«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες, Έλληνες Ελληνίδες απανταχού στην γη.

 1Α Α

Η πατρίδα μας διέρχεται άμεσα μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας του υπάρχω σάπιου πολιτικού συστήματος στο σύνολο του.

Δεν είναι ώρα μεταξύ μας να λέμε ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο.

Η πατρίδα μας θέλει ενωμένους, έξω από κώματα και θρησκείες, μας θέλει μόνο Έλληνες και τίποτα άλλο.

Όπως κάναμε το 1940, αυθόρμητα όλοι αγκαλιασμένοι κυνηγήσαμε τους Ιταλούς και τους γερμανούς, γράφοντας με χρυσά γράμματα, την Ελληνική εποποιία!

Ας το κάνουμε πάλι με άλλο τρόπο ειρηνικά!

Δεν γνωρίζω αν θα γίνουν εκλογές, ή πότε θα γίνουν;;; Και αν θα γίνουν είναι σίγουρο, ότι θα είναι καπηλευμένες.

Αυτό που έχει σημασία είναι, όταν γίνουν, ο λαός που δεινοπαθεί και είναι η πλειοψηφία, που φτάνει πάνω από το 70% να μην πάει στις κάλπες!

Μια τέτοια αποχή, σίγουρα την άλλη ημέρα θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, θα έχει αρχίσει το ξήλωμα!

Εκεί θα πρέπει να υπάρχει εκ, των προτέρων δηλωμένοι μπροστάρηδες, που θα διεκδικήσουν την αποχή, κάνοντας μια επαναστατική κυβέρνηση τριών μηνών το περισσότερο, για να δώσουν στον Ελληνικό λαό ένα νέο σύνταγμα, που θα έχουν φτιάξει και επεξεργαστεί μια επιτροπή  50 μελή, από όλα τα στρώματα της κοινωνίας.

Για να κατέβη ο Ελληνικός λαός με καθαρούς πατριώτες στην διακυβέρνηση της χώρας.

Να ξέρετε ότι η δύναμη είναι στα χέρια μας, αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν θα είναι, οι απατεώνες, οι ρουσφετολόγοι, τα κομματόσκυλα, οι κλέφτες, οι ποινικοί, και όλων των ειδών τα αποβράσματα, δεν ξεπερνούν το 20 με 25%, σίγουρα αυτό το ποσοστό δεν μπορεί να κυβερνήσει, ούτε να πάρει εντολή να κάνει κυβέρνηση.

Όταν ο πρόεδρος δεν έχει στα χέρια του το ανάλογο ποσοστό, από το σύνολο όλων των κομμάτων αθροιστικά, του 51%,  δεν μπορεί να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τότε με τον λαό στους δρόμους, θα πάει η επιτροπή που επίσημα θα έχει διεκδικήσει την αποχή, να ζητήσει σχηματισμό προσωρινής κυβέρνησης  τριών μηνών το ανώτερο, μονό για ένα νέο σύνταγμα, η θα πάμε πάλι σε εκλογές με νέα δεδομένα εκείνης της στιγμής!

Είναι δυνατόν να κάνουμε το ίδιο λάθος μόνιμα, ακούγοντας τις Κασσάνδρες, ότι θα αιματοκυλιστεί η χώρα και άλλες αηδίες;;;

Όταν το 70% και πάνω δείξει τα δόντια του, τα διάφορα τρωκτικά, θα κρυφτούν.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από το να τους δείξουμε ειρηνικά τις προθέσεις μας, για να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τον φόβο μας!

Η μοναδική νίκη που μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι μια πατριωτική και καθολική αποχή!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………………………….

Όταν η χώρα σου έχει γίνει προτεκτοράτο, στις εκλογές κάνεις αποχή

22 Απρ, ’16
Η πρόσφατη Ιστορία της χώρας μας έχει διδάξει πως χρειάζεται κάθε φορά μια νέα κυβέρνηση για να περάσει το νέο Μνημόνιο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πέρασε το Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές. Η κυβέρνηση Σαμαρά πέρασε ένα Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές.
Η κυβέρνηση Τσίπρα πέρασε ένα Μνημόνιο και θα πέσει στις επόμενες εκλογές, για να έρθει μια νέα κυβέρνηση να περάσει το νέο Μνημόνιο.
Το θέμα είναι πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές.
Το γεγονός πως οι πάντες έχουν αντιληφθεί πια πως δεν έχει απολύτως καμία σημασία ποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση, μπορεί και να δώσει χρόνο στον Αλέξη Τσίπρα.
«Αφού δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι στην κυβέρνηση, άσε τον Τσίπρα και την παρέα του να υποδύονται την κυβέρνηση γιατί τους άλλους τους φάγαμε και σαράντα χρόνια στη μάπα».
Δεν αμφιβάλλω πως πολλοί Έλληνες σκέφτονται έτσι. Είναι ολοφάνερο πως οι Έλληνες έχουν παραιτηθεί.
Από την άλλη, αντίθετα με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εξαιρετικός σύμμαχος του Τσίπρα.
Αφενός ο Μητσοτάκης έχει είναι μνημονιακότερος του Μνημονίου και αφετέρου είναι τόσο γελοίος που κάνει τον Τσίπρα να μοιάζει συμπαθής.
Βέβαια, το σημαντικότερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι είναι και επίσημα πια προτεκτοράτο.
Κι αυτό δεν αλλάζει με κανένα Τσίπρα και κανένα Μητσοτάκη.
Αυτό μόνο οι Έλληνες μπορούν να το άλλάξουν.
Μετά από έξι χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας -και στον δρόμο για το τέταρτο Μνημόνιο-, δεν πιστεύω πως οι Έλληνες θα εξεγερθούν, αν και οι πάντες βλέπουν πως η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.
Ούτε καν συνειδητή στάση πληρωμών δεν τολμούν να κάνουν, αν και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν πληρώνουν δεν έχουν πια να πληρώσουν.
Η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου είναι πια ένας βάλτος.
Οι ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη αλλά δεν έχουν καμία σημασία.
Η Ελλάδα προσποιείται πως είναι μια κανονική, κυρίαρχη, δημοκρατική χώρα, ενώ είναι ένα προτεκτοράτο με στοιχεία αποικίας και μπανανίας.
Οπότε, τι σημασία έχουν οι εκλογές;
Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία στα προτεκτοράτα.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η πιο υγιής αντίδραση των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές θα ήταν να μην πάνε να ψηφίσουν.
«Και θα αλλάξει κάτι αυτό;»
Γιατί, τώρα που ψηφίζεις, αλλάζει κάτι;
«Μα δεν θα περάσει το επόμενο Μνημόνιο, αν δεν πάω να ψηφίσω;»
Γιατί, τώρα που ψηφίζεις, δεν περνάει το Μνημόνιο;
Το ΟΧΙ θριάμβευσε με 61,3% στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου, και, πριν κλείσουν οι κάλπες, είχε γίνει ΝΑΙ.
Ούτε οι εκλογές, ούτε το δημοψήφισμα μετράνε στην Ελλάδα.
Η γνώμη των Ελλήνων δεν μετράει.
Ούτε τα κόμματα μετράνε.
Το μόνο που πετυχαίνουν τα κόμματα στα προτεκτοράτα είναι να κρατούν διαιρεμένους, παθητικούς και ανίσχυρους τους πολίτες.
Μια καλή απάντηση στις επόμενες εκλογές, όταν γίνουν, είναι να μην πάει κανένας Έλληνας στην κάλπη.
Επίσης, τα κόμματα που επιθυμούν την απελευθέρωση της Ελλάδας καλό θα ήταν να μην συμμετάσχουν στις εκλογές. Να καλέσουν τους πολίτες σε αποχή.
Αν η αποχή φτάσει σε ένα ποσοστό 70%, τίποτα δεν θα είναι ίδιο την επόμενη μέρα και η όποια κυβέρνηση -όπως και οι δανειστές- θα ξέρουν καλά πως τα κόμματα που κυβερνούν δεν έχουν λαϊκή νομιμοποίηση, δεν είναι νομιμοποιημένα από την κοινωνία.
Αν η αποχή φτάσει στο 70%, το κυβερνών κόμμα θα έχει γύρω στο 10% του εκλογικού σώματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έχει το 18% του εκλογικού σώματος.
Δεν αμφιβάλλω πως πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, κομματόσκυλα, νεοναζί και διάφοροι βλαμμένοι που ψηφίζουν Λεβέντηδες για να κάνουν πλάκα, θα πάνε στις κάλπες.
Το ποσοστό της αποχής στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου έφτασε το 44,1% και ήταν το μεγαλύτερο της Μεταπολίτευσης. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ψήφισαν 650 χιλιάδες λιγότεροι ψηφοφόροι από τις εκλογές του Ιουνίου.
Στις επόμενες εκλογές, να βάλουμε στόχο η αποχή να ξεπεράσει το 70%.
Δεν έχουν καμία σημασία οι εκλογές στα προτεκτοράτα.
Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.
Αφού πάρουμε τη χώρα μας πίσω, μπορούμε μετά να σκοτωθούμε μεταξύ μας οι δεξιοί με τους αριστερούς και όλους τους άλλους.
Αλλά πρέπει πρώτα να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.
Η αποχή από τις εκλογές στα προτεκτοράτα είναι μια πατριωτική πράξη.
Η αποχή από τις εκλογές στα προτεκτοράτα είναι συνειδητή πράξη ευθύνης.
(Η πρώτη και μόνη φορά που δεν ψήφισα στις εκλογές, ήταν στις εκλογές του 2009, όπου -για να μην ξεχνάμε- είχε θριαμβεύσει με 43,92% το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Οι επόμενες εκλογές θα είναι η δεύτερη φορά που δεν θα ψηφίσω. Αν οι Έλληνες αντιδράσουν κάποτε και η Ελλάδα πάψει να είναι προτεκτοράτο, τότε θα ψηφίσω ξανά.)

