«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

Σχετική εικόνα

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

            16.11.2016

Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ, Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…..

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΑΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩΝΤΩΝ

ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ‘Η ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στις Ιστοσελιδες http://www.arxaiaithomi.gr και http://www.berlin-athen.eu

Δημοσιευθηκεν την 06.11 και 07.11.2016, δηλαδη δυο και μια ημερα προ των προεδρικων εκλογων των ΗΠΑ ενα αρθρο ημερομηνιας 05.11.2016 του φραφοντος με τιτλο DONALD TRUMP ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, BREXIT, ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ LEHMAN-BROTHERS, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Στο οποιο αναλυονται οι πραγματικοι λογοι για την εκλογη του Donald Trump και για το επερχομενο μεγαλο θανατηφορο ατυχημα στον πλανητη μας.

Ξεκαθαρα συμπτωματικα παρουσιασαν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, κατ’ εντολην των Μεγιστανων του Χρηματος, τον Donald Trump και σε βαρος του, ετσι που τον παρουσιασαν, για να επιτευχθη το αντιθετο αποτελεσμα, δηλαδη για να βγη ο νικητης των προεδρικων εκλογων και για να διοχετευθη η οργη των εκλογεων του προς την κατευθυνση των μειονοτητων των ΗΠΑ.

Τελειως συμπτωματικα δεν ειναι ο Donald Trump ο εχθρος του διεφθαρμενου κατεστημενου των ΗΠΑ, οπως αυτος παρουσιαζονταν κατα την εκλογικη αναμετριση και οπως το διατυπωνε.

Τελειως συμπτωματικα σπεκουλαρει πανω σε αυτο και το χρηματοπιστωτικο συστημα των ΗΠΑ, σαν μανουβρα αποπροσανατολισμου, λογω της αναμενομενης καταρρευσης της οικονομιας των ΗΠΑ και του δολαριου ως επικρατουν νομισμα.

Η πολιτικη εξελιξη των ΗΠΑ ταιριαζει απολυτα στα σχεδια των Μεγιστανων του Χρηματος, στην οποιαν οι λα’ι’κιστες και οι συντηριτικοι βαζουν μπρος τους μηχανισμους καταρρευσης της παγκοσμιας οικονομιας, δηλαδη κατι που απεφευγεν εως προσφατα να πραξη το συστημα των Μεγιστανων του Χρηματος.

Το μεγαλο αυτο παιχνιδι των Μεγιστανων του Χρηματος προβλεπει να επιβαρυνη τους λα’ι’κιστες και συντηριτικους των ΗΠΑ για την καταρρευση αυτη, δηλαδη με αλλα λογια να εκμηδενιση τον νεοεκλεγεντα προεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Δεν αποτελει μεγαλο μυστικο οτι η παγκοσμια οικονομια διατηρειται τεχνιτα στην ζωη.

Το τυπωμα χαρτονομισματων απο το τιποτε των κεντρικων τραπεζων FED και ΕΚΤ ειναι αναποτελεσματικο.

Το σχεδιο των Μεγιστανων του Χρηματος μετα την Εξοδο της Μεγαλης Βρεταννιας απο την Ε.Ε. προβλεπει ως επομενο βημα την καταρρευση της Τραπεζας Γερμανιας.

Δεν αυξηθηκαν τελειως συμπτωματικα τα μεγεθη των τοξικων ενεργετικων της Τραπεζας Γερμανιας σε 75 Τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ κατα την εποχη που το συνολικο παγκοσμιο χρεος κειται γυρω στα 70 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ και δεν διωκεται τελειως συμπτωματικα η Γερμανικη Τραπεζα απο το Υπουργειο Δικαιοσυνης των ΗΠΑ με 14 δισεκατομμυρια δολαρια για παρανομες συναλλαγες με υποθηκες.

Μετα την τυχων σχεδιασθεισα καταρρευση της Τραπεζας Γερμανιας δεν αποκλειεται να ακολουθηση η διασπασης της Ε.Ε., το τελος του νομισματος Ευρω, η εκρηξη της φουσκας των δανειων με την αυξηση των τοκων, η εκρηξη της φουσκας των χρεων και οι μειωσεις του υψους των δημοσιων χρεων και οι δηλωσεις πτωχευσης κρατων και πολλων αλλων.

