«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

(ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-‘ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ’, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ “ΞΕΡΟΥΝ”… ΟΣΟΙ – λιγοστοί – ΤΑ ΛΕΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ… ΣΤΟΧΟΣ, Η ΗΘΙΚΗ & ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ…)

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση, όση είναι η …Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική, ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως… ανοιχτά της Λιβύης!

Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο, για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία!

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. (κατ΄άλλους πολλοί περισσότεροι!)

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

3. Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ στον κόσμο, σε…. καταθέσεις στην Ελβετία!!!

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε 3 πολύ μεγάλα ναυπηγεία, που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου!

Σχετική εικόνα

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΕΡΣ

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια (!) και μεγάλα φορτηγά πλοία, είμαστε έτσι ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά, έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες – ΠΕΜΠΤΟΙ  στον κόσμο.

8. Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, ΤΡΙΤΟΙ στις ελιές, ΤΡΙΤΟΙ παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

9. Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε νικέλιο, ΠΡΩΤΟΙ σε λευκόλιθο, ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόνοι), ΔΕΥΤΕΡΟΙ παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), ΠΡΩΤΟΙ στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), ΠΡΩΤΟΙ και σε χρωμίτη, ΠΡΩΤΟΙ και σε ψευδάργυρο, ΠΡΩΤΟΙ και σε αλουμίνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ‘ΝΑΤΟ’ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι …προτελευταίοι !), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ‘ΝΑΤΟ’, με την Τουρκία να είναι …καταϊδρωμένη 11η!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμικη αεροπορια

Έχουμε νοτίως της Κρήτης, 175 δισεκατομμύρια βαρέλια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, το 3ο μεγαλύτερο ΚΟΙΤΑΣΜΑ παγκοσμίως!!!

Σχετική εικόνα

Εν τω μεταξύ, ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ! 

Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης!

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ;

Τό αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ. (στοιχεία απο το ιστ.’χωρίςόρια’-εικόνες επιλεγμένες απο την ‘ΟδύσσειαΤV’/“ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”)

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ Π.Χ.
ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ…

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚΙΚΟΥΣ
ΜΑΣ ΝΟΜΟΥΣ…(ΓΙΑ ΑΥΤΟ, “ΟΡΕΓΕΤΑΙ” Ο

ΜΕΜΕΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…)

————————————————————————————————————-

[ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV’, ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ : ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Α.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΞΕΝΑ …ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ …ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ;;;

Β.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΣΤΟ …ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΟΥΝ;

Γ. ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ή ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ;

Δ.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ, ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ;

Ε.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ Λ.X. ΟΙ 2 ΕΠΙΜΑΧΕΣ μικρές ΝΗΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΑΠΟ …ΚΑΤΩ;

ΣΤ.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Η ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ‘ΛΑΔΟΞΕΡΑ’, ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ, ΓΙΑ …ΑΙΩΝΕΣ;;; (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

Ζ.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ(;) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ, …”ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ” ‘ΜΑΥΡΟ ΠΗΧΤΟ ΖΟΥΜΙ'(!), ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΕ …ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟ …”ΚΑΚΟ”;;;;;;;;;;;;

Η.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ 1955 ΣΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΝΙΚΗΤΑ ΚΡΟΥΤΣΩΦ, ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΠΩΣ ‘ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ’;

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ…

ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ & ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ‘ΤΙ’ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  τελικώς ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…]

“ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_542.html

Μοιραστείτε το!

6 comments to ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ;;;

  • ======================
    ===============================
    =
    .
    Ο στόχος θα πρέπει να είναι μεγάλος – Να σπάσουμε επιτέλους το απόστημα
    .
    Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-QGjKxIYeVLg/WFkwkdGGoMI/AAAAAAACeo4/AZhBStdU6oQhK8V5an-ssRXasuoU_kBwgCLcB/s400/oligarchy_1431884092_89.jpg

    .
    .
    Μετά την απελευθέρωση, οι παρασιτικοί τουρκοδοσίλογοι κοτζαμπάσηδες που δεν μπορούσαν πλέον να σταθούν στην επαρχία, ούτε να ανακτήσουν την παλιά τους εξουσία, τα πλούτη και την χαμένη κοινωνική τους καταξίωση, μετακόμισαν στα αστικά κέντρα και ειδικά στην Αθήνα.
    .