https://pitsirikos.net/2016/04/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84/
.

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ έστειλε πληροφορίες για τις εκλογικές διαδικασίες και πως νοθεύουν την λαϊκή εντολή!

ΑΠΟΧΗ. Ο λαός “μίλησε”… τώρα η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο <http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html>

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Nov 16, 2010

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

 

Η αποχή στις εκλογές είναι ή δεν είναι λύση; <http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=118&t=8722>

 

 

10 Αύγ 2010

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=118&t=8722

 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sep 11 2015

 

Βουλευτικές εκλογές: Τι συμβαίνει αν τα λευκά ψηφοδέλτια ή η αποχή φτάνουν στο ποσοστό του 51%;

 

46b62-selfinancecollege <https://justiceforgreece.files.wordpress.com/2013/07/46b62-selfinancecollege.jpeg>

Ερώτηση από αναγνώστη:

“Θα ήθελα, εφόσον είναι εφικτό, να πληροφορηθώ σχετικά με ένα θέμα το οποίο αν θυμάμαι καλά έχετε θίξει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για την κατάσταση στην οποία στις εκλογές (στο αποτέλεσμα) τα λευκά ή η αποχή φτάνουν στο ποσοστό του 51%; Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο; Έψαξα στο διαδίκτυο για την πληροφορία αλλά δεν με έπεισε κάποιο άρθρο ως προς την εγκυρότητά του και ειδικά με την τελευταία αλλαγή εκλογικού νόμου η ανάζητηση γίνεται περίπλοκη χωρίς λόγο. Εάν έχετε και τον αριθμό του ΦΕΚ ή μια απλή παραπομπή σε κάποιο άρθρο σας θα ήταν ιδανικό.”

Απάντηση ιστολογίου:

Οι βουλευτικές εκλογές διεξάγονται για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του έθνους των 10 εκατομμύριων Ελλήνων Σύνταγμα, Άρθρο 51 <https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_51> : Ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους./ Οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος./ Οι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. Ο νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.

Βάσει του εκλογικού νόμου (ΠΔ26/2012), οι αντιπρόσωποι είναι 300 και για την επιλογή τους λαμβάνονται υπόψη μόνο τα έγκυρα ψηφοδέλτια. ΔΕΙΤΕ:

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 26 (ΦΕΚ A 57/2012) <http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEbA_BZxkczbHdtvSoClrL8KoqaERu8wDDtIl9LGdkF53UIxsx942CdyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6hq6ZkZV96FIsZgIyxVdb1vFx4jiQTajSAb6t40y5bVnePMqeeahwMA.>  Κωδικοποίηση σ’ ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών Άρθρο 99 (Άρθρο 99 Π.Δ. 96/2007 και άρθρα 1 και 4 εδ. α ν.3636/2008) Συμμετοχή στην κατανομή εδρών – Καθορισμός των εδρών κάθε εκλογικού σχηματισμού στην επικράτεια : 1. Στην κατανομή των εδρών των εκλογικών περιφερειών, καθώς και των εδρών επικρατείας συμμετέχουν οι συνδυασμοί κομμάτων, οι συνδυασμοί συνασπισμών κομμάτων, οι συνδυασμοί ανεξαρτήτων, καθώς και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν στην επικράτεια ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων τουλάχιστον ίσο με το τρία τοις εκατό (3%) του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβαν στην επικράτεια όλοι οι εκλογικοί σχηματισμοί./ 2. Για τον καθορισμό των εδρών που δικαιούται κάθε εκλογικός σχηματισμός, το σύνολο των ψήφων που συγκέντρωσε στην Επικράτεια πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό 250. Το γινόμενο τους διαιρείται με το άθροισμα των έγκυρων ψηφοδελτίων που συγκέντρωσαν στην Επικράτεια όσοι σχηματισμοί συμμετέχουν στην κατανομή των εδρών, σύμφωνα με τις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου. Οι έδρες που δικαιούται κάθε σχηματισμός στην Επικράτεια είναι το ακέραιο μέρος του πηλίκου της διαίρεσης.

Άρθρο 100

(Άρθρο 100 Π.Δ. 96/2007

και άρθρα 2 και 4 εδ. α ν.3636/2008) Κατανομή εδρών επικρατείας – Κατανομή των 238 εδρών στις εκλογικές περιφέρειες : 4. Για την κατανομή των εδρών σε κάθε εκλογική περιφέρεια ως εκλογικό μέτρο λαμβάνεται το ακέραιο μέρος του πηλίκου που προκύπτει από τη διαίρεση του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβαν μέρος στις εκλογές, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στην κατανομή της παρ. 1 του άρθρου 99, δια του αριθμού των εδρών της. Για τον καθορισμό των εδρών που δικαιούται κάθε εκλογικός σχηματισμός σε κάθε εκλογική περιφέρεια διαιρείται το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων, που έλαβε στην περιφέρεια ο εν λόγω σχηματισμός, δια του εκλογικού μέτρου. Οι έδρες του στην εκλογική περιφέρεια είναι το ακέραιο μέρος του πηλίκου της παραπάνω διαίρεσης.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

Βάσει του συντάγματος, η ψήφος είναι υποχρεωτική, και βάσει του εκλογικού νόμου, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος / καθήκοντος, οι εκλογείς πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στα καταστήματα της ψηφοφορίας που βρίσκονται στην επικράτεια. Επιστολική ψήφο ή ψήφο με άλλο μέσο δεν επιτρέπεται. Σχετική ανάρτηση: Γιατί το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το νόμιμο (ενήλικο) πληθυσμό της χώρας ; <https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/08/24/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5/>

