«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στην ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ και ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, μπαίνει το τελευταίο πετραδάκι για το τέλος της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΜΕΙΣ  ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ !!!

Η εγκάθετη βουλή και το κράτος, αν ο πολίτης παρανομήσει τον κλείνουν φυλακή!!! Αυτοι παραβιάζουν την δικαστική εντολή που εκκρεμή να γίνει δίκη σε προσφύγει των κατοίκων. Το κράτος των Προδοτών με τους προδοτες εργολάβους, άρχισαν έργα για το τέμενος!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ????? ΠΟΛΙΤΕΣ???? Του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ… Αποφάσισαν να χαρίσουν τον ιερό τόπο τους στο τέμενος του ΙΣΛΑΜ!!! Δεν είναι τόπος λατρείας, είναι το άντρο της κολάσεως, εκεί θα οργανώνουν και θα αποφασίζουν πώς να σας σκοτώνουν!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Το τεμενος και η χρυση αυγη

Αλά αυτό που με έχει συγκλονίσει… είναι η συμπαράσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ??????

Αποτέλεσμα εικόνας για Το τεμενος και η χρυση αυγη

Με εντολή του ΜΙΧΑΛΙΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ χρυσαυγήτες θα ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ στους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Το τεμενος και η χρυση αυγη

Πρόσεχε…Παναγιώταρε… Μην σκίσουμε το Καλτσόν!!!!

Εύγε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ.

Ο ΛΑΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ?????

Τώρα ξεβρακώνονται και αυτοί και βλέπουμε το ρόλο τους???

Αποτέλεσμα εικόνας για Το τεμενος και η χρυση αυγη

Περάσαμε… Σας είδαμε …Κυρίως μας είδατε…Για σας!!! Κορόιδα!!!

Το ρόλο του πόντιου Πιλάτου παίζει και η χρυσή αυγή, εντεταλμένοι είναι και αυτοί των φίλων τους ΓΕΡΜΑΝΩΝ, για να κομματιάζουν τις ελπίδες του λαού!!!

Εύγε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???? ΠΟΥ μας έπρηξε με τους αλλοδαπούς και τους θεατρινισμούς της!!!!

Μόλις πληροφορήθηκα ολίγοι εναπομείναντες πατριώτες ότι για το άντρο του τρόμου, το ΤΕΜΕΝΟΣ, έχει υπογράψει και αυτός!!!

gxs-303

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ Η EUROPOL

Η Frontex προειδοποιεί: Τζιχαντιστές εξοπλίζουν πρόσφυγες για τρομοκρατικές επιθέσεις

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC

Κόσμος

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο η Ευρώπη βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς ο φόβος ότι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν πρόσφυγες για τα χτυπήματά τους επιβεβαιώνεται.

Ενδεικτικό είναι και το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent, σύμφωνα με το οποίο η Frontex έχει σημάνει συναγερμό και προειδοποιεί ότι το Ισλαμικό Κράτος εξοπλίζει πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται ήδη στο ευρωπαϊκό έδαφος για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ευρωπαϊκή υπηρεσία επισημαίνει πως ορισμένα άτομα μπορεί να έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί ή χειραγωγηθεί ή να έχουν χρησιμοποιηθεί από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι πιθανόν έχουν παρεισφρήσει σε στρατόπεδα προσφύγων.

Αξιωματούχοι ασφαλείας της Δύσης υπογραμμίζουν ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πιθανόν έχουν προσπαθήσει να χειραγωγήσουν πρόσφυγες ή ακόμη και να τους εκπαιδεύσουν για να τους κάνουν τρομοκράτες την ώρα που αυτοί μετακινούνται μαζικά προσπαθώντας να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου, την πείνα και την ακραία φτώχεια. 

«Η Frontex εξήρε την αναγκαιότητα ετοιμότητας των ευρωπαϊκών αρχών υπό τον φόβο τρομοκρατικών χτυπημάτων», όπως υποστηρίζει ο Φαμπρίς Λεζερί, εκτελεστικός διευθυντής της Frontex, σε δηλώσεις του στο Voa News. Από την πλευρά της, η Europol έχει ανακοινώσει ότι από τον Απρίλιο του 2016 υπήρξαν περίπου 300 περιπτώσεις στις οποίες τζιχαντιστές προσπάθησαν να στρατολογήσουν πρόσφυγες που βρίσκονταν ήδη στην Ευρώπη.

Για τον Ρόμπιν Σίμκοξ, αναλυτή σε θέματα τρομοκρατίας και εθνικής ασφάλειας στο think tank Heritage Foundation, «με τον τρόπο αυτό οι τζιχαντιστές μπορούν να επεκτείνουν τις ξένες επιχειρήσεις τους».

Το έχει επισημάνει και η Europol
Υπενθυμίζεται πως καιρό πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο η Europol είχε προειδοποιήσει πως οι στρατολόγοι του Ισλαμικού Κράτους βάζουν στο στόχαστρό τους ευάλωτους πρόσφυγες στην Ευρώπη για να τους ριζοσπαστικοποιήσουν σε μια προσπάθεια να φουντώσουν ακόμη περισσότερο το αντιμεταναστευτικό μένος στη Γηραιά Ηπειρο.

«Δεδομένου ότι συμφέρει τους τζιχαντιστές να φουντώσουν τη μεταναστευτική κρίση και να στρέψουν μερίδα του ευρωπαϊκού πληθυσμού κατά εκείνων που ζητούν άσυλο, υπάρχει ο κίνδυνος διείσδυσης σε προσφυγικούς καταυλισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση. «Είναι υπαρκτός και άμεσος ο κίνδυνος στοιχεία της (σουνιτικής μουσουλμανικής) συριακής προσφυγικής διασποράς να καταστούν ευάλωτα στη ριζοσπαστικοποίηση και να στοχοποιηθούν από ισλαμιστές εξτρεμιστές στρατολόγους».

Ωστόσο, δεν είναι σαφής η έκταση μιας τέτοιας διείσδυσης, λέει η Europol, επισημαίνοντας ότι λαϊκιστικές ομάδες και ακροδεξιά κόμματα μπορεί να διογκώσουν το όλο θέμα προς εκμετάλλευση.

Πηγή: Η Frontex προειδοποιεί: Τζιχαντιστές εξοπλίζουν πρόσφυγες για τρομοκρατικές επιθέσεις | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/309645/i-frontex-proeidopoiei-tzihantistes-exoplizoyn-prosfyges-gia-tromokratikes-epitheseis#ixzz4U3PQ3pvi

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>