«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ίσως οι πατριώτες μας καταλάβουν, για τον αγώνα που έδωσαν και δίνουν ελάχιστοι αγωνιστές, κάτω από την πλύση εγκεφάλου από τους ανθρωπιστές του Κώλλου! Κύριοι εσείς που το παίζεται ανθρωπιστές, είστε προδοτες σε βάρος της πατρίδος μας.

Για αυτό θα παλέψουμε μέχρι εσχάτων, να μην γίνει το τέμενος στον Βοτανικό!!!

Στο μικροσκόπιο των γερμανικών αρχών το «τέμενος του τρόμου» όπου σύχναζε ο Τυνήσιος μακελάρης στο Βερολίνο [εικόνες]

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Maurizio Gambarini/dpa via AP

 

Ο Άνις Άμρι, ο άνθρωπος που έσπειρε τρόμο και θάνατο στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου μπορεί να είναι νεκρός, αλλά ο κίνδυνος νέων επιθέσεων από άτομα του κύκλου του δεν έχει εξαλειφθεί.

Λόγος για τον οποίο οι αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το τέμενος Φουσιλέτ, στη συνοικία Μοαμπίτ του Βερολίνου, όπου σύχναζε ο 25χρονος Τυνήσιος.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός rbb δημοσίευσε την Πέμπτη βίντεο στα οποία διακρίνεται στην είσοδο του τζαμιού ένας άνδρας λίγα 24ωρα πριν και λίγες ώρες μετά την επίθεση. Στην αρχή έλεγαν ότι πρόκειται για τον Άμρι, αλλά όπως διευκρίνισε αργότερα η αστυνομία του Βερολίνου, το άτομο στις εικόνες δεν ήταν ο τυνήσιος.Ωστόσο στην αντιτρομοκρατική είναι σίγουροι ότι το τέμενος Φουσιλέτ στην οδό Πέρλεμπέργκερ ήταν στέκι του δράστη, και σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν ο Άμρι είχε στενές σχέσεις με κάποια απ’ τα μέλη και τους επισκέπτες του τζαμιού.Κυρίως δε είχε συχνές επαφές με τον ηλικίας 31 ετών εξτρεμιστή ιμάμη Γκαντιζμουράντ Α., ο οποίος έφθασε στη Γερμανία το 2002 με το ψευδώνυμο Μουράτ Α.Κοντά στο τέμενος ήταν που ο Τυνήσιος άρπαξε το φορτηγόΣύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild οι επιθεωρητές της αστυνομίας θεωρούν ότι δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Άμρι άρπαξε το φορτηγό που χρησιμοποίησε στην επίθεση κοντά στο τέμενος, σε απόσταση μόλις 15′ με τα πόδια.Ο Τυνήσιος πήγαινε πολύ συχνά στο εν λόγω τζαμί, κι ίσως γι’ αυτό γνώριζε τόσο καλά τη γύρω περιοχή. Το τέμενος Φουσιλέτ ήταν από καιρό στο στόχαστρο των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας.Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και το «γυράδικο», όπου είχε πάει να φάει ο πολωνός οδηγός. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η επίθεση να οργανώθηκε από άτομα στο τέμενος. Ίσως ο δράστης κατά τις επισκέψεις του στο τζαμί να πρόσεξε ότι στην περιοχή κυκλοφορούν πολλά φορτηγά.Το τέμενος Φουσιλέτ στο στόχαστρο των αρχώνΤην περασμένη Πέμπτη άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας έκαναν έφοδο στο τζαμί.
Την επόμενη μέρα το τέμενος έκλεισε.Οι υπηρεσίες ασφαλείας θεωρούν το Φουσιλέτ «εκκολαπτήριο εξτρεμιστών », όπου μουσουλμάνοι -κυρίως Τούρκοι και Καυκάσιοι- ριζοσπαστικοποιούνται για τον ένοπλο αγώνα του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.Το τέμενος αυτό ιδρύθηκε το 2002, αρχικά ήταν ένα τουρκο-αραβικό τζαμί, το οποίο σχετιζόταν με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Παλαιότερα ανήκε στην τουρκική κρατική θρησκευτική υπηρεσία Ditib, αλλά αποσπάστηκε απ’ αυτήν όταν πήρε τα ηνία του ο Ισμέτ Ντ., ο αυτοανακηρυχθείς «εμίρης του γάμου». Έκτοτε το τέμενος πέρασε στην επιρροή του συλλόγου Φουσιλέτ, που θεωρείται σφηκοφωλιά εξτρεμιστών απ’ τις αρχές.
Ο ιμάμης Γκαντιζμουράντ καταδικάστηκε σε δυόμιση χρόνια φυλακή. Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι έχει αποκηρύξει το λεγόμενο Ισλαμικό ΚράτοςΤον Ιανουάριο του 2015 η αστυνομία του Βερολίνου εξάρθρωσε εκεί έναν πυρήνα συνεργών τρομοκρατών. 250 αστυνομικοί, ανάμεσά τους και άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, έκαναν φύλλο και φτερό το τζαμί στην οδό Περλεμπέργκερ. Ενώ συνέλαβαν τον επικεφαλής του τεμένους, τον ηλικίας 41 ετών εργολάβο Ισμέτ Ντ., και τον υπεύθυνο για τα οικονομικά της οργάνωσης, τον 43χρονο Εμίν Φ.Τον Οκτώβριο του 2015 το τζαμί-σύλλογος ξαναμπήκε στο στόχαστρο των υπηρεσιών ασφαλείας, όταν συνελήφθη ως συνεργάτης τρομοκρατών ο ιμάμης Γκαντιζμουράντ Α., ή αλλιώς Μουράτ Α., από το Νταγκεστάν. Ο εν λόγω ιμάμης στρατολογούσε τζιχαντιστές για το Ισλαμικό Κράτος, ενώ έστελνε σε ισλαμιστικές οργανώσεις στη Συρία εξαρτήματα όπλων, διόπτρες νυχτερινής όρασης και στόχαστρα.

