«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξέρετε γιατί έχουμε χιλιάδες προδότες;;;

ΨΙΛΟ Α 1
Για να το καταλάβετε, θα πρέπει να γυρίσετε πίσω τουλάχιστον 2.000 χρόνια.
Και κυρίως να μπορούμε να ξεχωρίζουμε ποια ΜΜΕ ντόπια και ξένα, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, αλλά και χιλιάδες ιστοσελίδες, με ανθελληνικό τρόπο, έχουν γεμίσει το διαδίκτυο!

Άντε εσύ που το διάβασες σήμερα, να δεις την αλήθεια, ή την διάψευση αύριο.

Μας μιλάνε για αριστερούς, που όντος είναι μια προδοτική και δογματική ιδεολογία, που δεν διαφέρει όμως από τον εβραϊκό δεξιό χριστιανισμό… και αυτό το κρύβουν!

Και συκοφαντούν την εθνική και αληθινή ελληνική φυλή!

Μας λένε και μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τους κομουνιστές, δεν είναι τυχαίο, δεν αναφέρονται στην Ελληνική φυλή, αλλά σε παγανιστές και ηδονολάτρες, δηλαδή τι κατηγορία είναι αυτή;;;

Αυτοί που είναι ψεύτες, δογματικοί δολοφόνοι εικονολάτρες, είναι το σωστό και το ορθό με εκβιαστικό τρόπο, με απειλές, για κολάσεις, για παραδείσους, για φόβους που πρέπει να είναι γεμάτη η ψυχή σου, σε θέλουν δούλους, πίστευε και μη ερεύνα σε αυτή την ζωή – και κάτσε και περίμενε το μάνα εξ ουρανού!
Ενώ Η Ελληνική φυλή διδάσκει, το ΦΩΣ, Τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, την ομορφιά της ζωής εδώ στην γη, που είναι η πραγματικότητα, τέχνες, φιλοσοφία, όλων των ειδών τις επιστήμες!

Και όχι σε κάτι που δεν αποδεικνύετε, απαντώντας μονοκόμματα και δογματικά, χωρίς διάλογο, με το κατασκευασμένο ψέμα, το δάκτυλο επί των ήλων – και πολλές άλλες τρίχες για τα κατασκευασμένα θρησκευτικά, δογματικά, εγκληματικά ζόμπι!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ 1

Ποιος είναι ο χριστιανισμός; Που είναι… η καλύτερη εφεύρεση των Εβραίων!

ΑΝΘΡΩΠΕ 3
Τους μάθαμε, από τον μέγα Αλέξανδρο, για την αξία του ανθρώπου, που είχε το μαύρο ιερατείο των Εβραίων, όταν είπε ο μέγας αρχιερέας των Εβραίων, στον μέγα Αλέξανδρο, ότι πάρε την πόλη και τους ανθρώπους και κάνε τους ότι θέλεις!!!!!!!! Αρκεί να μην πειράξεις τους ιερείς μας, και τις εκκλησίες!!!!!! Αυτοί είναι οι Εβραίοι που έφτιαξαν τον χριστιανισμό, με τον θεό τους τον Κέλτη δολοφόνο, που είπε για να εδραιώσετε τον εβραϊσμό, μπορείτε να σκοτώνετε, ολόκληρους λαούς!

Αυτά τα κρύβουν επιμελώς!

