«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ . ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

Ο ΜΕΓΑΣ Α Β Γ

OI ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ,
.
ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ! ! !
.
Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
.
ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ !
.
ΑΠΛΑ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ !
.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ !
.
ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ……………
.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ …………

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων

Οι Σύριοι οι οποίοι δραπετεύουν από την χώρα τους αποτελούν σε μεγάλο βαθμό την μεσαία και μορφωμένη τάξη των επιστημόνων, τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τις μάζες των αμόρφωτων και εξαθλιωμένων αγροτών και εργατών της Συρίας.
.
To φθινόπωρο του 2014 ομάδα Σύριων προσφύγων κατέφυγε στην Βουλγαρία όπου και λόγω συνθήκης Σένγκεν δεν τους επιτράπηκε να συνεχίσουν την πορεία τους προς Γερμανία.
.
Η Βουλγαρική κυβέρνηση έδωσε άσυλο, εξασφάλισε την διαμονή τους σε κάποιο χώρο αντίστοιχου του χώρου στον Βοτανικό και μάλιστα έκανε προσπάθεια να τους δώσει κάποια εποχική απασχόληση για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.
.
Οι Σύριοι πρόσφυγες όμως κατέφυγαν σε μπαράζ δηλώσεων στην βουλγαρική τηλεόραση στις οποίες υποστηριζαν ότι στην χώρα τους ήταν επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, επιστήμονες και ότι ουδέποτε -ήταν κατηγορηματικοί σ αυτό-δεν θα δέχονταν να δουλέψουν ως εποχικοί εργάτες.
.
Μάλιστα δε απαιτούσαν την αναγνώριση των πτυχίων τους και των δεξιοτήτων τους ούτως ώστε εάν ήταν αδύνατη η έξοδος προς Γερμανία να εργάζονταν στον Βουλγαρία επάνω στα αντικείμενο και επάγγελμα που ασκούσαν στην Συρία.
.
Η Γερμανία γρήγορα κατάλαβε ότι οι Σύριοι πρόσφυγες αποτελούν το τέλειο εργατικό δυναμικό.
.
Είναι μορφωμένοι, είναι απελπισμένοι αλλά και ταυτόχρονα πολύ εγωιστές για να γίνουν εργάτες, είναι πάμφτωχοι πλέον και έτοιμοι να εργασθούν για κλάσμα της αμοιβής του Γερμανού εργάτη “η γιατρού ή λογιστή κτλ.
.
Οι Γερμανοί δυσκολεύονται να βρούν εγχώριους επιστήμονες και αποφοιτους πανεπιστημίων για να επανδρώσουν θέσεις και επαγγέλματα υψηλής κατάρτισης.
.
Ο μέσος Γερμανός μπορεί κάλλιστα να ζήσει με ευμάρεια και ως εργάτης γιαυτό ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ
.
Η Γερμανία θα εντάξει και θα χρησιμοποιήσει τους Σύρους αυτούς πρόσφυγες ως φθηνό επιστημονικό και υψηλής κατάρτισης δυναμικό.
.
ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΟΖ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ -ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ.
.
Η έξοδος των Σύριων λόγω πολέμου δεν είναι κάτι που συμβαίνει και στην Ελλάδα;
.
Δεν είναι ήδη γεγονός ότι οι μορφωμένοι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό;
.
Η έξοδος των Ελλήνων προσφύγων είναι αθόρυβη μεν , της ίδιας έκτασης δε.
.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
.
Η Συρία το 2009 στάθηκε εμπόδιο στην δημιουργία του αγωγού Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας -Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας-Αυστρίας και ο πρόεδρος Άσαντ έπρεπε να φύγει από την μέση.
.
Ο Άσαντ και το καθεστώς του όμως με την βοήθεια της Ρωσίας και Ιράν άντεξε τον πόλεμο που χρηματοδοτείται απο το Κατάρ την Γερμανία και τις ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.
.
Η Συρία στην καλύτερη περίπτωση θα τριχοτομηθεί με τον Άσαντ να λαμβάνει το δυτικό παραλιακό κομμάτι μια χώρας φάντασμα.
.
Η Ελλάδα βέβαια δεν αποτέλεσε εμπόδιο σε κανενός είδος σχεδίου, απλά αποτελεί την στρατηγική ενεργειακή εφεδρεία της Ευρώπης με κοιτάσματα τα οποία επαρκούν για τα επόμενα 100 χρόνια.
.
ΠΡΟΤΟΥ ΕΞΟΡΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
.
Η Συριακή γενοκτονία αποτελεί συνέχεια της Αρμενικής και Ποντιακής.

