«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα παιδιά του διαβόλου. Και το άνοιγμα της κερκόπορτας του τρίτου παγκόσμιου πολέμου!

ΤΟΝ ΤΙΝΑΖΟΥΝ

Τράμπ – Χίλαρή – Ομπάμα – Κλίντον – Πούτιν-Μέι-  και όλα τα δουλικά ευρωπαϊκά προδοτικά μαριονέτες ηγέτες, αγορασμένοι από το εβραϊκό τραπεζικό παγκόσμιο σύστημα.

Περίεργες συμπτώσεις;;;; Άγνοια της ιστορίας;;;;

Έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι η ιστορία κάνει κύκλους και όποιος δεν την παρακολουθεί, μαζί με τα μηνύματά της, είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Πριν την εκλογή του Τράπμ είχα πει ότι είμαι επιφυλακτικός με τον Τράμπ και τον κάθε Τράμπ.

Επίσης, είχα επισημάνει, ότι όποιος Αμερικανός εκλεγεί δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην ουσία, αλλά επιφανειακά τρικ, για να κοροϊδέψουν τους αφελείς!

Είχα γράψει ότι τα γεράκια δεν αφήνουν έτσι εύκολα κάποιον να αναρριχηθεί στην εξουσία, αν δεν έχει την έγκλησή τους!

Μια φορά έκαναν το λάθος με τον Κενεντι και είδαμε πως το διόρθωσαν!

Κάποιοι φώναζαν ότι ο Τράμπ είναι εναντίον της παγκοσμιοποιήσεις και άλλα τρελά!

Τι συνέβη στις εκλογές της Αμερικής, τίποτα, μια τρύπα στο νερό, αλλαγή τακτικής, να κοιμίσουν τις μάζες, που σιγά σιγά άρχισαν να αντιδρούν, και το επέτυχαν απόλυτα!

Όλα αυτά, οι συγκεντρώσεις της Κλίντον και του τράμπ είναι ένα παιχνίδι θεάτρου και παγίδας!

Τι αλήθεια συνέβη, απλά η Χίλαρη ήταν μια δολοφόνος, που τους φόνους τους βάφτιζε φανερά σε ανθρωπιστικές και δημοκρατικές βοήθειες των λαών!

Ενώ Τράμπ άλλαξε το σύστημα των δολοφονιών, θα αφήσει άλλους να κάνουν αυτό που θα έκανε η Αμερική!

Όπως τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! Κρατήστε την έξοδο της Αγγλίας από το ηλίθιο μπουλούκι που λέγετε ακόμα ΕΟΚ.

Με αποφάσεις που θα νομοθετήσει, θα αναγκάσει άλλους σε οικονομικό κραχ ή πολέμους!

Εδώ λοιπόν έρχεται η ιστορία να μας ξανά διδάξει και φωνάξει, ότι κοιμόμαστε με τα τσαρούχια!

Και να αναφέρω επιγραμματικά, ότι η ανθρωπότητα παρομοιάζετε απόλυτα με να άλογο, οι Εβραίοι σιωνιστές τραπεζίτες, είναι το χαλινάρι στο άλογο, η θρησκείες είναι οι παρωπίδες στο άλογο, και οι ιδεολογίες και διάφορα κόμματα είναι ο σάκος με την βρόμη και το σανό!

Αποτέλεσμα εικόνας για τΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΊΔΕς

Θα αφήσω τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, και θα ξεκινήσω από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Τι είχαμε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μπροστάρηδες φασίστες, αυτοί που φαινόταν ότι ξεκίνησαν τον πόλεμο, τρις ηλίθιους δικτάτορες, μαριονέτες φασίστες, που έπαιξαν άθελα τους, όχι όλοι,  το  παιχνίδι  του καλά στημένου, από την Αμερική, Αγγλία, Ρωσία σχεδίου τους!

Προσέξτε αυτό δεν είναι σύμπτωση, Αμερική, Αγγλία, Ρωσία, το ίδιο και σήμερα, τι βλέπουμε Τράμπ. Μέι, Πούτιν!!!

Τώρα κρατηθείτε, απογειωνόμαστε!

Εδώ βλέπουμε ότι η νέα τάξη ή παγκοσμιοποίηση, ελέγχει 100% όλα τα τραπουλόχαρτα στο  διεθνές παιχνίδι, βάση με τα σχέδιά της!

Το εγκληματικό παγκόσμιο σύστημα ήταν και είναι πίσω από την δημιουργία των πολέμων,

Όταν αρχίσει να φθείρεται και να ξεσκεπάζεται, ή κάποιες μη ελεγχόμενες δυνάμεις, σηκώνουν κεφάλι χαλώντας τα σχέδιά της, όπως η Κίνα, που θέλει να ανακατωθεί στα του οίκου της, στο διάστημα, αλλά και μαζεύοντας μια θάλασσα δολάρια, ξεφτιλίζοντας το δολάριο, και προσπάθειες να έχει το πόδι της σε όλη τη γη στο εμπόριο! 