Σύνταγμα Άρθρο 51: <https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_51>  5. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. / 4.Νόμος που ψηφίζεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια. (τέτοιος νόμος δεν ψηφίστηκε ποτέ από την ελληνική βουλή) ΠΔ 26/2012 Άρθρο 52 (Άρθρο 52 Π.Δ. 96/2007) Καταστήματα ψηφοφορίας 1. Για κάθε εκλογικό τμήμα ορίζεται ιδιαίτερο κατάστημα ψηφοφορίας. / 2. Ως καταστήματα ψηφοφορίας χρησιμοποιούνται κτίρια που κατέχονται από το δημόσιο, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, δημόσιες επιχειρήσεις και γενικά δημόσιους οργανισμούς κι αν δεν φτάνουν αυτά, κατάλληλα ιδιωτικά οικήματα ή δημόσια κέντρα, που παραχωρούνται οικειο− θελώς από τους δικαιούχους, σύμφωνα με τις διατάξεις της επόμενης παραγράφου. / 3. Ο Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας της έδρας κάθε νομού … Άρθρο 82 (Άρθρο 82 Π.Δ. 96/2007 και άρθρο 29 παρ.5 ν. 3731/2008) Προσέλευση ψηφοφόρων και αναγνώριση της ταυτότητας αυτών 1. Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή….

Συνεπώς, επειδή η ψήφος είναι υποχρεωτική, πάει να πει ότι η αποχή αποτελεί ανυπακοή στο σύνταγμα και τίποτα άλλο. Η σχετική συμπεριφορά μάλιστα, μπορεί και να τιμωρηθεί σε περίπτωση που είναι αδικαιολόγητη.

Άρθρο 117

(Άρθρο 117 Π.Δ. 96/2007

και άρθρο 29 παρ.12 ν.3731/2008) Ειδικά εκλογικά αδικήματα εκλογέων 1. Ο εκλογέας που αδικαιολόγητα δεν ασκεί το δικαίωμα του εκλέγειν, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μήνα μέχρι ένα έτος. Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει και τις στερήσεις των αξιωμάτων και θέσεων, που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από ένα μέχρι τρία χρόνια.

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ :

Βάσει του εκλογικού νόμου, τα ψηφοδέλτια είναι μόνο έντυπα και όποιο άλλο υποτιθέμενο ψηφοδέλτιο βρεθεί στην κάλπη, είναι ΑΚΥΡΟ. Εξαίρεση αποτελεί το ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ μην έντυπο ψηφοδέλτιο στο οποίο ο εκλογέας συμπλήρωσε με το χέρι του το όνομα του υποψηφίου που επιθυμεί (αυτό γίνεται σε έκτακτες περιπτώσεις όταν σε κάποιο εκλογικό τμήμα δεν υπάρχουν έντυπα ψηφοδέλτια)  

α) ΠΔ 26/2012 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ ́ Ψηφοδέλτια − Γενικές διατάξεις Άρθρο 70 (Άρθρο 70 Π.Δ. 96/2007) Μορφή ψηφοδελτίων : 3. Τα ψηφοδέλτια είναι μόνο έντυπα. Όποιο ψηφοδέλτιο δεν είναι έντυπο, έστω και μερικά, είναι άκυρο. Τα τυπογραφικά στοιχεία στα ψηφοδέλτια πρέπει να είναι μελανής απόχρωσης.

Άρθρο 83 (Άρθρο 83 Π.Δ. 96/2007) Τρόπος ψηφοφορίας : 1. Σε κάθε εκλογέα η εφορευτική επιτροπή δίνει ένα φάκελο με ειδικό γνώρισμα μονογραφημένο από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής ….., καθώς και πλήρη σειρά έντυπων ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών και μεμονωμένων υποψηφίων.

β) ΥΠΕΣ Γενικά θέματα εκλογών <http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/DeputyElections/InterestCitizen/>

Πώς ψηφίζουμε : Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. …… Σε κάθε εκλογέα η εφορευτική επιτροπή δίνει ένα φάκελο …., καθώς και πλήρη σειρά έντυπων ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών και υποψηφίων.

Τι είναι τα λεύκα ψηφοδέλτια, πότε και γιατί δίνονται στους εκλογείς και πως επικυρώνονται, μπορείτε να το μάθετε από το άρθρο 74 το ίδιου ΠΔ 26/2012. Σχετική ανάρτηση: ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ ; (2) <https://justiceforgreece.wordpress.com/2012/06/23/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%83-2012-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%AE-%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B5/>

(Όποιος δεν θέλει να παραβιάσει το σύνταγμα αλλά δεν θέλει και να ψηφίσει, μπορεί απλά να ρίξει στην κάλπη το φάκελο χωρίς κανένα ψηφοδέλτιο μέσα.) ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ

Παράδειγμα:

Ας πούμε ότι στις εκλογές συμμετέχουν 10 συνδυασμοί και ότι σε ένα εκλογικό τμήμα που είναι εγγεγραμμένοι 100 εκλογείς, εμφανίζονται όλοι τους στη κάλπη και ψηφίζουν έγκυρα. Και ας υποθέσουμε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι το ακόλουθο :

συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 100) = 20% συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 100) = 15% συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 100) = 10% συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 100) = 8% συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 100) = 5% συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 100) = 3% συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 100) = 2% συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 100) = 1% συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 100) = 0% Αν τώρα υποθέσουμε λχ. ότι στο ίδιο εκλογικό τμήμα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς το πολιτικό σύστημα της χώρας, 51 εκλογείς (51%), απέχουν από την διαδικασία ή “ψηφίζουν” άκυρα, τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα είναι μόλις 49 και με τον ίδιο αριθμό έγκυρων ψηφοδελτίων ( 20,15,10,8,5 κλπ) τα ποσοστά των συνδυασμών θα είναι τα ακόλουθα :

συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 49) = 40,82% συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 49) = 30,61% συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 49) = 20,41% συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 49) = 16,33 % συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 49) = 10,20% συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 49) = 6,12% συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 49) = 4,1% συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 49) = 2% συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 49) = 0% Το παράδειγμά μας αφορά τμήμα 100 ατόμων, αλλά ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο σύνολο της επικρατείας που οι εγγεγραμμένοι εκλογείς είναι περίπου 10 εκατομμύρια.

ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ 3%.

Άρθρο 99

(Άρθρο 99 Π.Δ. 96/2007

και άρθρα 1 και 4 εδ. α ν.3636/2008) Συμμετοχή στην κατανομή εδρών – Καθορισμός των εδρών κάθε εκλογικού σχηματισμού στην επικράτεια 1. Στην κατανομή των εδρών των εκλογικών περιφερειών, καθώς και των εδρών επικρατείας συμμετέχουν οι συνδυασμοί κομμάτων, οι συνδυασμοί συνασπισμών κομμάτων, οι συνδυασμοί ανεξαρτήτων, καθώς και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν στην επικράτεια ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων τουλάχιστον ίσο με το τρία τοις εκατό (3%) του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβαν στην επικράτεια όλοι οι εκλογικοί σχηματισμοί.

Έπειτα, όσο μεγαλύτερη είναι η αποχή κλπ, τόσο μικρότερος είναι ο αριθμός των ψήφων που χρειάζεται ο κάθε υποψήφιος για να καταλαμβάνει μια έδρα στην βουλή των (10 εκατομμύριων ) Ελλήνων.

