«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αν…ασχηματισμός της εγκάθετης κυβέρνησης, με την σύμφωνη γνώμη της Εγκάθετης βουλής των 300+1, για την ταχύτατη αποκατάσταση τον λαθροδολοφονων και νομιμοποίηση των προδοσιών!!!

Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΗ Α1

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αν…ασχηματισμός της εγκάθετης κυβέρνησης, με την σύμφωνη γνώμη της Εγκάθετης βουλής των 300+1, για την ταχύτατη αποκατάσταση τον λαθροδολοφονων και νομιμοποίηση των προδοσιών!!!

 • ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ > ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
  Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014
  Η αντίστροφη μέτρηση για την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» εκτρώματος στο νεοταξίτικο και κατοχικό «κοινοβούλιο» φτάνει στο τέλος της, και πριν η Ελληνική κοινωνία αρχίζει να γεύεται τα επίχειρα αυτού του αίσχους, αυτό που θριαμβεύει γι ακόμη μια φορά, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του συνόλου των παραδοσιακών θεσμών στον τόπο μας…

  Κορυφαία θέση σ αυτό τον πρωτοφανή κατήφορο, έχει η ηγεσία της Ελλαδικής εκκλησίας και ο αρχιεπίσκοπος προσωπικά. Αυτή η άβουλη μαριονέτα αποδεικνύεται καθ όλα ανάξια να αναλάβει τις εκ του ρόλου και της θέσης της απορρέουσες ευθύνες, και να εμπνεύσει έτσι, ένα γενικευμένο εθνικό ξεσηκωμό που να στοχοποιεί ευθέως τη νεοταξίτικη επίθεση και τα ντόπια ανδρείκελα που ανέλαβαν να τη διεκπεραιώσουν, με ευτελέστατο τίμημα και με μηδενική συναίσθηση εθνικής αξιοπρέπειας απέναντι στην κοινωνία την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

  Στον απόλυτο διασυρμό οδηγείται και το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του αποδεικνύοντας πως ακόμη και οι φορείς των επιμέρους αντιδράσεων σ αυτό το επικίνδυνο έκτρωμα, δε συνιστούν φωνές πραγματικής αντίστασης, αλλά απαξιωμένες «αντιπολιτευόμενες» μαριονέτες…
  που μετατρέπουν τις υποτιθέμενες αντιρρήσεις τους σε εργαλείο νομιμοποίησης αυτής της επικίνδυνης θεσμικής εκτροπής.

  Η υποτιθέμενη αντίδραση των 38 της Νέας Δημοκρατίας, συνιστά επικοινωνιακό μασκαριλίκι στο βαθμό που δε συνοδεύεται από μια γενικότερη στάση ευθύνης απέναντι στην αξιακή, πολιτισμική και εν τέλει εθνική επίθεση την οποία δέχεται σήμερα ο Ελληνισμός, κι φυσικά στο βαθμό που δε συνοδεύεται από την κατηγορηματικότατη διαβεβαίωση πως θα ρίξουν την κυβέρνηση χωρίς δεύτερη σκέψη, αν επιχειρηθεί να έρθει στη βουλή αυτό το ολέθριο τερατούργημα.

  Οι υποτιθέμενες αντιρρήσεις της ευρύτερης αντιπολίτευσης, μόνο ελπιδοφόρες δεν μπορούν να θεωρηθούν, αφού στο σύνολό τους, δεν αντιτίθενται στη φιλοσοφία του ανθελληνικού παραληρήματος, αλλά τολμούν να απαιτούν την παραπέρα διεύρυνσή του, απαιτώντας περισσότερη αθλιότητα, περισσότερο εκφυλισμό, περισσότερη σαβουρονομία για ότι ελεεινότερο και τρισαθλιότερο επιχειρεί να εδραιώσει στις κοινωνίες η «Νέα Εποχή».

  Οι υποτιθέμενες «εξηγήσεις» τόσο του αρμόδιου για την αθλιότητα υπουργού, όσο και του συγκυβερνώντος πράσινου τσίρκου, που διακρίνουν νομική επάρκεια απέναντι στα ανθελληνικά παραληρήματα που ουσιαστικά απενοχοποιούνται, δε συνιστά μονάχα μια σαφέστατη και απροκάλυπτη ομολογία ενοχής, αλλά αποτελεί πρωτίστως τη δεδηλωμένη για την ύπαρξη ενός αδίστακτου πεμπτοφαλαγγίτικου μηχανισμού, ο οποίος επιχειρεί απροκάλυπτα τον εξανδραποδισμό της εθνικής μνήμης και την επαναχάραξη της ιστορίας, αυτή τη φορά ως ιστορία ντροπής με πρωτοβουλία των προσκυνημένων.