Όπως κρύβουν επιμελώς – και το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα επάνω στην γη,
Την σφαγή του γηγενή Ελληνικού πληθυσμού, σε αμέτρητα εκατομμύρια Ελλήνων με τον ποιο φρικτό τρόπο που έζησε η ανθρωπότητα!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Μας λένε ότι ότι ο Ελληνικός πληθυσμός δέχτηκε οικειοθελώς τον βάρβαρο Εβραϊκό χριστιανισμό και την σκλαβιά, σώματος και ψυχής, έναντι του πολιτισμού και της ελευθερίας!!!! Της ψεύτικης ζωής – και υπόδουλης από την αληθινή!!!
Αυτό πληρώνουμε σήμερα – και αυτό το πληρώνουμε, διότι υπήρξε και μια από τις μεγαλύτερες ανθελληνικές προδοσίες του γηγενή ελληνικού πληθυσμού με ολοκληρωτική γενοκτονία, από κριμένους Εβραίους με την Ελληνική καλύψει, ότι ήταν Έλληνες, στους Ρωμαίους, όπου σφαγιάστηκαν όσοι ακόμα είχαν γλυτώσει, από τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό!!!
Όλα αυτά φτάνοντας στην Ελληνική σκλαβιά των 400 χρόνων οικειοθελώς!!!
Ο καλύτερος συμπαραστάτης στον Βάρβαρο Μογγόλο Τούρκο, ήταν ο χριστιανισμός! Μας παρουσιάζουν μέσα στα 400 χρόνια μερικούς Παπάδες ως αγωνιστές, ίσως και να υπήρχαν μερικοί, μύγα μες στο γάλα, αλλά το 99% του χριστιανισμού ήταν οι προδότες και στυλοβάτες του βαρβάρου κατακτητή με τους Εβραίους προεστούς!
Μας μιλούν κάτι ανθελληνικά περιοδικά και πουλημένα ΜΜΕ, για ετεροφυλικές σχέσεις στην αρχαία Ελλάδα, που ψαχνόταν για το τέλειο πολίτευμα – και δεν μας λένε τους νόμους που είχαν για τις ετεροφυλικές σχέσεις και ποια ήταν η τιμωρία, Θάνατος!
Μας μιλάνε για διχόνοιες και δικαστικές αποφάσεις σε βάρος φιλοσόφων, που είναι αλήθεια, δεν μας λένε, ότι ακόμα ψαχνόντουσαν για την καθιέρωση μια γνήσιας δημοκρατίας, που αυτοί καθιέρωσαν και σήμερα την έχουν πιπίλα και εκφυλίσει, χωρίς να υπάρχει τίποτα από την σημασία στην πράξη της αληθινής δημοκρατίας;!
Σήμερα όλη η ανθρωπότητα ζει και βασιλεύει, χάρις την ελληνική δημοκρατία και πολιτισμό – και αυτό ακόμα το εκφυλίζουν, το κομματιάζουν, με διάφορους επιστήμονες, που δουλεύουν και μεγαλουργούν χάρις στην ελληνική γραμματεία!!!
Επί 2.500 χρόνια διαβάλουν τον Έλληνα και την Ελληνική φυλή, την κομματιάζουν και ανάλογα όπως τους συμφέρει χρησιμοποιούν την ελληνική γραμματεία , αλλά με ψευδεπίγραφους επιστήμονες και με δήθεν νέες ανακαλύψεις, κάτω από ονόματα Εβραίων, ξύπνησαν και είπαν δεν ανακαλύπτουμε τι συμβαίνει με το σύμπαν, τη συμβαίνει με την ιατρική, τι συμβαίνει με τις επιστήμες, τι συμβαίνει με την παιδεία και την γλώσσα, ξυπνάνε οι άνθρωποι και σχεδιάζουν αυτά που είδαν στον ύπνο τους!!!
Ναι… Αναγνωρίζουν την αξία των αρχαίων Ελλήνων!!!!!!! Αλλά μας λένε, εσείς δεν είσαστε Έλληνες, σας επιτρέψαμε να λέγεστε Έλληνες!!!

Προσέξτε… Έχει μεγάλη σημασία να δείτε την παγκόσμια αχαριστία και υποκρισία!!!!!!!!!!!!! Όλοι οι λαοί σκλαβώθηκαν και ελευθερώθηκαν μέσα στους αιώνες.
Σε κανένα άλλο λαό δεν αμφισβητούν την καταγωγή του, ούτε στον γερμανό, ούτε στον Γάλλο, ούτε στον Άγγλο, ούτε στον Αφρικανό, ούτε στον Ιταλό, ούτε στον Κινέζο, ούτε στον Ινδό, ούτε στον Ιάπωνα, αναγνωρίστηκαν όπως ήταν πριν σκλαβωθούν, η φυλή τους, ο τόπος τους, τα ήθη και έθιμά του!
Μόνο στον Έλληνα του λένε ότι δεν είσαι Έλληνας, ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;
ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ – ΑΥΡΙΟ

