«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ 1

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017

  • ==========================
    ==========================================
    =
    ΜΗΝΥΜΑ : ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ 2017 …………
    .
    Είμαστε παιδιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ και του ΈΛΛΗΝΑ ΟΥΡΑΝΟΥ
    .
    .
    26 / 12 / 2016
    .
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-BRoL2SkLmqQ/V0bjzgt9cFI/AAAAAAAAR74/U1DA161hWXUu0uly3BI2-xqwROqwStf0ACLcB/s640/2016-05-26_145219.png

    .
    .
    Επιστολή του Δημήτρη Κομνηνού.
    .
    Πάνε χρόνια που έφυγε ο Παύλος Σιδηρόπουλος αλλά πόσο επίκαιρα μερικά από τα τραγούδια που μας άφησε. Σε ένα από αυτά λοιπόν τραγουδάει σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου:
    .
    .
    .
    Κάποτε θα `ρθουν γνωστικοί, λογάδες και γραμματικοί για να σε πείσουν.
    Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα.
    .
    .
    .
    Τα παιδιά σε έναν λαό, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του.
    .
    Γιατί είναι αυτά που θα ανδρωθούν ως νεολαία, η οποία θα επιλέξει τον δρόμο που θα δείξει στην επόμενη γενιά.
    .
    Με τα ερεθίσματά της, με την ορμή της, με την κουλτούρα της και με τα διδάγματά της καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του πολιτισμού, τον οποίο θα κληροδοτήσει στα παιδιά της.
    .
    Έτσι μοιραία είμαστε αναγκασμένοι να την υπερασπιστούμε εμείς οι μεγαλύτεροι γιατί σε αυτήν πλέον ελπίζουμε να νίψει τα δικά μας ανομήματα.

    .
    Αφορμή για την μικρή αυτή εισαγωγή πήρα από το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντού Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανανιάδη το οποίο και σας παραθέτω αυτούσιο:
    .
    .
    .
    “Το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο αποτελεί η Γέννηση του Ιησού Χριστού καθώς η ενσάρκωσή Του χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη, εκείνη που γράφτηκε προ Χριστού και εκείνη που συνεχίζεται μετά Χριστό. Ήταν ένας Θεός πρόσφυγας, γιατί από την ημέρα της Γέννησης του έως την Σταύρωσή Του δεν παρέμεινε σε έναν τόπο αλλά ως περιπλανώμενος πρόσφυγας δεν υπήρχε τόπος για Αυτόν. Τα Χριστούγεννα είναι η νίκη και ταυτόχρονα η ήττα του Χριστιανισμού. Νίκη γιατί μπόλιασαν τον κόσμο με το Ευαγγέλιο της Αγάπης και ήττα γιατί το Ευαγγέλιο της Αγάπης νοθεύτηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι περισσότεροι Χριστιανοί να πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα καινά, χωρίς να τρωθούν οι μηχανισμοί που σπέρνουν την ανισότητα και τον θάνατο, δηλαδή χωρίς να χάσουν τη βολή τους. Η ιδεολογικοποίηση του Ευαγγελίου και η προσαρμογή ή και παραποίηση των λόγων του Χριστού κατά τη βόλεψή μας οδηγεί στην αδικία των συνανθρώπων μας. Ο ρατσισμός, ο εθνοφυλετισμός, η εξουσιαστικότητα και η κυριαρχικότητα έναντι των συνανθρώπων μας αλλά και η δικαιολόγηση του πλούτου, αποτελούν τα μεγαλύτερα αμαρτήματα των Χριστιανών που τα υποστηρίζουν. Στην Χριστιανική ιστορία το υπόλειμμα ήταν αυτό που κρατούσε την φλόγα του Χριστιανισμού ζωντανή. Υπόλειμμα ανθρώπων που σκέφτονταν ορθόδοξα και εξέφραζαν αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά που τους κληροδοτήθηκε Άνωθεν. Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτά τα Χριστούγεννα να αποτελέσουν την αρχή που το φως της δικαιοσύνης του Χριστού θα λάμψει στις ψυχές των ανθρώπων και θα γίνει το παράδειγμα, ώστε όλοι μαζί δίνοντας το χέρι στον πλησίον όπου γης να βοηθηθούμε πραγματικά. Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, ειρήνη και προκοπή σε μαθητές και συναδέλφους εκπαιδευτικούς”.

