«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συμβουλές επιβίωσης από τον φιλέλληνα???????? Χένρυ Κίσινγκερ!!!!!!!!!!

Επειδή κοιμάμαι και ξυπνώ  με άγχος για το μέλλον των Ελλήνων, προτείνω τα κάτωθι για την επιβίωση τους!!!

ΕΡΤΟΝΓΑΜ ΚΙΣΙΓΓΕΡ ΡΟΝΤΣΙΛΝΤ

 • Να ξυπνάτε πρωί, να μην κοιμάστε το μεσημέρι, και το βράδυ να κοιμάστε αργά!

 • Να δουλεύετε αν μπορείτε σε τρεις δουλειές, διότι ασκείτε το σώμα σας!!!

 • Να τρώτε λίγο και μια φορά την ημέρα!!!

 • Να αποφεύγετε την μεσογειακή διατροφή, διότι σας δυναμώνει και δεν έχετε τρόπο να εκτονωθείτε!!!

 • Μην γυμνάζεστε, διότι μετά πρέπει να φάτε, και είναι σε βάρος της οικονομίας σας!!!

 • Μην καλείται στο σπίτι σας φίλους, για να φάτε ή να συζητήσετε, υπάρχει κίνδυνος μικροβίων και διαφόρων ιδεών, που θα σας ταλαιπωρήσει με τον νόμο και οικονομική σπατάλη!!!

 • Μην ανταποκρίνεστε σε καλέσματα για ομαδικές συναθροίσεις, για εργατικά και δημοκρατικά ζητήματα, υπάρχει κίνδυνος να κρυώσετε, να συλληφθείται, να πάρετε λάθος αποφάσεις και κάνετε και περιττά έξοδα!!!

 • Μην κάνετε παιδιά, μόνο προβλήματα θα έχετε, και αν κάνετε, μην τα σπουδάσετε, κρατήστε τα για να σας βοηθάνε, καλύτερα είναι να έχετε αλλοδαπούς, που δεν δένεστε συναισθηματικά!!!

 • Δεν χρειάζεται να έχετε πολλά σχολεία και αθλητικά κέντρα, πολλά εργοστάσια χρειάζεστε!!!

 • Δεν χρειάζεται να ενημερώνεστε, μόνο άγχος σας δημιουργεί, για τα ζητήματά σας ενδιαφέρονται, οι δημοκρατικοί πολιτικοί ηγέτες που εκλέξατε και νομοθετούν για σας!!!

 • Να προσέρχεστε καθημερινά στους ναούς να εξομολογήστε, ξελαφρώνετε από τα καθημερινά βάρη, να είναι η εξομολόγηση το πρώτο και το τελευταίο σας μέλημα καθημερινά!!!

 • Να μην κάνετε σπατάλες, άμα θέλετε να πάρετε ένα ψωμί, να τρώτε το μισό, το άλλο μισό να το κάνετε αποταμίευση, να έχει λεφτά η πατρίδα σας να ξεπληρώνει τα χρέη της!!!

 • Να είσαστε υπέρ της ιδιωτικοποιήσεις, διότι αναλαμβάνουν τις ευθύνες σας κατάλληλοι επιχειρηματίες, που μοναδικό σκοπώ έχουν, να σας απαλλάξουν από περιττές σκοτούρες!!!

 • Μην ακούς τις Κασσάνδρες, που σου λένε για πατριώτες και ήρωες και δημοκρατίες και ελευθερίες, θέλουν να σε παρασύρουν από την ησυχία σου, ένα να σκέπτεσαι, το χρήμα είναι η μόνη δύναμη και η αποταμίευση, για να έρχονται οι ξένοι επενδυτές να κάνουν επενδύσεις!!!

 • Και μια τελευταία συμβουλή στους ΓιαλαΤζή έλληνες, μην αγχώνεστε, για τα σύνορα σας, οι πατριώτες ηγέτες σας και φίλοι σύμμαχοί σας το έχουν φροντίσει, έχουμε πει στους Τούρκους να σας προστατεύουν!!!

  Να συμπληρώσω, ότι το ενδιαφέρων μας ήταν απεριόριστο για τους Έλληνες, το σχέδιο Καλλέργη, το πρόγραμμα Φεντόρα, το Cooper, Μοσάντο, Μπαγερ, Ζήμενς και όλη η Αμερική και Ευρώπη, εργάστηκαν για εσάς, γιατί αξίζετε το ενδιαφέρον της Νέας Τάξης!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Συμβουλές επιβίωσης από τον φιλέλληνα???????? Χένρυ Κίσινγκερ!!!!!!!!!!