.
ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ , ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
.
Η Ελληνική ή καλύτερα η Ελλαδική γενοκτονία είναι ήδη σε εξέλιξη απόν το 2010 με τρομακτική επιτυχία.
.
Στόχος είναι η διασπορά των μορφωμένων Ελλήνων σε Γερμανία και όλο τον κόσμο, την βιολογική εξαφάνιση των εναπομεινάντων γερόντων και χαμηλής κατάρτισης που θα παραμένουν πίσω και την αντικατάσταση τους με μετανάστες-παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες κτλ κτλ.
.
Ακριβώς οπως και στην πτώση του Βυζαντίου στους βάρβαρους και Τούρκους , ακριβώς όπως και στην πτώση της Κωνσταντινούπολης ,
.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ.
.
Έτσι έκαναν και οι βυζαντινοί αξιωματούχοι οι οποίοι πρόδωσαν την Πόλη και βιάστηκαν να δηλώσουν υποταγή στον Μωάμεθ τον Πορθητή όπως ο Δούκας Νοταράς ο οποίος από υπερασπιστής της Πόλης θέλησε να γίνει συνεργάτης του Μωάμεθ αλλά με τραγικά αποτελέσματα.
.
Ο Μωάμεθ αποκεφάλισε τον Νοταρά όταν αυτός αρνήθηκε να παραδώσει την κόρη του και τον υιό του στα χαρέμια του σουλτάνου.
.
Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων.
.
Η έλευση και εγκατάσταση των τουρκων αποτέλεσε μια αργή διαδικασία η οποία εκτός από την βία βασίστηκε και στην απογοήτευση και εγκατάλειψη των Ρωμιών απο το Βυζάντιο.
.
Ο βυζαντινός υπήκοος των ανατολικών συνόρων από το 1071 οπότε και έγινε η μάχη του Μαντζικέρτ μέχρι και την άλωση βρισκόταν μεταξύ σφύρας και άκμονος.
.
Το Βυζάντιο δεν παρείχε καμία προστασία έναντι των βάρβαρων ορδών και η μόνη επαφή του υπηκόου με το κράτος ήταν η καταβολή φόρων στους κρατικούς φοροσυλέκτες οι οποίοι είχαν την εξουσία ακόμα και να σφάξουν όσους αρνούνταν να πληρώσουν.
.
Οι Τούρκοι γρήγορα κατάλαβαν ότι πέρα από την βία υπήρχε και άλλος δρόμος για την κατακτηση .
.
Πολλοί τοπικοί βυζαντινοί άρχοντες έβλεπαν με καλό μάτι τις δελεαστικές προσφορές των τούρκων για παραδοση.
.
Οι τουρκοι υπόσχονταν διατήρηση των εξουσιών στους τοπικούς άρχοντες και την ενίσχυση των υπηκόων αγροτών, εφόσον όχι μόνο παραδίδονταν αμαχητί αλλά και αλλαξοπιστούσαν.
.
Πολλοί βυζαντινοί άρχοντες και αγρότες υπέκυψαν είτε υπό το κράτος του φόβου εφόσον η αυτοκρατορία αδυνατούσε να τους προστατεύσει ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΠΛΗΣΤΙΑ .
.
Σε κάθε περιπωση γνωριζαν ότι το βυζαντινό κράτος ήταν αδύναμο να τους προστατεύσει ή έστω να τους τιμωρήσει εφόσον ήταν ανύπαρκτο.
.
Οι τούρκοι πράγματι διατήρησαν τους πρώην βυζαντινούς άρχοντες στην εξουσία -αφού βέβαια είχαν αλαξοπιστήσει- και τους χρησιμοποίησαν για την οργάνωση και διοίκηση της υπο σύσταση της αυτοκρατορίας τους.
.
Οι δε χωρικοί αγρότες σχεδόν πάντα προσχωρούσαν στην Οθωμανική πλευρά υπό το καθεστώς του φόβου και της γνώσης ότι κάθε αντίσταση ήταν μάταιη εφόσον το βυζαντινό κράτος ήταν σε παράλυση και ανίκανο να τους συνδράμει.
.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

