«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η δειλία μας φλερτάρει με τον θάνατο! Και αφού θα πεθάνουμε βασανιστικά, γιατί δεν κάνουμε ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ;;;;;;

ΣΟΚ: Χαράτσι 800 ευρώ για όλους τους Έλληνες! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ-54 

Ειδήσεις για αφορολόγητο: Ισχυρές πιέσεις για μείωση του αφορολόγητου ορίου στο ύψος των 5.000 ευρώ συνεχίζει να ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι πιέσεις αυτές έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία φοβάται ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ και ενταχθεί στο ελληνικό πρόγραμμα θα υιοθετηθεί η θέση του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Άλλωστε, τόσο η τρόικα όσο και το οικονομικό επιτελείο αναγνωρίζουν ότι υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2018, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να το καλύψει, χωρίς ωστόσο να λάβει μέτρα, όπως αυτά που ζητεί το ΔΝΤ.

Τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ έχει βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών η Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία έχει αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στη διαπραγμάτευση.

pinakasfori

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στην περίπτωση που το ΔΝΤ «πείσει» τους δανειστές και εφαρμοσθεί από το 2018 μειωμένο αφορολόγητο όριο 5.000 ευρώ από 8.636 ευρώ που είναι σήμερα, τότε μισθωτοί και συνταξιούχοι, ακόμη και όσοι αποκτούν πολύ χαμηλά εισοδήματα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις, περίπου κατά 800 ευρώ ανά φορολογούμενο.

Επί της ουσίας, η έκπτωση φόρου των 1.900 ευρώ που ισχύει σήμερα για έναν άγαμο θα μειωθεί στα επίπεδα των 1.100 ευρώ.

Ειδικότερα:

• Μισθωτοί και συνταξιούχοι με ετήσια εισοδήματα από 5.001 και μέχρι 12.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν υψηλότερο φόρο εισοδήματος από 20 έως και 800 ευρώ ετησίως.

Σήμερα, μισθωτός χωρίς παιδιά με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 9.000 ευρώ, πληρώνει μόλις 80 ευρώ τον χρόνο. Με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ, η φορολογική του επιβάρυνση θα εκτοξευθεί στα 880 ευρώ τον χρόνο.

• Για τους μισθωτούς και συνταξιούχους ετήσια εισοδήματα από 12.000 ευρώ και άνω οι ετήσιες επιβαρύνσεις ανέρχονται στα 800 ευρώ.

Για παράδειγμα, ένας άγαμος μισθωτός με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 15.000 ευρώ, σήμερα επιβαρύνεται με φόρο εισοδήματος και ειδική εισφορά αλληλεγγύης συνολικού ύψους 1.466 ευρώ. Αν το αφορολόγητο όριο μειωθεί στις 5.000 ευρώ, τότε ο συγκεκριμένος μισθωτός θα δει τη συνολική φορολογική επιβάρυνσή του να αυξάνεται κατά 800 ευρώ και να διαμορφώνεται σε 2.266 ευρώ.

 http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/757060/sok-xaratsi-800-eyro-gia-oloys-toys-ellines-pinakas#ixzz4Tn290H3e

Μοιραστείτε το!

3 comments to Η δειλία μας φλερτάρει με τον θάνατο! Και αφού θα πεθάνουμε βασανιστικά, γιατί δεν κάνουμε ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ;;;;;;

  • ========================
    ========================================
    =
    Τό 146 π.Χ. οι Ρωμαίοι κατακτούν την Ελλάδα… Έκτοτε είμαστε συνέχεια υπό κατοχήν
    ;
    .
    Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-5GMfVLMXX-Q/WF5BrMAQUvI/AAAAAAAAgeQ/BIfUlgQy9lQoL1ys_vdecML1AOekbpGyQCLcB/s400/2016-12-24_113617.png

    .
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 146 π.Χ.

