«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πειναλέοι, και ετοιμοθάνατοι… να ευχαριστήσετε το πολιτικό πετσάφι που θα σας δώσει το μισό ΕΚΑΣ!!!

Αχτσιόγλου: Αν δεν υπήρχε η διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ, οι δικαιούχοι θα λάμβαναν μηδέν EKAΣ

αχτσιογλου

Επίθεση στην κυβέρνηση για την απώλεια του ΕΚΑΣ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι οι πιο αδύναμοι συνταξιούχοι χάνουν έως και τέσσερις συντάξεις τον μήνα.

Κόβουν το 50% του ΕΚΑΣ από τους πιο αδύναμους συνταξιούχους, επισημαίνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης και Νότης Μηταράκης και τονίζουν ότι η συνολική απώλεια του ΕΚΑΣ με απόλυτη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στα 940 εκατ. ευρώ.

Σε κοινή δηλωσή τους τονίζουν:

  «Με νωπό ακόμη στη μνήμη όλων το προκλητικό διάγγελμα – φιάσκο του πρωθυπουργού περί χορήγησης δήθεν της 13ης σύνταξης, δημοσιεύτηκε το Φ.Ε.Κ. (4101/20-12-2016, τεύχος Β΄) που περιλαμβάνει την οριζόντια μείωση της σύνταξης όλων των χαμηλοσυνταξιούχων.

  •     Πρόκειται για το πρώτο βήμα που καταργεί οριστικά το 50% τους ΕΚΑΣ σε 250.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

  •     Η συνολική απώλεια του ΕΚΑΣ – ύψους 940.000.000 ευρώ – που συντελέστηκε με απόλυτη ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφορά κατεξοχήν την πιο αδύναμη κατηγορία των συνταξιούχων, της οποίας το μαρτύριο δεν έχει τέλος.

  •     Η μηνιαία μεσοσταθμική απώλεια για κάθε συνταξιούχο είναι 200 ευρώ και αντιστοιχεί περίπου στο 1/3 της κύριας σύνταξής του. Αυτό σε ετήσια βάση ισοδυναμεί με την απώλεια περίπου 4 συντάξεων.

  •     Οι μειώσεις των συντάξεων με βάση το “Νόμο Κατρούγκαλου” είναι αλλεπάλληλες. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι, παρά τις δραματικές μειώσεις που έχουν συντελεστεί, το ασφαλιστικό παραμένει ακόμη στον αέρα».

     

Τι απαντά η υπουργός Εργασίας

«Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ και η Συμφωνία του 2015 για το ΕΚΑΣ, σήμερα οι δικαιούχοι θα λάμβαναν μηδέν ευρώ» τονίζει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των κ.κ. Γιάννη Βρούτση και Νότη Μηταράκη και υποστηρίζοντας ότι έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως υπέρμαχοι των χαμηλοσυνταξιούχων.

Συγκεκριμένα, η κ. Αχτιόγλου στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Επειδή οι κ.κ. Βρούτσης και Μηταράκης υποτιμούν τη νοημοσύνη των Eλλήνων πολιτών και θεωρούν τους χαμηλοσυνταξιούχους αφελείς. Επειδή το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με την υποκριτική ιερή αγανάκτησή τους (η ιερή αγανάκτηση, εξάλλου, είναι εξ ορισμού υποκριτική). Επειδή είναι εκείνοι που ως μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και ο ίδιος ο κ. Βρούτσης προσωπικά ως υπουργός Εργασίας φέρουν ακέραια την ευθύνη για την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων στη χώρα. Επειδή έχουν το θράσος να αρθρώνουν έστω και μία λέξη για το ΕΚΑΣ, το οποίο η κυβέρνηση ΝΔ–ΠΑΣΟΚ είχε δεσμευθεί να καταργήσει πλήρως από το 2016, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να το πράξει και από το 2015, εάν το πρόγραμμα βρεθεί εκτός στόχων, με το περιβόητο mail Χαρδούβελη. Επειδή έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως υπέρμαχοι των χαμηλοσυνταξιούχων, την ώρα που η ΝΔ, χωρίς ίχνος ντροπής, επιβεβαίωσε το αντικοινωνικό μένος της και αρνήθηκε να υπερψηφίσει την ενίσχυσή τους με την εφάπαξ 13η σύνταξη, μόλις έδωσαν “γραμμή” οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών.

Τους υπενθυμίζουμε, λοιπόν ότι:

Α) Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ και η Συμφωνία του 2015 για το ΕΚΑΣ, σήμερα οι δικαιούχοι θα λάμβαναν μηδέν ευρώ.

Β) Η ανεργία, όταν κατέρρευσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, βρισκόταν στο 26,1% (Δ’ τρίμηνο 2014, ΕΛΣΤΑΤ), ενώ σήμερα και, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, βρίσκεται στο 22,6% (Γ’ τρίμηνο 2016, ΕΛΣΤΑΤ).

Γ) Οι προσλήψεις μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης, τον Μάρτιο του 2013, ανέρχονταν στο 36,67% και, όταν παρέδωσαν τον Δεκέμβριο του 2014 σε 54,03%, ενώ η πλήρους απασχόλησης, το αντίστοιχο διάστημα, μειώθηκαν από 63,33% σε 45,97% (ΕΡΓΑΝΗ). Επομένως, η γιγάντωση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης ξεκίνησε επί δικής τους διακυβέρνησης.

Και για να τελειώνουμε μια και καλή, ας μας απαντήσουν από τη ΝΔ, είναι οι συλλογικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κεκτημένου μία “ιδεοληπτική εμμονή της Αριστεράς”, όπως πιστεύει ο κύριος Μητσοτάκης; Υποστηρίζουν την αποκατάστασή τους, για να μπει τέλος στην απορρύθμιση της αγοράς εργασίας ή όχι;».

 http://www.iefimerida.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>