Ετσι θα τεθει σε κινηση μια μεγαλυτερη παγκοσμια οικονομικη κριση απ’ αυτην του 2008 με πιθανοτητες πυροδοτισης του τριτου παγκοσμιου πολεμου……

Ο αρχαιοελληνικος φιλοσοφος Ηρακλειτος δεν εννοουσε βεβαια οτι «η συμπτωση ειναι ο πατερας των παντων», αλλα οτι ο «πολεμος ειναι ο πατερας των παντων» αλλα και οι δυο ως ανω διατυπωσεις οδηγουν στο ιδιο αποτελεσμα, δηλαδη στους δυο παγκοσμιους πολεμους του 20. μ.Χ. αιωνα οι οποιοι κατα τους προπαγανδιστες των Μεγαλοαπατεωνων εγιναν τελειως τυχαιως.

Τουλαχιστον ετσι επιχειρητομολογει ενα «σπουδαιο δογμα των θεωρητικων της αντισυνομωσιας», της οποιας η αμφισβητησης οδηγησεν ηδη  πολλους ανθρωπους στην φυλακη και θα οδηγησει και αλλους.

Σημερα ηδη διδασκονται οι μαθητες και φοιτητες οτι η «αρχη της συμπτωσης» ισχυει επισης και στις πνευματο-ιστορικες παραμετρους της συνομωσιας του  «Ενος-Κοσμου» οπου η τοσο ασχημη διατυπωση «Συνομωσια» εξαλειφεται για να παραμεινη η «κινητοποιηση του Ενος κοσμου».

Η εξαλειψη της Συνομωσιας με την βοηθεια της Συμπτωσης αποτελει αληθως μια πανεξυπνη επινοηση!

Ειναι βεβαια δυνατο, εδω και εκει, να υπαρχουν ορισμενοι μιζεροι τυποι ανθρωπων, οπως ο αρθογραφος του παρωντος αρθρου, οι οποιοι επιθυμουν να συγκεντρωθουν κατω απο την θεωρια τους, της παγκοσμιας συνομωσιας, αλλα οι τυποι αυτοι οφειλουν συνολικα να μην ληφθουν υπ’ οψη, διοτι εσαει τιποτε δεν ειναι ικανοι να ορθοποδησουν.

Και αυτο διοτι η ιδεα του Ενος Κοσμου εχει σημερα ηδη θεμελειωθει, εγινε μοντερνα και αποτελει, βεβαιως ολο τυχαιως, αυτονοητη!

Οι ψυχοπαθεις (οι ιδιοκτητες του παγκοσμιου χρηματος), οι οποιοι κρατουν στα χερια τους την πραγματικη ισχυ, καθε αλλο παρα αναζητουν την ευδαιμονια.

Δεν γνωριζουν ακομη τι ειναι ευδαιμονια και τι ειναι οι ιδιοι!

Εχουν κλεισθει μεσα σε ενα κλοιο αντιφυσικων αντιληψεων και συνθηκων και απο αυτον εξεταζουν την σημασια της ζωης με πρισμα που παραμορφωνει και πολλες φορες αντιστρεφει την σημασια των πραγματων με αποτελεσμα την ανθρωπινη δυστυχια και την στασιμοτητα του ανθρωπινου πνευματος.

Απο την μια πλευρα και απο την αλλη, την δημιουργια του αλληλοσπαραγμου και του μισους.

Για αυτα που διδασκαν οι προχριστιανικοι φιλοσοφοι για την ευδαιμονια, για το ευζην, υπαρχουν πολλες εκδοχες.  Το φιλοσοφην ισοδυναμει με την μαθηση της αποβιωσης.

Ο Σωκρατης, ο Σενεγκα, ο Βρουνο κ.α. ανηκουν στην κατηγορια αυτη και εγιναν οι οδοδεικτες για ολους τους ανθρωπους του πλανητη μας.

Διοτι ο θανατος ειναι η μεγαλη και η τελευταια ευδοκιμηση της ζωης με την οποια οι ανθρωποι μπορουν να υπερβαθμιζονται ‘η να υποβαθμιζονται.

