«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ!

Ακούστε και το ανήκουστο, ετοιμάζονται να σου απαγορεύουν να παίρνεις μετρητά, όποιος παίρνει μετρητά θα φορολογείτε!!!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Α

Ελληνικέ λαέ στην ευρώπη επικρατή στυγνή δικτατορία των ολιγαρχών και των προδοτών μαριονετών ηγετών!

Εφαρμόζουν κατά γράμμα και εντολή, το σύστημα των δίδυμων πύργων της Αμερικής!

Στην Γαλλια παίχτηκε το ποιο πρόστυχο παιχνίδι, πνίξανε στο αθώο αίμα τον Γαλλικό λαό, με δήθεν Τσιχαντιστές, για να εφαρμόσουν στρατιωτικό νόμο!

Γιατί και πότε έγινε;;;

Όταν ο Γαλλικός λαός, ετοιμαζόταν για λαϊκή επανάσταση, η Γαλλία βρισκόταν σε πλήρη απεργία, ακόμα και στα πυρηνικά εργοστάσια, την έπνιξαν στο αίμα και τον τρόμο, όπως με τους δίδυμους πύργους!

Αυτή τι φορά δεν ήταν Ταλιμπάν και ο Μπίλ Λάτεν, τον οποίο αφού τους έκανε την δουλειά σαν μισθοφόρος, τον σκότωσαν να μην ξεράσει ή πάρουν τα μυαλά του αέρα, όπως ο Χίτλερ, ήταν Τσιχαντιστές…

Δηλαδή αυτά τα καθάρματα στην φωτογραφία!!!

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 28

Τι άλλο περιμένει αυτός ο υπερήφανος λαός να του κάνουν, για να πει φτάνει και να κρεμάση στις πλατείες τους προδοτες, να μην μήνη πέτρα επάνω στην πέτρα, και αυτοί που θα μείνουν να φτιάξουν από την αρχή την δημοκρατική ΕΛΛΑΔΑ όπως της αξίζει!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ!

  • ===========================
    ============================================
    =
    ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΤΕ “ΦΟΝΙΑΔΕΣ” Άστραψε και βρόντηξε ο προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας
    Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016
    https://1.bp.blogspot.com/-tIpJxftf7m0/WD8sjCE3_nI/AAAAAAAAcyc/K3MosoICP08PHjuHPZbFwIbd9ih-TOi0ACLcB/s320/2016-11-30_214554.png

    Γράφει ο *

    Ο Βρετανικός λαός, παρά τα τρομοκρατικά διλήμματα της Ευρωπαικής Ενώσεως και τις απειλές της, ότι θα πεινάσει εάν φύγει από την ΕΕ και παρά τη δολοφονία – μια εβδομάδα πριν την ετυμηγορία του – που σκίασε την επιλογή του, ψήφισε στις 23 Ιουνίου την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

    Όταν, στα Επιτελικά γραφεία της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου τα μαντάτα για την πορεία του BREMAIN δεν ήταν καλά, όταν ήταν έως απογοητευτικά, “επιστρατεύτηκε” η δολοφονία της Βουλευτού των Εργατικών, 41χρονης Τζο Κοξ, για να αλλάξει το προεκλογικό κλίμα.

    Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει ολοσχερώς την κατάσταση, από τη στιγμή που μίλησε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Όταν, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του BREXIT, λέγοντας: “Πείτε μου τρεις λόγους για τους οποίους πρέπει να είμαστε στην ΕΕ”. Παρά ταύτα, αυτός ο λαός, ήταν ο ίδιος λαός, που την 5η Ιουνίου 1975 σε δημοψήφισμα που έγινε στο Νησί, με ποσοστό άνω του 67%, αποδεχόταν την παραμονή της χώρας του στην ΕΕ, επικυρώνοντας την πολιτική απόφαση της Πολιτείας του, για την ένταξη του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ, που από την 1η Ιανουαρίου 1973 είχε γίνει μέλος του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού.

    Όταν αυτοί οι φλεγματικοί και υπερόπτες Βρετανοί, δεν δίστασαν να αλλάξουν ακόμη και το όνομά τους, σε Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα, που δημιουργούσαν οι Γάλλοι εταίροι τους στην ΕΕ.

    Και όμως δεν ήρθε καμιά καταστροφή.

    Μετά από αρκετούς μήνες από την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, οι Βρετανοί χαράζουν δική τους οικονομική πολιτική, μακριά από τις δεσμεύσεις τους από την οικονομική πολιτική της ΕΕ, την πολιτική της ύφεσης και της στυγνής λιτότητας.