Με το συναισθηματικό και συνειδη¬σιακό της χαρακτήρα, ή παράδοση γί-νεται εθνικός ψυχισμός, αρετή, ευγνωμοσύνη για το παρελθόν και υπο-χρέωση για το μέλλον.
Με το επικό του ύφος γράφει ό Καζαντζάκης:

1)(Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τούς προγό¬νους.
Πρέπει δηλαδή να ξέρεις ποιοι είναι οι πρόγονοί σου, για να τους τιμήσεις, να τους διαδεχτείς και να τους αξιοποιήσεις! Ποιος Έλληνας ξέρει σήμερα ποιοι είναι οι πρόγονοί του, κάτω από το δογματικό σκοταδισμό του Εβραιοχριστιανισμού).

2)(Το δεύτερο να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Δηλαδή τι καλό επέτυχαν, να το πάρεις και να το κάνεις δικό σου αγώνα σε συνέχεια της φυλής σου, αφού είσαι ο κληρονόμος τους. Και όσα από τα έργα τους θέλουν βελτίωση στα πρότυπα της κληρονομιάς σου, που δηλώνουν την φυλή σου με αίμα, το σόμα και ψυχή να τα αναβαθμίσεις, για να τα παραδώσεις στην επόμενη γενιά, όπως έκαναν οι πρόγονοί σου)!

3)(Το τρίτο σου χρέος να παρα¬δώσεις στο γιό ή την νέα γενιά, τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει»).

Σήμερα αυτοί η αλλοπρόσαλλη γενιά, δουλική, φοβισμένη, ανιστόρητη, ανεμοδέρνει σαν καρυδότσουφλο μέσα σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα, ενώ δίπλα της είναι το υπερωκεάνιο πλοίο, που δεν φοβάται τις θαλασσοταραχές, που λέγετε Ελληνική φυλή, Ελληνισμός, Ελληνικός πολιτισμός, Ελληνική παιδεία, δεν ανεβαίνει στο πλοίο να σωθεί, αλλά απομακρύνετε εν γνώση του, ότι θα πνιγεί!

Και αυτό συμβαίνει, διότι έχει υποστεί, πλύση εγκεφάλου, αιώνες, από τον διώχτη του και δολοφόνο του και της φυλής του, τον εβραιοχριστιανισμό!