  Ανεπαρκέστατη έως θλιβερή και η αντίδραση του ΚΚΕ το οποίο αντιτίθεται μεν στην κατάθεση του αντιρατσιστικού, αλλά το μόνο κακό που είδε σ αυτό το έκτρωμα είναι την προώθηση της ενσωμάτωσης της απόφασης – πλαίσιο ΕΕ2008/913/ΔΕ της ΕΕ και τίποτε περισσότερο. Τι έχεις Γιάννη??? Τι είχα πάντα δηλαδή.

  Λες κι αυτή την ενσωμάτωση περίμεναν τα ντόπια ανδρείκελα για να λύσουν τα χέρια τους και να γενικεύσουν την ολομέτωπη επίθεσή τους…

  Ή λες και τώρα που αυτή η ενσωμάτωση δεν υφίσταται, τόλμησε το εργατικό και το κομμουνιστικό κίνημα την καθολική του αντεπίθεση, και φοβούνται μήπως τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί. Σε δουλειά να βρισκόμαστε…

  Τι θα έπρεπε να γίνει???
  Κατά την άποψή μας το ανθελληνικό τερατούργημα θα πρέπει να αποσυρθεί χωρίς συζήτηση και χωρίς δεύτερη σκέψη, και στη θέση του θα πρέπει να βρεθεί μια σοβαρή πολιτική πρόταση που θα απορρέει από την ανάγκη διαφύλαξης και εδραίωσης των εθνικών αξιακών, πολιτισμικών και ιστορικών προτεραιοτήτων, που θα υπερβαίνει κάθε κοινοτική και παντός είδους νεοταξίτικη οδηγία – Δούρειο ίππο στο μαλακό υπογάστριο του Ελληνισμού.

  Η αρμοδιότητα της διαμόρφωσης της συγκεκριμένης πολιτικής πρότασης θα πρέπει να ανατεθεί σε εγνωσμένου κύρους επιστήμονες κοινωνιολόγους και ιστορικούς και όχι σε αμφιλεγόμενα ξεβουρτσάλια που δεν κρύβουν το μίσος τους για την εθνική ταυτότητα, για τη φυσιογνωμία της Ελληνικής ιστορίας και για την πολιτισμική ταυτότητα του τόπου μας.

  Η επανεξέταση της όλης προσπάθειας, δεν μπορεί να γίνει αποσυνδεδεμένα από τις πρόσφατες εξελίξεις και την επικίνδυνη δυναμική που διαβλέπεται να αποκτούν, στο φώς της επιθετικότητας του ισλαμοφασισμού και των επικίνδυνων γεωπολιτικών του σχεδιασμών για την Ευρώπη και ιδιαίτερα για τη χώρα μας.

  Και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει αποσυνδεδεμένα από την ανάγκη ουσιαστικής επανεξέτασης του λαθρολάγνου προσανατολισμού όλων εκείνων που με τον τρόπο και την ανοχή τους συνέβαλαν στο να ισχυροποιηθεί στον τόπο μας η παρουσία του ισλαμικού εφιάλτη.

  Στα πλαίσια αυτής της συνολικής επανεξέτασης, θα πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα και το σύνολο των επικίνδυνων σχεδιασμών για την υπόθεση του ισλαμικού τεμένους, και όλα αυτά άμεσα, πριν ο εφιάλτης ξεσπάσει ανεξέλεγκτα και μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

  Επιτέλους ελεεινοί…
  Το ότι είστε τενεκέδες ξεγάνωτοι το αποδείξατε κατ επανάληψη και με τον πλέον υποδειγματικό για τα αφεντικά σας τρόπο. Το αποδεικνύετε και με το «αντιρατσιστικό» του αίσχους, επιχειρώντας να προσδώσετε χαρακτηριστικά «δημοκρατίας και ουμανισμού» στην πιο δόλια επίθεση που χορογραφείται με στόχο την Ελληνική κοινωνία.

  Μήπως ήρθε η στιγμή να πείτε και κανένα ΟΧΙ στις συμμορίες που σας υπαγορεύουν αποφάσεις, αποδεικνύοντας έτσι πως δεν απωλέσατε ολοκληρωτικά την Ελληνική σας φυσιογνωμία έστω και ως ανάμνηση???

  “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”

  Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014
  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/08/blog-post_39.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>