.
Οι Έλληνες απογοητευμένοι από το κράτος είναι έτοιμοι να παραδοθούν στις τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα.
.
Πολύ σύντομα τουρκοι επιχειρηματίες με Καταριανά κεφάλαια θα αγοράσουν όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όλα το ΄΄φιλέτα΄΄ του ΤΑΙΠΕΔ και θα επιβάλουν τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες(ΕΟΖ) οι οποίες θα περικλείουν ολόκληρα γεωγραφικά διαμερίσματα.
.
Στις ΕΟΖ θα μπορούν να εργασθούν Έλληνες και παράτυποι μετανάστες.
.
Οι Έλληνες εγκατελειμένοι από το κράτος θα διαπιστώνουν ότι θα αυτοί θα γίνουν μετανάστες στην ίδια τους την χώρα και ότι οι μουσουλμάνοι ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ .
.
Σταδιακά ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουν οι Έλληνες τις δουλειες τους θα είναι η αποκήρυξη της θρησκείας τους και η προσχωρηση τους στην μουσουλμανική πλευρά.
.
Γάμοι Ελλήνων και μουσουλμάνων, διωγμός της εκκλησίας,προώθηση της τουρκικής γλώσσας, διακριτικές και εύσχημες αρχικά παρεμβάσεις υπέρ των μουσουλμάνων και φυσικά κατά των χριστιανών, εργασιακοί εκβιασμοί αλλά και προνόμια για όσους τελικά υποκύψουν θα αποτελέσουν τον τρόπο της νέας άλωσης της Ελλάδας.
.
Οι Έλληνες έιναι χωρισμένοι σε τρία κομμάτια,σε αυτούς που πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα και εξαθλιωμένοι παρακολουθούν την πτώση, σε αυτούς που ακόμα διατηρούν προνόμια και χρήμα και είναι έτοιμοι να συνεργασθούν με όποιον ήθελε προκύψει κατακτητή και σε αυτούς οι οποίοι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό όπου πλεον διάγουν μια φυσιολογική ζωή και προσπαθούν να ξεχάσουν.
.
Οι Έλληνες οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα περιμένουν παθητικά την εκπλήρωση των εκατοντάδων προφητειών και προρήσεων που εχουν πει για αναβίωσης του βυζαντίου οπως ακριβώς οι κατοικοι της Πολης την μερα της άλωσης που προσεύχονταν στις εκκλησίες.
.
Η Ορθοδοξη πίστη απαιτεί προσπάθεια για ερμηνεία και εφαρμογή των διαδαγμάτων της στην καθημερινότητα και όχι αναγωγή της σε ερμηνεία των προρήσεων των φωτισμένων Πατέρων με τρόπο που υποβιβάζει τις προρήσεις αυτές σε καφεμαντική.
.
Το να αλείφεσαι με αντηλιακά στην παραλία εφησυχασμένος-η ότι θα »πάρουμε την Πόλη» επειδή το διάβασες στην »χ» ιστοσελίδα προφητείων στο διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι σε δέκα χρόνια απο τωρα δεν θα κάνεις μπάνιο με μπούργκα.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.
Άραγε θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για άλλα 500 χρόνια σκλαβιάς;

https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_38.html

Μοιραστείτε το!

