«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

H μεγάλη παγίδα του ΔΝΤ: Τέταρτο μνημόνιο έναντι χρέους Νέα δεδομένα αναφορικά με τον τρόπο και τους όρους συμμετοχής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα έβαλαν οι δηλώσεις του Τζέρι Ράις.

h-megali-pagida-tou-dnt-tetarto-mnimonio-enanti-xreous

Νέα δεδομένα αναφορικά με τον τρόπο και τους όρους συμμετοχής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα έβαλαν οι δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέι Ράις. Ο κ. Ράις, για πρώτη φορά, άφησε να εννοηθεί ότι το το Ταμείο είναι έτοιμο να δείξει ευελιξία αναφορικά με τον χρόνο εφαρμογής των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το ελληνικό χρέος -αρκεί να συμφωνηθεί από πριν ο τύπος και το εύρος τους- ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο ευκαιρίας για να βρεθεί λύση στον πρόβλημα της συμμετοχής του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική σύνδεση της εφαρμογής αυτών των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους με την υλοποίηση προαπαιτούμενων μέτρων, δηλαδή με ένα νέο μνημόνιο, μετά το τέλος του ήδη υφιστάμενου.

«Είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε τα νέα μέτρα που θα παρουσιαστούν στο επόμενο Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Η ελάφρυνση χρέους δεν είναι αναγκαίο να εφαρμοσθεί προκαταβολικά, αλλά υπάρχει ανάγκη να εξηγήσουμε στο Εκτελεστικό μας Συμβούλιο το τύπο και το εύρος των μέτρων ελάφρυνσης που θα εφαρμοστούν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ράις. Πρόσθεσε δε πως τα μέτρα αυτά θα μπορούν να εφαρμόζονται ανάλογα με την πρόοδο που θα επιδεικνύει η Ελλάδα στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων.

Η γενικής διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ

Η γενικής διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ

Ανησυχία στην Αθήνα

Οι δηλώσεις Ράις φαίνεται ότι προκάλεσαν ιδιαίτερη ανησυχία στην Αθήνα και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το οποίο έσπευσε να ξορκίσει το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

«Το ΔΝΤ και η ελληνική κυβέρνηση θέλουν έναν καθαρό διάδρομο για το πώς θα πορευτεί η Ελλάδα και πώς θα βγει από το πρόγραμμα το 2018. Συστατικό στοιχείο αυτού του διαδρόμου είναι τι ελάφρυνση χρέους πρόκειται οι Ευρωπαίοι να κάνουν και τώρα και στο μέλλον» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε σχόλιο του σε απογευματινή εφημερίδα.

Για το θέμα ερωτήθηκε και τοποθετήθηκε και ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος την Παρασκευή. «Το χρονοδιάγραμμα αλλά και το πώς θα υλοποιηθούν τα μέτρα για το χρέος είναι σαφές. Στοχεύουμε στις 5 Δεκέμβρη να υπάρξει απόφαση για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα και στη συνέχεια να υπάρξει συμφωνία για τα μεσο-μακροπρόθεσμα μέτρα» δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ερωτηθείς ξανά για το θέμα των δηλώσεων του εκπροσώπου του ΔΝΤ, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «το ΔΝΤ συμμετέχει ως τεχνικός συμβούλος. Η πάγια πρακτική είναι ότι η κυβέρνηση υπογράφει ξεχωριστές συμφωνίες με Ευρωπαίους και ΔΝΤ και καμία από αυτές δεν θεωρήθηκε επιπλέον Μνημόνιο. Με αυτή την έννοια η μοναδική συμφωνία είναι αυτή του περασμένου Ιουλίου. Δεν υπάρχει θέμα νέων μέτρων αν υπάρξει συμφωνία για να συμμετέχει χρηματοδοτικά στο ελληνικό πρόγραμμα το ΔΝΤ».

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Προβόπουλος: Τέταρτο μνημόνιο με το χρέος

Σημειώνεται ότι στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου, το οποίο θα συνδέεται με τη διευθέτηση του χρέους, είχε αναφερθεί πριν από μερικές ημέρες ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, εκτιμώντας ότι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί.