    * Μιλούν πλέον ως κυρίαρχο κράτος και δεν χρειάζεται να εγκρίνονται οι αποφάσεις τους από το ιερατείο των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

    * Κανένας Ντράγκι δεν θα χαράσσει την οικονομική πολιτική τους και οι Νόμοι τους θα εγκρίνονται από το Κοινοβούλιό τους.

    * Θα πάψουν να δίνουν το “χαράτσι” τους στην ΕΕ που ανέρχεται σε 1,4 εκατ. στερλίνες το μήνα.

    * Θα απαλλαγούν από την εγκληματική Συνθήκη του “Δουβλίνου” και την αποδοχή της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, αυξάνοντας κατ΄ αυτήν την έννοια τις θέσεις εργασίας τους, αλλά ταυτόχρονα θα αποφύγουν να είναι η χώρα τους λαθρομεταναστευτική χοάνη, κάθε καρυδιάς ισλαμικού καρυδιού.

    * Θα αυξηθούν οι επενδύσεις, αφού η φορολογία τους θα είναι πολύ πιο ευέλικτη από τη δυσκίνητη και δύσκαμπτη της ΕΕ.

    * Θα γίνει το Ηνωμένο Βασίλειο και οι τράπεζές του “παράδεισος” αμφιλεγόμενης προέλευσης (μαύρου) χρήματος , ωσάν την Ελβετία.

    Άστραψε και βρόντηξε ο προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

    Ένα τεράστιο μάθημα προς τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος των Μνημονίων, που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας και φτωχοποίησαν το λαό της, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπρι, επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Τζάστιν Ουέλμπι, ομιλώντας στο Καθολικό Ινστιτούτο στο Παρίσι. Όταν, άστραψε και βρόντηξε κατά της ΕΕ, υπερασπιζόμενος την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

    Είναι σημαντικό το διακύβευμα το όσων είπε: “Η ΕΕ μετέτρεψε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη φυλακή οφειλετών στην ευρωπαϊκή ιστορία”.

    Κατηγόρησε την ΕΕ, ότι διά μέσω της πολιτικής της, κρατάει στην απελπισία ολόκληρες χώρες, εξαθλιώνοντας τους περισσότερους πολίτες. Εν ονόματι των λίγων που απολαμβάνουν πρωτοφανή επίπεδα διαβίωσης.

    Κατήγγειλε, ότι όλοι στην ΕΕ γνώριζαν πως κατέστρεφαν μια χώρα, αλλά επειδή εξυπηρετούνταν τα συμφέροντά τους – μέσω περισσοτέρων χωρών – παροτρύνθηκε η Ελλάδα να γίνει δεκτή στην Ευρωζώνη με παραπλανητικά στοιχεία, παρ΄ ότι δηλαδή, δεν πληρούσε τους όρους μιας εισόδου στην ευρωζώνη. Από τη στιγμή που το ευρώ ήταν ένα ξένο νόμισμα προς αυτήν και δεν μπορούσε με το ευρώ να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος της.

    Κατήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς τις ελληνικές κυβερνήσεις πως με την κακοδιαχείρισή τους, οδήγησαν στην καταστροφή ένα Έθνος, οδηγώντας το σε ακούσια πτώχευση. Μια κατάσταση που επιδεινώθηκε με την αθρόα είσοδο στη χώρα, εκατοντάδων – χιλιάδων “μεταναστών”.

    Κατήγγειλε, το Παγκόσμιο Σύστημα των Αγορών που υιοθετεί η ΕΕ και το οποίο δανείζει τους λαούς με δανεικά και αγύριστα, προκειμένου στη συνέχεια να τους πνίγει το μέλλον και να τους στραγγαλίζει τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

    Κατήγγειλε επίσης, το Ισλαμικό Κράτος που υποθάλπει και τροφοδοτεί την τρομοκρατία. Το οποίο έχει βαθιές ρίζες στο Ισλάμ, το οποίο θέλει να πνίξει τον Χριστιανισμό.

    Χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της ΕΕ.

    Στους γνωρίζοντες, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η απόφαση του Γερμανού πολιτικού Μάρτιν Σουλτς, η απόφαση να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τρίτη φορά για την Προεδρεία του Ευρωκοινοβουλίου. Μια απόφαση, που ο ίδιος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, όπως και ότι ενδέχεται να συμμετέχει στις γερμανικές εκλογές του προσεχούς Σεπτεμβρίου, ως υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).