Στο σημειο αυτο γινεται αναγκαια η συντομος παρουσιαση ορισμενων προχριστιανικων φιλοσοφικων παραδειγματων για την ευτυχια και ευδαιμονια:

  1. Δια τους Πυθαγορειους οι ανθρωποι εντοπιζουν το ευζην δια των αρχων. Την ιδια γνωμη ειχεν και ο Σωκρατης. Μονο οι ανθρωποι με αρχες θα ειναι καθε φορα ευτυχεις

  1. Η ευδαιμονια δεν πηγαζει απο τον πλουτο, διδασκεν ο Δημοκριτος. Οι σημερινοι Μεγιστανοι του Χρηματος ουτε καν γνωριζουν ποιος ηταν ο Δημοκριτος.

  1. Ο στοχος των ανθρωπινων δραστηριοτητων ειναι το ευζην, διατυπωνε ξεκαθαρα ο Αριστοτελης και πολλοι αλλοι μετα το επιβεβαιωναν. Το μυστικο της Ευδαιμονιας κατα τον Αριστοτελη βρισκεται κρυμμενο στην ικανοτητα των ανθρωπων να εξελισσονται προς το καλλυτερο και να την χρησιμοποιουν.

  1. Κατα τον Σολωνα ευτυχης ειναι αυτος που ζη με περιορισμενα μεσα επιβιωσης αλλα παρ’ ολα αυτα εκτελει καλες πραξεις και ζει συνετα.

  1. Επισης και ο Επικουρος, τον οποιον λανθασμενα παρουσιαζουν οι ιστορικοι ως παραδειγμα ανθρωπου δουλου της απολαυσης, συνηγορουσε για μια αυτο-ολιγαρκη ζωη. «Ολα, οτι χρειαζεται το σωμα, ειναι: να μην κρυωνει, να μην πεινα, να μην δειψα. Ολα οτι χρειαζεται το πνευμα ειναι: να μην φοβαται».

  1. Για τους Στω’ι’κους η ευτυχια κρυβεται μεσα σε μια φυσιολογικη ζωη η οποια ρυθμιζεται δια της νοημοσυνης και περιεχει την πιστη στους νομους, την ευσυνειδησια, την αυταπαρνιση και την αυτοστερεοτητα. Ευτυχια σημαινει αυτο-υπερβαση σε καθε κατασταση με στω’ι’κη ηρεμια και και με εκτελεση του καθηκοντος στην υπηρεσια της ανθρωποτητας.

  1. Κατα τον Cicero η Ευδαιμονια μπορει να καταληξη στον φιλοσοφουντα μονο εαν αυτος παραμενει ακλονητος τοσο στις απειλες θανατου, οσο και στις οδυνερες σωματικες κακωσεις αλλα και σε οιανδηποτε αλλες απειλες.

  1. Γις τον Seneca η ευτυχια εξαρταται απο το κατα ποσο καποιος μεσα στην κατασταση που ζει ειναι ευχαρηστημενος και την οποια αναγνωριζει.

Εκ των ως ανω προκυπτει οτι το κλειδη της υπερτατης ευτυχιας ειναι η Ελευθερια της ζωης, ειναι η ανεξαρτησια, η ελλειψη εξαρτησης του ενος απο τον αλλον και η ανεξαρτησια σκεψης, συναισθηματος και δρασεως.

Και μετα τους προχριστιανικους φιλοσοφους διατυπωθηκαν και γραφθηκαν πολλα για την ευτυχια και ευδαιμονια.

Σημερα προσπαθουν πολλοι να εξηγησουν την κατασταση ευτυχιας των ανθρωπων με την βοηθεια της επιστημης.

Ακομη και τα πολιτικα συστηματα δεν ειναι ασχετα με την ευτυχια των ανθρωπων.

Παρ’ ολα αυτα η παρασταση της ευτυχιας ειναι ενα ξεκαθαρο προσδωπικο θεμα.

Καθε ανθρωπος οφειλει ο ιδιος να διαπιστωση τι ειναι αυτο που τον κανει ευτυχισμενο και να βρη την λυση μεσα στο ειναι του.

Για τους ψυχοπαθεις σιωνιστες που ασκουν την πραγματικη εξουσια, η ευτυχια αντικατατροπιζεται στην απληστια για χρημα και κατ’ επεκταση και για περισσοτερη εξουσια απηλλαγμενη απο την μακαριοτητα της προσφορας, δηλαδη ειναι ενα ειδος παιχνιδι μιας παραμορφωμενης ευτυχιας.

Το «Γνωθι σ’ αυτον» ηταν γραμμενο στον ναο του Απωλλονος στους Δελφους.