    Εκεί, επιδόθηκαν ομαδικά στον παρασιτισμό, στην πολιτική και στο εμπόριο.
    .
    Μέσω του εισαχθέντος από τους ίδιους, δυτικού κοινοβουλευτικού συστήματος, αντικατέστησαν το μέχρι τότε Σουλτάνο
    .
    με το μεγάλο γραφειοκρατικό κράτος που επίτηδες δημιούργησαν και επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους πρακτική της διαμεσολάβησης μεταξύ του κράτους και του αδύναμου ραγιά,
    .
    μέσω της τεχνικής του ρουσφετιού και της εκλογικής πελατείας.
    .
    Ταυτόχρονα και λόγω έλλειψης εσωτερικών κοινωνικών στηριγμάτων, επιζητούσαν στηρίγματα από το εξωτερικό, από τις «προστάτιδες» δυνάμεις, καλώντας ξένα κράτη να αναμιγνύονται στα εσωτερικά μας θέματα.
    .
    Εκμαύλισαν την κοινωνία, την οποία έσπρωξαν στο περιθώριο μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων,
    .
    εμπόδισαν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης νέων εθνικών παραγωγικών δυνάμεων, που θα αμφισβητούσαν φυσικά την τάξη τους και προήγαγαν τη διαφθορά, την αναξιοκρατία και το βόλεμα, για να μείνει η κοινωνία υποβαθμισμένη και η δική τους κάστα κλειστή κληρονομική και απείραχτη, διαχειριζόμενη τα δημόσια ταμεία και τα εξωτερικά δάνεια.
    .
    Όσες φορές αυτή η κάστα χρεοκόπησε τη χώρα ή επέφερε εθνικές συμφορές, δικτατορίες και δοσιλογισμό με κατοχικές δυνάμεις, ποτέ δεν λογοδότησε ούτε τιμωρήθηκε.
    .

    Απεναντίας, μετά από κάθε καταστροφή, επέστρεφε η ίδια στην εξουσία, αφού ήταν η μόνη που είχε το χρήμα, τα “κονέ” και τα εξωτερικά στηρίγματα.
    .
    Σήμερα, που αυτή η κάστα χρεοκόπησε για μια ακόμα φορά το κράτος, αμέσως και με απίστευτη ευκολία, ρεαλισμό και θρασύτητα, αντί να πάρει η ίδια τα σκληρά οικονομικά μέτρα και να έλθει αντιμέτωπη και ίσως σε μια αναζωογονητική σύγκρουση με την κοινωνία (με κίνδυνο φυσικά την κατάρρευσή της), αντικατέστησε αμέσως το κράτος – σουλτάνο με τους δανειστές και παρέδωσε τη χώρα δούλα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
    .
    Συνεχίζει δε το ίδιο έργο της διαμεσολάβησης, με δήθεν αντίσταση και “σκληρή” διαπραγμάτευση, μένοντας η ίδια, οι οικογένειές της, οι διάφοροι βαστάζοι της και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εξυπηρετεί στο απυρόβλητο, παριστάνοντας την αθώα.
    .
    Η μόνιμη τρομοκρατική προπαγάνδα της, από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα καθεστωτικά “παπαγαλάκια” της, είναι μία και μοναδική, κρατώντας την κοινωνία ακυρωμένη: “There is no alternative”, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
    .
    Γνωρίζει ότι η εναλλακτική θα εμπλέξει αναγκαστικά την ίδια σε σύγκρουση με την κοινωνία και σε αναγκαστική λογοδοσία και τιμωρία.
    .
    .
    .
    Αυτό το απόστημα πρέπει επιτέλους να το σπάσουμε.
    .
    .
    Αυτός θα πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος.
    .
    .
    Τελεία και παύλα.
    .
    .
    Διαφορετικά ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας δεν θα βρει ποτέ δικαίωση και δεν θα έχει ποτέ ολοκληρωθεί διακόσια χρόνια μετά.
    .
    .
    Η δε Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μια ανυπόληπτη ξεπουλημένη “Ψωροκώσταινα”.

