«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ας ανοίξει ο λαός τα μάτια του, να δει, ότι, οι πολιτικές έκφυλες πόρνες, όπου και να βρίσκονται, δεν κόβουν το Γα@ήσι!!! Και λένε ότι το έκαναν για τον λαό! Για να του πάρουν στην επόμενη φάση, ότι έχει απομείνει!

4 ΠΟΡΝΕΣ 1

Ο «Μυστικός Δείπνος» Μητσοτάκη-Παυλόπουλου-Στουρνάρα και Πικραμένου! Η «πολιτική» κουζίνα της Μαρέβας

Στο σπίτι του Προέδρου της ΝΔ συναντήθηκαν οι τέσσερις άνδρες?????? μαζί με τις συζύγους τους

Το γεύμα και η πρόσκληση εκκρεμούσε από το Νοέμβριο. Όμως ο «μυστικός δείπνος» του Κυριάκου Μητσοτάκη έλαβε χώρα τελικά, μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, στο σπίτι του στην Κηφισιά, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα». Καλεσμένοι ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας και ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος. Όλοι συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το μενού του δείπνου επιμελήθηκε η ίδια η Μαρέβα Μητσοτάκη. Περιελάβανε ψάρι και κρασί, ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο δείπνο ξεκίνησαν την βραδιά τους με ουίσκι.

Πρώτοι στο σπίτι του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη έφτασαν ο Παναγιώτης Πικραμένος και η σύζυγός του. Ακολούθησε το ζεύγος Στουρνάρα, ενώ τελευταίοι έφτασαν ο Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του. Μάλιστα, το προεδρικό ζεύγος ήταν εκείνο που αποχώρησε πρώτο, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επιστρέφει εκείνο το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο για να κλείσει εκκρεμότητες.

Η σύνθεση του δείπνου καθορίστηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είχε αρχίσει να διοργανώνεται πως μια συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ και του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά αποφασίστηκε να προσκληθούν και οι κ.κ. Στουρνάρας και Πικραμένος με τις συζύγους τους.

Επικράτησαν οι… οικογενειακές ιστορίες

Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο επικράτησαν οι οικογενειακές ιστορίες, με τις κυρίες να έχουν… πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό «βοήθησε» στο να μην ανοίξει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συζήτηση για θέματα όπως το Μνημόνιο, η δεύτερη αξιολόγηση ή οι εκλογές. Τα οικονομικά και τα νομικά αποτέλεσαν κοινό σημείο συζήτησης πριν σερβιριστεί το φαγητό, όπως προκύπτει από την εικόνα της συνάντησης που μεταφέρουν διάφορες πλευρές του τραπεζιού.

Το δείπνο αποσκοπούσε στο να λιώσουν… οι πάγοι

Το δείπνο στόχευε στο να λειανθούν οι προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ΠτΔ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα». Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να προσκαλέσει και τους Γιάννη Στουρνάρα και Παναγιώτη Πικραμένο, ενημερώθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος δεν έφερε αντιρρήσεις.

«Η αίσθηση ότι το δείπνο αποσκοπούσε στο να λιώσουν οι πάγοι και να έρθουν πιο κοντά κορυφαίοι παράγοντες, με κεντρικό ρόλο και σε μελλοντικές εξελίξεις, ήταν διάχυτη στην ομήγυρη» αναφέρουν Τα Νέα και σημειώνουν:

«Ο πρόεδρος της ΝΔ επιδίωξε να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή για μια νέα προσέγγιση του Παυλόπουλου με τον Γιάννη Στουρνάρα, έχοντας διαγνώσει επιφυλακτικότητα, ίσως και καχυποψία, στη μεταξύ τους σχέση. Υπό μια έννοια, από την κουζίνα της Μαρέβας θα μπορούσε να ξεκινήσει και το ξεπάγωμα της σχέσης του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα με την πτέρυγα των καραμανλικών».

Με το βλέμμα… στην επόμενη μέρα

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, είναι προφανές ότι η σύνθεση του δείπνου επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το βλέμμα στην επόμενη μέρα. «Αν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρο ότι θεσμικά οι δίαυλοι πρέπει να είναι άμεσα και σταθερά ανοιχτοί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, για τον πρόεδρο της ΝΔ είναι σαφές ότι απαιτείται να βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση κεντρικοί πυλώνες, με τους οποίους θα πρέπει να συλλειτουργεί και ο ίδιος σε μια μετεκλογική περίοδο που θα συνδυαστεί με την επιδιωκόμενη “πολιτική αλλαγή”.

Ο θεσμικός ορίζοντας του Προκόπη Παυλόπουλου και του Γιάννη Στουρνάρα υπερβαίνει το συνταγματικό κύκλο της παρούσας Βουλής, όπως και το χρονοδιάγραμμα που μπορεί να καταστρώσει και να διαχειριστεί η κυβέρνηση Τσίπρα. Νωρίτερα ή αργότερα, η χώρα μπορεί να αλλάξει πρωθυπουργό αλλά έως το 2020 στο Προεδρικό Μέγαρο και στην ΤτΕ οι συνομιλητές θα είναι σταθεροί.

Παυλόπουλος και Στουρνάρας αποτελούν δυο σταθερές που οδηγούν στην επόμενη δεκαετία και από τη δική τους συμμαχία εξαρτάται, αν όχι η κυβερνητική αποτελεσματικότητα, τουλάχιστον η διαμόρφωση θετικού κλίματος, στο οποίο μπορεί να επενδύσει και κυβερνητική πλειοψηφία.

Σε μια ασταθή και έκρυθμη περίοδο, εξάλλου, ένας κοινός βηματισμός με την Προεδρία της Δημοκρατίας και την ΤτΕ θα μπορούσε να στηρίξει και έναν αντιπολιτευτικό σχεδιασμό.

http://www.star.gr/politiki/354020/mhtsotakhs

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>