δική της πρωτοβουλία και θα εγκατέλειπε το απολιθωμένο τέρας που καλείτε Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με το ψευδές και απατηλό κοινό νόμισμα που καλείτε ευρώ. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα, στην Ελλάδα βασιλεύει η νοσηρότητα.

Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρίνεται στην νοσηρότητα της τρόϊκα με νοσηρή υποτέλεια συγκεκριμένα με πλήρη συμμόρφωση – για την καταστροφή εκατομμυρίων αποστερημένων και σκλαβωμένων συμπατριωτών της.

Κανείς δεν κραυγάζει, κανείς δεν φωνάζει, κανείς δεν επαναστατεί, κανείς δεν παίρνει τους δρόμους, κανείς δεν μπλοκάρει τους δρόμους, τις γέφυρες, τους σιδηροδρόμους για ημέρες ή και εβδομάδες, κανείς δεν εμποδίζει το συνεχιζόμενο εμπόριο των ξένων επιχειρηματιών, με ότι έχει απομείνει από τη δημόσια περιουσία της ΔΙΚΗ ΣΑΣ χώρας.

Κανείς.
Αυτό δεν είναι για να κατηγορήσουμε τον Έλληνα που έχει να παλέψει για την στοιχειώδη επιβίωση, που έχει να βρει τρόπους για να θρέψει τα παιδιά και τις οικογένειες, αλλά το «κατηγορώ» απευθύνεται στη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και σε όλη την αφρόκρεμα της Ελλάδος, στα ‘μίντια’ και στους βουλευτές που απλώς παρακολουθούν τον τρόμο – αλλά στέκονται παράμερα.
Καμμία δράση.

Βλέποντας την Ελλάδα – τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ χώρα, Λαέ της Ελλάδος! – να αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

Χρειάζεται αφύπνιση, το πρόβλημα δεν είναι για χρέη και διασώσεις. Εάν σας λένε, ότι η «κρίση χρέους» της Ευρώπης είναι λάθος της Ελλάδος και ότι μια νέα κρίση κυοφορείται εξαρτώμενη, από το πόσο καλά η Ελλάδα θα συμμορφωθεί με τους κανόνες της επόμενης διασώσεως – είναι ένα εξωφρενικό ψέμμα!

Αυτή την κρίση μηχανεύτηκαν η ίδια η ευρωπαϊκή ολιγαρχία, οι διάφορες «Goldman Sachs» που καθοδηγούνται από την Αμερικάνική Κεντρική Τράπεζα, που διαχειρίζονται την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Mario Draghi, ενός πρώην στελέχους της Goldman Sachs- αυτοί ‘ντεφάκτο’ διαχειρίζονται την ευρωπαϊκή οικονομία.

Γιατί θέλουν την Ελλάδα κάτω από τις μπότες τους;
Επειδή θέλουν μια υποτελή Ελλάδα.
Γιατί η Ελλάδα είναι σε μια εξαιρετικά στρατηγική γεωγραφική περιοχή στο σταυροδρόμι δύσεως και ανατολής.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ.
Ίσως η δεύτερη πιο σπουδαία χώρα του ΝΑΤΟ, μετά την Τουρκία λόγω της στρατηγικής της θέσεως.

Δεν θέλουν η Ελλάδα να κυβερνάται από μια αριστερή κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αριστερά. Είναι τόσο νεοφιλελεύθεροι όσο φαίνονται.

Οι κυρίαρχοι του πλανήτου θέλουν αλλαγή καθεστώτος – την καλή παλιά αλλαγή καθεστώτος που απειλεί όσους δεν γονατίζουν μπροστά στους κανόνες της δύσεως.

Ακριβώς τώρα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, βαδίζει προς τα πίσω για να ευχαριστήσει τους κυρίους του χρήματος και να αφήσει το λαό της Ελλάδος να ταπεινώνεται και να κατακρημνίζεται σε βαθμό αθλιότητος.