    .
    .
    Όπως λέει καί ό Σ.Χατζάρας:
    .
    »Από την Τουρκοκρατία, πέσαμε σχεδόν αμέσως στην Αγγλοκρατία, (1824-1947), με όχημα τα «δάνεια της Αγγλίας», των Ρότσιλντ,
    .
    μετά, στην Αμερικανοκρατία,
    .
    .
    και τώρα, στην υποταγή στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

    .
    .
    Η ρίζα της συμφοράς για τον ελληνικό λαό βρίσκεται,
    .
    .
    .
    «στις μοιραίες και αναπόφευκτες συνέπειες των εισηγήσεων της ξένης πολιτικής»,
    .
    .
    .
    όπως έγραφε ο Καποδίστριας το 1826.
    .
    .
    Η αναγέννηση του ελληνισμού ήταν όραμα μιας ομάδας εθνικιστών με κέντρο την Κέρκυρα.
    .
    Η Εταιρία των Φίλων του Γένους, που δημιουργήθηκε το 1800
    .
    ήταν η μητέρα της επανάστασης.
    .
    Δικά τους κείμενα είναι η Ελληνική Νομαρχία,
    .
    το Πατριωτικό Δοκίμιο
    .
    και ο Ρωσσοαγγλογάλλος. »

    .

    filosofia-erevna

    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/146.html#ixzz4TnOsAwjE
    .
    .
    .
    ΣΚ@Τ@ ΚΙ ΑΠΟ ΣΚ@Τ@ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ …………. ! ! !
    .
    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ……………………..
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………………….
    .
    .

  • ============================
    ========================================
    =
    .
    Σας το είπα και σας το ξαναλέω αλοίμονο στους Αγώνες που κρέμονται απ΄τα χαρτιά ,
    .
    το Γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για την Λευτεριά του !
    .
    Έχετε Καρδιά ; ; ;
    .
    Έχετέ Πίστη !
    .
    Αλλίως καθήστε κεί που κάθεστε ,
    .
    Ραγιάδες ολα σας τα χρόνια ,
    .
    Ραγιάδες εσείς ,
    .
    Ραγιάδες και τα παιδιά σας ,
    .
    Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας ………………….
    .
    .
    ΠΑΠΠΑΦΛΕΣΑΣ
    .
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .

  • Δεν χρειάζεται να γίνουμε ήρωες…
    .
    .

    https://4.bp.blogspot.com/–6ToRN2YpvY/V78a6KdzliI/AAAAAAAAPyc/gxKCMJJ5W74XHY88Pc8NYFExYRoy2HolQCLcB/s400/%25CE%25B7%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25B5%25CF%25821.jpg

    .
    .
    Θέλω να σας εκμυστηρευθω κατι αδέρφια μου, που μου τρώει εδώ και καιρό τα σωθικά…
    .
    Εντάξει, εγώ είμαι ένας μικρός και φοβισμένος ανθρωπάκος. Δεν διαθέτω την τόλμη να ζωστώ ένα μάτσο εκρηκτικά και να πάω να αγκαλιάσω τον τσιπρανδρέου.
    Για την ακρίβεια, δεν διαθέτω καν τα χρήματα για να αγοράσω τον δυναμίτη.
    .
    Όχι, ήρωας δεν είμαι [κι ούτε το βλέπω να γίνομαι]
    .
    Ωστόσο με τυραννάει μια ιδέα… Διότι λέω εγώ τώρα, με το μυαλό μου…
    Τι θα γίνονταν αραγε, αν δεν τους πλήρωνα τον ΕΝΦΙΑ;
    Αν δεν έτρεχα πουρνό-πουρνό, να τους ακουμπήσω την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος;
    Αν τους καθυστερούσα τις δόσεις, για τη νομιμοποίηση του αυθαίρετου;
    Αν… αν… αν…
    .
    Ρε μπας κι αν τους έφτιαχνα μια τέτοια μικρή και φοβισμένη κασκαρίκα [σαν μικρός και φοβισμένος ανθρωπάκος που είμαι] τους ταρακουνούσα πιο πολύ κι από το να ζωνόμουνα οχτακόσια κιλά τρινιτροτολουόλη και να πήγαινα να τα σκάσω, στη μπάκα του Φίλη, να γίνει όλη η βουλή παρανάλωμα του σκατού;
    .
    Ρε μπας και δεν χρειαζόμαστε ήρωες;
    Μήπως αρκούμε εμείς, τα μικρά και φοβισμένα ανθρωπάκια, με τις ταπεινές και ασήμαντες πραξούλες μας, για πάρει φόρα και να γυρίσει σελίδα η ιστορία;
    Λέω…
    Μπας, και;
    .
    ,
    https://2.bp.blogspot.com/-7GYho8Qzbi4/V78a6qI0bBI/AAAAAAAAPyo/pBr0lZ0vgGUhBtL0t6fvUxhlet0cVI6pQCEw/s400/%25CE%25B7%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25B5%25CF%25824.jpg