Οτι εχει κατορθωσει καποιος στην ζωη του μετριεται με τους στοχους που εθεσε.

Δεν ειναι τοσο οι μεγαλες ουτοπιες που εντυποσιαζουν ιδιαιτερα τον γραφοντα, πολυ περισσοτερο, ως υιος της Ελλαδος, τον ενθουσιαζουν περισσοτερο οι πλησιεστερα στην ζωη νηφαλιες αποψεις του Αριστοτελη ‘η ο τροπος με τον οποιο ο Επικουρος με αγαπη προς την ζωη αντιμετωπισε γενναια την μοιρα του.

Επισης η υπερηφανεια και η καταφρονηση για ορισμενο ειδος ανθρωπων του Ηρακλειτου, περιεχουν χαρακτηριστικα που ενθουσιαζουν.

Το ιδιο ισχυει επισης για την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και την ηθικη δυναμη των Στω’ι’κων Seneca, Cicero, Montaigne και αλλων πολλων.

Κατα την στιγμη ομως που ο γραφων επιστρεφει στα παγκοσμια γραναζια της σημερον, νοιωθει καταφρονηση για την σημερινη αυτοκρατορια των Μεγιστανων του Χρηματος και για την συμπεριφορα της Γερμανιας και της Ε.Ε. κατα της Ελλαδος και των Ελληνων.

Και ας πιστευουν οι παραπλανηθεντες ασπονδοι φιλοι μας στην Γερμανια αλλα και στην υπολοιπη Ε.Ε. ‘η οι ηλιθιοι εχθροι μας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οτι η επιδραση ενος οιουδηποτε ευδαιμονισμου, οπως του σημερινου, ‘η η διαβρωτικη μεθοδος διαφορων ψευτικων και δολιων ιδεολογιων που συνηγειραν παλαιοτερα και συνεγειρουν και σημερα τους καθυστερημενους και αμαθεις ‘η ενθουσιωδεις και αφελεις ανθρωπους της της Νεας Ταξης Πραγματων της εποχης μας με τα Μνημονια της Ε.Ε., ειναι ικανα να διαφθειρουν ολοκληρωτικα την Ελληνικη ψυχη.

Διοτι οταν ερθει η ωρα, οταν θιγη το φιλοτιμο και διεγερθει η Εθνικη συνειδηση του Ελληνα (Ο Ρωμιος δεν εχει συνειδηση!), οι ακατανικητες, οι τιτανικες και φοβερες αυτες δυναμεις του, παρορμησαν, παρορμουν και ωθουν τους Ελληνες σε απιστευτες εκδηλωσεις, θα αποδειχθει, οπως συνεβη και κατα το διαστημα των χιλιετηριδων, οτι θα υπαρχει αιωνια η Ελληνικη φυλη.

Ειδικα οι ηλιθιοι Γερμανοι, με πρωτο τον υπουργον τους Οικονομικων, οφειλουν επιτελους να κατανοησουν οτι η Ελληνικη φυλη ουτε διαφθειρεται ουσιαστικα, ουτε δαμαζεται οικονομικα, πολιτικα και στρατιωτικα, αλλα και ουτε υποτασσεται οριστικα, η δε Ελευθερια της, ουτε συλλαμβανεται, ουτε υποκυπτει και ουτε αποθνησκει!

Για να εκλειψη η φρικη ενος πιθανου τριτου Παγκοσμιου Πολεμου και επικρατησει παγκοσμια η ειρηνη, η ευδαιμονια και η ευημερια γινεται αναγκαια μια νεα διαφωτιση των ανθρωπων, ωστε αυτοι να αντιληφθουν την σημασια της ζωης και οτι ο ανταγωνισμος, η παλη και η αλληλοεξοντωση, οπως αυτη των δυο Παγκοσμιων Πολεμων του 20. μ.Χ. αιωνα, που προκαλεσαν την φθορα των δυναμεων και της ζωης πολλων εκατομμυριων ανθρωπων, δεν ειναι για τα λογικα οντα μια φυσιολογικη κατασταση, ουτε ειναι αδυνατος η μεταξυ των λαων συνεννοηση. οταν παραμερισθουν οι εσφαλμενες αντιληψεις και τα παθη και οι Μεγιστανοι του Χρηματος, δηλαδη οι δημιουργοι του πονου και της οδυνης.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα γερμανικά

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                    Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               15.11.2016

 

 

ZUFALL, ZUFALL ÜBER ALLES, ÜBER ALLES IN DER WELT….