Αυτό που επιδιώκει η Ουάσιγκτον και οι μαριονέτες των Βρυξελλών, είναι μια Ελλάδα που συμμορφώνεται, που ποτέ δεν θα αμφισβητήσει το ρόλο της στο ΝΑΤΟ, ποτέ δεν θα αμφισβητήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ποτέ δεν θα αμφισβητήσει τις δεσμεύσεις στο ευρώ και ποτέ δεν θα αμφισβητήσει τη διείσδυση των ΗΠΑ στην Μεσόγειο, πλούσια σε υποθαλάσσιους υδρογονάνθρακες και ορυκτά.

Το ίδιο ισχύει, με την ευκαιρία, επίσης με την Ιταλία και την Ισπανία, επίσης παράλιες χώρες της Μεσογείου. Οι κυβερνήσεις τους ήδη με εξωτερική παρέμβαση (ΗΠΑ, Ε.Ε.) έχουν μεταμορφωθεί σε δεξιά, νεοφιλελεύθερα, συμμορφωμένα ανδρείκελα.

Η αδράνεια της ελληνικής ολιγαρχίας και της κυβερνήσεως είναι ασυγχώρητες. Αυτό είναι ‘σύνδρομο της Στοκχόλμης’ στα χειρότερά του. Υποταχτικοί στο δήμιο μέχρι να χωριστούν από το θάνατο. Κι ο θάνατος υπό την μορφή της ολικής καταστροφής, της ολικής λεηλασίας, της ολικής σκλαβιάς δεν είναι μακριά.

Λαέ της Ελλάδας, θέλετε να συνεχίσετε αυτόν τον δρόμο της υποδουλώσεως από μια αρπακτική αυτοκρατορία που τελικά ελέγχει κάθε κίνηση που κάνετε;

Ή θέλετε να ανακτήσετε την κυριαρχία σας, το νόμισμά σας και να είστε αποδεσμευμένοι από τις υπαγορεύσεις των Βρυξελλών και να ξεκινήσετε από την αρχή, όπως ο ευγενής και σοφός ελληνικός λαός που έφερε την Δημοκρατία στον κόσμο περίπου 2500 χρόνια πριν;

Σίγουρα η Ελλάδα έχει ακόμα οραματιστές και την σοφία να ξαναφτιάξει την Δημοκρατία. Θυμηθείτε, ενώ δεν μπορούμε να αλλάξουμε την γεωγραφική μας θέση – το μέλλον είναι αναμφισβήτητα στην Ανατολή.

Ζήτω η Ελλάδα!
Ζήτω ο ελληνικός λαός!

(Από το κείμενο έχουν παραλειφθεί τμήματα τα οποία ενημερώνουν τους ξένους αναγνώστες για τις εξελίξεις στην Ελλάδα από το 2009 μέχρι σήμερα, που μας είναι εντελώς γνωστές).
[Πηγή: ‘sxedio-b.gr’/ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»]

https://national-pride.org/2017/03/21/τα-βοθροκαναλα-δεν-θα-σασ-τη-δειξουν-πο/#comments

http://arxaiaithomi.gr/

Nikiforos Lampiris nlampiris16@hotmail.com

2 comments to ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΘΟΥΡΙΟ»!

