«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Α

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Όντας κι εγώ ένα κλαδί του ευγενούς δένδρου των ενόπλων δυνάμεων του Έθνους μας, όντας κι εγώ ένας από εσάς, συμμερίζομαι τις δυσκολίες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον ίστατο καιρό αντιμετωπίζουμε όλοι μας, γεγονός που, ως προσφέροντες την ικμάδα της νιότης μας στην υπηρεσία της Πατρίδας, ΟΥΔΟΛΩΣ έπρεπε να τύχουμε των συνεπειών που ταλανίζουν το Έθνος, εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας.

Με τούτο το λιτό σημείωμά μου, με πόνο ψυχής απευθύνομαι σε όλους εσάς που μέσα σας πάλλει η φλόγα του πατριωτισμού, εκφράζοντας την μεγάλη μου οδύνη διότι η Πατρίδα μας έχει εισέλθει σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο είναι δύσκολο να βγει ζωντανή αφού οι όψιμοι αντιστασιακοί, οι αφισοκολλητές, η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και ο στείρος λαϊκισμός των Ελλαδέμπορων, υπηρετώντας ένα μακροπρόθεσμο εθνοκτόνο σχέδιο των δυνάμεων του σκότους δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, της ισότητας, της ισονομίας, της λεβεντιάς και της φιλοπατρίας μαράθηκαν και στη θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων.

Η προδοσία των Ιμίων, η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, η κατάργηση των Αου και Βου Σώματος Στρατού, ζωτικών βάσεων και στρατοπέδων κ.λ.π αποτελούν συμπτώματα αποσύνθεσης της πολιτικής ηγεσίας και ιοβόλο πρόγραμμα αλώσεως της Πατρίδας.

          Σ’ αυτήν την κατ’ επίφαση επιβληθείσα «Δημοκρατία» οι Ένοπλες Δυνάμεις απομονώθηκαν, περιθωριοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν συνειδητά, ικανά δε στελέχη τους κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και ονομάσθηκαν απαξιωτικά ένστολοι και τελικά κατάντησαν οι ορντίναντσες των λαθρομεταναστών.

Σήμερα οι μάσκες έπεσαν και είναι σε όλους μας γνωστό ότι  η Ελλάδα πλέον κυβερνάται μόνο από όργανα υπηρετούντα τις αλλότριες δυνάμεις της μνημονιακής πολιτικής της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας συμμορίας του Χρήματος. Ανερμάτιστοι πολιτικοί, τραπεζίτες, εθνικοί ταγοί, δικαστικοί, ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβοι αντιπροσωπεύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που εξοντώνει την ανθρωπότητα στερώντας την ελευθερία σε εκατομμύρια ανθρώπων.

Γέμισε η Ελλάδα από Δούρειους Ίππους, ντόπιους ή ξενόφερτους, όργανα διεθνών οικονομικών ή μη οργανισμών, κομματόσκυλα και ιδιοτελείς επίορκους λειτουργούς που έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, ημίαιμα που έχουν αναρριχηθεί σε αξιώματα με την βοήθεια του μεγάλου αδελφού.

Στην Ελλάδα, του σήμερα, το κράτος εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του ντοβλετιού του οποίου είμαστε ραγιάδες και όχι πολίτες.

Δεν υπάρχει κράτος νόμου και κράτος δικαίου, ούτε απρόσωπη διοίκηση που έχει μπροστά της κυρίαρχους πολίτες. Το αποτέλεσμα είναι η φαυλοκρατία ως μόνιμο χαρακτηριστικό.

Η φαυλοκρατία συνεχίζει την διαχρονική παράδοση της αυθαιρεσίας των κυρίαρχων και των δυνατών».

Εμείς δεν επιθυμούμε να είμαστε η γενιά της κοινωνικής διάσπασης, της ήσσονος θυσίας, της συναλλαγής, της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης. Δεν θέλουμε να είμαστε η γενιά της ήττας και της καταστροφής της Πατρίδας μας. Δεν θέλουμε να γίνουμε όργανα των ολετήρων του ΄Εθνους των Ελλήνων.

Ο Κομμουνισμός και ο καπιταλισμός, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, συνεισέφεραν στην επιδίωξη της Νέα Τάξης Πραγμάτων με το να διαλύσει αυτή την έννοια της Πατρίδας ως Εθνικής οντότητας, να αλλοιώσει τον θεσμό της οικογένειας , να υποβαθμίσει την  Θρησκεία, να ισοπεδώσει το ανθρωποκεντρικό μας  σύστημα και να οδηγήσει την Ελλάδα στην σκλαβοποίησή της.

Οι αρχηγοί όλων των κομμάτων διαγκωνιζόμενοι ποιός θα υπηρετήσει κάλλιον τους αφέντες των, βρίσκονται σε διατεταγμένη ανθελληνική υπηρεσία που ξεπερνά τα όρια της προδοσίας του Έθνους και ξεπουλώντας άνευ αιδούς τον δημόσιο πλούτο της χώρας, η λεηλασία του οποίου έχει πάρει απρόσμενες διαστάσεις, θα μας οδηγήσουν σύντομα σε Εθνικές περιπέτειες.

