«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θέλουμε δεν θέλουμε θα ασχολούμαστε με την Αμερική.

ΓΟΥΔΙ Α

Είναι πολύ μακριά μας, αλλά δίστιχος είναι υπερδύναμη και πάντα ο δυνατός όταν σε κρατά στην αγκαλιά του λόγο μεγέθους σε σφίγγει υπερβολικά και σε σκοτώνει, είτε από αγάπη, είτε από μίσος, και όποτε φτερνίζεται οι φίλοι της παθαίνουν κρυοπαγήματα!

Είναι μια υπερδύναμη που οδεύει προς τον θάνατό της και θα παρασύρει πρώτα αυτούς που είναι γύρω της και σε συνέχεια σαν το τσουνάμι παρασύρει τα πάντα!

Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι όλοι οι πρόεδροι της Αμερικής είναι μαριονέτες, με μια ανάπαυλα όπως έχω ξανά πει, με τον Κένεντι!

Η Αμερική είναι μια διχασμένη προσωπικότητα, με πολλά κόμπλεξ και πολλά χόμπι!

Ο Τράπμ έκανε μια μεγάλη ντρίπλα σε μεγάλο κομμάτι του κατεστημένου συμφερτού, αλλά αυτό έγινε για να εξυπηρετηθεί ένα άλλο μεγάλο συμφερτό! Θα μπορούσα  να γράψω διάφορες θεωρίες, αλλά θα ήταν καθαρά μεγάλες μαλακίες!

Πρέπει να περιμένουμε με προσοχή στα εθνικά μας θέματα και να δούμε ποιοι θα γίνουν υπουργοί, ποιοι θα κινούν τα νήματα, και κυρίως τις επίσημες εξαγγελίες, για να έχουμε μια εικόνα, κάπως σοβαρή!

Τώρα τι έλεγε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, με αφήνουν αδιάφορο, διότι στην κάθε φυλή που μίλαγε, έλεγε διαφορετικά πράγματα, από αυτά που ξέρουν οι πολιτικοί να λένε…δηλαδή ψέματα!

Δεν θα μπω στην διαδικασία του ξεκατινιάσματος που κατήγορο, ότι είναι πλούσιος, το χρυσό παλάτι, τις γυναίκες του τα παιδιά του, που έφτυνε και που έτρωγε, και άλλες πολλές μαλακίες, δηλαδή τι θα θέλαμε, ή τι θα περιμέναμε, να γίνει πλανητάρχης ο καστανάς της Γουόλ Στριτ;;;

Ο κάθε πλανητάρχης της Αμερικής, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα  πανάκριβο κινητό χρηματοκιβώτιο για τους πυρηνικούς κωδικούς!

Κουμάντο κάνει το χρήμα, τα μεγάλα συμφέροντα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, και αν τους ξεφύγει κάτι, όπως ο Κένεντι, τον εκτελούν, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σαν παγκόσμιος πολίτης να ευχηθώ, αυτοί που θα είναι γύρω του και θα κάνουν κουμάντο, να αλλάξουν τρόπω για την απόκτηση γεωπολιτικών κερδών, μέσο εμπορίου και όχι πολέμων!

 Να βρουν κινώ παρανομαστή συνεννόησης με τις άλλες υπερδυνάμεις, για να αποφύγουμε τον πυρηνικό όλεθρο και να δώσουν μεγαλύτερο σεβασμό στον άνθρωπο!!!

Η ανθρωπότητα θα σωθεί μόνο όταν οι λαοί απαιτήσουν ο πατριώτης, να είναι πατριώτης, και όχι την μια είναι τρομοκράτης, την άλλη είναι εξτρεμιστής, την άλλη είναι εθνικιστής, την άλλη είναι τραμπούκος, την άλλη είναι φασίστας, την άλλη είναι καπιταλιστής, την άλλη είναι κομουνιστής , και την άλλη φιλελεύθερος!!!

Όταν ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ θα είναι το γράδο της σύγχρονης κοινωνίας!!!

Η Ελλάδα θα πρέπει να πάψει να είναι επαίτης και να δείξει ότι έχει ακόμα λαό ειρηνικό, πολιτισμένο, αλλά ταυτόχρονα και πατριωτικό, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μοιράζει τα ιμάτια μας!

Για να γίνει αυτό, θέλει λαϊκή επανάσταση σε συνεργασία μόνο με τον στρατό και προσωρινή ολιγόμηνη κυβέρνηση για ένα καινούργιο σύνταγμα!!!