 

WAHLBETRUGSPLANER UND  –TÄUSSER D.H. DIENER DER EISKALTKALKULIERENDE HOCHFINANZ, AUF DER SUCHE NACH DEM  GLÜCK ODER NACH DER KATASTROPHE?

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Die Internetseiten http://www.arxaiaithomi.gr und http://www.berlin-athen.eu

verröffentlichten am 06.11 und 07.11.2016 d.h. zwei bzw. ein Tag vor den US-Präsidentenwahlen ein Artikel von 05.11.2016 des Verfassers mit den Titel «DONALD TRUMP IM OVALL OFFICE, BREXIT, LEHMAN-ERREIGNIS IM BANKSYSTEM DER EU (DEUTSCHE BANK), WELTWIRTSCHAFTSKRISE, DRITTER WELTKRIEG» indem die wahre Gründe für die Wahl Donalds Trumps und des bald hereinbrechenden

Supergaus auf unserem Planeten, beschreibt. Rein zufällig stellten sich die US-Massenmedien, auf Anweisung der Hochfinanz, gegen Trump, um ihm auf diese Weise zum Wahlsieg zum verhelfen und die Wut der ahnungslosen Trump -Wählern gegen  Minderheiten in der USA zu richten. Zufällig ist Donald Trump nicht der Feind des korrupten Establishments, wie er aufgetreten und angekündigt hat. Zufällig spekuliert darauf auch die US-Finanzindustrie, als Ablenkungsmanöver, wegen des bevorstehenden Niedergangs der US-Wirtschaft und des -Dollars als Leitwährung. Die politische Entwicklung in den USA passt perfekt in den Narrativ der Hochfinanz, wonach Populisten und Konservative den Zusammenbruch der Weltwirtschaft einleiten d.h. etwas, das vom System der Hochfinanz bislang zurückgehalten wurde. Das Spiel der Hochfinanz sieht vor, die Schuld für den Supergau, Donald Trump und den Konservativen im Allgemeinen zu zuschieben. Es ist kein allzu großes Geheimnis, dass die Weltwirtschaft bisher künstlich am Leben gehalten wurde.

Das Gelddrucken aus dem Nichts durch die FED und EZB funktioniert nicht

mehr. Der Plan der tatsächlich Mächtigen, nach dem Brexit, sieht als nächster Schritt den Zusammenbruch der Deutschen Bank vor. Nicht rein zufällig wuchs                                                                                                                                                                  

die Zahl der toxischen Aktiva (Derivate) bei der Deutsche Bank auf 75 Billionen US-Dollar (die Auslandsschulden der ganzen Welt betragen 70 Billionen US-Dollar). Nicht rein zufällig wurde die 14 Mrd. US-Dollar-Klage des US-

 

 

Justizministeriums eingeleitet. Nach dem Zusammenbruch der Deutschen Bank                                                                                                                                                              

ist nicht auszuschließen: die Spaltung Europas, das Ende des Euros, das Platzen der Anleihen-Blase durch steigende Zinsen, das Platzen der Schuldenblase durch Schuldenschnitte und Staatsbankrotte u.a. Damit wird eine neue und größere Weltwirtschaftskrise eingeleitet, die den Dritten Weltkrieg entfalten könnte….

 

Der alte hellenische Philosoph Heraklit behauptete zwar nicht dass «der Zufall der Vater aller Dinge ist», sondern dass «der Krieg der Vater aller Dinge ist», aber das läuft ja genau auf dasselbe hinaus, denn gerade die beiden Weltkriege des 20. Jahrhunderts sind nach der Propaganda der Supergauner vollkommen zufällig entstanden. Zumindest lautet so ein «wichtiges Dogma

der Antiverschwörungstheoretiker», für dessen dreiste Leugnung sogar schon

Leute ins Gefängnis gesteckt sind und noch werden. Heute bringt man die  

Schüller und den Studenten bei, dass das «Zufallsprinzip» auch auf die geistesgeschichtliche Komponente der «One -World -Verschwörung» anzuwenden ist, wodurch das hässliche Wort «Verschwörung» aus dieser Begriffszusammensetzung verschwindet und nur noch eine zufällig vorhandene «One – World – Bewegung» übrig bleibt. Die Eliminierung der Verschwörung mit Hilfe des Zufalls ist wahrhaftig eine geniale Erfindung! Es mag zwar schon hier und da so ein paar miese Typen wie der Verfasser dieses Artikels geben, die sich zu einer Weltverschwörung zusammenrotten möchten, aber diese Typen kann man doch vollkommen vernachlässigen, die bringen doch in Ewigkeit nichts zustande. Denn die Idee der One World liegt heute eben einfach im Trend, ist heute modern, ist zunehmend «in» geworden, und das alles selbstverständlich rein zufällig!