 iefimerida.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ίσως οι πατριώτες μας καταλάβουν, για τον αγώνα που έδωσαν και δίνουν ελάχιστοι αγωνιστές, κάτω από την πλύση εγκεφάλου από τους ανθρωπιστές του Κώλλου! Κύριοι εσείς που το παίζεται ανθρωπιστές, είστε προδοτες σε βάρος της πατρίδος μας.

  • ================================
    ==================================================
    =
    =
    .
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ
    .
    .
    .

    Tα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας… Οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας…
    .

    25 | 12 | 2016

    http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/12/15665616_1265772093484236_3724694564574021762_n-620×417.jpg
    .
    «Οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας…
    .
    Οι τρούλοι είναι τα κράνη μας…
    .
    Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας…
    .
    Οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας…«
    .
    .

    Το Ισλάμ, σύμφωνα με ειδικούς, δεν είναι θρησκεία αλλά πολιτικό κίνημα………..

    .
    .
    http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/12/syria_fsa.jpg

    .
    Ερντογάν, 1998… ο σουλτάνος, ο σύμμαχος και φίλος των εθνομηδενιστών
    .
    Τι κοινό έχουν;
    Τους ενώνει η «σημαία» με τα τρία κόκκινα αστέρια των Γάλλων αποικιοκρατών… ο έρωτας για την τρομοκρατική οργάνωση δολοφόνων «ελεύθερος συριακός στρατός»…