    .
    .
    .
    Ε, λοιπόν ΟΧΙ κ. Διευθυντά!
    .
    Όσο κι αν θέλετε δεν μπορούμε να σας αφήσουμε να ποτίσετε με το ανιστόρητο και ανήθικο δηλητήριο της παράνοιας σας, τις ψυχές των παιδιών μας.
    .
    Ξεκινάτε με μια φράση που την ορίζετε (το λιγότερο…αφελώς και το περισσότερο υποβολιμαίως) ως αξίωμα, με σκοπό να υποβάλετε τους δέκτες του μηνύματός σας στις δικές σας εβραιοχριστιανικές δοξασίες
    .
    και με το κύρος που σας προσδίδει η σφραγίδα και η θέση του Διευθυντού – Δασκάλου χρησιμοποιείτε φτηνή προπαγάνδα
    .
    κρυμμένη μέσα σε λογικά άλματα και προσπαθείτε να περάσετε στην παιδική ψυχή των μαθητών το νεοταξικό σας τραγουδάκι για τους ”φουκαράδες πρόσφυγες”
    .
    οι οποίοι σε έναν αρρωστημένα ατυχή παραλληλισμό συγκρίνονται με το πρόσωπο του Ιησού.
    .
    Του Ιησού που περιπλανιόταν για να διδάξει τον λόγο του.
    .
    Ένα πρόσωπο Ιερό για όσους ακουμπούν την ψυχή τους στην ελληνορθόδοξη πίστη που εσείς το προσβάλλετε βάναυσα.
    .
    Μέσα από αυτήν την ανιστόρητη σύγκριση επιχειρείτε να ντύσετε όλους αυτούς που έρχονται ετσιθελικά στην χώρα μας, με έναν μανδύα ιερότητος, προκειμένου να δηλητηριάσετε το μυαλό των παιδιών,
    .
    .
    .
    ούτως ώστε να δεχτούν αδιαμαρτύρητα αύριο τον φυλετικό, πολιτιστικό αλλά και βιολογικό τους θάνατο
    .
    .
    .
    προς όφελος της πλανητικής ελίτ που απαιτεί την αλλοτρίωση της Ελλάδος και της Ευρώπης γενικότερα,
    .
    .
    μέσω της σταδιακής αντικατάστασης των πληθυσμών των ευρωπαϊκών χωρών με αφροασιατικές μάζες.
    .
    .
    Αλήθεια αφού είστε και θεολόγος και ο ψαλμός για τον μετανοήσαντα Δαυίδ έλεγε ”Ιδού γαρ αλήθειαν ηγάπησας τα άδηλα και τα κρύφια της σοφίας σου εδήλωσάς μοι”….
    .
    γιατί δεν αποκαλύπτετε στα παιδιά ποιός είναι πάνω σε αυτόν τον κόσμο, ο προαιώνιος και μοναδικός εκφραστής
    .
    της εξουσιαστικότητας και της κυριαρχικότητας αλλά και ο μοναδικός νομεύς του συσσωρευμένου πλούτου τα οποία εσείς τόσο έντονα κατακρίνετε;
    .
    Μήπως εάν το κάνατε θα είχατε χαρακτηριστεί ρατσιστής και αντισημίτης;
    .
    Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από το μήνυμά σας η καταδίκη του “ρατσισμού” και του “εθνοφυλετισμού”
    .
    καθώς σύμφωνα με τα υπονοούμενα στο μήνυμά σας,
    .
    ρατσιστής είναι όποιος υπερασπίζεται
    .
    .
    την πατρώα γη, τις αρετές και τα ιδανικά της φυλής μας
    .
    .
    και εθνοφυλετιστής όποιος δεν θέλει τα παιδιά του να απωλέσουν την εθνική και πολιτιστική τους ταυτότητα
    .
    .
    στοιχεία τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τόπο στον οποίο γεννήθηκαν και με τις παραδόσεις με τις οποίες γαλουχήθηκαν.
    .
    .
    Η υποκειμενικότητα και όχι η αντικειμενικότητα είναι εκείνη που συντροφεύει κάθε ερευνητή της όποιας αλήθειας.
    .
    Γιατί η αλήθεια δεν είναι αποκλειστική, δε νέμεται και δεν κατέχετε αποκλειστικά από κάποιον που καταθέτει την προσωπική του άποψη ως αληθή.
    .
    Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η γέννηση του Χριστού αποτελεί το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο μας με τις προεκτάσεις που αποδίδετε στο μήνυμα σας;
    .
    .
    .
    Γιατί το πιο συγκλονιστικό γεγονός που χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη να μην είναι η γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ή του Μαχάτμα Γκάντι ή του Νίκου Γκάλη για μερικούς;