Αυτό τον παγκόσμιο πόλεμο κατά της ελληνικές φυλής τον έχουν υποστεί και κάνει πάλι οι πρόγονοίς μας – και αν ακόμα πεις ότι αυτό είναι μια αιτία να αφήσεις πίσω αυτή την κληρονομιά, δεν μπορείς να το κάνεις, αν είσαι φυσικά γηγενής Έλληνας, διότι αυτή η κληρονομιά είναι, ταυτόχρονα κατάρα και ευχή, βρίσκετε μέσα στο αίμα σου, και είναι σαν ανενεργό ηφαίστειο, και κάτω από τις συνθήκες που θα εμφανιστούν, αυτό εκρηγνύεται και μεγαλουργεί!!! Αυτή είναι η έννοια της λέξης, ότι είσαι λαός ανάδελφος!!! Δεν είναι μια σοβινιστική ανακάλυψη, είναι η αλήθεια, για αυτό δεν μπορούν να σε εξοντώσουν, παρόλο τον άδικο πόλεμο που σου κάνει όλη η ανθρωπότητα, αναρωτήσου, γιατί εσένα μια κουκίδα στον χάρτη όπως λένε, θέλουν να σε αφανίσουν;;;;;
Γιατί εσύ δεν πεθαίνεις ποτέ, το σόμα σου σαπίζει και μεταφέρετε στην υλη για να διατηρείτε το σύμπαν σε αρμονία, είσαι η τροφή του σύμπαντος – και ο εγκέφαλος του διαστήματος, τίποτα από εσένα Έλληνα δεν πεθαίνει, το ξέρουν και τους τρομάζει, κάνουν τα πάντα να σε φυλακίσουν, να ελέγξουν την δύναμή σου, αλλά δεν μπορούν – και αυτό τους εξοργίζει, το βλέπουμε σήμερα με την μισερή συμπεριφορά τους, γίνονται μισερά τέρατα απέναντι στην ελληνική φυλή! Το χρέος είναι ένα τεχνικό και πλαστό εργαλείο εκβιασμού! Διάβασε να δεις, ότι υπάρχουν, κρότοι με εκατοντάδες περισσότερα και υπερβολικά χρέη – και δεν τρέχει τίποτα, της Ελλάδος το χρέος, διατυμπανίζετε ως η καταστροφή του κόσμου!!!
Η γενιά που θα μάθει την αληθινή κληρονομιά των προγόνων της Ελλήνων, θα είναι η γενιά της παγκόσμιας ελευθερίας – και του αληθινού πολιτισμού, που θα επαναφέρει την γη στην αληθινή και υγιή αποστολή της, την ηρεμία της γης και του σύμπαντος!
Ο αληθινός Έλληνας, δεν χρειάζεται ούτε δογματικές θρησκείες, ούτε κομματικές φρούδες και κάλπικες ιδεολογίες.
Αυτό που θα χρειαστεί ο μελλοντικός Έλληνας σαν όπλο να νικήσει το σκοτάδι, είναι η αληθινή γνώση, που πρέπει να κοπιάσει να την βρει – και όχι αυτήν που του σερβίρουν κατόπι σχεδίου δολοφονίας του!
Η λέξη είμαι Έλληνας, χωρίς θρησκευτικές και πολιτικές παραφυάδες, αρκεί για να είσαι Έλληνας!
Έλληνας σημαίνει γνώση και τίποτα άλλο!
Ο Ελληνικός πολιτισμός, η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι στο αίμα του Έλληνα, δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα για να τα αποκτήσει!
Θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα.

Πάρτε έναν αμόρφωτο γερμανό, άγγλο, γάλλο ιταλό, κινέζο, αμερικανό, αφρικανό και έναν Έλληνα, αμέσως θα διαπιστώσετε με το που θα τον πλησιάσετε από τα πρώτα λόγια, τι σημαίνει ελληνικός πολιτισμός, αγάπη και αλληλεγγύη!!! Όλοι θα σου μιλούν σαν αγρίμια, με άγριες διαθέσεις, μόνο ο Έλληνας θα σου μιλήσει με ανθρώπινη υπόσταση, για την αγάπη και την φιλοξενία, στην πράξη!
Αλήθεια για ποιο λόγο να αλλάξουν τα θρησκευτικά πιστεύω μόνο στον Έλληνα μέσα στους αιώνες;;;