5 comments to ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ . ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

 • .
  .
  Το μυστικό του Σωκράτη για να πετύχεις οτιδήποτε επιθυμείς
  .
  http://eranistis.net/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/5.-DSC03966.jpg

  .

  Αυτό είναι το μυστικό του αρχαίου Έλληνα Σωκράτη …
  .

  Καθώς ο Πλάτων έκανε βόλτα, ένα πρωινό με τον δάσκαλο του Σωκράτη, τον κοίταξε βαθιά στα μάτια και τον ρώτησε ποιο είναι το μυστικό για να πετύχεις οτιδήποτε.
  .
  Ο Σωκράτης δεν απάντησε και ο Πλάτων από σεβασμό δεν επίμεινε, λίγο πριν φτάσουν όμως στην πηγή στερνή για να πιουν νερό, δεν άντεξε και ξαναρώτησε…
  .
  Τότε ο δάσκαλος έσκυψε ήπιε νερό και έπιασε άγρια τον Πλάτων από τα μαλλιά και έβαλε το κεφάλι του βίαια μέσα στη γούρνα και λίγο πριν πνιγεί τον απελευθέρωσε ενώ εκείνος τραβήχτηκε παίρνοντας βαθιά ανάσα.
  .
  Μετά από λίγη ώρα και αφού ο Πλάτων είχε συνέλθει ο Σωκράτης είπε:
  .
  “Θα πετύχεις μόνον όταν στην επιθυμία σου βάλεις, την ίδια δύναμη που έβαλες τώρα για να ζήσεις.
  .
  .

  Οι άνθρωποι Πλάτων έχουν επιθυμίες,
  .
  που αν δεν γίνουν σφοδρές επιθυμίες
  .
  θα παραμείνουν μόνον φαντασιώσεις”.
  .
  .
  Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016
  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_528.html#ixzz4RgU0I3cV

  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  .

 • .
  .
  Το Αιγαίο ανήκει στη Γερμανία
  .
  2 Δεκ, 2016

  http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2016/12/merkel-erdogan.gif
  .
  Συνεχίζονται οι προκλήσεις των Τούρκων προς την Γερμανία, αφού ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας δηλώνει πως τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος, ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος υποστηρίζει πως η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, ενώ τώρα αμφισβητείται και το καθεστώς της Κάσου.
  .
  Είναι πολύ περίεργη η σιωπή της Άνγκελα Μέρκελ απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας.
  .
  Δεν είναι δυνατόν οι Τούρκοι να αμφισβητούν γερμανικά εδάφη και η Άνγκελα Μέρκελ να μην βγαίνει να τους τρίξει τα δόντια.
  .
  Τι περιμένει η Άνγκελα Μέρκελ για να απαντήσει στον Ερντογάν;
  .
  Να αμφισβητήσει και το Τουρκολίμανο;
  .
  Με αγωνία οι Έλληνες περιμένουν να βγει η Μέρκελ να απαντήσει στους Τούρκους.
  .
  Να τους βάλει στη θέση τους.
  .
  Εμείς εδώ καθόμαστε ήσυχα και έχουμε γίνει οικειοθελώς δούλοι της Γερμανίας