Ξέρω… ξέρω… σας άκουσα, ότι λέω ουτοπίες, ΟΧΙ, λέω ότι είναι η μόνη ευκαιρία να σωθεί το ελληνικό έθνος και ο ελληνισμός, με στρατοδικεία για τους προδότες και κατάσχεση της περιουσίας τους και να οδηγούνται σε καταναγκαστικά έργα να βγάλουν το χρέος τους, αν και οι προδότες θα πρέπει να εκτελούνται, αμέσως μετά την εκδίκαση, αυθημερόν!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Θέλουμε δεν θέλουμε θα ασχολούμαστε με την Αμερική.

 • Η λέξη “πατρίδα” είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει!
  Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-wENu7t1uO4M/WCMzuARpscI/AAAAAAABigo/2ecb1ZQ7ebsvmS3Sj23lvrNYaqeWlTSLACLcB/s320/1.jpg

  .
  Στην Ελλάδα το «ΟΧΙ» συνέτριψε το «ΝΑΙ» κι ας το πολεμούσαν ακόμη και οι (φαινομενικά) υποστηρικτές του. Στην Αγγλία ο λαός ψήφισε BREXIT ακόμη κι αν άκουγε το BREMAIN πιο πολύ κι από το YES μέχρι να πάει στην κάλπη. Στις ΗΠΑ, ο Τραμπ πήρε τα σώβρακα του Μπιλ (καμία Χίλαρι δεν υπήρξε) παρότι τον παρουσίαζαν ως νέο Χίτλερ…

  Η νέα τάξη πραγμάτων, αυτοί που οραματίζονται την περίφημη παγκοσμιοποίηση, δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών αποτελεσμάτων είναι μια λέξη: Η πατρίδα. Οι Έλληνες ψήφισαν για την Ελλάδα, οι Άγγλοι για την Αγγλία και οι Αμερικανοί για την Αμερική, όπως έκαναν πρωτύτερα οι Ρώσοι για τη Ρωσία. Όπως προφανώς θα κάνουν στο μέλλον οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί κοκ. Το παραμύθι των «πολιτών του κόσμου» είχε δράκο και πλέον το έχει καταλάβει από τον γελαδάρη στο Τέξας μέχρι την κυρά Μαρία στο χωριό που βαρέθηκε να την… σώζουν αυτοί που στην πραγματικότητα της πίνουν το αίμα.

  Ο Αμερικανός δεν διαμαρτυρήθηκε ψηφίζοντας τον Τραμπ. Απλά θέλει ο πρόεδρος των ΗΠΑ να κυβερνήσει για το καλό των ΗΠΑ και όχι του Μεξικού. Όπως το ίδιο θέλησαν και οι Άγγλοι που αποφάσισαν να την κάνουν από την Ε.Ε. αλλά κι εμείς οι Έλληνες όταν βροντοφωνάξαμε «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της περηφάνιας που έγινε ντροπή. Όχι για τους Έλληνες αλλά τον Τσίπρα και τον Καμμένο.
  Η εποχή των «μαριονεττών» που σώζουν τις Τράπεζες θυσιάζοντας τους ανθρώπους, πρέπει να πεθάνει και θα πεθάνει.
  Ο κόσμος δεν αντέχει πια να πεινάει για να βγουν οι αριθμοί. Δεν αντέχει να νιώθει ξένος στην ίδια του την πατρίδα.
  Δεν αντέχει τους σοβαροφανείς τύπου Κλίντον που έβγαζε φωτογραφίες ως καλός οικογενειάρχης με το σαξόφωνο δίπλα στην κυρά και τη θυγατέρα και μετά το γύριζε στο «κλαρίνο» με τη Μόνικα… Σιχάθηκε και τους λεκέδες και τους λακέδες.

  Ο κόσμος βαρέθηκε τους νταβατζήδες με αγγελικό πρόσωπο και θέλει λευτεριά κι όχι ελευθεριότητα. Θέλει επιστροφή στις βασικές αξίες της ζωής.

  Η λέξη «πατρίδα» επιστρέφει κι αποδεικνύει περίτρανα πως είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει. Οι Έλληνες, οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί θέλουν πρώτα να είναι Έλληνες, Αμερικανοί, Ρώσοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί και μετά… πολίτες του κόσμου. Ειδικά όταν αυτός ο κόσμος δεν είναι τίποτα άλλο από αριθμοί. Αριθμοί που πρέπει να βγουν πάση θυσία… Με τη διαφορά ότι πάντα θυσιάζονται άνθρωποι και ποτέ αριθμοί.