Το παγκόσμιο Εβραϊκό τραπεζικό σύστημα κάνει ανανεωτικές κινήσεις, ρίχνοντας μελάνη όπως η σουπιά, να θολώνει τα πράγματα και να ξανά σχεδιάζει από την αρχή νέο πλαίσιο ελέγχου της ανθρωπότητας!

Με νέα φρίκη!

Εφαρμόζοντας την λογική του Φοίνικα, ότι από τις στάχτες του, θα γεννηθεί κάτι νέο!

Δυστυχώς ο Άνθρωπος δεν διδάχτηκε από τις  δολοφονικές ενέργειες του δολοφονικού Σιωνιστικού  Εβραϊκού Ιερατείου, εδώ και  2.000 χρόνια!

Εν συντομία θα πρέπει να καταλάβετε ότι πάλι έχουμε φασίστες στην στην Ευρώπη με δημοκρατικούς μανδύες καλυμμένοι!

Αυτή είναι η αλλαγή για να απενεργοποιήσει τις μάζες, οι κοινοβουλευτικές δικτατορίες!

Η φρίκη έρχεται και τρέχοντας, πρώτα θα δημιουργήσουν ένα οικονομικό κραχ και αμέσως, αφού θα έχει ωριμάσει το φρούτο των εμφύλιων τάσεων παγκοσμίως, θα ξεκινήσουν τον τρίτο και ποιο φρικιαστικό πόλεμο!

Το έχουν δηλώσει επίσημα, τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού, πρέπει να εκλείψουν!

Εδώ πάει και η ΦΕΜΑ, τα εκατομμύρια φέρετρα, τα διάφορα τεράστια υπόγεια καταφύγια, με τις επείγουσες  ανακοινώσεις για τον εξοπλισμό τους και τροφοδοσίας τους, και το μυστήριο που επικρατή στο διατιμά, με την δημιουργία διαπλανητικού υπουργείου!

Αν ο Τράμπ ήταν κάτι άλλο, τον πρώτο νόμο που θα ακύρωνε για να μην κινδυνεύει θα ήταν, η παντοδυναμία της ΦΕΜΑ, γιατί δεν το έκανε;;;

Έχω γράψει πριν τρία χρόνια σε άρθρο μου, ότι η φρίκη, θα ξεκινήσει και θα παιχτεί πρώτα στην Μεσόγειο και το πρώτο θύμα θα είναι η Ελλάδα, όπως πάντα!

Να πω ότι η Ελλάδα τα τελευταία 1.000 χρόνια δεν θα είχε υποστεί όλα αυτά τα δεινά, αν δεν υπήρχαν οι Γενίτσαροι, Κοτζαμπάσηδες, προεστοί και λαπά προδοτικά σκουλήκια να κατατρώγουν τον Ελληνισμό μέχρι και σήμερα!

Είπαμε ότι η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει, όσοι δεν την διαβάζουν σωστά, κάνουν ολέθριο λάθος.

Τι είδαμε στο Β παγκόσμιο πόλεμο, ετερόκλιτες δυνάμεις να συνεργάζονται για να νικήσουν δήθεν το θηρίο του φασισμού!

Καλά, ο  Στάλιν και η Ρωσία τι ήταν, δεν ήταν ο χειρότερος φασισμός, η Αμερική τι ήταν ξεκληρίζοντας γηγενείς πληθυσμούς, ρίχνοντας δυο πυρηνικές Βόμβες, η Αγγλία τι ήταν που οργάνωσε όλους τους εμφύλιους σε όλους τους εμπόλεμους λαούς μετά από την φρίκη του πολέμου;;;

Πως μπορεί κάποιος να πει πως συνεργάστηκαν αυτά τα ετερόκλιτα  συστήματα;;; Και σήμερα τα ίδια ετερόκλιτα συστήματα ξανά ερωτοτροπούν!

Μόνο όταν καταλάβεις ότι πίσω από όλα αυτά ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο του παγκόσμιου Εβραϊκού τραπεζικού συστήματος, άλλωστε τα αρχεία το μαρτυρούν, ποιοι χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, οι Εβραίοι τραπεζίτες, που υποτίθεται ότι ήταν εχθροί του, με αποκορύφωμα το σχεδιασμένο ολοκαύτωμα, με ανυποψίαστους και αθώους λαούς!

Σήμερα παίζετε το ίδιο θέατρο, από τις ίδιες δυνάμεις, απλά άλλαξαν οι ηθοποιοί και τα σκηνικά σε νέο θεατρικό περιβάλλον!

Εμείς με προδότες πάλι στην ηγεσία της Ελλάδος, θα κάνουμε το ίδιο λάθος που μας οδήγησαν να κάνουμε οι μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις και φίλοι μας το  1886 μέχρι το 1920, και το 1940 και εδώ πάλι το ρόλο του δούρειου ίππου θα παίξει η Τουρκία!

Για αυτό και βλέπουμε την ταχύτατη επίσκεψη της Μέι, στον Τράμπ και καπάκι στον Ερντογάν, για αυτό βλέπουμε πάλι τον ίδιο οικονομικό εκβιασμό, στραγγαλισμό της Ελλάδος, όπως το 1886!