«Θεωρώ ότι είναι πολιτικά πολύ δύσκολο, για να μην πω ανέφικτο, να δοθούν επιπλέον χρήματα στην Ελλάδα, ύστερα από τρία μνημόνια που απορρόφησαν πρωτοφανούς ύψους κονδύλια και μάλιστα με μερική μόνον επιτυχία, όπως τουλάχιστον το βλέπουν πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Προβλέπω όμως ότι η διευθέτηση του δημόσιου χρέους μετά το 2017 θα συνδυαστεί με την υποχρέωση υλοποίησης εκ μέρους μας συγκεκριμένων στόχων και μάλιστα με ορίζοντα πολυετή. Αυτό το μεσομακροχρόνιο πρόγραμμα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα τέταρτο μνημόνιο. Θα περιλαμβάνει δηλαδή τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η χώρα έναντι των παραχωρήσεων που θα κάνουν οι πιστωτές μας στο θέμα του χρέους (conditionality). Εκτιμώ μάλιστα ότι οι δεσμεύσεις αυτές κάθε άλλο παρά ανώδυνες θα είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Προβόπουλος σε συνέντευξή του στο bankingnews.gr.

Ο πρώην διοικητής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος

Ο πρώην διοικητής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος

Το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και το QE

Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις του κ. Ράις σηματοδοτούν μια εξέλιξη που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη στον γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε, ο οποίος έχει κατ’επανάληψη καταστήσει παραπάνω από σαφή την πλήρη αντίθεσή του στον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για χρέος πριν το φθινόπωρο του 2017, που στηθούν οι εθνικές κάλπες στη Γερμανία. Οι δηλώσεις Ράις ότι αρκεί μια συμφωνία ως προς τον τύπο και το εύρος χωρίς αυτή η συμφωνία να είναι αναγκαστικά άμεσης εφαρμογής δείχνει να εξυπηρετεί ή τουλάχιστον να αφήνει ένα παράθυρο ενός κάποιου διακανονισμού στον γερμανό υπουργό Οικονομικών, εάν πράγματι επιθυμεί τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

Παραμένει ωστόσο το αγκάθι των πρωτογενών πλεονασμάτων. Ο κ. Ράις επανέλαβε την πάγια θέση που εκφράζει την τελευταία περίοδο το Ταμείο, σύμφωνα με την οποία η αναπροσαρμογή των στόχων για το μεσοπρόθεσμο πρωτογενές πλεόνασμα στο 1,5% είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί η ανάγκη για νέα μέτρα. Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εκτιμήσεις του Ταμείου για το ελληνικό χρέος που θα δημοσιοποιηθούν τον επόμενο μήνα, στην έκθεσή του για την ελληνική οικονομία.

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε

Εν τω μεταξύ, τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα της ένταξης της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης έκρουσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters την Πέμπτη. Όπως άφησε να εννοηθεί, για να προχωρήσει η ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να έχει στα χέρια της κάτι παραπάνω από τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για τη μείωση του ελληνικού δημοσίου χρέους. «Η ΕΚΤ χρειάζεται κάτι ισχυρό σε ό,τι αφορά τα μέτρα για το χρέος, προτού προχωρήσει στη δική της ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους» (σσ. πάνω στην οποία θα βασιστεί η κρίση για τη συμπεριλήψη ή μη στο QE) τόνισε ο κ. Στουρνάρας. 

http://www.thetoc.gr/oikonomia/article/h-megali-pagida-tou-dnt-tetarto-mnimonio-enanti-xreous

Μοιραστείτε το!

2 comments to H μεγάλη παγίδα του ΔΝΤ: Τέταρτο μνημόνιο έναντι χρέους Νέα δεδομένα αναφορικά με τον τρόπο και τους όρους συμμετοχής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα έβαλαν οι δηλώσεις του Τζέρι Ράις.