  Από το πρωί ακούω ότι ο πλανήτης είναι σοκαρισμένος από την επικράτηση του Τραμπ… Ότι το σύστημα συνεχίζει να ομιλεί εξ ονόματος εσένα και εμένα πατριώτη, είναι δείγμα της σαπίλας του… Τόσο απλά. Η σημαία ψηλά…

  onsports

  http://gianniotis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_81.html

 • ===================================
  ======================================================
  =
  Έχουμε τόση άγνοια για το Σύστημα που βλέπουμε τους εχθρούς μας ως καθοδηγητές!
  =
  10.11.16
  =
  https://1.bp.blogspot.com/-6h_dLZk6ExQ/WCRJsi7J1dI/AAAAAAAArgE/YLlURJhaVMwwK5xsbA6QAxv3o_FDV_RzwCLcB/s320/syntonizomaste-620×450.gif

  =

  =

  ΄΄ Τα πιστεύω μπορούν να χειραγωγηθούν , μόνο η γνώση είναι επικίνδυνη ΄΄

  =

  Αυτό το Σύστημα που έχουμε απέναντί μας ελέγχει το Χρήμα, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, όλους τους…
  Βουλευτές, όλα τα ΜΜΕ, όλους τους Συνδικαλιστές, την Τρομοκρατία και έχει μία τεχνογνωσία στη διαχείριση αυτοκρατοριών, λαών και κρίσεων που χάνεται στα βάθη της Ιστορίας.

