«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δείτε η εγκάθετη βουλή με τους ντόπιους και ξένους μαφιόζους, πως τελειώνουν από πλάγια οδός, κάθε αντίδραση και διεκδίκηση στο εξής!

ΠΟΡΝΕΙΟ Α

Η ιερά βουλή των Ελλήνων, έγινε διεθνές πορνείο, με διεθνείς πόρνες πολιτικούς πολυτελείας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ

Η δικαιοσύνη έγινε γκαγκστερική συμμορία, με συμπεριφορά εμπόρων της Βαρβάκειου αγοράς!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ιερά βουλή των Ελλήνων, έγινε διεθνές πορνείο, με διεθνείς πόρνες πολιτικούς πολυτελείας

Και ο Ελληνικός λαός, η Τσατσά των παραπάνω, ξεπλένοντας τα Γαμη@ιάτικα τον ντόπιων και ξένων νταβατζήδων!!!

Σχετική εικόνα

Εύγε μας!!!!!!!!!!!!!! Σαν ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπορούσαν να δοξάσουν την μάνα ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με ποιο πρόστυχο τρόπω!!!!

Σήμερα Τετάρτη νέα τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα
Γραπτή δήλωση Τσακαλώτου ότι δεν θα επαναληφθούν οι παροχές ζητούν οι δανειστές
20/12/2016 19:04
Σήμερα Τετάρτη νέα τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα

Γραπτές δεσμεύσεις ότι «δεν θα επαναληφθεί» o «μποναμάς» ζήτησαν και σύμφωνα με πληροφορίες πήραν από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο​,​ οι συνεργάτες των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, για να κλείσει χωρίς άλλες συνέπειες ​η συζήτηση για την μονομερή ενέργεια ​​της εξαγγελίας Τσίπρα για την παροχή του «μποναμά» στους συνταξιούχους.

Το Euroworking Group συνεδριάζει και πάλι σήμερα (μέσω τηλεδιάσκεψης) καθώς χθες, Τρίτη, δεν δέχτηκε τις προφορικές διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη ότι ​«μια παροχή ​για το 2016 ήταν και πάει». Αντιθέτως οι τεχνοκράτες της Ευρωζώνης ​πιέζουν τον κύριο Τσακαλώτο να βάλει την υπογραφή του σε κείμενο ​που να λέει ​πως οι παροχές αυτές αφορούν μόνο το 2016 και δεν θα ξαναγίνουν.

Όπως ανέφερε αξιωματούχος της Ευρωζώνης χθες, «εξετάστηκαν διάφορες πιθανές επιλογές προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πλήρης συναίνεση».

Η συζήτηση βασίστηκε στην αξιολόγηση των μέτρων της κυβέρνησης από τους θεσμούς. Οι θεσμοί θεωρούν ότι η ελληνική κυβέρνηση ενήργησε με τρόπο μη συμβατό με τις δεσμεύσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο, καθώς δεν συνεννοήθηκε για τις εξαγγελίες με τους εταίρους, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσαν να γίνουν οι παροχές πριν από τον Απρίλιο του 2017, όταν η Εurostat θα επιβεβαιώσει τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2016. Μάλιστα η πρόταση των δανειστών ήταν τα χρήματα να δοθούν για την απονομή συντάξεων που καθυστερούν (όπως είχε προτείνει και ο κύριος Χουλιαράκης).

Τα σενάρια

Πλέον όμως, το «παζάρι» στο EWG σήμερα θα γίνει για το πόσο αυστηρά θα αντιμετωπίσουν την κυβέρνηση και τη χώρα μας οι δανειστές. Στο οικονομικό επιτελείο λένε ότι «μάλλον καλά θα πάνε τα πράγματα» σήμερα, αφού αποφύγανε τα χειρότερα χθες.

Ωστόσο τα πράγματα ίσως θα ήταν χειρότερα, αν η κυβέρνηση δεν έφερνε προ τετελεσμένων τους δανειστές, αφού από χθες άρχισαν να μπαίνουν τα λεφτά στις τράπεζες (οι δικαιούχοι θα τα δουν να εμφανίζονται στους λογαριασμούς τους αύριο) οπότε ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατον πια να ματαιωθεί η χορήγηση της παροχής.

Κάποιες πλευρές όμως (μεταξύ των οποίων η Γερμανία) λέγεται πως ζητάνε από τώρα και ισοδύναμα μέτρα, σε περίπτωση που τον Απρίλιο διαπιστωθεί ότι η παροχή επηρεάζει τους δημοσιονομικούς στόχους του προγράμματος.

Επιπλέον ζητάνε να μην «ξεπαγώσουν» τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους έως τον Φεβρουάριο τουλάχιστον -αν και έως τότε θα συνεχίζεται ακόμη όπως φαίνεται και η μακρά διαπραγμάτευση για την β΄αξιολόγηση.

Σε κάθε περίπτωση, ορισμένοι εκπρόσωποι χωρών στο EWG εκφράζουν επιφυλάξεις μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τις έγγραφες διαβεβαιώσεις Τσακαλώτου και στη συνέχεια να ζητήσουν εντολές από τις κυβερνήσεις τους.

Από την άλλη, υπάρχει και ένα «μπλοκ» Ευρωπαίων στο EWG που συστήνει να κλείσει η υπόθεση για… να μην χαλάσει και το πνεύμα των εορτών που όλες οι χώρες περιμένουν.

Και οι εκπρόσωποι της Τρόικας, πάντως, υποστηρίζουν πως το καθαρό δημοσιονομικό κόστος της παροχής για το 2016 δεν είναι τόσο υψηλό όσο φαίνεται. Αντί για 617 εκατ. ευρώ, το υπολογίζουν σε 388 εκατ. ευρώ το πολύ, δηλαδή 30% μικρότερο, γιατί σχεδόν αυτομάτως το 1/3 του κονδυλίου αυτού (δηλ. 229 εκατ. ευρώ) θα επιστρέψει άμεσα στα κρατικά ταμεία μέσω της υψηλής φορολογίας, με 24% ΦΠΑ μέσω της αγοράς ή, για παράδειγμα, αν η παροχή διατεθεί από τους δικαιούχους για αγορά καύσιμων το 80% θα το απορροφήσουν οι φόροι που θα αποδοθούν ξανά στο Κράτος τον Ιανουάριο.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=852813

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>