Αναρτήσεις που αφορούν τις συνέπειες του παρόντος τρόπου κατανομής των εδρών: 1. ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Η πραξικοπηματική βουλή έδωσε παράταση στον εαυτό της! <https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/10/11/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA/>  (Έγινε βουλευτής με …. 293 ψήφους) 2. Ευρωεκλογές 2014: Άλλοι νίκησαν, άλλοι προκρίθηκαν … <https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/07/05/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2014-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF/>  3. Νέα κόμματα <https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/09/27/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9/>  ( διαβάστε μονό όσα αναφέρονται στο μέρος του κειμένου που είναι γραμμένο με αυτό το χρώμα. Τα υπόλοιπα αφορούν παλιότερους συνδυασμούς και δεν ισχύουν πια. Τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές Σεπτεμβρίου (περιλαμβάνονται και τα καινούρια κόμματα), θα τους βρείτε στην σχετική απόφαση του ΑΠ (193/2015).

Δείτε ενδεικτικά και τα αποτελέσματα των τελευταίων εθνικών βουλευτικών εκλογών (όπου ψήφισε έγκυρα περίπου το 60% του εκλογικού σώματος) και υπολογίστε μόνοι σας ότι σας ενδιαφέρει. Κλικ εδώ: 2015 Ιανουάριος <http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2015a/v/public/index.html> .

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Βάσει του νόμου (ΠΔ26/2012), σε περίπτωση που τα λευκά. η αποχή ή και τα δυο μαζί φτάνουν στο ποσοστό του 51%, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει όταν το ποσοστό είναι μικρότερο του 51%: Τις έδρες στην βουλή τις καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί που είχαν τις περισσότερες ψήφους. Μόνο που όσο λιγότεροι είναι οι έγκυροι ψήφοι, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές.

Διευκρίνιση: Μιλάω μόνο για συνδυασμούς, επειδή με βάση το ισχύον νόμο οι μεμονωμένοι υποψήφιοι δεν μπορούν να εκλεγούν ποτέ, καθώς, παρότι συμμετέχουν σε μια μόνο εκλογική περιφέρεια, για να μπουν στη βουλή πρέπει να συγκεντρώσουν το 3% των έγκυρων ψηφοδελτίων που συγκεντρώθηκαν ….. σε όλη την ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ! Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβεί, ακόμα και αν ο μεμονωμένος υποψήφιος είναι ο ίδιος ο Θεός.

Παράδειγμα: Αν ο Θεός θα συμμετείχε ως μεμονωμένος υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Λευκάδας λχ, όπου οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι 29.176, για να καταλάβει την μοναδική έδρα του νομού, θα χρειαζόταν …. 298.490 ψήφους αν σύσσωμο το εκλογικό σώμα (9.949.684 εκλογείς περίπου) θα ψήφιζε έγκυρα και 146.260 ψήφους αν μόνο το 49% του σώματος (4.875.345) θα ψήφιζε έγκυρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

– Το τέταρτο σε δύναμη κόμμα της βουλής ποιος το ψήφισε ;;; <https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/12/08/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%80/>

– Βουλευτικές Εκλογές 2012: Έγκυρες ή Άκυρες; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ! <https://justiceforgreece.wordpress.com/2012/06/28/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2012-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%AE-%CE%AC%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B5/>  ( Διεξάχθηκαν βάσει της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015) – ΑΠ 4/13.01.2015 <https://justiceforgreece.wordpress.com/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%B1%CF%80-42015-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E/>  – Ανακήρυξη Υποψήφιων Συνδυασμών, Μεμονωμένων Υποψήφιων Βουλευτών και Υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας των Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 – ΑΠ 193/11.09.2015 <https://justiceforgreece.wordpress.com/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%B1%CF%80-19311-09-2015-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86/> – Ανακήρυξη Υποψήφιων Συνδυασμών, Μεμονωμένων Υποψήφιων Βουλευτών και Υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 – Εγκύκλιος 35 του Υπουργείου Εσωτερικών <http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/21674>  για τις εθνικές βουλευτικές εκλογές της της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Απόσπασμα: Η παρούσα εγκύκλιος έχει ως στόχο να παράσχει χρήσιμες πληροφορίες και κατευθυντήριες οδηγίες, που αφορούν στην ομαλή διενέργεια των γενικών βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, οι οποίες θα διενεργηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών, που έχουν κωδικοποιηθεί σε ενιαίο κείμενο με το π.δ.26/2012 (Α’57), οι διατάξεις του οποίου ρυθμίζουν αναλυτικά τα σχετικά θέματα. Ωστόσο διευκρινίζεται ότι, στις επικείμενες εκλογές οι οποίες διενεργούνται πριν τη συμπλήρωση δέκα οκτώ (18) μηνών από τις προηγούμενες, δεν εφαρμόζονται οι περί εκλογής βουλευτών με σταυρό προτίμησης διατάξεις του π.δ.26/2012, αλλά οι περί σειράς καταλήψεως εδρών διατάξεις (λίστα) του π.δ. 152/1985 που επανέρχονται σε ισχύ και εφαρμόζονται εν προκειμένω (άρθρο 72 παρ. 11 του π.δ. 26/2012).

– ΠΔ. 152/1985 (ΦΕΚ 55Α΄) στο οποίο παραπέμπει ο εκλογικός νόμος στο άρθρο 72 παρ 11 του ΠΔ 26/2012 <http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wHO1H1f3wMBQHdtvSoClrL8ExDiwSIm0cLtIl9LGdkF53UIxsx942CdyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6qSYtMQEkEHLwnFqmgJSA5WIsluV-nRwO1oKqSe4BlOTSpEWYhszF8P8UqWb_zFijMMtflZOoNRuw_-QyBZsrOKOrRSkwdc56VOaxo9yVnnK>  Σχετικό είναι το άρθρο 88 του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Θ, Κατανομή εδρών: Αρθρο 88.3:Οι έδρες κάθε εκλογικής περιφέρειας κατανέμονται μεταξύ των συνδυασμών και των μεμονωμένων υποψήφιων αυτής, ανάλογα με την εκλογική δύναμη καθενός συνδυασμού ή μεμονωμένου υποψήφιου. Άρθρο 88.4 Για τον σκοπό αυτό διαιρείται το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων της εκλογικής περιφέρειας με τον αριθμό των εδρών της, αυξημένο κατά μια μονάδα. Το πηλήκιο της διαίρεσης, παραλείποντας το κλάσμα, αποτελεί το εκλογικό μέτρο, με το οποίο διαιρείται η εκλογική δύναμη κάθε συνδυασμού κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων , δηλαδή το σύνολο υπέρ αυτού έγκυρων ψηφοδελτίων στην περιφέρεια και λαμβάνει κάθε συνδυασμός τόσες έδρες, όσες φορές το εκλογικό μέτρο περιέχεται στην εκλογική του δύναμη. Μεμονωμένος υποψήφιος που έλαβε ψήφους ίσους οι περισσότερους από το εκλογικό μετρό καταλαμβάνει μια έδρα. Άρθρο 88.5: Οι έδρες που προκηρύσσονται σύμφωνα με τις παραπάνω παραγράφους σε κάθε συνδυασμό , καταλαμβάνονται από τους υποψήφιους αυτού σύμφωνα με την σειρά που έχουν προταθεί στη δήλωση κατάρτισης τους συνδυασμού και ανακηρυχτεί από το αρμόδιο δικαστήριο.

Επισήμανση : Στο π.δ 152/1985, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΟΥ 3%, ούτε το μπόνους των 50 εδρών. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 όμως υπάρχουν και τα δυο ( Άρθρο 99.1 και 3α ΠΔ 26/2012).

– ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ <http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm>

 

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Χριστίνα Σαλεμή

https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/09/11/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CF%84/

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

 

Ουγγαρία: Η αποχή ακυρώνει το δημοψήφισμα

 

 http://news247.gr/misc/article4295242.ece/BINARY/w660/dimopsifisma2.jpg<file:///C:\Users\STAVRO~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image003.jpg>

Η πλειοψηφία των Ούγγρων απέρριψε το ευρωπαϊκό σχέδιο ποσοστώσεων για τους πρόσφυγες ωστόσο το δημοψήφισμα ακυρώνεται λόγω χαμηλής συμμετοχής. Το ποσοστό συμμετοχής κυμαίνεται στο 45%, δηλαδή δεν επετεύχθη το μίνιμουμ 50% Οκτωβρίου 02 2016 Adtech Ad <http://adserver.adtech.de/?adlink/1444/4590804/0/1825/AdId=-3;BnId=0;itime=440335165;key=key1%2Bkey2%2Bkey3%2Bkey4;> Η συντριπτική πλειοψηφία των Ούγγρων που ψήφισαν στο δημοψήφισμα σήμερα απέρριψαν το ευρωπαϊκό σχέδιο μετεγκατάστασης προσφύγων στις χώρες της ΕΕ όπως ακριβώς είχε προτρέψει ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ωστόσο το χαμηλό ποσοστό προσέλευσης στις κάλπες της τάξης του 45%, όπως εκτιμάται, δεν είναι επαρκές προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η διαδικασία.

Με καταμετρημένο το 94,8% των ψήφων, το αποτέλεσμα που διαμορφώνεται στο σημερινό δημοψήφισμα στην Ουγγαρία είναι:

Το 98,2% των Ούγγρων που ψήφισαν απέρριψε το ευρωπαϊκό σχέδιο ποσοστώσεων για την μετεγκατάσταση προσφύγων στις χώρες της Ε.Ε., μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, που επικαλείται τον ιστότοπο της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το δημοψήφισμα αναμένεται να κριθεί άκυρο λόγω της χαμηλής προσέλευσης των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Το να κηρυχθεί άκυρη η διαδικασία ελαττώνει τις δυνατότητες του Όρμπαν να ασκήσει πιέσεις στις Βρυξέλλες προκειμένου να αλλάξουν τη μεταναστευτική τους πολιτική.

Ανώτερα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος του Όρμπαν, του Fidesz έσπευσαν να ανακοινώσουν τη νίκη αφού η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 20.00 ώρα Ελλάδας, επικαλούμενα exit poll τα οποία καταδείκνυαν ότι το 95% των Ούγγρων που ψήφισαν, ήτοι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, απέρριψαν το σχέδιο ποσοστώσεων.

 http://news247.gr/eidiseis/media-news/article4295006.ece/BINARY/w660/hungary.jpg<file:///C:\Users\STAVRO~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image006.jpg>

 “Βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία μπορούμε δικαίως να πούμε ότι η σημερινή ημέρα έφερε μια σαρωτική νίκη για όλους εκείνους που απορρίπτουν την υποχρεωτική μετεγκατάσταση (μεταναστών)… και για εκείνους που πιστεύουν πως τα θεμέλια μιας ισχυρής ΕΕ μπορούν να είναι μόνο τα ισχυρά κράτη”, δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου ο βουλευτής του Fidesz και αντιπρόεδρος του κόμματος Γκέργκελι Γκουλίας.

 http://news247.gr/misc/article4295231.ece/BINARY/w660/dimopsifisma.jpg<file:///C:\Users\STAVRO~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image008.jpg>

 Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για τους πρόσφυγες είναι “εντυπωσιακό” δηλώνει ο πρωθυπουργός Όρμπαν Η Ευρωπαϊκή Ένωση “δεν θα μπορεί να επιβάλλει τη βούλησή της στην Ουγγαρία” στα θέματα μετανάστευσης, διαμήνυσε ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτορ Όρμπαν, χαρακτηρίζοντας “εντυπωσιακό” το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη σήμερα για το ευρωπαϊκό σχέδιο μετεγκατάστασης προσφύγων.

“Οι Βρυξέλλες δεν θα μπορούν να επιβάλλουν τη βούλησή τους στην Ουγγαρία” σημείωσε ο συντηρητικός ηγέτης υπογραμμίζοντας ότι θέλει “να κάνει κατανοητό στις Βρυξέλλες ότι δεν μπορούν να αγνοούν τη βούληση του 99,2% των ψηφοφόρων”.

“Δεκατρία χρόνια αφότου η ευρεία πλειοψηφία των Ούγγρων ψήφισε σε ένα δημοψήφισμα υπέρ της ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σήμερα οι Ούγγροι πολίτες έκαναν τις φωνές τους να ακουστούν ξανά σε ένα ευρωπαϊκό ζήτημα” τόνισε ο επικεφαλής της ουγγρικής κυβέρνησης σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

“Πετύχαμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, διότι έχουμε ξεπεράσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την ένταξη” στην ΕΕ.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε επιπλέον ότι σκοπεύει να καταθέσει σχετική τροπολογία προκειμένου να καταστεί νόμος το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Με συντριπτική πλειοψηφία οι Ούγγροι πολίτες που πήγαν να ψηφίσουν σήμερα απέρριψαν τις ποσοστώσεις που αποφάσισε η ΕΕ, ωστόσο το δημοψήφισμα θα κριθεί άκυρο λόγω της χαμηλής προσέλευσης των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, κάτω του ορίου του 50%.

Μετά την καταμέτρηση του 99,7% των ψήφων, το στρατόπεδο του “όχι” συγκέντρωσε ποσοστό 98,3%. Μόλις το 39,8% ωστόσο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων πήγε να ψηφίσει.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/oyggaria-akyrwnetai-to-dhmopshfisma-logw-xamhlhs-symmetoxhs.4295004.html

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Μοιραστείτε το!

4 comments to Πατριώτες, Έλληνες Ελληνίδες απανταχού στην γη.

  • &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    .
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ…………..
    .
    .
    =========================
    =======================================
    =
    .
    H Άγκυρα θα μπορεί να στέλνει συνε¬χώς νέους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
    .
    Θα μπορεί επίσης, με τους μυστικούς της μηχανισμούς, να απειλεί την εσωτερική ασφάλεια και σταθερότητα της χώρας.
    .
    Aξιοποιώντας την παρουσία μουσουλμανικών πληθυσμών σε ολόκληρη την επικράτεια.
    .
    Στη σημερινή συ¬γκυρία, θα μπορεί να έχει επίσης τη συνδρομή και την επικουρία των τζιχαντιστικών οργα¬νώσεων,
    .
    .
    .
    Καταλάβατε τώρα κοροϊδάρες…
    .
    .

    https://4.bp.blogspot.com/-7QbXOCSRc-Q/V9v7pgMO7bI/AAAAAAABY4k/oOryCy54m38FxLhZO8QvsetTnE6-i-xMQCLcB/s320/south_african_mob.jpg