  Βέβαια θα πει κανείς ότι παρόλα αυτά τους «ξέφυγαν» κάποιοι οι οποίοι φαίνεται να ακολουθούν δικό τους δρόμο (βλέπε Πούτιν , Ερντογάν κλπ). Και οι δύο όμως υπήρξαν επιλογές του Συστήματος.
  Δεν ήταν επιλογή των αντισυστημικών αλλά ξεκίνησαν την καριέρα τους ως επιλογή του Συστήματος. Στην πορεία ίσως να κατάφεραν να απαγκιστρωθούν από αυτό με ασφάλεια και να παραμείνουν στην εξουσία χωρίς πλέον να ακολουθούν αυστηρά το σενάριο αλλά και χωρίς να αντιτίθενται ανοιχτά και ξεκάθαρα ενάντια στους Τοκογλύφους.
  Εμείς από την άλλη πλευρά όχι μόνο δεν έχουμε την δύναμη , τα όπλα , το χρήμα …αλλά δεν έχουμε καν την τεχνογνωσία του Συστήματος που μας εξουσιάζει. Αυτά που εμείς προσπαθούμε να κατανοήσουμε πως λειτουργούν και σε ποιο σημείο είναι όλα είναι προσχεδιασμένα … οι εξουσιαστές μας τα παίζουν στα δάχτυλα εδώ και αιώνες.
  Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλος δρόμος από το να αποκτήσουμε κατ’ αρχήν την τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε να δυσκολεύουμε τους εξουσιαστές σε πολιτικό ή νομικό επίπεδο.
  Οι εξουσιαστές , όταν διαπίστωσαν ότι η Ρωσία και το Ρωσικό Κοινοβούλιο αντιστεκόταν στο ξεπούλημα , εγκατέλειψαν την πολιτική και την προπαγάνδα που δεν είχαν αποτέλεσμα και κατέβασαν τανκς να βομβαρδίσουν τη Ρωσική Βουλή πράγμα που κατάφεραν επειδή προφανώς χρημάτισαν με πολλά εκατομμύρια κάποιους ανώτατους Στρατιωτικούς.
  Πρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι εφεδρείες του Συστήματος, ποιες οι δυνατότητές του και μέχρι που μπορεί να φτάσει για να πετύχει τον σκοπό του.
  Εμείς έχουμε τόση άγνοια που το Σύστημα , πολιτικοί και ΜΜΕ καταφέρνουν να μας κατεβάζουν στους δρόμους για να στηρίξουμε πολιτικά και να νομιμοποιήσουμε τη ληστεία και την ίδια μας την καταστροφή. Με λίγα λόγια δεν έχουμε καταφέρει καν να δούμε Πολιτικούς και ΜΜΕ ως εχθρούς αλλά συνεχίζουμε να τους βλέπουμε ως καθοδηγητές.
  Την ίδια στιγμή εμφανίζονται κάποιοι να δημιουργούν κόμματα και κινήματα . Άνθρωποι που όχι μόνο αγνοούν βασικά πράγματα για το Σύστημα που έχουν απέναντι αλλά που δεν έχουν εμπειρία διοίκησης και διαχείρισης έστω ενός μικρού τοπικού συλλόγου.
  Το Σύστημα μας δίδαξε ότι οι επαναστάσεις δήθεν γίνονται με επικά συνθήματα , με περικεφαλαίες, με στίχους από τον Εθνικό Ύμνο και με Λάβαρα … και αυτά τα παραμύθια αποτελούν οδηγό δράσης για τους άσχετους και επικίνδυνους που ονειρεύονται να γκρεμίσουν το Σύστημα. Άνθρωποι που δεν μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε 20 ανθρώπους να συζητήσουν … καλούν την Ελλάδα να κατέβει στο Σύνταγμα.
  Λίγοι κατάλαβαν ότι όλες οι πετυχημένες συγκεντρώσεις κόσμου οργανώθηκαν από ειδικούς του Συστήματος, από τα συνδικαλιστικά δίκτυα του Συστήματος , από έμμισθους πράκτορες που ξέρουν να κινητοποιούν τα πλήθη με τα κατάλληλα συνθήματα, τα κατάλληλα γραφιστικά κλπ.
  Γι‘ αυτά όλα το Σύστημα διαθέτει ειδικά σχολεία, εγχειρίδια και κρυφά δίκτυα ανθρώπων που μεταφέρουν πληροφορίες στα ξένα κέντρα.
  Όλες οι κινητοποιήσεις γίνονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με αυστηρά ελεγχόμενη δόση βίας και με απόλυτα ελεγχόμενη εξέλιξη. Είναι αυτό που πάντα έλεγα …ότι «Οι κουκουλοφόροι δεν πάνε Κολωνάκι» , «Το ΠΑΜΕ δεν χτυπάει ποτέ εταιρίες ξένων συμφερόντων» , «Οι Τρομοκράτες δεν χτύπησαν ποτέ το Σύστημα» .
  Έχοντας υπόψη τα παραπάνω εγώ το μόνο που θα πρότεινα είναι ο καθένας που αισθάνεται ότι πρέπει να ενεργήσει να ξεκινήσει από τη γειτονιά του , το χωριό του ή την πόλη του. Να δημιουργήσει μία κίνηση τοπική , έναν σύλλογο με σκοπό την ενημέρωση και την παροχή βοήθειας στους αδύναμους. Οι συμπολίτες μας που δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες είναι ευάλωτοι.
  Μπορούν να παρασυρθούν από τον πρώτο γοητευτικό ρήτορα που θα παίξει με το μυαλό τους και την ελλιπή τους ενημέρωση. Και αυτή η τέχνη της εξαπάτησης είναι το Νο.1 όπλο του Συστήματος.