 • ==================
  ===========================================
  =
  .
  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ………..
  .
  ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ………….
  .
  ΟΛΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΘΕΙΣ …………….
  .
  ΜΕ ΤΕΡΑΤΩΣΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ …………………..
  .
  ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ …………….
  .
  ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΧΙΛΙΟΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ! ! !
  .
  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…
  .
  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ …………….
  .
  ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ
  .
  ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-
  .
  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ –
  .
  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  .
  ΤΙΣ ΜΚΟ ,
  .
  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΕΙΕΣ
  .
  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
  .
  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ
  .
  ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
  .
  ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΣΙΔΕΣ
  .
  ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ
  .
  ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΤΟ ΤΖΟΓΟ
  .
  ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ
  .
  ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΒΡΕΦΟΙ ………………
  .
  ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
  .
  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΡΕΧΑΛΑ ΑΓΝΟΙΑ .
  .
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ
  .
  ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
  .
  ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
  .
  ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΡΕΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ
  .
  Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΤΠ .
  ..
  ΑΛΛΑ Η ΤΡΕΧΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ,
  .
  Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΥΛΟ
  .
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ,
  .
  ( ΣΥΛΛΟΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ )
  .
  ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ………….
  .
  ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΑ …..
  .
  ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ………….
  .
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ
  .
  ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ !
  .
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΨΙΓΜΑ ΥΠΟΨΙΑΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ……………..
  .
  ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ………..
  .
  ΤΕΛΟΣ.

 • ΤΑ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΡΡΩΣΘΕ

  1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η “μακεδονική” κ.α. Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα. Αν και “Έλληνες” θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης. Θα μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός τους. Ήδη είναι περισσότεροι στις ηλικίες 18-45. Με τις γέννες θα γίνουν ακόμα περισσότεροι.

  2. Επιβάλλεται στην Ελλάδα από την ΕΕ και τον ΟΗΕ η ποσόστωση της συμμετοχής των μειονοτήτων στη διοίκηση, στο στρατό, στην αστυνομία, στο δικαστικό σώμα, στα πανεπιστήμια κ.α. Επομένως καμία αντίδραση δεν θα μπορεί να υπάρξει ούτε απο αστυνομία-στρατό και την κρατική μηχανή.

  3. Αρχικά θα βγάζουν δικούς τους βουλευτές δημάρχους και περιφερειάρχες. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού τους, τα κόμματα θα συναγωνίζονται για να τους δίνουν όλο και πιο πολλά. Τελικά ιδρύονται μειονωτικά κόμματα τα οποία με ποσοστά από 5 έως 15% απαιτούν και επιτυγχάνουν τη συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας. Τα κόμματα αυτά με έξωθεν εντολές, προωθούν τα εθνικά θέματα των χωρών από τις οποίες προέρχονται (τσαμουριά, Θράκη, Αιγαίο). Επίσης επιτυγχάνουν την ελληνοποίηση και των υπολοίπων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. Θα έρθουν μαζικά στην Ελλάδα ακόμη περισσότεροι ως πολίτες της Ε.Ε

  4. Ο κύριος όγκος των μειονοτήτων εγκαθίσταται σε συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές και ξεκινούν τα κινήματα ανεξαρτοποίησης. Στις περιοχές αυτές εκτελούνται σχέδια εθνοκάθαρης σε βάρος των Ελλήνων. Στα βόρεια θα ζητήσουν ένωση με την Αλβανία και οι του Έβρου-νησιών με την Τουρκία. Οι “αυτόνομες” επαρχίες θα ζητήσουν απόσπαση. Με τα νέα δεδομένα μεγάλες περιοχές οι οποίες θα τελούν ήδη υπό ξένη διοίκηση, (δήμαρχοι, περιφερειάρχες) αποκόπτονται από τον Εθνικό κορμό και προσαρτώνται στις γειτονικές χώρες. Ποια Μακεδονία; ποια Θράκη; ποιο Αιγαίο;

  5. Πολλοί Έλληνες ταλαιπωρημένοι από την εγκληματικότητα και τις διακρίσεις αλλά και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κατάρευση που έχει εν τω μεταξύ συντελεσθεί, μεταναστεύουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που οι Έλληνες αντιδράσουν θα τα ρίχνουν στην ακροδεξιά. Αν οι λίγοι Έλληνες και ο ήδη διαλυμένος-πολυπολιτισμικός στρατός ή έστω το ελληνικό τμήμα του πάει να αντιδράσει θα επέμβουν οι Τούρκοι να σώσουν τους μουσουλμάνους ομόθρησκους. Θα μας χτυπούν και απο μέσα και απο έξω.Τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι το πολύ μέχρι τη Λαμία και με πληθυσμό μικτό.

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

  1. Η Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου θα είναι αυτόνομες-ημιαυτόνομες περιοχές, η Μακεδονία μας θα έχει δοθεί στους σκοπιανούς και στους βούλγαρους, η Θράκη μας στους τούρκους ενώ το κεντρικό Αιγαίο θα βρίσκεται σε καθεστώς συγκυριαρχίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όπου πολυεθνικές θα ελέγχουν την εξόρυξη των υδρογονανθράκων και των πολύτιμων ορυκτών μετάλλων της περιοχής.