    Γιατί, ο Μάρτιν Σούλτς δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Εκτός από Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, είναι από το 2004 Πρόεδρος της ομάδος των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς επίσης, είναι εκπρόσωπος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για τα ευρωπαϊκά θέματα (από το 2009).

    Έτσι, από αυτήν την ανακοίνωση, αρχίζουν οι αναγνώσεις των ανησυχούντων.

    Ο Μάρτιν Σουλτς προβλέπει το τέλος της ΕΕ;

    Από τη στιγμή που θεωρεί ότι η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη χώρα της ΕΕ και ως εκ τούτου έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατρακύλα της ΕΕ, επιρρίπτει ευθύνες στην Άγκελα Μέρκελ και επιζητά την ανατροπή της, από τη στιγμή που πρόσφατα η κ. Μέρκελ ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Καγκελαρία της Γερμανίας;

    Ή στοιχίζεται ο Μάρτιν Σουλτς στο “πνεύμα” της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ;

    Όταν, αρκετοί “εμπειρογνώμονες” θεωρούν, ότι σε αυτή τη στοίχιση κινήθηκε η προ ημερών απόφαση των ευρωβουλευτών με συντριπτική πλειοψηφία (υπέρ 479 ψήφοι, κατά 37 και 107 αποχές), για το “πάγωμα” των ενταξιακών διαδικασιών της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, και καλούν την ευρωπαϊκή επιτροπή να ψηφίσει αυτό το ψήφισμα.

    Καμιά αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

    Στην ίδια συνεδρίαση, οι ευρωβουλευτές με τροπολογία που ενέκριναν, βάζουν φρένο στις ανιστόρητες και προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν που αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης. Διατυπώνοντας, ότι εκφράζουν τη βαθύτατη ανησυχία τους, γι΄ αυτές τις δηλώσεις του Τούρκου Σουλτάνου, γιατί η Συνθήκη της Λωζάνης καθορίζει τα σύνορα της σύγχρονης Τουρκίας και διασφάλισε επί τόσες δεκαετίες, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

    Επίσης, καυτηριάζουν και καταδικάζουν τις βάρβαρες πράξεις (συλλήψεις και απάνθρωποι βασανισμοί) του Ταγίπ Ερντογάν, που ακολούθησαν αμέσως μετά το πραξικόπημα ανατροπής του, τον Ιούλιο του 2016.

    Ωστόσο, να πούμε ότι αυτή η τροπολογία προκλήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της ΕΕ, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.

    Ενοχλημένη σφόδρα η Γερμανία.

    Η Γερμανία διά μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, διατύπωσε άμεσα την ενόχληση της Μέρκελ για την τροπολογία των ευρωβουλευτών, ανακοινώνοντας ότι δεν πρέπει να ανασταλούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, γιατί έτσι θα πληγούν οι καλές σχέσεις ΕΕ και Τουρκίας και αυτό δεν είναι ούτε υπέρ της ΕΕ, ούτε υπέρ του συμφέροντος της Τουρκίας.

    Όλα τα παραπάνω σηματοδοτούν τις αναταράξεις μεγατόνων που συντελούνται πλέον, στην ΕΕ.

    Γι΄αυτό επιμένω, ότι η Μέρκελ δεν θα είναι υποψήφια για την Καγκελαρία στις γερμανικές εκλογές του 2017…

    Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

    Παναγιώτης Αποστόλου

    *Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

    egerssi@otenet.gr

    apostoloupanos.gr

    Το διαβάσαμε από το: ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΤΕ “ΦΟΝΙΑΔΕΣ” Άστραψε και βρόντηξε ο προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_5520.html#ixzz4RWoIVFK6

    ===========================
    ============================================
    =

    ΞΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ!!!
    Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016
    https://4.bp.blogspot.com/-1uWEx4Tm2KY/WDLSG_L4M5I/AAAAAAACZWk/F8iMe64ghcIark5Ui6CPifuQxIMbWsKowCLcB/s400/just109112012.jpg
    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

    Παρά την γνωστή μας θέση για τον Οικουμενισμό αλλά και για τα άλλες χριστιανικές αιρέσεις, δεν μπορούμε να μη σταθούμε σε ένα θαρραλέο λόγο που έρχεται από άλλο θρησκευτικό ηγέτη, την ίδια ώρα που οι δικοί μας ποιμένες μπροστά στην καταστροφή της χώρας και του ελληνορθόδοξου ποιμνίου, συνήθως… «ποιούν την νήσσαν».