  Το Σύστημα εντοπίζει εμφανίσιμους , ταλαντούχους ρήτορες που όμως είναι έτοιμοι να πουλήσουν και τη μάνα τους για κρέας. Μας τους επιβάλλει, τους καθιστά αναγνωρίσιμους και μετά εμείς τα «πρόβατα» επιλέγουμε ανάμεσα σε 70 ψηφοδέλτια …τα ονόματα που μας ακούγονται πιο οικεία , αυτά που μας δημιούργησαν συγκεκριμένα θετικά συναισθήματα στην θεατρική παράσταση που στήνουν τα ΜΜΕ.
  Επομένως το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταφέρουμε είναι να αποκτήσουμε ανοσία και να μην πέφτουμε θύματα των ανδρείκελων του Συστήματος.
  Τα κόμματα του Συστήματος λειτουργούν όπως οι θρησκείες. Δεν διαδίδουν ποτέ ολόκληρη την αλήθεια…αλλά μόνο αυτή που βολεύει ώστε να καταστήσει τους ψηφοφόρους «φανατικούς πιστούς» και έτοιμους να υπερασπιστούν κάτι το οποίο θα έπρεπε κανονικά να πολεμούν. Τα κόμματα καταφέρνουν με μοναδική μαεστρία να ψηφίζουμε με πάθος αυτούς που θα υπογράψουν τα Μνημόνια και θα καταστρέψουν την κοινωνία. Έτσι εκλέχθηκε ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Εκλέχτηκαν μετά από μία αριστοτεχνικά στημένη απάτη που επεξεργάστηκαν ως την τελευταία της λεπτομέρεια με τη βοήθεια ειδικών της επικοινωνίας και των ΜΜΕ.
  Πρώτο μας μέλημα λοιπόν θα έπρεπε να είναι η διάδοση ολόκληρης της αλήθειας ώστε να μην μπορεί να μας εξαπατήσουν ούτε οι δήθεν φιλάνθρωποι αριστεροί , ούτε οι δήθεν εθνικοπατριώτες δεξιοί. Η αλήθεια ολόκληρη, ωμή και απεριποίητη είναι αυτή που εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα. Οι μισές αλήθειες εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών μας γιατί απλά αποπροσανατολίζουν και αποκολλούν από την πραγματικότητα τους ανθρώπους που αρχίζουν να ονειρεύονται ουτοπικές καταστάσεις.
  Αν λοιπόν πρέπει να δώσουμε σε κάτι προτεραιότητα είναι η καταπολέμηση της προπαγάνδας , απ’ όπου και αν προέρχεται και η ενημέρωση των συμπολιτών μας είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω συναντήσεων φυσικών προσώπων.
  Αν ο καθένας προσθέτει ένα κομμάτι του παζλ της πραγματικότητας φροντίζοντας με σπουδή να αφήνει εκτός συναισθηματισμούς , εμμονές και φετίχ … θα μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι που δεν θα μπορεί να γκρεμίσει το Σύστημα εύκολα. Οτιδήποτε χτιστεί σε σαθρά θεμέλια , σε συναισθήματα αντί σε γνώση , θα μπορεί να αποδομηθεί πολύ εύκολα και να οδηγήσει τους ανθρώπους ξανά στην ζεστή αγκαλιά του Κτήνους.
  Εσείς λοιπόν που ονειρεύεστε να ηγηθείτε ενός κόμματος … ξεκινήστε από μία συγκέντρωση φίλων σ’ ένα σπίτι , σ’ έναν σύλλογο ,σε μία καφετερία. Ξεκινήστε να ανταλλάσσετε έγκυρες πληροφορίες και γνώση. Αφήστε τα συνθήματα , τις κραυγές και τις παρελάσεις γιατί αυτά από μόνο τους δεν αρκούν.
  Η Γερμανία του Χίτλερ μετατράπηκε πολύ σύντομα σε ένα προτεκτοράτο του Σιωνισμού γιατί ακόμα και ο Χίτλερ έχτισε πάνω στα συναισθήματα των Γερμανών με συνθήματα, με λάβαρα και εμβατήρια.
  Όταν οι εχθροί του Χίτλερ ανέλαβαν την διοίκηση της Γερμανίας, αποδόμησαν εύκολα ότι είχε χτίσει ο Χίτλερ αλλάζοντας απλά τα συνθήματα και τα λάβαρα.
  Απόδειξη το πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα μετακινούν τους Έλληνες ψηφοφόρους από τα Δεξιά στα Αριστερά και τούμπαλιν παίζοντας με τα συναισθήματα και την άγνοιά τους.
  Είμαστε 10.000.000 σκλάβοι που παράγουν κέρδη για λογαριασμό των τοκογλύφων αλλά και για χιλιάδες πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλα λαμόγια που κινούνται κοντά στην εξουσία.
  Έχουν πολύ σοβαρό λόγο όλα αυτά τα λαμόγια να μην μας επιτρέψουν ποτέ να ελευθερωθούμε και να τους ξεφορτωθούμε. Αν δουν ότι χάνουν τον έλεγχο δεν θα διστάσουν να μας σκοτώσουν. Στην Αργεντινή και στη Χιλή το σύστημα όχι μόνο σκότωσε χιλιάδες ακτιβιστές αλλά εξαφάνισε τα ίχνη τους για να μην υπάρξουν ποτέ κατηγορίες για φόνους.
  Όταν οι Κύπριοι αποφάσισαν να πάψουν να αποτελούν Βρετανική Αποικία … δέχθηκαν μία βάναυση επίθεση και πλήρωσαν με πολύ αίμα αυτό το «θράσος» απέναντι στο Σύστημα.
  Έχοντας όλα αυτά υπόψη …ας μην ονειρευόμαστε…ας μην βιαζόμαστε και ας αρχίζουμε να χτίζουμε κάτι που θα μπορεί να αντέξει στα θανατηφόρα χτυπήματα του αδίστακτου Συστήματος που όταν απειλείται δεν λογαριάζει κόστος σε ανθρώπινες ζωές και δυστυχία.Σ.Σ.
  logiosermis.net

  Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2016/11/blog-post_43.html#ixzz4PfeH6rwr

  http://dinatos.blogspot.com/2016/11/blog-post_43.html
  =

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .

 • Ειναι η αριστερά, ηλίθιε
  Nov / 11 / 2016

  https://3.bp.blogspot.com/-swcC3cj52GQ/WCWvvmCkiOI/AAAAAAAAQLc/ftth8BkPtqMEetN-wc3mxnDCAxrLTyV1gCLcB/s400/%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B12.jpg

  Ακούω τώρα ανθρώπους και λένε…
  Μα είναι δυνατόν η αριστερά να διαπράττει τέτοια και τόσα εγκλήματα κατά του λαού; Είναι δυνατόν η αριστερά να δίνει το τελειωτικό χτύπημα για να καταργηθεί ολοκληρωτικά το οκτάωρο και να καταντήσει η μισθωτή εργασία, μία μισθωτή δουλεία;
  Το χωράει ανθρώπου νους, αριστεροί να κυκλοφορούν με μερσεντες και φεράρες, να διορίζουν ακόμα και τους εξαδέρφους των γκόμενων τους, να πετσοκόβουν συντάξεις κι επιδόματα, να ετοιμάζουν θανατηφόρα μνημόνια και να αβγατίζουν τους ανέργους;
  Κι έχει κάποια δικιολογία να βγαίνουν οι αριστεροί και να στηρίζουν την οικογένεια Κλιντον, που ισοπεδωσε τη Σερβία, διελυσε τη Λιβυη και ξέσκισε τη Συρία και που τη στηριζουν και τη χρηματοδοτουν ολα τα λυγκορνια της Νεας Ταξεως, συμπεριλαμβανομενης της κ. Γιαννας Αγγελοπουλου;
  Ειναι λογικό ρε πούστη μου, η ίδια η αριστερά να διαψεύδει τόσο φρικτά τον εαυτό της;

  Ε λοιπον, ναι – ειναι!
  Κι αν κάτσεις και το ζυγίσεις σωστά το πράγμα αδερφέ μου, η αριστερά του 21ου αιώνα δεν έχει καμία σχέση με τη ματωμενη αριστερα του Δημητριου Γληνού και του Γιάννη Κορδατου.
  Ίσα- ίσα.
  Αυτό το συνονθύλευμα ροζ, κόκκινων και φαιοκόκκινων συμμοριών, με τις ΜΚΟ, με τις μιζες, με τις μερσεντες, με τα κοτερα, με τις κοκες, με τις ψωλες και με τις κουκουλες, είναι ακριβώς αυτό που πρεσβεύουν οι μοντέρνοι συμμορίτες.

  Ειναι η αριστερα ηλιθιε, που σε οδηγει στον χαμό σου!

  https://4.bp.blogspot.com/-cVTP7c0y-vY/WCWvvsW2UCI/AAAAAAAAQLg/Hts4ht_7c5oCBWUk7uGQKXFExkh0PVFTgCEw/s400/%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B13.jpg

  Και μην γυρίσει καμια κυρια να μου πει – μα τα μνημονια δεν τα εφερε η αριστερα! Διότι θα της απαντησω οτι ακριβως τα μνημονια ειναι το αποτελεσμα της αφανούς συνεργασίας της οικογενειας Παπανδρεου και των σοσιαληστων της παγκοσμιας Νεας Ταξεως, που εκφράστηκαν κατα καιρούς, με τις συμμοριες των σημιτηδων, των τσοχατζοπουλων, των κουβεληδων, των κωνσταντοπουλαιων και των πασης φυσεως “παιδιων του λαου”, που εκαμαν οτι περνουσε απο το χερι τους, για να ισοπεδωσουν την όποια ελληνικη παραγωγη και να καταστησουν την Ελλαδα, μια ξεφτιλισμενη ζητιάνα, που δεν εχει αλλη προοπτικη απο το να απλωνει το χερι στη διεθνη γραβατοπειρατεια, για λιγα ψιχουλα απο τα υπερκερδη της…

  Και σας κοτσαρω εδω και ενα συνταρακτικο κειμενο, που γραφτηκε απο τον Γεωργιο Σταφυλα και δημοσιευθηκε καταρχην στην Ελευθερη Ωρα και στη συνεχεια στο πολυ καλο μπλοκ του Γιαννη Γιαννάκενα…

  Γράφει ο Γεώργιος Σταφυλάς

  Στο οικολογικό μανιφέστο του που τιτλοφορείται ”Η βιομηχανική κοινωνία και το μέλλον της” ο βομβιστής της Οκλαχόμα κατά κόσμον Τεντ Κατζίνσκυ ή «γιούνα μπόμπερ» περιγράφει αναλυτικά την παρακμή του τεχνολογικού πολιτισμού και τον κομπλεξισμό της αριστεράς.

  Έγραφε ο γιουναμπόμπερ:
  ”Οι Αριστεροί έχουν την τάση να μισούν ο,τιδήποτε αποπνέει την εικόνα του ισχυρού, του καλού και του επιτυχημένου ….μισούν την Αμερική, μισούν τον δυτικό πολιτισμό, μισούν τους λευκούς άνδρες…”.