Απλά δεν άλλαξαν την θρησκεία, τους κώδικες ασφαλείας άλλαξαν, τα θρησκευτικά ήθη και έθιμα των αρχαίων ελλήνων δεν ήταν θρησκεία δογματική, στην πλήρη εξελίξει της, αλλά κώδικες, μοναδικοί κώδικες, που ακόμα δεν μπορούν να τους σπάσουν – και να τους αποκτήσουν!
Για σκεφτείτε το καλά, μελετήστε καλά τα προδοτικά τους κείμενα και τις καρικατούρες φωτογραφίες σε αντιπαράθεση με τα αγάλματα;;;
Άλλαξαν ονόματα, αφού χρησιμοποίησαν τους ορφικούς ύμνους, στα μολυσμένα κείμενά τους, άλλαξαν ονόματα στους διάφορους φιλοσόφους και επιστήμονες και τους χρησιμοποιούν ως δικούς τους!
Τους δικούς μας θεούς χρησιμοποιούν με πλαστά και κίβδηλα ονόματα και παραποιημένα!
Γιατί σπάσανε με μανία τα αγάλματά μας – και τα αντικατέστησαν με κάτι χτικιάρηδες σκελετωμένους κακομούτσουνους στις φωτογραφίες τους;;;
Απλά θελαν και θέλουν να κρύψουν το κάλος, την ευτυχισμένη ζωή που ξεπηδούσε από κάθε άγαλμα, δείχνοντας μας, ότι πρέπει να είμαστε σαν αυτούς στις φωτογραφίες τους, χτικιάρηδες με μαύρη την ψυχή μας!
Τα αγάλματα μας, τα κτήρια μας ανέδυαν την ευτυχία, την ζωή, την άδολη αγάπη, τον πολιτισμό, το φως, αυτό προσπάθησαν και προσπαθούν να καταστρέψουν.
Όπως έγινε η γενοκτονία μας από τους Βυζαντινό Ρωμαίους εβραίους, έτσι και σήμερα ξανά επιχαρούν με το Ισλάμ, να εξαφανίσουν και να αλλοιώσουν κάθε ελληνικό στοιχείο!
Η σημερινή γενιά φέρει μεγάλη ευθύνη, που επιτρέπει να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους!
Σήμερα τα ελληνόπουλα δεν πρέπει να κάνουν επανάσταση για την επανάσταση του κάθε τυχόντα, αλλά επανάσταση στον εγκέφαλό τους, να αποκτήσουν την αληθινή γνώση, μόνο έτσι νικιέται αυτό το τέρας!!!
Έλληνες, Ελληνίδες και Ελληνόπουλα!!!
Μας λένε τα βδελύγματα άθεους, παγανιστές και άλλους πιασάρικους τίτλους!
Τη να τον κάνει ο Έλληνα τον ψεύτικο θεό;;; Αφού γνωρίζει, ο αληθινός Έλληνας, ότι ο μοναδικός θεός είναι η γνώση, η γνώση είναι θεός του σύμπαντος και των πάντων!
Αυτό θέλουν να σας κρύψουν με οποιοδήποτε κόστος, το μίσος τους είναι τέτοιο, που μπορούν να αφανίσουν και τους ίδιους, για να το επιτύχουν!!!
Θα αναρωτηθεί κάποιος απλοϊκά, γιατί να το κάνουν, αφού κινδυνεύουν και αυτοί;;;
Την απάντηση θα την πάρετε κοιτώντας την εξωφρενική παγκόσμια κατάσταση σε όλη τη γη.
Η Ατλαντίδα δεν είναι ένα ωραίο φανταστικό διήγημα, είναι μια ιστορική αλήθεια, σε έναν πάλι εξελιγμένο πολιτισμό, που μαχόταν τον Ελληνικό πολιτισμό!
Τα παραμυθάκια για την κιβωτό του Νοε, για την γυναίκα του Λοτ, που έγινε στήλη του άλατος, για τον πύργο της Βαβέλ, για τα Σόδομα και Γόμορρα, είναι ένα εβραϊκό κατασκεύασμα, παραποιώντας και κρύβοντας την αλήθεια, για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον άνθρωπο και να το ελέγχουν μέσα από τον φόβο και τις απειλές!
Όλα τα παραπάνω είναι εποχές μεγάλης εξέλιξης με αγώνες κατά του σκότους, αρχίζοντας από τα πρόσφατα γεγονότα πριν χιλιάδων χρόνων με τις τιτανομαχίες και άλλους αγώνες του ελληνικού πάνθεου, κατά του σκότους! Τουλάχιστον δυο από τους πρόσφατους παγετώνες, είναι από ανθρώπινη ευθύνη!
Πάλι είμαστε κοντά σε έναν τέτοιο αγώνα μεταξη του φωτός και του σκότους!
Μόνο η γνώση μπορεί να νικήσει το σκότος!
Όποιος θέλει να αποκτήσει την γνώση, μπορεί να διαβάσει την Ελληνική γραμματεία στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και στο διαδίκτυο, για να επαληθεύσει τις παραπάνω αλήθειες!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Και μια άλλη άποψη, που δεν την ασπάζομαι απόλυτα, αλλά που λέει μερικές αλήθειες! Αλλά που υμνεί τον χριστιανισμό, που είναι η αρχή του κακού!
ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ τη σημερινή σκοταδιστική κατάσταση;

Γράφει η Νότα Κυμοθόη

Κάπου έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας σε τούτη τη χώρα…
Είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα, τα οποία είναι…ανάθεμα!