 • .
  .
  .
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ
  .
  .
  http://1.bp.blogspot.com/-pyGr2YF0X0o/VlS-A6rKrgI/AAAAAAAAAa4/ndPrYGn4lw4/s320/48726596.jpg
  .
  .
  Είμαστε περίεργοι άνθρωποι εμείς. Έχουμε ένα δικό μας τρόπο λειτουργίας. Μια δικιά μας λαβυρινθική σκέψη. Μας καταδιώκουν σαν στοργικές ερινύες, θύμησες από παλαιότερες ζωές…
  .
  Από τότε που βγαίναμε αθόρυβα από την κοιλιά του αλόγου και παραδίδαμε τη περήφανη Τροία στη πνοή του θανάτου.
  .
  Από τότε που μάτωναν τα πόδια μας στο γρήγορο περπάτημα, για να φθάσουμε εγκαίρως στις Θερμοπύλες.
  .
  Από τότε που φιλούσαμε τις γυναίκες μας στο μέτωπο και τις διώχναμε στη Ρόδο, αλλά εμείς μέναμε στα τείχη, ντυμένοι στη Πορφύρα και γινόταν η ζωή μας ένα με τη μαρμαρωμένη πέτρα της πολεμίστρας.
  .
  Από τότε που κραδαίνοντας το ξίφος και χρησιμοποιώντας την πιστόλα σα ρόπαλο, πέφταμε δίπλα στον Δικαίο.
  .
  Από τότε που ξεψυχούσαμε στο λασπωμένο, χιονισμένο χαράκωμα, με την ταινία στο βραχίονα που έγραφε «Τιμή μας η Πίστη μας».
  .
  Ναι, έχουμε περίεργο, παράξενο τρόπο λειτουργίας. Μας έλκει ο κίνδυνος. Μας προκαλεί ο υπεράριθμος εχθρός.
  .
  Ψάχνουμε εκείνο τον αντίπαλο που θα μας προσφέρει έναν καλό θάνατο. Άξιο του Αίματος και της Υστεροφημίας μας.
  .
  Αντιπαθούμε την ηρεμία και την ησυχία.
  Είμαστε πουλιά της καταιγίδας.
  .
  Απροσάρμοστα και ανυπάκουα. Κι όμως.. θαυμάζουμε το υπέροχο χρώμα ενός λουλουδιού. Αγαπάμε τη μυρωδιά του δάσους και το χάδι της θάλασσας. Λατρεύουμε το ίδιο την Ανατολή αλλά και τη Δύση του ζωοδότη Ήλιου. Δεν λυγίζουμε, αλλά κλαίμε σα μικρά παιδιά, μπροστά στη προδοσία.
  .
  Θρηνούμε για τον χαμένο σύντροφο που ξέπεσε τόσο για να προδώσει.
  .
  Πολλές φορές αργούμε να αντιδράσουμε. Αλλά όταν έρθει η ώρα είμαστε ασταμάτητοι. Ανεχόμαστε καρτερικά την αδικία, ελπίζοντας να συνετιστεί ο άδικος. Αλλά όταν έρθει η ώρα για δικαιοσύνη, είμαστε τυφλοί κι άκαρδοι.
  .
  Εμείς χτίσαμε μαρμάρινους ναούς, εμείς χτίσαμε καράβια, χτίσαμε πολιτισμό, νόμους, αρμονία. Εμείς και τα γκρεμίσαμε. Εμείς και θα τα ξαναχτίσουμε. Είμαστε θορυβώδεις και καβγατζήδες σαν το Διόνυσο. Είμαστε ρομαντικοί και ονειροπόλοι σαν τον Ορφέα.
  .
  Είμαστε ηρωικοί σαν τον Πρωτεσίλαο και πολεμιστές σαν τον Αχιλλέα. Είμαστε εμείς που σταθήκαμε όρθιοι μπροστά στις προκλήσεις, και στις κακουχίες.
  .
  Νικήσαμε Βάρβαρους, Πέρσες, Ρωμαίους, Γαλάτες, Φράγκους, Τούρκους, Βούλγαρους, Αλβανούς, Ιταλούς, Γερμανούς, Εγγλέζους.
  .
  εμείς που, σε όλο, μα όλο το πλανήτη, φυτέψαμε κληρονομιά, πολιτισμού, μόρφωσης κι ανθρωπισμού.
  .
  Είμαστε περίεργοι άνθρωποι.
  .
  Βλέπετε δεν ονειρευόμαστε μόνο το βράδυ, στον ύπνο.
  .
  Ονειρευόμαστε κυρίως ξύπνιοι.
  .
  Κι όποιος ονειρεύεται ξύπνιος, είναι επικίνδυνος άνθρωπος..
  .

  http://myrmithonas.blogspot.gr/2015/11/blog-post_24.html
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .

  • .
   .
   ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ .
   .

   .
   Απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς
   .
   Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών!
   .
   .
   .
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ …………..
   .
   Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας,
   δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση
   το «σπίτι» των Ελλήνων.
   .
   Παναγιώτης Τραϊανού
   .
   .
   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
   ..