  Για τον γιούνα μπομπερ η Αμερικάνικη Αριστερά είναι μια κομπλεξική φωνή υπεράσπισης κάθε μειονότητας εθνικής θρησκευτικής ή σεξουαλικής.

  Πράγματι καθώς ο Δυτικός κόσμος αποβιομηχανοποιείται με γοργούς ρυθμούς η παραδοσιακή κομμουνιστική αριστερά χάνει τα κοινωνικά της ερείσματα ή το επαναστατικό υποκείμενο, σύμφωνα με την λενινιστική ορολογία.

  Μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ μια νέα αριστερά ξεπηδάει, μια αριστερά με διαφορετική φρασεολογία και άλλους προσανατολισμούς.
  O εργάτης, ο αγρότης, ο φοιτητής αντικαταστάθηκε από τον γκέι, την λεσβία και τον τρανσέξουαλ , οι παραδοσιακές πορείες της εργατικής πρωτομαγιάς με τα παρδαλά γκέι πράιντ και τα κλασικά εργατικά σωματεία αντικαθίστανται σιγά σιγά με τις διάφορες ΜΚΟ.

  Στην χώρα μας οι πρώην σκληροί μαοϊκοί της δεκαετίας του 70 και 80 μεταλλάχτηκαν σε μια νύχτα στους πιο ένθερμους οπαδούς της οικονομίας της αγοράς. Άφησαν τον κρατισμό και τα κολχόζ και έγιναν οπαδοί των αγορών με την ίδια ευκολία που πέταξαν τα αμπέχονα και τα ταγάρια και φόρεσαν τα Αρμάνι και τα πράντα.
  Τώρα αυτοί οι πρώην επαναστάτες αριστεροί στεγάζονται πολιτικά σε διάφορα κόμματα και κοινό τους χαρακτηριστικό είναι το μίσος για κάθε τι εθνικό. Μισούν ο,τιδήποτε συμβολίζει το Έθνος.
  Την γλώσσα, την θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα του ίδιου τους τού λαού και πιέζουν μέσα από τα κόμματα στα οποία εντάσσονται να προωθείται η δικιά τους ελευθεριακή ατζέντα. Ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα στους ξένους, Γάμοι ομοφυλόφιλων, σύμφωνα συμβίωσης και ομοφυλόφιλων ζευγαριών, υιοθεσίες παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, υποχρεωτικοί πολιτικοί γάμοι, αποκαθήλωση των εικόνων από τα δημόσια κτήρια ,κατάργηση παρελάσεων ακόμα και κατάργηση του σταυρού από την σημαία, αυτά μεταξύ άλλων είναι όσα αποτελούν την ελευθεριακή ατζέντα της Αριστερής θολοκουλτούρας…

  Aρκετά από αυτά τά’ χει ήδη δρομολογήσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ομως οι κομπλεξικοί αριστεριστές που στελεχώνουν τις διάφορες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ λυσσάνε για πολύ περισσότερα.
  Το περίεργο είναι όμως ότι ενώ η Αριστερά βγαίνει προς τα έξω με μια ρητορική εναντίον της παγκοσμιοποίησης στην πράξη ενσωματώνει όλη την νεοταξική κουλτούρα, διότι όλη αυτή η ελευθεριακή ατζέντα που αναφέραμε πιο πάνω είναι ταυτοχρόνως η κουλτούρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που με ύπουλο τρόπο προσπαθούν μέσα από την τηλεόραση να μας κάνουν να την αποδεχτούμε και να την αφομοιώσουμε.
  Να λοιπόν γιατί ένας γκουρού των Αγορών, όπως είναι ο Τζόρτζ Σόρος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρηματοδοτεί μέσα από τα άπειρα ιδρύματά του ένα αναρχικό μέσο όπως το ΙNDYMEDIA καθώς και ένα σεβαστό αριθμό Μ.Κ.Ο. Στην πραγματικότητα τού κάνουν την δουλειά του!
  Προωθώντας την ελευθεριακή ατζέντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ συμβάλλουν στην αποδόμηση των Εθνικών κρατών έτσι χωρίς να το υποψιάζονται όλοι αυτοί οι Αριστεριστές ελευθεριακοί προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σ’ αυτό που υποτίθεται πως πολεμούν …στην παγκοσμιοποίηση.