Επί εποχής οπού υπήρχε η μεγάλη βυζαντινή αυτοκρατορία
για να μπορεί να ελέγχει τους εθνικούς από τους χριστιανούς
επέβαλαν τις νηστείες και τα σχετικά με την θρησκοληψία
και το φόβο του έξω από εδώ, ταυτίζοντας τους Ελληνολάτρες
με τα είδωλα…και τους ορθοδόξους με τη βυζαντινή αυτοκρατορία.

Επειδή τα ειδωλόθητα ραντίζονταν με αίμα και
έβλαπταν την υγεία
επέβαλαν την ίδια διατροφή οι ορθόδοξοι, δηλαδή νηστεία
με λαχανικά, φρούτα, βραστό στάρι και ξηρούς καρπούς
ενώ οι πλούσιοι έτρωγαν του σκασμού
και οι αυτοκράτορες διατηρούσαν μαζί με τους ρασοφόρους του παλατιού
τα τσιμπούσια και τα λουκούλια γεύματα
κάτι που ακόμα έχει διατηρηθεί στα μοναστήρια…
Κι εδώ έχουμε ένα μεγάλο ερώτημα.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ τη σημερινή σκοταδιστική κατάσταση;

ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ
ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ…
για να φτάσουμε στους ΚΟΜΝΗΝΟΥΣ που έγινε η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ
από το μέρος των ρασοφόρων Ορθοδόξων, παπικών και Αγγλικανών εβραίων…

Το τι έχει περάσει ο κόσμος για να εδραιωθεί το “παπαδαριό”, δε λέγεται.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?

“ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ “, Είπε ο Ιησούς Χριστός
και φυσικά δεν είπε πουθενά “ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ”, αφού ήταν διάδοχος του Ισραηλινού θρόνου – και είχε επιλέξει την Ελληνική μόρφωση, σαν διάδοχος του θρόνου του Δαυίδ!

Αν δούμε καθαρά τα πράγματα, θα διαπιστώσουμε πως:
Οι ρασοφόροι των Εβραίων με τα μαύρα ράσα
εδραιώθηκαν μέσα στη διοίκηση των Ορθοδόξων Χριστιανών
και επέβαλαν με μίσος το ξήλωμα της Αρχαίας Ελλάδας
ταυτίζοντας τα ιερά της με ΕΙΔΩΛΑ…

Αν δούμε καθαρά τα πράγματα, θα διαπιστώσουμε πως:
Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ
ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ
Η βίβλος των νεκρών και η νεκρολογία των αρχαίων Αιγυπτίων
μεταφέρθηκε μέσα στον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
και οι εκκλησίες μετατράπηκαν σε μνημόσηνα…
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!
ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ!..

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ!..

Από τη μια είναι το Ισλάμ με τη στρατιωτική εξουσία
κι από την άλλη ο Χριστιανισμός με τη στρατιωτική εξουσία επίσης.

Μέσα σε αυτές τις μεγάλες ομάδες υπάρχουν άνθρωποι κάθε καρυδιάς καρύδι…
Αλλά ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητές του, σχετικά με τον τόπο καταγωγής του.

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ
ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΜΑΟ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ
και την ίδια εποχή οπού ξηλωνόταν ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ από τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ,
ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ, από την ΑΡΜΕΝΙΑ, από τον ΠΟΝΤΟ
κι από τη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ…

κάποιοι έτριβαν τα χέρια τους…ΣΤΗ ΔΥΣΗ!..

Στο μεγάλο χωνευτήρι της Ε.Ε. , των Η.Π.Α και της ΕΥΡΑΣΙΑΣ που πρόσφατα δημιουργήθηκε
υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας λατρεύει χωριστά το Θεό που πιστεύει.

Είναι καιρός λοιπόν να ξεχωρίσουμε κάπου τα πράγματα.

Ελληνισμός δε σημαίνει απαραίτητα Ορθοδοξία ,
όπως θέλουν να λένε οι παπάδες,
οι οποίοι πήραν τα ιερά από τις Ιέρειες των αρχαίων Ναών!