    .

    Βλέπετε;
    .

    Ανάλογα με τον πολιτισμό, την παιδεία, τις παραδόσεις και τα ερεθίσματα που έχει δεχτεί ο κάθε άνθρωπος πάνω σε αυτή τη γη μπορεί να χωρίζει την ιστορία με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο δημιουργώντας την δική του αλήθεια όπως κι εσείς δημιουργήσατε την δική σας (αν φυσικά είναι όντως δική σας η δια του εν λόγω μηνύματος εκφρασθείσα αλήθεια).
    .

    ΟΧΙ λοιπόν κ. Διευθυντά!
    .
    .

    Το σημαντικότερο μήνυμα προς τους μαθητές, θα ήταν να δώσετε στην παιδική ψυχή τους να αντιληφθεί το μεγαλείο της ελληνικότητάς τους,
    .
    .
    να τους διδάξετε να κάνουν παρέα με την σοφία που άφησαν πίσω τους όλοι οι μεγάλοι και σπουδαίοι μας δάσκαλοι.
    .
    .

    Τα πνευματικά έργα δηλαδή του Ομήρου, του Ησιόδου, του Πλωτίνου, του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα αλλά και του Καζαντζάκη, του Παλαμά, του Παπαδιαμάντη του Καβάφη, του Δραγούμη και τόσων άλλων.
    .
    .
    Το συγκλονιστικότερο μήνυμα θα ήταν να τους εμφυσήσετε την αγάπη προς την γη των πατέρων τους.
    .
    .
    Να υμνήσετε τον τίμιο ιδρώτα του γεωργού που στάζοντας τον πάνω στο προαιώνιο χώμα, ποτίζει έτσι τον αγρό του και βλέπει τα βλαστάρια των σπόρων του να ανθίζουν,
    .
    .
    στον ίδιο ακριβώς χωράφι που πότιζε πριν από χιλιάδες χρόνια ο ιδρώτας του Κυναιγείρου και του αδελφού του Αισχύλου, ή του κτηνοτρόφου που περιφέρεται στους κάμπους και τα βουνά με τα ζώα του για το γλυκό ψωμί των παιδιών του,
    .
    .
    πατώντας τα ίδια χώματα που πάτησε ο Σωκράτης και ο Ευριπίδης, ή του ηλιοκαμμένου εργάτη που στιβάζει τα τούβλα που θα στεγάσουν τα όνειρα της γενιάς του δίπλα στα ανάκτορα που κοίμιζαν τον Μίνωα ή τον Φίλιππο Β΄.
    .
    .
    .
    Δεν είμαστε παιδιά κανενός πρόσφυγα θεού κ. Διευθυντά.
    .
    Η πίστη μας είναι Χριστιανική από επιλογή.
    .
    .
    .
    Την ΓΗ μας όμως δεν την επιλέγουμε.
    .
    .
    Την θεωρούμε ΜΗΤΕΡΑ και ΠΑΤΕΡΑ μας.
    .
    .
    Από την λέξη “πατήρ” άλλωστε προέρχεται και η λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ.
    .
    .
    Είμαστε λοιπόν παιδιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ και του ΈΛΛΗΝΑ ΟΥΡΑΝΟΥ
    .
    .
    και τους γονείς μας οφείλουμε να τους υπερασπιστούμε με το σώμα και το αίμα μας από κάθε σχέδιο αλλοτρίωσης από κάθε είδους “πρόσφυγες”¨
    .
    .
    που έρχονται με σκοπό να μείνουν και να προσβάλουν με κάθε τρόπο την Πατρίδα μας.
    .
    .
    Θυμηθείτε λίγο το μήνυμα του Ισοκράτους:

    .
    .

    “Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων”.
    .
    .
    Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεγετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπου που τους εδέχθηκαν.
    .
    .
    .
    Πόσο δε μάλλον, όταν πλέον αποδεδειγμένα, από όσους πέρασαν τα σύνορά μας,
    .
    το 15% είναι αληθινοί πρόσφυγες και όλοι οι υπόλοιποι είναι μετανάστες από κάθε μέρος της γης.
    .
    .
    .
    ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ κ. “Διευθυντά”…

    .
    .
    .
    http://www.unpolitical.gr/2016/12/blog-post_826.html
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ …………………
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

  • ====================
    ============================
    =
    .
    .
    ο πολύτιμος χρόνος των ώριμων ανθρώπων
    .
    .
    http://sxeseis-kai-sunaisthimata.com/wp-content/uploads/2016/12/%CE%9F-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CF%89%CE%BD.jpg

    .
    .
    http://www.anapnoes.gr/wp-content/uploads/2014/01/timthumb.jpg
    .
    .
    Ένα απόσπασμα από έργο του Βραζιλιάνου Ποιητή, Συγγραφέα, δοκιμιογράφου, φωτογράφου και μουσικολόγου, του Mario de Andrade (1893 – 1945).
    .
    .
    «Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ό,τι έχω ζήσει έως τώρα…
    .
    Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
    .
    Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.
    .
    Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.
    .
    Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες.
    .
    Δε θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί.
    .
    Δεν ανέχομαι τους χειριστικούς και τους καιροσκόπους.
    .
    Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματα τους.
    .
    Μισώ να είμαι μάρτυρας των ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα μεγαλοπρεπές αξίωμα. Οι άνθρωποι δεν συζητούν πια για το περιεχόμενο… μετά βίας για την επικεφαλίδα.
    .
    Ο χρόνος μου είναι λίγος για να συζητώ για τους τίτλους, τις επικεφαλίδες. Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται… Μου μένουν λίγες καραμέλες στη σακούλα…
    .
    Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση.
    .
    Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους.
    Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους.
    Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους.
    Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
    Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια
    Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.
    .
    Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει τον κόπο στη ζωή.
    .
    Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων…
    .
    Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.
    .
    Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει.
    .
    Σκοπεύω να μην πάει χαμένη καμιά από τις καραμέλες που μου απομένουν…Είμαι σίγουρος ότι ορισμένες θα είναι πιο νόστιμες απʼόσες έχω ήδη φάει.
    .
    Σκοπός μου είναι να φτάσω ως το τέλος ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τη συνείδησή μου και τους αγαπημένους μου.
    .
    Εύχομαι και ο δικός σου να είναι ο ίδιος γιατί με κάποιον τρόπο θα φτάσεις κι εσύ…»
    .
    .

    24 January 2014

    .

    http://www.anapnoes.gr/o-politimos-chronos-ton-orimon-anthropon/
    .
    .
    TO 2017 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ………
    .
    ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !
    .
    ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ! ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ !
    .
    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ !
    .
    ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΧΡΟΝΙΑ …………
    .
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ……………
    .
    ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ …………..
    .
    ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ !
    .
    .
    ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ 2017 ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>