    «Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι και επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας Τζάστιν Ουέλμπι, άστραψε και βρόντηξε κατά την Ευρωπαικής Ένωσης υπερασπιζόμενος τη Ελλάδα σε πρόσφατη ομιλία του στο Καθολικό Ινστιτούτο στο Παρίσι, όπου βρέθηκε για να ανακηρυχτεί επίτιμος διδάκτορας δηλώνοντας ότι «μετατρέψατε την χώρα σε μια φυλακή οφειλετών».

    Ο προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας υπερασπίστηκε με πύρινα λόγια την Ελλάδα κάτι που δεν κάνει ούτε το ίδιο το πολιτικό της σύστημα (μην πούμε και για τους διανοούμενους της χώρας), αλλά και η δικοί μας θρησκευτική ποιμένες που καταστράφηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ υπήρξε αυστηρότατος με εκείνους που προσπαθούν να πείσουν ότι η τζιχαντιστική τρομοκρατία δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ.

    Ο Αρχιεπίσκοπος Ουέλμπι καταδίκασε την Ευρωπαϊκή Ένωση που μετέτρεψε την Ελλάδα «στη μεγαλύτερη φυλακή οφειλετών στην ευρωπαϊκή ιστορία».

    «Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατούν στην απελπισία ολόκληρες χώρες εξαθλιώνοντας τους πολλούς πολίτες αυτή η ανισότητα σημαίνει ότι ορισμένοι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν πρωτοφανή επίπεδα διαβίωσης, ενώ για τους άλλους έχουν γίνει τα πράγματα χειρότερα εξαιτίας του συγκεντρωτισμού, της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας».

    Ο Αρχιεπίσκοπος υποστήριξε την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Ιούνιο αλλά πλέον μετά την απόφαση του βρετανικού λαού και την συμπεριφορά της ΕΕ αποφάσισε να πάρει το «όπλο» του.

    «Η Ελλάδα παροτρύνθηκε να εισέλθει στην Ευρωζώνη με ουσιαστικά ψεύτικα στοιχεία, με επίσημο χρέος πολύ κάτω από την πραγματικότητα και χωρίς να πληροί τα κριτήρια για ένταξη στο ευρώ.

    Υπήρξε ενός βαθμού συνεννόηση από όλους τους ενδιαφερόμενους, που ήθελαν περισσότερες χώρες στην Ευρωζώνη»,

    Είπε δηλαδή ότι άπαντες γνώριζαν ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ αλλά την έβαλαν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα [που γνώριζαν ότι θα καταστρέψουν την ευημερία της χώρας!

    Ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος, δηλαδή ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αγγλίας δεν είναι τυχαίο άτομο. Έχει επιστημονική κατάρτιση και ξέρει τα θέματα για τα οποία μιλάει.
    «Υιοθετώντας το ευρώ που είναι ουσιαστικά ένα ξένο νόμισμα, μία χώρα χάνει την ικανότητα να εξυπηρετήσει το χρέος της με την εκτύπωση χρήματος για να βρει διέξοδο από τα προβλήματά της», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ουέλμπι.

    «Όταν έφτασε η Μεγάλη Ύφεση το 2008, δεν μας έκανε έκπληξη που η Ελλάδα δεν μπόρεσε να πληρώσει τον λογαριασμό. Και εξαιτίας της προηγούμενης κακοδιαχείρισης και επίσης της διαφθοράς από μια ελίτ, οι φτωχοί ενός ολόκληρου έθνους έχουν τεθεί ουσιαστικά σε ακούσια πτώχευση. Τα βάρη έπεσαν σε εκείνους που είχαν τα λιγότερα για να επιβιώσουν κι όταν τα βάσανά τους επιδεινώθηκαν από την απελπιστική κατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, και τώρα εκατομμυρίων [κάτι κακό περιμένει ο Αρχιεπίσκοπος], ελάχιστη βοήθεια τους δόθηκε».

    «Αυτό που έχουμε δει είναι το παγκόσμιο σύστημα της αγοράς και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δανείζει στους ανθρώπους χρήματα για να αγοράσουν διάφορα και στη συνέχεια πνίγει τις ελπίδες και το μέλλον τους εάν δεν μπορούν να αποπληρώσουν. Αυτό που έχουμε σήμερα [στην Ελλάδα] είναι η μεγαλύτερη φυλακή οφειλετών στην ευρωπαϊκή ιστορία».

    Πηγή: pronews

    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

    nikosxeiladakis.gr

    Το διαβάσαμε από το: ΞΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_3762.html#ixzz4RWoqkmoE

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>