«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άμα ψάχνεις για αλήτες και ποινικούς απατεώνες του πεζοδρομίου;;;

 G.Orwell

Μην πας στο Μοναστηράκι, στην Αθηνάς, στα Λιόσια, στο Μενίδι, και σε όλα τα ευαγή ιδρύματα, μπουρνέλα και φυλακές.

Μπες στο Κολονάκι και στην βουλή των Ελλήνων του 2017 να βρεις όσους θέλεις!!!

Σφύζει η βουλή από αποβράσματα όλων των προστυχιών, όλων των Παρανομιών, όλων των Ανωμαλιών, όλων των Προδοσιών – και οι 300 είναι βδελύγματα, σαπίλα, οχετός, χαβούζα, αρχαιοκάπηλοι, έμποροι όπλων, μεσάζοντες, τραμπούκοι, πράκτορες, κατάσκοποι, εκεί κατέληξαν από λάθος των τεχνικών της αποχέτευσης, όλα τα  βόθρολύματα της Ελλάδος!!!

Φυσικά δεν επήγαν μόνοι τους, τους έδωσε εντολή, αυτός ο υπερήφανος λαός, ο πολιτισμένος λαός, ο ανθρωπιστικός λαός, ο λαός του καναπέ και του οχ ρε αδελφέ!

Και δεν έχει καμία διάθεση αυτός ο δημοκρατικός, πονετικός και ειρηνικός λαός να χαλάσει αυτό το υπέροχο έργο του, για λέξεις πυροτεχνήματα, και ασυναρτησίες, όπως για παράδειγμα, αυτά που γράφο εγώ, ότι ο λαός πεινάει, ότι οι άρρωστοι δεν έχουν φάρμακα, ζεστασιά, σπίτι, ότι τους πετάνε στο δρόμο, να τους πάρουν το σπίτι, ότι τα παιδιά πέφτουν από ασιτία, ότι εκατομμύρια άνεργοι πατιούνται όλη μέρα και όλη νύχτα να προσφέρουν την παραγωγική μαύρη εργασία των υπέροχων πονεμένων δούλων, στους ανθρωπιστές βιομήχανους, ότι αυτοκτόνησαν χιλιάδες, με ψυχικά προβλήματα, ότι καταστράφηκαν και έκλεισαν χιλιάδες οικογενειακές επιχειρήσεις!!!

Αυτός ο λαός απέδειξε σε όλη τη γη, ότι έχει ωριμότητα, ένστικτο επιβιώσεις των παιδιών τους, των εγγονιών τους και της πατρίδας του, ότι έχει θάρρος όπως οι πρόγονοι του!!!

Μιλάμε για τους απογόνους των Αρχαίων Ελλήνων, είναι δυνατών να μην διαθέτουν ωριμότητα και γνώση, για το τη σημαίνει έθνος, υγεία, παιδεία, ανθρωπιά, πατριωτισμός!!!

Αυτός ο πατριωτικός – και δημοκρατικός λαός,  αυτός ο θαρραλέος λαός, αυτός ο ώριμος λαός το αποδεικνύει κάθε ημέρα, κάθε λεπτό!

Είπε στον σύγχρονο Ξέρξη, τραπεζίτη, εκβιαστή δανειστή, καταπατητή της πατρίδος του – και εκτελεστή του, έλα και πάρτα όλα και μην με ενοχλείς, όταν τα ξύνω στις καφετέριες με το χαρτζιλίκι του μπαμπά, η το επίδομα του ΟΑΕΔ, όταν βλέπω τις αντικειμενικές και αληθινές ειδήσεις των 8, και μην μου πειράξεις την ομάδα!

Εδώ σε αυτόν τον λαό, έχουν πλήρη εφαρμογή τα ρητά, που λένε..είναι κατά εικόνα και ομοιώσει – και πεσμου τον φίλο σου, να σου ποιος είσαι!

Άμα θέλεις να ξεράσεις, να σε βαρέσει εγκεφαλικό, η κανένα εμφραγματάκι, διάβασε και δες ειδήσεις σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ!

Ξέρεται το σκέφτηκα – και είπα κάτι δεν πάει καλά με μένα;;;  Αφού οι συμπολίτες μου είναι ευτυχισμένοι, ικανοποιημένοι, αυτά που γράφω πρέπει να είναι βρομιές και συκοφαντίες, για αυτό θα ζητήσω βοήθεια σε ψυχική περίθαλψη, ενεσούλες, χαπάκια, Κανά ηλεκτροσόκ!!! ΟΥΑΧΑ ΧΟΥΧΑ!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>