    .
    .
    triklopodia.gr

    http://www.makeleio.gr/t%ce%b1-%cf%84%ce%b6%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%80/
    .
    .
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    .
    .
    Και όλα αυτά θα συμβούν την επόμενη πενταετία, το πολύ δεκαετία.
    .
    Υπάρχει κάποιος που προβληματίζεται πώς θα επιβιώσουμε; Μάλλον όχι, αν κρίνουμε σε ποιους αναθέτουμε τις τύχες μας.
    Ο κίνδυνος δεν προέρχεται μόνο από τα μεταναστευτικά ρεύματα, αλλά και από το εσωτερικό των Δυτικών χωρών και της κυρίαρχης άποψης που διαμορφώνεται.
    .
    Οι μετανάστες μπορεί να είναι καλοδεχούμενοι, από μια ανθρωπιστική προσέγγιση, αλλά γιατί θα πρέπει, σώνει και καλά να επιβάλλουν και τα δικά τους πολιτιστικά πρότυπα συμπεριφοράς;
    .
    Και γιατί είναι ρατσισμός η εμμονή του Δυτικού ανθρώπου να θέλει να ζήσει με τον δικό του πολιτισμό, αυτόν που έμαθε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε; Και όμως, αν το ζητήσει θα χαρακτηριστεί ρατσιστής.
    .
    .
    Παντελής Σαββιδης: Το τέλος του Δυτικού πολιτισμού;
    .
    25 Δεκεμβρίου 2016
    .
    http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/12/pantelis-savvidis-telos-ditikou-politismou-620×450.jpg

    .
    Βρίσκονται σε εξέλιξη κοινωνικά φαινόμενα τα οποία, για πρώτη ίσως φορά τόσο έντονα, απειλούν αυτό που αποκλήθηκε «Δυτικός πολιτισμός».
    .
    Το πρώτο είναι το θέμα που απασχολεί το «National Geographic» στο πρώτο τεύχος του 2017: η αλλαγή των πεποιθήσεων για το φύλο.
    .
    «Δημοσιεύσαμε ένα θέμα σχετικά με το ανθρώπινο φύλο, τη στιγμή που οι πεποιθήσεις για το φύλο αλλάζουν ραγδαία» έγραψε η Σούζαν Γκόλντμπεργκ, υπεύθυνη έκδοσης του National Geographic, εξηγώντας γιατί έβαλε ένα διαφυλικό κορίτσι στο εξώφυλλο του περιοδικού για το πρώτο τεύχος του 2017.
    .
    «Οχυρωμένη πίσω από το αγαπητικό-εξισωτικό πρόσχημα, η κοινωνική χειραγώγηση παρουσιάζεται ήδη ως θετικό βήμα και στην Ελλάδα. Αναμενόμενο. Το παιχνίδι θα παιχτεί πάλι πάνω στην πρόκληση αντιδράσεων επί του φαινομενικού και όχι του πραγματικού γεγονότος, πάνω στην σύγκρουση “αναγκαίας προόδου και αντιδρώσας συντήρησης”. Ο Δυτικός πολιτισμός βαδίζει στο τελείωμά του και κινήσεις σαν κι αυτήν πρέπει να ερμηνευτούν ως έσχατες προσπάθειες παραπλάνησης του ανθρώπου και κύκνειο άσμα της υλιστικής του κυριαρχίας», σχολιάζει η ιστοσελίδα «Το καραβάκι της ιστορίας» στην παρουσίαση του κειμένου του National Geographic.
    .
    Το δεύτερο θέμα είναι το μεταναστευτικό. Αντιμετωπίζεται –και είναι, για όσους πιστεύουν πως η Δύση και ο πολιτισμός της αποτελούν συγκριτικά την καλύτερη εμπειρία ζωής– ως απειλή. Ο κίνδυνος δεν προέρχεται μόνο από τα μεταναστευτικά ρεύματα, αλλά και από το εσωτερικό των Δυτικών χωρών και της κυρίαρχης άποψης που διαμορφώνεται.
    .
    Οι μετανάστες μπορεί να είναι καλοδεχούμενοι, από μια ανθρωπιστική προσέγγιση, αλλά γιατί θα πρέπει, σώνει και καλά να επιβάλλουν και τα δικά τους πολιτιστικά πρότυπα συμπεριφοράς;
    .
    Και γιατί είναι ρατσισμός η εμμονή του Δυτικού ανθρώπου να θέλει να ζήσει με τον δικό του πολιτισμό, αυτόν που έμαθε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε; Και όμως, αν το ζητήσει θα χαρακτηριστεί ρατσιστής.
    .
    Η υπενθύμιση των παλαιότερων μετακινήσεων λαών, όπως των Ούννων στις αρχές της 1ης χιλιετίας, συνηγορεί υπέρ των παραπάνω συλλογισμών. Οι μετακινήσεις που προκάλεσαν απείλησαν, και τελικά διέλυσαν, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ήταν λίγο αυτό;
    .
    Το τρίτο είναι η εξέλιξη στο χώρο της τεχνολογίας και η απειλή για την ανθρώπινη εργασία. Φανταστείτε ένα εργοστάσιο στο οποίο όλα τα μηχανήματα βρίσκονται σε διασύνδεση μεταξύ τους μέσω του internet of things, ενώ υπάρχει και μια κεντρική τεχνητή νοημοσύνη που δίνει τις εντολές παραγωγής. Τα πράγματα κινούνται άψογα, με ακρίβεια και χωρίς κόπο, σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουν από την τεχνική νοημοσύνη. Αναρωτηθείτε, τώρα, που βρίσκεται ο άνθρωπος και τι δουλειά θα κάνει.
    .
    Και όλα αυτά θα συμβούν την επόμενη πενταετία, το πολύ δεκαετία.
    .
    Υπάρχει κάποιος που προβληματίζεται πώς θα επιβιώσουμε; Μάλλον όχι, αν κρίνουμε σε ποιους αναθέτουμε τις τύχες μας.
    .
    pontos-news.gr
    .
    http://www.triklopodia.gr/pantelis-savvidis-telos-ditikou-politismou/
    .
    .
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΝΟΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ …………
    .
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ………………..
    .