    .
    .
    Όχι ρε παιδιά… Δεν κάμω εγώ για τέτοια…
    Μήπως όμως μπορώ να κάμω κάτι πιο αποτελεσματικό;
    .
    Μάλιστα κυρία μου!
    Και σου μιλάω για μια μικρή και φοβισμένη αντιστασούλα, τόση δα… Όσο πατάει ένας λογαριασμός της ΔΕΗ. ‘Οσο κοστίζει μία δόση του ταμείου σου… Όσο θα σου στοιχίσει το να σου στείλει η Γενική Γραμματεία Εσόδων: “ειδοποίηση τακτοποίησης ληξιπρόθεσμων οφειλών…”
    .
    Για βάνε κάτου με το μυαλό σου, να το επεξεργαστείς.
    .
    Αυτές οι ανθρωπόμορφες σαύρες δεν καταλαβαίνουν τίποτις άλλο, πάρεξ λεφτά και οφίτσια.
    .
    Κόφτους τον ΦΠΑ, περιόρισε τους τη ΔΕΗ, μούσκεψε τους την ΕΥΔΑΠ, καθυστέρησε τους τον ΕΝΦΙΑ και θα δεις πως κλονίζονται.
    Καμία εξουσία δεν παραμένει εξουσία, χωρίς ένα ελάχιστο συγκατάθεσης από τα υποζύγια που την υπηρετούν.
    Και δεν είναι μονον οι καθυστερήσεις στις πληρωμές, Υπάρχουν και ένα σωρό άλλες μικρές και φοβισμένες “επαναστάσεις” που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι, χωρίς μπροστάρηδες, χωρίς αρχηγούς, χωρίς ήρωες, χωρίς αρχιεπαναστάτες να μας εμπνέουν [έτσι κι αλλιώς, αυτά σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχουν στην ψωροκώσταινα]
    .
    Παραδείγματος χάριν…
    Μην αγοράσεις ζαρζαβάτια από πάγκο της λαϊκής όπου δουλεύει πακιστανός.
    Μην παραλάβεις την πίτσα που σου έφερε ο Μαροκινός. Μην δώσεις το μερεμέτι σε Αλβανό. Μην ψωνίσεις από κινεζάδικο. Μην ζητήσεις απόδειξη από μικρομάγαζα.
    Και προπαντός, σταμπάρισε όσα προϊόντα διαφημίζονται σε μεγάλα καθεστωτικά κανάλια και σταμάτα να τα αγοράζεις!
    .
    Ξέρεις κυρία μου τι θα συμβεί αν τηρήσεις μερικά [έστω] από αυτά τα “μην”;
    Η εξουσία θα αρχίσει να αντι-λαμβάνεται ότι υπάρχεις κι εσύ σε τούτον εδώ τον κόσμο κι ότι πρέπει να ζήσεις.
    Κι αντί να φροντίζει μοναχά για τους καρανίκες της, θα βάνει μπροστά να φροντίζει και για σένα.
    Διότι όπως λέγουν και οι Εγγλέζοι, που απεδείχθησαν σοφοί άνθρωποι: No money – No honey..
    .
    Αυτό λοιπόν θα συμβεί, κυρία μου – πέραν από το ότι θα αρχίσει να αδειάζει η χώρα μας από τους τριτοκοσμικούς τυχοδιώκτες, που έχουν καταντήσει τις πόλεις μας αλβανοκογκολέζικα αποχωρητήρια.
    Και δεν χρειάζονται ούτε αίματα, ούτε ηρωισμοί.
    Κόφτους το παραδάκι.
    Κάντους να πούνε το ευρόπουλο, ευροπουλάκι.
    Και θα σου πω εγώ μετά για πότε καταγκρεμίζονται κι αυτοί και οι κολαούζοι τους και οι νομενκλαντούρες τους και οι καρανικες τους και η δημοσιοϋπαλληλία τους και οι φορομπήχτες τους και οι πραιτωριανοί τους και οι πισωκολλητοί τους.
    .
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-xXBvafnc_3E/V78a6mRjPKI/AAAAAAAAPys/5JNzczqM_0ctGqjImpCki2fIFJRX_XARwCEw/s400/%25CE%25B7%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25B5%25CF%25825.jpg