 

Die Psychopathen (die Besitzer des Welt – Geldes), die die wahre Macht in ihren Händen halten, sind auf alles anderes als auf der Suche nach dem Glück interessiert. Sie wissen noch nicht Mal was Glück ist und sie erkennen sich selbst noch nicht Einmal!                                                                                              

 

Was die vorchristlichen Philosophen lehren, gibt über das Glück viele Anregungen. Philosophieren heißt Sterben lernen. Sokrates, Seneca,  Bruno u.a. gehören dazu und sind Wegweiser für allen Menschen geworden. Denn der Tod ist die große und letzte Bewährung des Lebens, mit der die Menschen sich erhöhen oder erniedrigen können.                                                                                                                        

 

Hier nur einige vorchristliche philosophische Beispiele über das Glück und die Glückseligkeit:                                                  

 

  1. Für Pythagoras finden die Menschen Glück im Streben nach Tugend. Das findet auch Sokrates. Nur die tugendhaften Menschen werden jederzeit glücklich sein.

 

 

 

  1. Glückseligkeit kommt nicht durch Reichtum, lehrte Demokrit. Davon

      haben die zionistischen Psychopathen der Hochfinanz nichts gehört.

 

  1. Dass das Ziel allen menschlichen Strebens das Glück ist, hat Aristoteles deutlich ausgesprochen und viele andere haben es nach ihm bekräftigt.

Das Geheimnis der Glückseligkeit (Ευδαιμονια) liegt für Aristoteles darin, dass man seine Fähigkeiten entfalten und benutzen kann.                   

 

  1. Nach Solon, glücklich sei, wer, mit äußeren Gütern mäßig bedacht, die

     schönste Taten verrichtet und besonnen lebt.

 

  1. Auch Epikur, der bis heute fälschlicherweise als Beispiel für Genusssucht

     gilt, plädierte für Selbstgenügsamkeit. «Alles, was der Körper will, ist:

     nicht frieren, nicht hungern, nicht dürsten. Alles was die Seele will,

     ist: nicht Angst haben».

 

  1. Für die Stoiker findet sich das Glück in seinem naturgemäßen, durch

     Vernunft geregelten Leben, es bedeutet Gesetzestreue, Pflichtbewusstsein,

          Entsagung und Härte gegen sich selbst. Glück heißt Selbstüberwindung in

          jeder Lage, mit «stoischer Ruhe» und Pflichterfüllung im Dienste der

          Menschheit.                                                                                                  

 

  1. Glückseligkeit kann der Weise nur erreichen, wenn er sich weder durch

         Todesfurcht und körperliche Schmerzen, noch durch  Leidenschaft oder

         äußere Übel aus der Bahn werden lässt, betont Cicero.                                               

 

  1. .Für Seneca kommt es darauf an, mit den gegebenen Verhältnissen, wie

     immer sie sind, zufrieden zu sein und ja zu sagen zu seiner eigenen Lage

 

Auch nach den vorchristlichen Philosophen ist über das Glück viel geschrieben worden, und in neuerer Zeit bemüht man sich, die Sache wissenschaftlich in den Griff zu bekommen. Auch die politischen Systeme durchaus nicht ohne Einfluss auf das Glück der Menschen sind. Dennoch ist die Vorstellung von Glück eine ganz persönliche Sache. Jeder Mensch muss selbst herausfinden, was einen glücklich macht und die Lösung für sich selbst sucht. Für die zionistischen psychopatischen  Machthaber ist die Gier nach Geld und damit auch nach Macht, ohne die Seligkeit des Gebens, eine Spielart des entarteten Glücks. «Erkenne dich selbst» war am Apollo-Tempel in Delphi zu lesen. Was man erreicht hat, wird man an den Zielen messen, die man sich gesetzt hat.