    .
    .

    Πέτρος Χασάπης

    .

    hassapis-peter
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_6240.html#ixzz4TWAaC2JI
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

  • ================
    ====================================
    =
    .
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=3LJnIsJZcRQ
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοε 2016

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

  • ===============================
    ========================================
    =

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Οι πληρωμένες στρατιωτικές θητείες των πολιτικών
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=Qj8AR9s3kE4
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 2 Νοε 2016
    .
    Οι πληρωμένες στρατιωτικές θητείες των πολιτικών
    .
    .
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ……………………. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΙ………………….
    .
    .

  • ======================
    ======================================
    =
    .
    Όταν η χώρα σου έχει γίνει προτεκτοράτο, στις εκλογές κάνεις αποχή
    .
    22 Απρ, ’16

    .
    http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2016/04/apoxi.jpg
    .
    Η πρόσφατη Ιστορία της χώρας μας έχει διδάξει πως χρειάζεται κάθε φορά μια νέα κυβέρνηση για να περάσει το νέο Μνημόνιο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πέρασε το Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές. Η κυβέρνηση Σαμαρά πέρασε ένα Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές.
    Η κυβέρνηση Τσίπρα πέρασε ένα Μνημόνιο και θα πέσει στις επόμενες εκλογές, για να έρθει μια νέα κυβέρνηση να περάσει το νέο Μνημόνιο.
    Το θέμα είναι πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές.
    Το γεγονός πως οι πάντες έχουν αντιληφθεί πια πως δεν έχει απολύτως καμία σημασία ποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση, μπορεί και να δώσει χρόνο στον Αλέξη Τσίπρα.
    «Αφού δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι στην κυβέρνηση, άσε τον Τσίπρα και την παρέα του να υποδύονται την κυβέρνηση γιατί τους άλλους τους φάγαμε και σαράντα χρόνια στη μάπα».
    Δεν αμφιβάλλω πως πολλοί Έλληνες σκέφτονται έτσι. Είναι ολοφάνερο πως οι Έλληνες έχουν παραιτηθεί.
    Από την άλλη, αντίθετα με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εξαιρετικός σύμμαχος του Τσίπρα.
    Αφενός ο Μητσοτάκης έχει είναι μνημονιακότερος του Μνημονίου και αφετέρου είναι τόσο γελοίος που κάνει τον Τσίπρα να μοιάζει συμπαθής.
    Βέβαια, το σημαντικότερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι είναι και επίσημα πια προτεκτοράτο.
    Κι αυτό δεν αλλάζει με κανένα Τσίπρα και κανένα Μητσοτάκη.
    Αυτό μόνο οι Έλληνες μπορούν να το άλλάξουν.
    Μετά από έξι χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας -και στον δρόμο για το τέταρτο Μνημόνιο-, δεν πιστεύω πως οι Έλληνες θα εξεγερθούν, αν και οι πάντες βλέπουν πως η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.
    Ούτε καν συνειδητή στάση πληρωμών δεν τολμούν να κάνουν, αν και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν πληρώνουν δεν έχουν πια να πληρώσουν.
    Η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου είναι πια ένας βάλτος.
    Οι ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη αλλά δεν έχουν καμία σημασία.
    Η Ελλάδα προσποιείται πως είναι μια κανονική, κυρίαρχη, δημοκρατική χώρα, ενώ είναι ένα προτεκτοράτο με στοιχεία αποικίας και μπανανίας.
    Οπότε, τι σημασία έχουν οι εκλογές;
    Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία στα προτεκτοράτα.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η πιο υγιής αντίδραση των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές θα ήταν να μην πάνε να ψηφίσουν.
    «Και θα αλλάξει κάτι αυτό;»
    Γιατί, τώρα που ψηφίζεις, αλλάζει κάτι;
    «Μα δεν θα περάσει το επόμενο Μνημόνιο, αν δεν πάω να ψηφίσω;»
    Γιατί, τώρα που ψηφίζεις, δεν περνάει το Μνημόνιο;
    Το ΟΧΙ θριάμβευσε με 61,3% στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου, και, πριν κλείσουν οι κάλπες, είχε γίνει ΝΑΙ.
    Ούτε οι εκλογές, ούτε το δημοψήφισμα μετράνε στην Ελλάδα.
    Η γνώμη των Ελλήνων δεν μετράει.
    Ούτε τα κόμματα μετράνε.
    Το μόνο που πετυχαίνουν τα κόμματα στα προτεκτοράτα είναι να κρατούν διαιρεμένους, παθητικούς και ανίσχυρους τους πολίτες.
    Μια καλή απάντηση στις επόμενες εκλογές, όταν γίνουν, είναι να μην πάει κανένας Έλληνας στην κάλπη.
    Επίσης, τα κόμματα που επιθυμούν την απελευθέρωση της Ελλάδας καλό θα ήταν να μην συμμετάσχουν στις εκλογές. Να καλέσουν τους πολίτες σε αποχή.
    Αν η αποχή φτάσει σε ένα ποσοστό 70%, τίποτα δεν θα είναι ίδιο την επόμενη μέρα και η όποια κυβέρνηση -όπως και οι δανειστές- θα ξέρουν καλά πως τα κόμματα που κυβερνούν δεν έχουν λαϊκή νομιμοποίηση, δεν είναι νομιμοποιημένα από την κοινωνία.
    Αν η αποχή φτάσει στο 70%, το κυβερνών κόμμα θα έχει γύρω στο 10% του εκλογικού σώματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έχει το 18% του εκλογικού σώματος.
    Δεν αμφιβάλλω πως πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, κομματόσκυλα, νεοναζί και διάφοροι βλαμμένοι που ψηφίζουν Λεβέντηδες για να κάνουν πλάκα, θα πάνε στις κάλπες.
    Το ποσοστό της αποχής στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου έφτασε το 44,1% και ήταν το μεγαλύτερο της Μεταπολίτευσης. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ψήφισαν 650 χιλιάδες λιγότεροι ψηφοφόροι από τις εκλογές του Ιουνίου.
    Στις επόμενες εκλογές, να βάλουμε στόχο η αποχή να ξεπεράσει το 70%.
    Δεν έχουν καμία σημασία οι εκλογές στα προτεκτοράτα.
    Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.
    Αφού πάρουμε τη χώρα μας πίσω, μπορούμε μετά να σκοτωθούμε μεταξύ μας οι δεξιοί με τους αριστερούς και όλους τους άλλους.
    Αλλά πρέπει πρώτα να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.
    Η αποχή από τις εκλογές στα προτεκτοράτα είναι μια πατριωτική πράξη.
    Η αποχή από τις εκλογές στα προτεκτοράτα είναι συνειδητή πράξη ευθύνης.
    (Η πρώτη και μόνη φορά που δεν ψήφισα στις εκλογές, ήταν στις εκλογές του 2009, όπου -για να μην ξεχνάμε- είχε θριαμβεύσει με 43,92% το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Οι επόμενες εκλογές θα είναι η δεύτερη φορά που δεν θα ψηφίσω. Αν οι Έλληνες αντιδράσουν κάποτε και η Ελλάδα πάψει να είναι προτεκτοράτο, τότε θα ψηφίσω ξανά.)

    https://pitsirikos.net/2016/04/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84/
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

  • Γ. Θ.Χατζηθεοδωρου

    To ωσ ανω αρθρο αποπροσανατολιζει και δημιουργει φανταστικα τεραστια αποθεματα στρατηγικων πρωτων υλων
    ανευ πολυχρονων ερευνητικων εργασιων, δηλαδη δημιουργει ανυπαρκτεσ και επικινυνεσ ελπιδεσ!

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    • Αγαπητέ μου φίλε Γιώργο, να σου ευχηθώ υγεία, υγεία, υγεία! Ναι έχεις δίκιο, σε μερικά μέρη το άρθρο υπερβάλλει. Σε παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάς, είχα ανησυχήσει, αλλά είδα το μήνυμά σου, και ησύχασα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>