    .
    .
    Κάτσε ρε παππού στο σπίτι, που μου τρέχεις από τις 6:00 το πρωί να πλερώσεις τον ΕΝΦΙΑ…
    Και μετά παραπονιέσαι που σου κόβουν το ΕΚΑΣ
    Μωρε και ό,τι σου απόμεινε από πουλί θα σου κόψουν, με τέτοια προθυμία που τους δείχνεις…
    .
    Και μην μου πεις – μα, θα έρθουν να μου παρουν το σπίτι. Θα μου καμουν κατασχεση. Θα μου κόψουν το ρεύμα.
    Τίποτα δεν θα σου κάμουν!
    Αρκεί να τους δουλέψεις όμορφα και πονηρά.
    Αρκεί να τους ρίχνεις ένα ψίχουλο, όταν η κατάσταση θα φτάνει στο αμήν. Κι ύστερα, φτου κι από την αρχή!
    Αλλωστε αν τα έχεις στην τσέπη, τι έγινε να τους τα δίνεις λίγα-λίγα και με το σταγονόμετρο – κι αν σε ζορίσουν άσχημα, δώστους και κάτι παραπανω…
    Αλλά μην τους διευκολύνεις.
    Μην τρέχεις τέλος τους μηνός να τους τα ακουμπήσεις κανονικά. Τρόμαξε τους και λιγάκι. Κάντους να ακούνε ΕΝΦΙΑ και να αρχίζουν τα υπογλώσσια.
    Ξεφτίλισε τους, το λοιπόν…
    .
    Και πάνω απ’ όλα κάμε τους με κάθε τρόπο να νιώσουν ότι δεν μπορούν πια να σε δουλέψουν.
    Ούτε προγράμματα Θεσσαλονίκης, ούτε αναπτυξιακοι νόμοι, ούτε succes story, ούτε άλλα τέτοια ανατριχιαστικά, κατάλληλα μόνο για τους εκ γενετής συριζαίους.
    Αντίσταση παντού.
    Μέχρι και στο χαρτί υγείας, που λέει ο λόγος.
    Από τούδε και στο εξής, ροζ κωλόχαρτο κομμένο.
    Αμ πως;
    .
    Όχι, που θα μας δουλεύουνε εμάς τα μικρά και φοβισμένα ανθρωπάκια, οι ροζ συμμορίτες, για να τρώνε αυτοί με δέκα καρανίκες.
    Ευρόπουλα γιοκ.
    Και τον μισθό [αν περισσεύει] στον πάτο του καλαθιού, κάτω από τα χεσμένα. Ούτε σε τράπεζες, ούτε σε ταμιευτήρια.
    Για να δούμε, ποιοι θα χεστούνε στο τέλος…
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-ApY5kYxaGhY/V78a6WZuqYI/AAAAAAAAPyk/kg9SBZZbbYw1BLMQBgSCaSFpwPYK–RegCEw/s400/%25CE%25B7%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25B5%25CF%25823.jpg

    .
    .
    Ορίστε…
    Τα αγόρια[;] βιάστηκαν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και δεν τους έμεινε ούτε για βρακί…
    .
    .
    Γι αυτό σου λέω κυρία μου…
    .
    .
    Ζόρισε τους και λίγο…
    .
    .
    25 / 8 / 2016
    .
    https://panusis.blogspot.gr/2016/08/blog-post_25.html
    .
    .
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ………..
    .
    ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ …………….
    .
    .
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>