  .
  για να σώσουμε την Ντόιτσε Μπανκ,
  .
  και η Άνγκελα Μέρκελ αφήνει τους Τούρκους να αμφισβητούν την περιοχή που μας επιτρέπει να μένουμε,
  .
  με κίνδυνο να γίνει κάνας πόλεμος, να εκτιναχτεί κάνας πύραυλος και να μην εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.
  .
  Αν η Άνγκελα Μέρκελ δεν θέλει εμείς οι Έλληνες να μένουμε στην Ελλάδα,
  .
  να μας το πει να φύγουμε.
  .
  Δεν είναι ανάγκη να γίνει πόλεμος με την Τουρκία, για να φύγουμε από την Ελλάδα.
  .
  Φεύγουμε και χωρίς πόλεμο.
  .
  Εμείς εντολές εκτελούμε.
  .
  Ό,τι μας πουν, θα κάνουμε.
  .
  Αυτό κάνουμε συνέχεια.
  .
  Δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.
  .
  Έχουμε κι ένα χρέος να ξεπληρώνουμε για τα επόμενα 200 χρόνια,
  .
  για πόλεμο είμαστε τώρα;
  .
  Πάντως, ρε παιδιά, εγώ κάπου τους θαυμάζω τους Τούρκους που τολμούν να τα βάζουν με την Γερμανία
  .
  και να αμφισβητούν πως η Ελλάδα είναι γερμανική.
  .
  Εμείς δεν το κάναμε αυτό.
  .
  (Εντάξει, πλάκα έχει που κάποιοι Έλληνες κάνουν πως θίγονται με τις προκλήσεις των Τούρκων.
  .
  Ότι τάχα μου η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα την υπερασπιστούν.
  .
  Παιδιά, δεν σας πέφτει λόγος.
  .
  Μας την πήραν την χώρα οι Γερμανοί και δεν βγάλατε άχνα.
  .
  Οι Τούρκοι σας πείραξαν.
  .
  Βόδια!)
  .
  .
  (Με την ευκαιρία, στείλτε κάνα δημόσιο υπάλληλο στην Κάσο

  .
  γιατί δεν έχει ούτε έναν.
  .
  Θα μπουκάρουν οι Τούρκοι
  .
  και δεν θα βρούν ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο
  .
  να τους φτιάξει έναν καφέ …τούρκικο.
  .
  Κυρία Μέρκελ,
  .
  στείλτε έναν δημόσιο υπάλληλο στην Κάσο.
  .
  Ευχαριστώ.)
  .
  Read more: http://pitsirikos.net/2016/12/%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%ae%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1/#ixzz4Rgc6lwx4
  .
  .
  ΥΣ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
  .
  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΙΤΑΝΙΑ ΟΡΙΑ …………………………
  .
  ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ…………..
  .
  ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ! ! !
  .
  .

 • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

  Που βρισκονται επιτελουσ τα τεραστια κοιτασματα Υδρογονανθρακων που θα καλυπτουν τισ αναγκεσ τησ Ευρωπησ για τα επομενα 100 χρονια;

  Γ. Χατζηθεοδωρου

  • Αγαπητέ φίλε, την απάντηση την ξέρεις! Να γιατί δεν εισαι Πρωθυπουργός, Υπουργός, και οποιοσδήποτε λακές του συστήματος!

  • Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ,
   ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ …………….
   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΛΗΓΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ………
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ,
   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ .
   ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ
   ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ……………
   ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ,
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ……………….
   ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ,
   ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ………………….
   ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ……………
   ΤΟΥΡΙΣΜΟ…………………….
   ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ……………….
   ΠΟΡΝΕΙΑ ……………………….
   ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ …………………………
   ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ………………….
   ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΚΗΣ………………………
   ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ………………..
   ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΕΡΔΩΝ …………………………
   Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΣΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !
   Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ……………………..
   Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ……………..
   ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ …………………
   ΕΝΑΝΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ………………….
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ…………………..
   ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ !

   ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ…………………………
   ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ …………………………….
   ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ …………………………….

   ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ……………
   ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ………………
   ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ……………………..
   ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ …………..

   .
   .
   ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;
   ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ……………………
   .
   .
   ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ! ! !
   .
   .
   ΥΣ.ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
   .
   ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
   .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>