Ορθόδοξοι είναι και οι Ρώσοι, αλλά δεν είναι Έλληνες!
Ορθόδοξοι είναι και οι Βούλγαροι, αλλά δεν είναι Έλληνες!
Ορθόδοξοι είναι και οι Αφρικανοί, αλλά δεν είναι Έλληνες!
Ορθόδοξοι είναι σε όλη τη Γη, αλλά δεν είναι όλοι ΈΛληνες!
Χριστιανοί είναι πολλοί σε όλη τη Γη!
ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ με το δικό τους τον τρόπο!

Ο χαρακτηρισμός ΈΛΛΗΝ άγει την καταγωγή του
από την αρχαιότητα κι όχι από το Βυζάντιο…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 μ. Χ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ(??????????)
ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(???????????)

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ..
ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΕΜΕΝΑ.

ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!
ΤΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΚΡΙΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΙΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ…

ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!

ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Ο ΦΟΒΟΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥΣ
ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ…

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!..

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,
αυτούς οπού αποκαλούσαν ΕΘΝΙΚΟΥΣ, δηλαδή;
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ?

Αλλά κάπου εδώ μπλέχτηκε το θέμα…
Και το μπλέξιμο έγινε στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ
600 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΤΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,
φυσικά με ανταλλάγματα…
τα οποία ξεπουλούσαν την αρχαιότητα συνεχώς.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΩΣ ΘΕΟΥ ΜΗΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ…

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗ ΓΑΙΑ
ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ!

ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ
ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;

ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ;

ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΗΜ
ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΑΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ
ΛΥΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ
ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΕΠΙ ΓΗΣ!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
Ν΄ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
ΠΟΤΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ, παρακαλώ πολύ;

ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΦΩΣ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ,
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΚΙ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ
ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ
ΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ…ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ ΤΟΥΣ-
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
ΙΩΝΕΣ, ΑΡΚΑΔΕΣ, ΑΧΑΙΟΙ, ΑΙΟΛΕΙΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΡΕΣ, ΛΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΕΣ…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙ
ΚΑΠΟΥ Η UNESCO ΚΑΙ Ο ΟΗΕ
ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ
ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ…

Η Αθήνα, είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ
και να σεβαστούμε την ενέργειά της
γιατί έχει το όνομα της αρχαίας θεάς της Σοφίας Αθηνάς!..

Το τι λένε οι άσχετοι με το θέμα αυτό, είναι ανάθεμα!
ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ
δηλαδή, άσχετοι με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία!..

Τι διαόλια και τριβόλια και χίλιες δυο ιστορίες
σχετικά με το θέμα έχουν λεχτεί, δε λέγεται…
και το τι σπέρνουν στους ταλαίπωρους πιστούς του Χριστού
μέσα στις εκκλησιές από άμβωνος
είναι να γελάει και το παρδαλό κατσίκι…

Οι γεροντότεροι στα μοναστήρια οπού ονόμασαν Αγίους
είχαν μαζί με τις άγιες εικόνες των πιστών του Χριστού
τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη…
Σε αυτούς τους πριν από αυτούς Αγίους Πατέρες
ας ανατρέξουν κι ας σεβαστούν το χώμα οπού πατάνε
σε αυτές τις εκκλησιές οπού όλες είναι χτισμένες
αλλά και θεμελιωμένες πάνω στους αρχαίους ναούς
των αρχαίων Ελλήνων και χτισμένες με θραύσματα
από αυτά τα αρχαία ιερά οικοδομήματα!

ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΘΕΟ
ΕΙΧΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ
ΚΙ ΟΧΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
ΚΙ ΑΦΙΕΡΩΝΑΝ ΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ!
ΚΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΦΩΣ!..

ΟΙ ΟΡΦΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ
ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΝΙΚΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ
ΚΙ ΟΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ
ΚΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,
ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΟΥ!

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ;
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ
ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!..