  Τίποτα καλό εναντίον της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ δεν μπορεί να προέλθει από την Αριστερά που είναι εγκλωβισμένη στα δικά της συμπλέγματα ,ούτε όμως και από την συστημική Δεξιά είτε χριστιανοδημοκρατική είτε φιλελεύθερη .
  Ενα μόνο φοβούνται οι νεοταξίτες… το ξύπνημα των εθνών της Ευρώπης . Αυτό που τους τρομάζει είναι τα εθνικιστικά κινήματα και η τάση για επιστροφή στο Εθνικό Κράτος.
  Πρόσφατα ο γνωστός Τζόρτζ Σόρος συνεπικουρούμενος από εκατό άλλους επενδυτές έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες της Ευρωζώνης με θέμα τι άλλο;
  Την διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
  Στην επιστολή αναφέρει πως “η αναζήτηση Εθνικών λύσεων θα οδηγήσει αναπόφευκτα την Ευρωζώνη σε κατάρρευση”.
  Αυτός είναι ο καημός τους …να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη και συμπαρασύρει τις ”Αγορές” και να μην υπάρξει επιστροφή σε ”Εθνικές λύσεις”.

  Ο γιουναμπομπερ διάλεξε την απομόνωση και τις βομβιστικές επιθέσεις. Συνελήφθη πριν δεκαπέντε χρόνια. Ο κόσμος από τότε έχει γίνει πολύ χειρότερος ενώ οι νεοταξίτες είναι έτοιμοι να βάλουν ένα ηλεκτρονικό μικροτσίπ σε κάθε άνθρωπο, για το καλό μας, όπως διαφημίζουν και στις τηλεοράσεις τους.
  Το καλύτερο που έχει να κάνει ο καθένας μας είναι να πολεμήσει την νοσηρή αυτή κατάσταση με όποιο μέσο διαθέτει.

  Αιώνια Ελληνική Πίστη

  https://4.bp.blogspot.com/-wydluhOgHY4/WCWvv7VDyZI/AAAAAAAAQLs/qXRp3Tx71l4Cuw65LSVI9FcVlf8khkqdQCEw/s400/%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B15.jpg

  Μάλιστα κυρια μου, αυτη ειναι η σημερνη αριστερα.
  Και δεν βλεπω κανενα λογο να την αποενοχοποιουμε στο ονομα του αιματος που εχουν χυσει στο παρελθον, καποιοι ρομαντικοί του σοσιαλισμού.
  Οχι!
  Ειναι η αριστερα, ηλιθιε που μας κατηντησε επαιτες των εθνων, παρα το συντομο διαλειμα ενος βλακα ανιψιού, που πηγε να μου το παιξει σοσιαλδημοκρατης και φόρτωσε τη χωρα με μισο εκατομμυριο δημοσιους υπαλληλους, ενω την ιδια ωρα τα τρωκτικα του δημοσιου εκαμαν παρτυ κατω απο την κοιμισμενη μυτη του.

  Και ειναι η αριστερα ηλιθιε, που ξεχαρβαλωσε τον κοινωνικο ιστο των Ελληνων, εισαγοντας τις κενολογιες περι ταξικής συνείδησης και προλεταριακης συλλογικης ταυτοτητας, τη στιγμη που η ιδια η εννοια του προλεταριατου ειχε παυσει πλεον να υφισταται, μετα το περασμα, απο τη βιομηχανικη κοινωνια του μοντερνισμού, στην ζουγκλα των χρηματιστηριακών άϋλων κεφαλαιων του μεταμοντερνισμου.
  Και ειναι η αριστερα ηλιθιε, που εξαφανισε τη συλλογικη συνειδηση των Ελληνων, διαστρεβλωνοντας την ιστορια τους και παραχαρασσοντας τους συλλογικους κωδικες αξιων τους.

  Ειναι η αριστερα ηλιθιε, που αντικατεστησε την αλληλεγγυη του Γενους, με τη ρηχοτητα της ταχα μου ταξικης αλληλεγγυης και την φτηνια του “οτι φαμε, οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας”, μεταλλασσοντας εναν βαθια ηθικό και δημιουργικο λαό, σε κρατικοδιαιτα τεμπελοσκυλα και ξεφωνημενες πουσταρες…
  Λυπαμαι αδερφια μου αλλα οσο πιο γρηγορα απαλλαγουμε απο ετουτην εδω την αριστερα, τοσο πιο γρηγορα ισως προκοψουμε.
  Αλλιως θα σερνομαστε απο μνημνονια σε μνημονια και απο επαιτεια σε επαιτεια…

  https://3.bp.blogspot.com/-1HqevfKmOS0/WCWvwCnu7WI/AAAAAAAAQLw/zJIXzy7LiF4_lNkzL2rT_SuCO3qM9c05QCEw/s400/%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B16.jpg

  Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη Λευτέρης Πανούσης

  https://panusis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_42.html?showComment=1478875791947
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>