    .
    .
    Γιατί σας επέβαλαν να τους αποκαλείτε πρόσφυγες ενώ είναι λαθρομετανάστες του κερατά ;
    .
    .
    Πρόσφυγες είναι μόνο στην πρώτη χώρα εισόδου εκτός ζώνης πολέμου.
    .
    Η νομική πραγματικότητα για τα «προσφυγόπουλα» είναι η εξής .
    .
    Η νομικός Νάντια Μπαντέκα προχωρά σε μια εξαιρετική ανάλυση:
    Για την εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων υπάρχει επίσης σαφής νομοθεσία τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Σύμφωνα με το άρθρο 22 της Σύμβασης της Γενεύης για τους πρόσφυγες, η οποία έχει κυρωθεί με νόμο και άρα αποτελεί μέρος του Ελληνικού δικαίου (ν.δ. 3989/1959), τα κράτη οφείλουν την ίδια μεταχείριση στους πρόσφυγες με εκείνη των ημεδαπών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Το άρθρο 28 της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (επίσης κυρωμένη με ν. 2101/1992) επιβάλλει τουλάχιστον τη διασφάλιση, και μάλιστα δωρεάν, της βασικής υποχρεωτικής εκπαίδευσης για κάθε παιδί, δηλαδή για κάθε πρόσωπο που βρίσκεται στη νόμιμη σχολική ηλικία.
    Το άρθρο 14 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζει το δικαίωμα κάθε προσώπου στην εκπαίδευση, το οποίο μάλιστα «περιλαμβάνει την ευχέρεια δωρεάν παρακολούθησης της υποχρεωτικής εκπαίδευσης». Κάθε παιδί επομένως που τυχαίνει να βρίσκεται στην Ελλάδα, ακόμη κι αν είναι τέκνο αλλοδαπών χωρίς νόμιμη διαμονή, πόσο μάλλον προσφύγων (φορείς δικαιωμάτων), έχει δικαίωμα πρόσβασης στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Από αυτό απορρέει η αξίωσή του να εγγραφεί σε ένα σχολείο πολλώ δε μάλλον να βρεθεί στο «χώρο του σχολείου».
    .
    .
    .
    Ήρθαν για να μείνουν, η έφυγαν για να έρθουν ;
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-xCs-EJSBeec/V9v78hWyE9I/AAAAAAABY4o/NMP8YNhaWF0hNy_MGybZA4ClGWeCd8nbwCLcB/s640/la.jpg

    .
    Όταν άρχισε η «προσφυγική κρίση», ενάμιση χρόνο πριν, με την πολιτική της Μέρκελ και των Τσίπρα/Χριστοδουλοπούλου να μεταβάλουν την Ελλάδα σε ένα απέραντο hot spot, τονίζαμε πως η σημαντικότερη συνέπεια του καταστροφικού περάσματος του ΣΥΡΙΖΑ από τη διακυβέρνηση της χώρας θα είναι η ενίσχυση της παρουσίας μουσουλμανικών πληθυσμών.
    .
    .
    Δεδομένης της «συνοριακής» θέσης της χώρας μας μεταξύ Δύσης και ισλαμικής Ανατολής, και του τουρκικού επεκτατισμού, ο οποίος χρησιμοποιεί πλέον και το Ισλάμ ως όπλο του, η Ελλάδα, σε βάθος χρόνου, κινδυνεύει από την προϊούσα ενίσχυση των μουσουλμανικών πληθυσμών οι οποίοι αναπόφευκτα θα μεταβληθούν σε όργανο της τουρκικής πολιτικής.
    .
    .
    Παράλληλα με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, η περαιτέρω ενίσχυση των μουσουλμανικών πληθυσμών θα μεταβληθεί σε ένα ακόμα όπλο του νεο-οθωμανισμού.
    .
    .
    Σε συνδυασμό με τη δημογραφική κατάρρευση της χώρας –το 2015, οι θάνατοι ξεπέρασαν κατά 30.000 τις γεννήσεις–, τη φυγή των νέων υψηλής μόρφωσης και ειδίκευσης και τα τεράστια συνεχιζόμενα μεταναστευτικά ρεύματα από την Ανατολή προς τη Δύση –και η Ελλάδα αποτελεί το σύνορό τους– κινδυνεύουμε μεσοπρόθεσμα με «λιβανοποίηση».
    .
    .
    Και αν οι οικονομικές καταστροφές είναι ίσως αναστρέψιμες σε βάθος χρόνου, η πιθανή πληθυσμιακή αλλοίωση δεν είναι.
    .
    .
    Εκείνη την περίοδο, μέσα στο κλίμα μιας κατασκευασμένης και ψευδεπίγραφης συναίνεσης, που εκμεταλλευόταν την «αλληλεγγύη» στο πραγματικό δράμα των «προσφύγων», οι ανησυχίες μας χαρακτηριστήκαν υπερβολικές, κάποτε εθνοκαπηλικές και «ρατσιστικές».
    .
    .
    Διότι, όπως υποστήριζε τότε η κυβέρνηση, «οι πρόσφυγες δεν θέλουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, αλλά είναι περαστικοί για την Ευρώπη», οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
    .
    .
    Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά ελάχιστοι μήνες για να καταφανεί πως δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα, για να αλλάξει το τροπάριο των κυβερνητικών.
    .
    .
    Τονίζεται πλέον από τον ίδιο τον οιονεί υπουργό Μουζάλα (οιονεί, διότι η πολιτική που εφαρμόζει είναι υπαγορευμένη μέχρι κεραίας από τους ξένους και τις ΜΚΟ του κ. Σόρος), στις 12 Αυγούστου, στον ΒΗΜΑ FM: «Έχει μαζευτεί ένας αριθμός ανθρώπων, ο οποίος τις παλαιότερες εποχές μπορεί να ήταν πολύ περισσότερος, αλλά ήταν ανανεούμενος πληθυσμός.
    .
    .
    Τώρα είναι ένας πληθυσμός που έχει εγκατασταθεί εκεί πάνω.
    .
    Αυτό δημιουργεί πια δυσκολίες στη συνύπαρξη με τον ντόπιο πληθυσμό.
    .
    .
    Πρέπει να ισορροπήσουμε τα δικαιώματα του πληθυσμού με τα δικαιώματα των λαθρο μεταναστών »!
    .
    .
    Μέσα σε ελάχιστους μήνες, το κεντρικό ζήτημα έγινε η (μόνιμη; πάντως σταθερή) εγκατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα.
    .
    .
    Και μάλιστα, όχι πλέον σε χώρους φιλοξενίας, που διατηρούν ένα στοιχείο προσωρινότητας, αλλά σε δομές μόνιμες και κυρίως σε διαμερίσματα στο εσωτερικό των ελληνικών πόλεων.
    .
    .
    Όπως δηλώνει ο ίδιος πάντα Μουζάλας, σε επιστολή του στις 8 Σεπτεμβρίου προς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, για την εγκατάσταση 2.000 προσφύγων, «Το βέλτιστο σενάριο στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του υπουργείου, είναι να καλυφθεί το σύνολο των 2.000 θέσεων με διαμερίσματα».
    .
    .
    Ήδη, πάνω από 10.000 λάθρο έχουν εγκατασταθεί σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, που ενοικιάζονται έναντι αδρής αμοιβής, και, μέχρι τα τέλη του 2017, θα έχουν φθάσει τις 20.000, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΟΗΕ.
    .
    .
    .
    Εκτός δε από το ενοίκιο, που φθάνει μέχρι τα 400 ευρώ μηνιαίως ανά διαμέρισμα, δίνονται σημαντικά κίνητρα (στη σχετική δραστηριότητα πρωτοστατούν οι δήμαρχοι Αθηναίων, Καμίνης, και Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης), όπως ειδικά τιμολόγια για ηλεκτροδότηση, νερό κ.λπ.