 • =================
  ============================
  .
  ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ
  .
  .
  Η “τεράστια” κοινωνική σημασία των βλακών στην σύγχρονη ζωή
  .
  Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-gMGtqOHzWTU/WDR8YeXXAzI/AAAAAAAAbdY/mTRQWEm8QaITvL7fhhDOpP5u4alaZKuJgCLcB/s400/2016-11-22_191120.png

  .
  Οι βλάκες, είναι οι δυνάστες της ανθρωπότητος! Αυτό έγραψε ο κοινωνιολόγος Ευάγγελος Λεμπέσης, εννοώντας τους βλάκες οι οποίοι είναι εκτός της Ψυχιατρικής και Νομικής επιστήμης. Η μελέτη περί βλακών που έγραψε το 1941 και δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα των Ελλήνων Νομικών», όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο επίκαιρη γίνεται. O κοινωνιολόγος, όπως γράφει στον πρόλογό του, αφιερώνει την μελέτη του «εις τους δυναστευομένους: δηλονότι εις τους ευφυείς».
  .
  Ας απολαύσουμε κάποια τμήματα, από την διαχρονική αυτή μελέτη, με το απαράμιλλο ύφος και το δεικτικό χιούμορ του Ε. Λεμπέση.
  .
  Κατ’ αρχάς, θεωρεί ότι η προέλευση των βλακών δεν είναι ταξική. Οι βλάκες υπάρχουν σ’ όλες τις τάξεις και ως εκ τούτου έχουν εισχωρήσει παντού. (Η λέξη «επεδαψίλευσεν» που χρησιμοποιεί στο κείμενο σημαίνει «έδωσε εν αφθονία»).
  .
  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/2.png
  .
  .

  Τονίζει ότι, οι βλάκες έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό να συνασπίζονται λόγω έλλειψης ατομικότητος. Η ισχύς εν τῇ ενώσει. Η αξία και η ανωτερότητα είναι μισητές από τους βλάκες καθόσον είναι καταστάσεις ξένες προς αυτούς.
  .
  .
  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/3.png

  .

  .

  Η βλακεία και η ανηθικότητα συνυπάρχουν στους ανθρώπους. Ο συνασπισμός των βλακών δεν μπορεί να αγωνισθεί και αν ποτέ το πράξει, τότε χρησιμοποιεί ανήθικα μέσα, οπότε οι βλάκες είναι και ανήθικοι.
  .
  .

  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/4.png

  .

  .
  Σ’ ένα άλλο σημείο της μελέτης του αναφέρεται στην ανωμαλία που έγινε κανόνας κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης, δηλαδή, να θεωρούνται οι κλέφτες, έξυπνοι. Αυτό είναι ολέθριο για την κοινωνία και τις επιπτώσεις των αντιλήψεων αυτών τις ζούμε σήμερα. Έγραψε ο Ε. Λεμπέσης…
  .
  .
  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/5.png

  .

  .

  Γράφει σε κάποιο άλλο σημείο μία αλήθεια που αν και είναι πολλοί αυτοί που την γνωρίζουν, κανείς όμως δεν την λέει. Ο βλάκας γνωρίζει ότι υστερεί και αυτό τον καθιστά πονηρό και καχύποπτο.
  .
  .
  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/6.png

  .

  .
  Άλλη μια μεγάλη αλήθεια διατυπωμένη από τον Ε. Λεμπέση. Το κόμπλεξ που πληροί τους βλάκες έναντι των έξυπνων και η καχυποψία τους, τούς καθιστά αδυνάτους στο να σκεφτούν λογικά.
  .
  .
  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/7.png

  .

  .

  Τι καταπληκτική διαπίστωση! Ουδέποτε ευφυής έπεισε βλάκα! Το συμπέρασμα αυτό του Λεμπέση είναι μονίμου ισχύος και πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη απ’ όλους.
  .
  .
  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/8.png

  .

  .

  Η βλακοκρατία γκρεμίζεται με την βία ή με τον εκφυλισμό. Δηλαδή, όταν φθάσει στο έσχατο σημείο σήψης. Ποιος να ξέρει ποιο από τα δύο είναι χειρότερο;
  .
  .
  http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/9.png

  .

  .

  Τελειώνοντας, σε άλλο σημείο ο κοινωνιολόγος γράφει ότι η λέξη «μετριότητα» και η λέξη «βλάξ» συμπίπτουν, διότι «μέτριος» είναι ο κατώτατος βαθμός της ευφυΐας και ταυτόχρονα ο ανώτατος βαθμός της βλακείας.
  .
  .
  Πάντα σύγχρονος ο Ε. Λεμπέσης… Σε μια εποχή που η έκφραση «κοινή λογική» έχει καταντήσει καθαρά φιλοσοφικός όρος, ο επανανθρωπισμός είναι η μοναδική λύση.
  .
  .

  Χρήστος Μαντζιάρης

  .
  .

  ΠΗΓΗ http://www.pentapostagma.gr/2016/11/%ce%b7-%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b2%ce%bb%ce%b1%ce%ba.html

  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_9987.html
  .
  .
  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  .
  .
  ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ…………
  .
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ………………………………..
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>