    .

  • =================================
    ====================================================
    =
    .

    ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.
    .
    .
    2/12/2016
    .
    .
    https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2016/12/14713749_1252812164758608_3307397272349065676_n1.jpg

    .
    .

    Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΣ ΧΑΔΙ
    .
    .
    https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2016/12/cebacf81ceb5cebcceaccebbceb1_cf83cf84cebfcf85cf82_cf80cf81cebfceb4cf8ccf84ceb5cf82.jpg
    .
    .

    https://cretanpatriot.wordpress.com/2016/12/02/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%b8%ce%b5-%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%b1/

    ========================================================================================================================================================================================================================================================================

    Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Φιλόδωρημα για μία φορά στους συνταξιούχους – Μόνιμο μισθό 400 ευρώ στους λαθρομετανάστες
    .
    .
    Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
    .
    .
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/49768/33_(2)__article.jpg
    .
    .
    Σταματημό δεν έχει ο ανθελληνικός κατήφορος της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, που σε συνδυασμό με τον διακαή τους πόθο για εξουσία, τους κάνει να φαίνονται γελοίοι.
    .
    .
    Είδαμε προ ημερών τις μετά τυμπανοκρουσιών εξαγγελίες Τσίπρα για ένα εφάπαξ φιλοδώρημα στους Έλληνες συνταξιούχους, το οποίο οδήγησε στην επιστολή Τσακαλώτου προς τους διεθνείς τοκογλύφους με την γλοιώδη επιχειρηματολογία που μας θύμισε τις πιο βαθιές επικύψεις Γεωργιάδη.
    .
    .
    Αυτά, όμως, περάσανε και έτσι τώρα η κυβέρνηση μέσω δηλώσεων Μουζάλα έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα δώσει μισθό στους λαθρομετανάστες!
    .
    .
    Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου κακού αστείου, αλλά περί μίας ζοφερής πραγματικότητας, αφού ο Μουζάλας περιχαρής ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια θα ανέρχεται στα 400 ευρώ.
    .
    .
    Το σκεπτικό πίσω από αυτή την πρωτοφανή απόφαση είναι ότι η παροχή συσσιτίου συνήθως κατέληγε στα σκουπίδια ή δημιουργούσε άλλα προβλήματα και έτσι η παροχή ρευστού θα βολέψει, θεωρούν, καλύτερα.
    .
    .
    Δυστυχώς, και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα και εν τέλει η κυβέρνηση θα παράσχει και τον μισθό και το συσσίτιο.

    .
    .

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ratsismos-kata-twn-ellhnwn-filodwrhma-gia-mia-fora-stous-suntajiouchous-mon#ixzz4UAM4D8lp
    .
    .
    .ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>