 

 

 

Es sind nicht die großen Utopien, die dem Verfasser dieses Artikels faszinieren,

viel mehr als Sohn Hellas schlägt sich in seinen Bann der nüchterne und

lebensnahe Sinn eines Aristoteles, oder die Art wie Epikur lebensfroh und tapfer sein Schicksal in die Hand nahm. Auch der Stolz und die Menschenverachtung eines Heraklit haben etwas Faszinierendes an sich. Das gleiche gilt auch für die menschliche Würde und die moralische Stärke der großen Stoiker Seneca, Cicero, Montaigne u.a.                                                                                                       

 

Und wenn sich der Verfasser dieses Artikels dem Weltgetriebe von heute wieder zuwendet, füllt er sich Verachtung über das heutige Imperium der Hochfinanz, spricht FED und EZB, und über das Verhalten der BRD und der EU gegenüber Hellas und den Hellenen.                                                                                                                  

 

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

  • .
    .
    ΑΨΟΓΗ ! ! ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! ! ! ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! ! !
    .
    .

  • ==================================
    =================================================
    .
    .
    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    .
    23.11.16
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-XdSwVWENdUY/WDWNnCqq_HI/AAAAAAAArts/NbXHP4myxCgwv5VsRJBtrp1cftVbO6tMQCLcB/s320/2016-11-23_124335-620×450.png
    .

    Πως ειναι δυνατον να φανταζεται κανεις οτι ο Ηλιος ειναι προνομιο και ιδιοκτησια καποιου?
    .
    Ο Ηλιος του….
    πολιτισμου και του ανθρωπισμου,δεν σβήνει,γιατι καποιοι ψυχασθενεις,νομιζουν οτι ειναι Θεοι και προσπαθουν με χιλιους τροπους να τον σβυσουν!!
    .
    Χιλιαδες χρονια τωρα προσπαθουν επι ματαιω!!
    .
    Ειναι κοντα ο χρονος που θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ να ξαναγραψουμε την Ιστορια της Ανθρωποτητας,ακολουθωντας τα Ιχνη της μαρτυριαρας Γαιας!!
    .
    Απορριπτοντας Ο,ΤΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕΒΛΕΨΑΝ,δηλωνοντας,χωρις να ειναι, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ!!
    .
    Η Ελλας( επιτελους αυτο ειναι το ονομα της),εδωσε τα παντα για τον ανθρωπο και ακομα περισσοτερα,που καποιοι φροντισαν να τα εξαφανισουν!(4% των συγραμματων ειναι στην γυρα,το υπολοιπο 96%?)
    .
    Απελπισμενοι προσπαθησαν να αφησουν μονο ο,τι βολευε για να το παραποιησουν!!
    .
    Αποτελεσμα?Ακομα και αυτο τους νικησε!!
    .
    Γιατι?
    .
    Μα γιατι πισω απο αυτα βρισκεται ενας λαος,που ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ,γιατι παρ οτι καποιοι προσπαθησαν να τον κανουν να ξεχασει,δεν λογαριασαν την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ,που αποτυπωνεται σε εναν τεραστιο ογκο λαικης σοφιας!!(ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ)
    .
    Ακομα και την λεξη ΜΥΘΟΣ προσπαθησαν να αλλοιωσουν εννοιολογικα και να την πουν παραμυθι,αλλα και εκει τους εκδικειται η απεραντη Ελληνικη γλωσσα!!ΠΑΡΑ- ΜΥΘΙ!!ΠΑΡΑ- ΜΥΘΟΝ!!Παραμυθι!!
    .
    Ανηκουμε λοιπον σε ολους,γιατι ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!
    .
    Μα δεν ανηκουμε και σε κανεναν,γιατι η πηγη του πνευματος και της δημιουργιας,ειναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ και δεν δικαιουται κανεις να το διεκδικει σαν ιδιοκτητης του!!
    .
    Αντιθετως,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,γιατι ακομα και αυτοι που σκεφτονται,η λογιζουν πώς να τα διαστρεβλωσουν,εμαθαν να λογιζονται και να μιλουν απο εμας!!
    .
    Αυτο δεν σημαινει οτι τρελλαινομαστε για την ιδιοκτησια του πλανητη,που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ,αρα ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!
    .
    Ομως ολοι πρεπει να αναγνωρισουν οτι χωρις αυτον τον λαο που χιλιαδες χρονια πριν απο αυτους,ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ,ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ,ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΓΝΩΣΕΙΣ,δεν θα ειχαν την δυνατοτητα να υπαρχουν καν!!
    .
    Οποιος επιτιθεται στην Θεια Σοφια,στον πομπο αναζητησης μεταδοσης της,απλα επιτιθενται στο Θειον!!
    .
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ?
    .
    Μα χιλιαδες χρονια τωρα προσπαθησαν να μας κλεισουν το στομα!!
    .
    Εφτασαν στο σημειο επι πολλους αιωνες να μας εχουν το στομα κλειστο και να μας καταστρεφουν,υποχρεωνοντας μας ,μεχρι και σημερα ακομα,να ανεχομαστε ξενοφερτους ηγεμονες!!
    .
    Προσπαθησαν να μας κλεισουν το στομα για να μην υπαρχει αντιθετη αποψη στα θλιβερα μισανθρωπα βρωμερα σχεδια τους!!
    .
    Θελησαν να μας αφανισουν με χιλιους τροπους,επεμβαινοντας στην παιδεια μας και διδασκοντας μας τις δικες τους ηλιθιοτητες και βρωμιες!!
    .
    Γιατι ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ!!
    .
    Αποτελεσμα?
    .
    Οταν ηρθε η ωρα να μας αφανίσουν,διεκδικωντας τον τοπο μας,με την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑ,(δημοψηφισμα),για πρωτη φορα μετα απο χιλιαδες χρονια,εισεπραξαν τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!!
    .
    Ενα περηφανο ΟΧΙ,που αποτελεσε την αρχη του τελους τους,ακριβως την στιγμη που ΝΟΜΙΣΑΝ οτι ειχαν επικρατησει παγκοσμιως!!
    .
    Ηταν η στιγμη των ΥΓΕΙΩΝ δυναμεων του πλανητη,των ΑΜΟΛΥΝΤΩΝ απο την παγκοσμιοποιητικη ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ τους,να αντεπιτεθουν!!
    .
    Ηταν η στιγμη,που με μια απλη λεξη,ΔΙΑΛΛΥΣΑΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ,ΛΙΓΔΕΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!
    .
    Αποδειξη?