    .
    .
    .
    Εξάλλου, όπως δήλωσε ο υπουργός Βίτσας στον Σκάι, στις 26/08/2016, «οι περίπου 60.000 εγκλωβισμένοι λαθρομετανάστες σε όλη τη χώρα δεν είναι και τεράστιος αριθμός» και μπορούμε να τους μοιράσουμε, «χωρίς να βγάζουμε φοβικά σύνδρομα, στους 200 από τους 300 δήμους της χώρας».
    .
    .
    .
    Μια κάποια αντίδραση εκδηλώθηκε μόνο στον Έβρο, όπου έγινε απόπειρα εγκατάστασης ώστε να… ενισχυθεί ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Θράκης!
    .
    .
    Στις 14/02/2016, μετά την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ της πρόθεσης αναζήτησης 180 διαμερισμάτων στον Έβρο, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και του Μητροπολίτη κ. Άνθιμου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για να αντιμετωπιστεί η προκλητική αυτή ενέργεια.
    .
    .
    Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως απουσίαζαν και κατήγγειλαν με επιστολές τους… διαμαρτυρομένους!
    .
    Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αναρίθμητα περιστατικά σχετικά με τη μόνιμη εγκατάσταση στο εσωτερικό του ιστού των πόλεων.
    .
    Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση, πιστή στην τακτική της εξαπάτησης, συνεχίζει να συντηρεί τη φενάκη της «προσωρινής εγκατάστασης των».
    .
    .
    Ταυτόχρονα χρησιμοποιείται ο πακτωλός των χρημάτων που κατευθύνονται είτε στις ΜΚΟ και τις χιλιάδες απασχολούμενους είτε σε προμηθευτές και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, ώστε να δημιουργηθεί και το σχετικό λόμπυ.
    .
    .
    Διαβάσαμε πρόσφατα την καταγγελία της βουλευτού Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αφροδίτης Σταμπουλή, εναντίον του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, για συμμετοχή στο διαγωνισμό του Κέντρου Φιλοξενίας, όπου συντονίστρια είναι η κόρη του!
    .
    .
    .
    Και τα χρήματα σε μια εποχή λιτότητας είναι παρά πολλά . Σύμφωνα με τον επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, έχουν προβλεφθεί μέχρι στιγμής 845 εκατομμύρια ευρώ.
    .
    .
    Γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει ετησίως η σίτιση ενώ αυτή τη στιγμή πάνω από 10.000 «πρόσφυγες» βρίσκονται σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία.
    .
    .
    .
    Το πρόγραμμα έχει επίσης δώσει δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους που στελεχώνουν τα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας, μεταφραστές, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διοικητικούς κ.λπ., ενώ 63 οργανώσεις δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με το προσφυγικό.
    .
    .
    .
    Η Αρμοστεία, για την εφαρμογή του προγράμματος, έχει υπογράψει ήδη συμφωνίες συνεργασίας με έξι εταίρους: τον δήμο Αθηναίων και τις οργανώσεις «Praksis», «Αλληλεγγύη-Solidarity Now», «Ηλιαχτίδα», «Νόστος» και «Άρσις».
    .
    .
    .
    Η ΜΚΟ «Praksis» φιλοξενούσε ήδη τον Απρίλιο 690 πρόσφυγες σε 118 διαμερίσματα στην Αθήνα, καθώς και 1.700 σε 30 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πιερία, Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κόρινθο και Πόρτο Χέλι ενώ, μέχρι το τέλος του 2016, θα ανοίξει 2.400 διαμερίσματα με 12.000 θέσεις φιλοξενίας. Ο δήμος Αθηναίων έχει αναλάβει την ενοικίαση 200 διαμερισμάτων με 1.200 θέσεις.
    .
    .
    .
    Η οργάνωση «Αλληλεγγύη-Solidarity Now», του περιβόητου Τζωρτζ Σόρος – σημαίνον στέλεχος της οποίας είναι ο Νίκος Αλιβιζάτος–, προχωράει πιο πέρα με 700 θέσεις φιλοξενίας μέσω συγκατοίκησης με τους ενοίκους διαμερισμάτων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
    .
    .
    .
    Ελάχιστες αντιδράσεις έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα απέναντι σε αυτή τη συνειδητή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και του μεγάλου πάτρωνά του, Τζωρτζ Σόρος, για τη μεταβολή της Ελλάδας σε «Πολυπολιτισμική Ανοιχτή κοινωνία», δηλαδή την εν μέρει ισλαμοποίηση της.
    .
    .
    .
    Και για να μη νομιστεί ότι υπερβάλλω και πάλι, σας παραθέτω τις απόψεις ενός σημαίνοντος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ασχολείται ειδικά με το μεταναστευτικό.
    .
    .
    .
    Στην ειδική συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το Προσφυγικό, στις 6 Μαρτίου 2016, ο Μπάμπης Μπιλίνης, συντονιστής της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας, αναφέρει: «Οι Δήμοι να δεσμευτούν, με νόμο, να κάνουν άμεσα σχέδιο φιλοξενίας ατόμων ίσο με το 0,5% του πληθυσμού τους άμεσα εφαρμόσιμο. [ ] Έτσι κι αλλιώς, με ανοιχτά ή κλειστά σύνορα, η χώρα μας το επόμενο διάστημα θα έχει μερικές δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες.
    .
    .
    .
    Να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε ότι κάποιοι από αυτούς θα μείνουν για μόνιμη εγκατάσταση.
    .
    .
    Να “εκμεταλλευτούμε” την αγωνία τους για ζωή, τις γνώσεις τους, τις δεξιότητες τους και να σχεδιάσουμε την παραγωγική μας ανασυγκρότηση».
    .
    .
    Και για να μη θεωρήσουμε τυχαία την αναφορά του στην παραγωγική ανασυγκρότηση μέσω των προσφύγων, εκθέτει το «όραμά» του, σε κείμενό του, «Προσφυγικό και Αριστερά», όπου, εναντίον του Δημάρχου «Ελληνικού – Αργυρούπολης και στις ξενοφοβικές δηλώσεις του», υπογραμμίζει: «Βλέποντας τις φωτογραφίες με τα ποτάμια των προσφύγων και των μεταναστών να πλημμυρίζουν τους κεντρικούς ευρωπαϊκούς δρόμους ξέρω καλά ότι η Ευρώπη θα αλλάξει.
    .
    .
    .
    Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν το νέο αίμα που χρειάζεται η γερασμένη ήπειρός μας».
    .
    .
    .
    Δηλαδή, η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό/μεταναστευτικό δεν είναι ούτε τυχαία ούτε απλώς συνέπεια της παροιμιώδους ανικανότητάς του.
    .
    .
    .
    Αποτελεί άμεση συνέπεια της εθνομηδενιστικής ιδεολογίας και στρατηγικής του. Και όμως, μέχρι σήμερα έχει αφεθεί το σχετικό ζήτημα να το «διαχειρίζεται» η Χρυσή Αυγή, η δε Αντιπολίτευση συναινεί ή στην καλύτερη περίπτωση σιωπά.
    .
    .
    .
    Ελάχιστοι άνθρωποι από τον δημοκρατικό πατριωτικό χώρο έχουν μείνει να υπερασπίζονται τα αυτονόητα.
    .
    .
    .
    Κλείνουμε με ένα απόσπασμα του πρ. πρέσβη της Κύπρου, Περικλή Νεάρχου, από άρθρο του στα «Επίκαιρα», τον Απρίλιο του 2016:
    .
    .
    .
    «Η επανεγκατάσταση μουσουλμανικών πλη¬θυσμών σε ολόκληρη την Ελλάδα, με πρόσχη¬μα το άσυλο και με τη λογική της διασποράς τους σ’ όλη τη χώρα για ν’ αποφευχθούν εκρη-κτικές συγκεντρώσεις σε λίγα μέρη, δημιουρ¬γεί ένα νέο μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα.
    .
    .
    .
    Οι γεωπολιτικές διαστάσεις του δεν είναι, δυ¬στυχώς, ορατές απ’ όλους.
    .
    .
    Ακόμη και μικρές μουσουλμανικές εστίες και πυρήνες που δημιουργούνται σε όλη την ελληνική επικρά¬τεια, θα χρειασθεί να λειτουργήσουν ως ξε¬χωριστές κοινότητες εφόσον έχουν ένα άλλο θρήσκευμα και άλλες αξίες ζωής και πρότυπα.
    .
    .
    .
    Θα απαιτήσουν, βεβαίως, τζαμιά και σχολεία και κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.
    .
    .
    .
    Η Άγκυρα θα σπεύσει να τους ποδηγετήσει και να τους εκμεταλλευθεί πολιτικά, κατά τον ίδιο τρόπο που το πράττει με τη μουσουλμα¬νική μειονότητα στη Θράκη.
    .
    .
    .
    Η εισροή δεν θα σταματήσει γιατί, για όσο διάστημα τουλάχι¬στον συνεχίζεται η πολιτική των ανοικτών συ¬νόρων, η Άγκυρα θα μπορεί να στέλνει συνε¬χώς νέους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
    .
    .
    .
    Θα μπορεί επίσης, με τους μυστικούς της μηχανισμούς, να απειλεί την εσωτερική ασφάλεια και σταθερότητα της χώρας, αξιοποιώντας την παρουσία μουσουλμανικών πληθυσμών σε ολόκληρη την επικράτεια.
    .
    .
    .
    Στη σημερινή συ¬γκυρία, θα μπορεί να έχει επίσης τη συνδρομή και την επικουρία των τζιχαντιστικών οργα¬νώσεων, με τις οποίες αποδεδειγμένα διατηρεί εκλεκτικές και οργανικές σχέσεις».
    .
    Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016
    .
    http://ixnos.blogspot.gr/2016/09/blog-post_104.html
    .
    .