Ένας πιθανός τρίτος Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος, όπου θα αναβιώσει η ιδεοληψία του Ναζισμού, σε συνδυασμό με τις μεθοδευμένες προωθήσεις,  μετακινήσεις εκατομμυρίων Ισλαμιστών προς την Δύση, θα σημάνει την δημιουργία κομμάτων, εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οποίων οι αρχηγοί θα ελέγχονται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και  οι οποίοι  με την βοήθεια Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Δουρείων Ίππων, πρακτόρων , σαπρόφυτων και προδοτών  τελικά θα συναινέσουν σε μία Παγκόσμια διακυβέρνηση, που θα σημάνει την  πολτοποίηση Λαών, πολιτισμών και θρησκειών.

Δυστυχώς ο Υπουργός που αγόρασε την ελαττωματική παρτίδα των 30 εκατ. εμβολίων, σήμερα ως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Λαθρομετανάστευση, αφού ανέχθηκε το κλείσιμο των συνόρων όλων των χωρών ζήτησε δέκα εκατομμύρια ακόμη λαθρομετανάστες με σκοπό πλέον τον ενταφιασμό του Ελληνισμού γεγονός που θα σημάνει τον πνευματικό μαρασμό της Πατρίδας μας ενώ η επιχειρούμενη επικράτηση του Ισλάμ θα προκαλέσει την σκλαβοποίηση και την συρρίκνωση της Ελληνικής φυλής αναδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον περιούσιο Λαό του «Εωσφόρου» που αποτελεί και τον τελικό στόχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το όνειρο ενός αρρωστημένου Ιουδαϊσμού.

Η Ελλάδα μας οδηγείται στον Αρμαγεδδώνα της Ιστορίας, τα παιδιά μας εκπατρίζονται, ο ανθός του Έθνους μαραίνεται και ενεργά στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων αυτοκτονούν καθ’ ην  στιγμή οι Λαθρομετανάστες- Ισλαμιστές εισβολείς καταλαμβάνουν την Πατρίδα μας αντικαθιστώντας βιαίως τον γηγενή πληθυσμό της υπό τις ευλογίες μιάς διεθνούς σπείρας οικονομικών δολοφόνων.

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι η «Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη» και ότι είναι σημαντικό να διατηρείς άσβεστη την φλόγα και τα πιστεύω του «Ευέλπιδος» που αποτελεί το απαύγασμα του ήθους των Ενόπλων Δυνάμεων και την ψυχή του Έθνους.

Αυτές οι Δυνάμεις είμαστε εμείς που θα σώσουμε τον Ελληνισμό, θα διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της χώρας και την Ελευθερία του Λαού μας. Εμείς είμαστε δεμένοι με όρκο αίματος και μπολιασμένοι για την Πατρίδα.

Αντ’ αυτής της υπέρτατης αποστολής μας εμείς τι πράττουμε; Ποιόν φοβούμεθα; Τους Προδότες; Τους ριψάσπιδες; Το εθνοκτόνο ΚΚΕ; Τους βολεμένους δήθεν δεξιούς του συστήματος; Τους διεφθαρμένους και τους ανώμαλους ταγούς; Τον μεγάλο αδελφό;

Όχι!!! Εμείς δεν φοβούμαστε κανέναν!! Είμαστε πάντα στις επάλξεις του καθήκοντος, της αξιοπρέπειας και της τιμής έτοιμοι να προσφέρουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για την Πατρίδα!!! 

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Ανιδιοτελείς πολίτες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, νέοι άνθρωποι που δεν υπέστησαν την διαχρονική οξείδωση της Νεοταξικής Προπαγάνδας, που αγαπούν τον Ελληνισμό, τον άνθρωπο και αυτή την Πατρίδα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, ενώνονται, υψώνουν την φωνή τους και προσβλέπουν σε ΕΜΑΣ ως ύστατη ελπίδα αποτροπής της επιδιωκόμενης ανηκέστου βλάβης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Όσοι ακόμη μπορούμε, υπό το κράτος μιάς συνειδησιακής επανάστασης, ας πολεμήσουμε το εγώ μας και την ιδιοτέλειά μας, ας μελετήσουμε και διορθώσουμε την συμπεριφορά μας και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους ας  δημιουργήσουμε την Πατριωτική Ομάδα εργασίας, πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες,  η οποία μεταξύ άλλων:

 • Θα αναζητήσει τους καλύτερους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό προκειμένου να συγκροτήσουμε την ασπίδα του Έθνους.

 • Να δημιουργήσει μελετητικές ομάδες που θα παρακολουθούν, θα συνεργάζονται, θα ενημερώνουν και θα προτείνουν λύσεις.