Η Ελλάδα αυτή την στιγμή χρειάζεται απόλυτη ενωτική σύμπνοια κάτω από μια εθνική κυβέρνηση από Πατριωτική στρατιωτική διοίκηση, με τους καλύτερους πατριώτες διπλωμάτες!

Με στρατοδικεία και συνοπτικές διαδικασίες για τους προδότες, θα υπάρξουν και αθώα θύματα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς για να σωθεί η Ελλάδα και ο Ελληνισμός!

Εγώ μπορεί να μην ζω, αλλά οι νέοι που τους αφορά το μέλλον τους και της πατρίδος τους, θα πρέπει να εμπεδώσουν γρήγορα, ότι αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις!

Θα πρέπει να εμπεδώσουν ότι δεν υπάρχουν κόμματα και ιδεολογίες και θρησκείες κάτω από τις παρούσες ιστορικές συγκυρίες, παρά μόνο το έθνος η πατρίδα!

Έλληνες, Ελληνίδες, Ελληνόπουλα, κλάψα μαι σε κάθε διάγγελμα κάθε προδότη ηγέτη όπως αποδείχθηκε, όλοι αυτοί έσβησαν τα φώτα, κατέβασαν τους διακόπτες, σαμποτάρισαν το σύστημα ηλεκτροδότησης του Ελληνισμού, σβήνοντας και καίγοντας την ελπίδα.

Κλαίω κλαίω για την πατρίδα μας και τον Ελληνισμό.

Μόνο με τον πατέρα με ενωμένα τα παιδιά του και το παράδειγμα με τις δώδεκα βέργες που όλες μαζί δεν μπορούσαν να τις σπάσουν, ενώ μια μια τις έσπαγαν, μπορούν να κάνουν το ακατόρθωτο, που σήμερα φαίνεται ουτοπία.

Δεν θεώρησα σκόπιμο να αναφερθώ σε βιβλιογραφία και ονόματα ιστορικά του Α παγκόσμιου και Β παγκόσμιου πολέμου για να ταυτίσω τα σημερινά γεγονότα, διότι θα ήταν άσκοπος κόπος και μεγάλο το άρθρο, που είμαι βέβαιος ότι δεν θα το διάβαζε κανένας. Όποιος όμως θέλει να μάθει την αλήθεια και να τα συνδυάσει, υπάρχουν στο διαδίκτυο, σχεδόν όλες οι πληροφορίες!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Βρετανία, Τραμπ, Πούτιν σε περίεργο διπλωματικό τρίγωνο

Η Μέι θα γίνει σήμερα η πρώτη αρχηγός ξένου κράτους που θα έχει συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Ο Ντόναλντ Τραμπ κι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναμένεται να μιλήσουν στο τηλέφωνο

news247

Ιανουαρίου 27 2017 07:56

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι προειδοποίησε χθες Πέμπτη τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να μην εμπιστεύεται τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα επιδιώξει επαναπροσέγγιση.

“Όταν μιλάμε για τη Ρωσία, είναι συνετό να μιμούμαστε το παράδειγμα του προέδρου (των ΗΠΑ Ρόναλντ) Ρίγκαν, ο οποίος στις διαπραγματεύσεις του με τον τότε Ρώσο ομόλογό του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ εφάρμοζε την παροιμία “εμπιστέψου, αλλά επαλήθευε”. Όσον αφορά τον πρόεδρο Πούτιν, η συμβουλή μου είναι “συνεργαστείτε, αλλά προσέχετε”, σημείωσε η Μέι σε μια ομιλία της ενώπιον κοινοβουλευτικών των Ρεπουμπλικάνων, ανεβαίνοντας στο βήμα σε μια εκδήλωση του κόμματος στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Έκρινε επίσης ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να συνεργάζονται, αλλά από “θέση ισχύος”, με τη Ρωσία.

Ακόμη, η Μέι υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει στους διεθνείς θεσμούς -τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ- τους οποίους ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έχει επικρίνει επανειλημμένα.

“Είναι ανάγκη να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά παραμένουν ζωτικής σημασίας”, είπε χαρακτηριστικά η Μέι, η οποία επισήμανε παράλληλα πόσο μεγάλη σημασία αποδίδει στον ρόλο της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του ΝΑΤΟ, “ακρογωνιαίου λίθου της άμυνας της Δύσης”. Η Μέι είπε ακόμη ότι και οι σύμμαχοι των

ΗΠΑ πρέπει να “παίξουν τον ρόλο τους”, αντηχώντας μια από τις θέσεις του Τραμπ, ότι δηλαδή η αμερικανική συμβολή σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς είναι δυσανάλογα μεγάλη.

Εξάλλου, η Τερέζα Μέι χαρακτήρισε επιτυχή τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Η Μέι θα γίνει σήμερα η πρώτη αρχηγός ξένου κράτους που θα έχει συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναμένεται να μιλήσουν αύριο στο τηλέφωνο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναμένεται να μιλήσουν αύριο στο τηλέφωνο. Έτσι, θα έχουν την πρώτη τους συνομιλία, από την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων από τον Τραμπ, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου της αμερικανικής κυβέρνησης στο CNN.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΤραμπΜεγάλη Βρετανία

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>