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    .
    .

  • ===========================
    =========================================
    =
    .
    ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ…………….
    .
    .
    =======================
    ===================================
    =
    ΕΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …………..
    .
    ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ
    .
    ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ , ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ
    .
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Δ Ι Χ Ο Ν Ι Α ,
    .
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ ,
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ
    .
    ΣΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
    .
    ΣΤΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ………………
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ
    .
    ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !
    .
    .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ
    .
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ! ! !
    .
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ
    .
    ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ! ! !
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ……………
    .
    .
    .
    KOITA ΕΔΩ , ΕΛΛΗΝΑ ΕΔΩ .
    .
    ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ – ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ……………
    .
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ………………..
    .
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ,
    .
    ΤΙΠΟΤΑ …………………. !
    .
    .
    BINTEO
    .
    .
    ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ)
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=yuIjm2AQeFI
    .
    .
    ===============================
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρ 2012
    .
    Υπόθεση της ταινίας http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%C…
    .
    ==============================================
    .
    ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ !
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ! ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !
    .
    Ο αγώνας και το ηρωικό τέλος του Γρηγορίου Δικαίου Φλέσσα,
    .
    στο Μανιάκι,
    .
    κατά τη σύγκρουση με τα στρατεύματα του Ιμπραήμ.
    .
    Ο αγωνιστής έμεινε στην Ιστορία ως Παπαφλέσσας,
    .
    ο μπουρλοτιέρης των ψυχών.
    .
    ΒΑΛΤΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ,
    .
    .
    .
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ :
    .
    .
    ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΑΧΑ ,
    .
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ,
    .
    ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΙΑ
    .
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΑΡΜΑΤΩΡΤΟ…………..
    .
    .
    ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ

    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ – Τ. Ι. Π. Ο. Τ. Α…………………….
    .
    .

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .

  • =============================
    ===================================================
    =
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=wjbDm0833MY
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 4 Απρ 2013
    .
    Σύμφωνα με την Εβραϊκή Γενεαλογική Κοινότητα του Michigan! Δηλαδή η πληροφορία για την προέλευση του ονόματος του παππού της Μέρκελ προέρχεται απο τους ίδιους τους Εβραίους που ασχολούνται με την προέλευση των ονομάτων τους και τα γενεαλογικά δένδρα!
    .
    Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ,
    .
    έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth:
    .
    «Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό».
    .
    Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους New York Times…..
    .
    Αφιερωμένο στους απανταχού “αριστερο-προοδευτικούς” λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας
    .
    γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης.
    .
    Στην πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές σκάβουμε τον λάκο μας….
    .
    .
    ΥΣ.
    .
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,
    .
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ FB ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !
    .
    ΑΠΛΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ! ! !
    .
    ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……………..
    .
    ΕΑΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ – ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ,
    .
    Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ …………………..
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .

  • ==========================
    ===================================================
    =
    .
    Δεν ξεχνώ και δεν συγχωρώ.
    .
    Γιατί σε λίγο θα πάψουμε να είμαστε μειονότητα
    .
    και απλά θα είμαστε ένα τίποτα,
    .
    θα λέμε “ποιά Χριστούγεννα, τί είναι αυτό,
    .
    φόρα την μπούργκα σου και περιπάτει”.
    .
    .
    .
    Πότε καταλάβαμε ότι είμαστε μειονότητα στην πλατεία Βικτωρίας
    .
    Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016
    https://1.bp.blogspot.com/-C9IGvvZdbl0/WF5N_J1YsAI/AAAAAAACfbQ/yEWfkZ1QSHM-uTcQ36NBYg67WcvRLeRzwCLcB/s400/viktoria1-thumb-large.jpg

    .
    Ξέρετε πότε καταλάβαμε ότι άλλαξε η κοινωνική σύνθεση της περιοχής και ήμασταν μειονότητα;
    .
    Οταν σταμάτησαν να χτυπάνε τα κουδούνια για τα κάλαντα.
    .
    Ηταν απλά ανατριχιαστικό.
    .
    Και σήμερα από το πρωί δεν έχω ακούσει μία παιδική φωνή με το τρίγωνο της.
    .
    Και το Πάσχα η περιφορά του Επιταφίου ή η Ανάσταση γίνεται λες και είμαστε σε καμία Αραβία και μαζευτήκαμε οι Χριστιανοί να γιορτάσουμε.
    .
    Οι δε μουσουλμάνοι με όλα τα μαγαζιά τους ανοιχτά, και κατά τον Επιτάφιο, μας βγάζουν φωτογραφίες, λες και είμαστε attraction.
    .
    Αν και Χριστούγεννα, εύχομαι σε όλους αυτούς που τα στέρησαν από εμάς να το βρουν αυτό που έκαναν μπροστά τους.
    .
    Αν και πιστεύω πως ούτως ή άλλως ζουν με την μιζέρια, την κακία και την κακομοιριά μέσα τους και πάνω τους.
    .
    Γράφει ολούθε. Και αυτό δεν είναι ζωή. Είναι βάσανο.
    .
    Αλλά δεν τους λυπάμαι καθόλου,
    .
    γιατί μεγαλοψυχία στους βιαστές μίας ολόκληρης κοινωνίας δεν μπορώ να δείξω. Κι ας είναι άγιες μέρες.
    .
    .
    Δεν ξεχνώ και δεν συγχωρώ.

    .
    Γιατί σε λίγο θα πάψουμε να είμαστε μειονότητα
    .
    και απλά θα είμαστε ένα τίποτα,
    .
    θα λέμε “ποιά Χριστούγεννα, τί είναι αυτό,
    .
    φόρα την μπούργκα σου και περιπάτει”.
    .
    .

    Και δεν θέλω.
    .
    .
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ανοίγετε στα παιδάκια με τα κάλαντα.
    .
    Δεν ξέρετε τί σημαίνει να μην σου χτυπάει ούτε ένα την πόρτα.

    .
    Ελένη Παπαδοπούλου

    .
    .
    freepen.gr

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_3025.html#ixzz4TlgtLlwX
    .
    .
    ΥΣ.
    .
    ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ…………..
    .
    ΕΙΠΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ :
    .
    ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ; ; ;
    .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ………….
    .
    ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…………..
    .
    ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ! ! !
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>