  Οι Έλληνες θα είναι πλέον μειονότητα και θα υπάρχουν 2-3 επίσημες γλώσσες (αλβανική, τουρκική και ένα εκσυγχρονισμένο νεοελληνικό ιδίωμα με λατινική γραφή). Μια ουδέτερη σημαία (χωρίς το Σταυρό) δε θα θίγει τους αλλοεθνείς αλλά και τους αλλόθρησκους “Έλληνες” πολίτες. Τζαμιά, συναγωγές, βουδιστικοί ναοί και στοές θα ξεφυτρώνουν σε όλη την επικράτεια.

  Οι πόλεις θα έχουν μετατραπεί σε πολυπολιτισμικά γκέτο, όπου η βία, τα ναρκωτικά, οι πόλεμοι συμμοριών θα ξεπερνούν σε ένταση ακόμα και αυτές των ΗΠΑ. Οι Έλληνες της υψηλής κοινωνίας θα ζουν σε θύλακες, προστατευόμενους από πανίσχυρες εταιρίες security με εκατοντάδες πάνοπλους και καλοπληρωμένους σεκιουριτάδες να φρουρούν τους τεχνητούς παραδείσους των ελίτ. Οι υπόλοιποι Έλληνες θα ζουν σε μια εχθρική χώρα περιμένοντας τη διεφθαρμένη, κακοεξοπλισμένη και κακοπληρωμένη ΕΛ.ΑΣ να τους προστατεύει. Θα υπάρχουν βέβαια αλβανοί, πακιστανοί και άλλοι αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάζονται τα εγκλήματα στα αντίστοιχα γκέτο.

  2. Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι ένας επαγγελματικός στρατός, υπό τις διαταγές της Συμμαχίας, ένα συνονθύλευμα από διάφορους “ελληνοποιημένους” αλλοδαπούς, που στο στρατό θα βρίσκουν διέξοδο από την εξαθλίωση και τη βία των γκέτο. Όλες οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από γραφειοκράτες των Βρυξελλών, όπου και η έδρα της Υπερκυβέρνησης. Οι οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ σταδιακά θα αρχίσει και η εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους πολίτες για “ιατρικούς λόγους”.

  3. Η μόλυνση του περιβάλλοντος και η καταστροφή της φύσης θα είναι τόσο εκτεταμένη που θα υπάρχουν καθημερινά χιλιάδες θάνατοι από καρκίνο και άγνωστους ιούς, η δε βασική τροφή θα είναι μεταλλαγμένα προϊόντα παραγωγής κάποιας τριτοκοσμικής χώρας.Το νερό θα είναι σπάνιο και η διαχείριση του θα εχει ανατεθεί σε ξένες πολυεθνικές εταιρείες.

  4. Στο σχολείο τα παιδιά θα μαθαίνουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σλάβος και σφαγέας των λαών, ενώ οτι το 1821 έγινε ταξική επανάσταση, δηλαδή οι Κολοκοτρώνης, Κανάρης, Καραϊσκάκης ήταν κάτι σαν το Τσε Γκεβάρα με φουστανέλα! Ως νέοι “εθνικοί ήρωες” θα τιμούνται οι Βελουχιώτης, Μπελογιάννης και Παναγούλης, με νέες εθνικές επετείους την “Ημέρα Βαλκανικής Φιλίας” και την “Επέτειο για το Ολοκαύτωμα”. Τα έργα των Παλαμά, Καρυωτάκη, Δέλτα, Παπαδιαμάντη θα είναι απαγορευμένα ενώ οποιεσδήποτε αναφορές σε Έθνος, Ιστορία θα διώκονται ποινικά ως “αδικήματα για υποκίνηση φυλετικού μίσους”.

  5. Οποιεσδήποτε απελπισμένες προσπάθειες Ελλήνων για αντίσταση θα είναι καταδικασμένες να σβήσουν πριν γεννηθούν, αφού ο “Μεγάλος Αδελφός” θα παρακολουθεί τα πάντα, ενώ όποιες κατορθώσουν να εκδηλωθούν θα καταπνίγονται αμέσως στο αίμα.
  ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

  Πηγή
  Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/blog-post_3409.html#ixzz4Prl2s7w3

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>