    .Μα ακολουθησαν φυσιολογικα και το BREXIT,και η εκλογη του Τραμπ,αλλα και το ντομινο εκλογης,αντιτρομοκρατων ηγετων στα βαλκανια,αλλα επονται και στην υπολοιπη Ευρωπη!!
    .
    Ειναι τοσο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ,ομως,που εκτοτε χυνουν απειρους τονους δηλητηριο εναντιον μας φτανοντας στον παραλογισμο πλεον να προσπαθουν να μας γεννοκτονησουν,εντελως φανερα!!
    .
    Ο δε στρατευμενος Τυπος τους?
    .
    Μα <> ολα τα αλλα κακα που τους συμβαινουν εκτος απο την αρχη της καταστροφης τους,δηλαδη το Ελληνικο Δημοψηφισμα,που σαλπισε το τελος τους!!
    .
    ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ,μα…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!
    .
    Αν θελουν να επιβιωσουν,οφειλουν να αποδεχτουν την Ελλαδα ως ΗΓΕΤΙΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ στον πλανητη που θελησαν να κατακτησουν ηλιθιωδως χωρις ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,
    .
    απεναντι σε μια ανθρωποτητα που ειχε μαθει να ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ,να ΑΝΤΙΔΡΑ,να ΜΑΧΕΤΑΙ,για ολα οσα ΙΔΕΩΔΗ την ειχε ποτισει η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ η ΕΛΛΑΣ!!
    .
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!
    .
    Ειμαστε απλα,ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ!!
    .
    Αυτο ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ!!
    .
    .
    .
    Ανεβειτε στο αρμα αδελφια,ηρθε η ωρα να ξημερωσει!
    .
    .
    .
    Εμεις θα το κανουμε!
    .
    .
    .
    Γιατι ο ΗΛΙΟΣ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ανηκει σε ΟΛΟΥΣ,
    .
    .
    .

    αλλα ολοι τρεφονται απο αυτον!
    .
    .
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    .
    .
    .
    Ιωαννα Βαφειαδου

    .
    http://dinatos.blogspot.com/2016/11/blog-post_35.html
    .
    .
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ! ! ! ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! ! ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ΄ΑΓΑΠΩ ……………
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>