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Είναι φυσικό επακόλουθο οι παπάδες να υπερασπίζονται τα ράσα τους
ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…
Γιατί αλλιώς πως θα συνεχίζεται η παγκόσμια διαμάχη των λαών
για το ΘΕΟ;

Αλήθεια είναι για θέατρο παραλόγου όλη η ανθρωπότητα!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-
ΚΙ ΟΧΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ!..

Ρασοφόροι επαγγελματίες λύνουν και δένουν την ανθρωπότητα
εργαζόμενοι και οι ρασοφόροι της Ελλάδας μέσα κι έξω από τη χώρα
που χρησιμοποιούν το ΘΕΟ για το γόητρό τους-
ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΛΙΑ
καταστρέφοντας των ΕΛΛΗΝΩΝ τη μνήμη και ΙΣΤΟΡΙΑ
και φυσικά φοβερίζουν τους ανθρώπους με απειλές κι αφορισμούς
πως ο ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ…

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΦΙΛΕΣΠΛΑΓΧΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΚΛΑΒΩΝ-
οπού 400 χρόνια τουρκιάς
κράτησαν προνόμια για να κρατήσουν τις χρυσές κολοκύθες στα κεφάλια τους…
ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ;
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ!..

ΠΟΙΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;
ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ
ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

ΟΙ ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 μ.Χ.
ΟΙ ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ…
ΜΙΑ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΒΑΦΤΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!
ΑΓΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ!
ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
ΑΦΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;
ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΕΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ;

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ;

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ”???????????
ΜΉΠΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΛΑΧ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΑΠΑΔΟΚΙΑΣ, ΠΟΝΤΟΥ κλπ???????

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑ:
ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΕΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΩΡΘΩΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ…

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΒΑΒΑΡΟΙ ΒΑΣΙΛΈΙΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ
ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ή ΘΑΝΑΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΩΝ;
ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΗΠΩΣ;

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ
ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ…
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΣΤΡΑΞΙΟΝ
ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΟΛΑΝΔΩΝ,ΔΑΝΩΝ, ΓΑΛΛΩΝ
ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ 1870 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…

Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ
ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…

Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?

ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ=ΜΙΣΘΟ ΚΡΑΤΙΚΟ
ΓΙΑ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ…
ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!..

ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ!..

ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
από τα λάθη όσων κυβέρνησαν τη χώρα!
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ!

Είμαστε ευτυχείς,
γιατί σε όλο τον κόσμο υπάρχουν κι άλλες πόλεις με το όνομα, ΑΘΗΝΑ;
ΌΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
ΟΠΟΥ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ;
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ;

Αλλά η αρχαία ονομασία είναι στη χώρα Ελλάδα
σε αυτήν οπού,
Έλληνες στα χαρτιά,
φτήνουν καθημερινά με μίσος και γκρεμίζουν με μίσος…
ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!..

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ ΑΡΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!..

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

ΌΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!

ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ;

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ
ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΟΥ ΓΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΣΥΧΗ
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:
ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ
και οι συμφεροντολόγοι ρασοφόροι ξήλωσαν τη χώρα ΕΛΛΑΔΑ!..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ…
ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!..

ΤΟ ΟΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΕ ΜΙΣΟΣ κι αυτό το ΜΙΣΟΣ το σπέρνουν κάθε φορά από άμβωνος

ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΤΟ 2014 ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΘΕΟ
ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ.
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΙΑ 250.000.000 ΕΥΡΩ
ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ στην ΕΛΛΑΔΑ
κι αντί αυτού ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ οι ίδιοι και τα παιδιά τους,
ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΩΡΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝ
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑΣ;
ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΠΑΔΟΚΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…αυτή την εποχή
Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!..

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΤΑΝ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ…ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ, ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΣΙΤΙΑ
ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ?????????????????????????????????????????????????????

Το χειρότερο απ΄όλα είναι τα όσα λέγονται για το ξεπούλημα του κέντρου
για να χτιστεί το τζαμί…ΚΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ!..

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΖΑΜΙ.

ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΣΤΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ;

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ
ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!..

1.ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ 2008 ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
και ποιοί επωφελήθηκαν.
2.ΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και τις θεσούλες τους όπου τις έχουν.
3.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και τι συμβαίνει με κάποιες ΔΕΚΟκαι κάποιες ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!..

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>