 • Να δημιουργήσει κοινωνικά δίχτυα, ομάδες αλληλεγγύης και πρόληψης αυτοκτονιών.

 • Να προετοιμάσει ψυχολογικά τον Ελληνικό Λαό σε περίπτωση πολέμου και να εκδώσει οδηγίες επιβίωσης.

 • Να δημιουργήσει γραμμή επικοινωνίας με τους εκπατρισθέντες Έλληνες του Εξωτερικού καθώς και με τις ήδη υπάρχουσες Ελληνικές Κοινότητες.

 • Να εντοπίσει Δούρειους Ίππους και ανθελληνικές Ομάδες που ενεργούν σε βάρος της Πατρίδος μας.

 • Να επισκέπτεται ευαίσθητες Εθνικά περιοχές, να αφουγκράζεται και να εντοπίζει κινδύνους.

 • Να δημιουργήσει και να οργανώσει την Παλλαϊκή Άμυνα της χώρας.

Με βαθύτατη εκτίμηση και θερμούς Πατριωτικούς χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Ταξίαρχος (ε.α)1966

Τηλ: 22910 25459 – 6944325056

Μοιραστείτε το!

2 comments to Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις

 • ==============================
  =========================================
  =
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ,
  =
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ,
  =
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
  =
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΡΕΨΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !
  =
  ΑΛΛΑ ………….
  =
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΜΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ………..
  =
  ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…………
  =
  ================================
  =
  ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ .
  .
  ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ
  .
  ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  .
  ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  .
  ΙΣΧΥΣ (Ischys): ΚΡΗΤΗ: Η Πρωτοβουλία Πολιτών “Πρώτα ο (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ) Άνθρωπος” για τις αποφάσεις που ελήφθησαν για το προσφυγικό
  .
  ΙΣΧΥΣ (Ischys): Σάμος: Διπλάσιος αριθμός εισβολέων από ότι πριν μόλις ένα μήνα – Σήμα κινδύνου από τον Έβρο
  .
  Έτσι προωθείται η ισλαμοποίηση στην Ελλάδα… – Makeleio.gr
  .
  Χαστούκι στον Τσίπρα …… Η τρόικα κόβει και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης λεφτά θα πηγαίνουν μόνο σε μετανάστες όχι σε Έλληνες
  .
  ΕΝΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ (Βίντεο)
  .
  Φτωχοποίηση: 230.774+ παιδιά στην Ελλάδα ζουν χωρίς κανένα εισόδημα. Ξεφτιλισμένοι πολιτικοί !
  .
  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ… ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ 4 ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ 22 ΠΑΙΔΙΑ..!!! | Εφημερίδα “Στόχος” – Stoxos newspaper
  .
  Κάθε χρόνο, ο αριθμός των γεννήσεων στην Ινδία ξεπερνάει τον συνολικό πληθυσμό της Αυστραλίας.
  .
  Το ΣτΕ άναψε πράσινο φως για την Πυροσβεστική Ακαδημία σε όσους έχουν πάρει Ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση
  .
  Χωρίς όρια θα μπορούν οι πολιτογραφημένοι Έλληνες να μπαίνουν στις Στρατιωτικές Σχολές
  .
  Κι ενώ εσείς ασχολείστε με τα κανάλια… στους Κινέζους ο ΑΔΜΗΕ
  .
  ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…!!! ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ «ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»…!!! | Εφημερίδα “Στόχος” – Stoxos newspaper
  .
  Κι ενώ εσείς ασχολείστε με τα κανάλια…«Κλειδώνει» όλο το Αιγαίο για ασκήσεις η Τουρκία
  .
  Η ΛΑΕ δημοσίευσε δίγλωσση ανακοίνωση (Ελληνικά και Τουρκικά) στην Ξάνθη
  .
  Κρατικά φιλέτα αλλάζουν χέρια
  http://www.zougla.gr/money/article/kratika-fileta-alazoun-xeria
  .
  ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΜΙΛΟ DOGUS ΜΕ 142 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ATHENS HILTON – ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ | Εφημερίδα “Στόχος” – Stoxos newspaper

  .
  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)
  .
  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
  .
  H Coca-Cola έχει βγει στην πιάτσα και αγοράζει ιδιωτικές πηγές νερού σε όλη την Ελλάδα.
  .
  Κρήτη: Ανεργος μετέτρεψε αυτοκίνητο σε σπίτι για την τετραμελή οικογένειά του [βίντεο] | iefimerida.gr
  .
  Νέοι ιδιοκτήτες για το ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας- Έκλεισε το deal έναντι 142 εκατ. ευρώ | Ελλάδα | ΕΙΔΗΣΕΙΣ | LiFO
  .
  Δανειστές και τράπεζες ζητούν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να αποφύγουν την Λαϊκή οργή | Χρυσή Αυγή
  .
  ΙΣΧΥΣ (Ischys): Και όμως συνέβη και αυτό… Βουλευτής του κουρδικού HDP ζητά 16 ελληνικά νησιά! Κατηγορεί Ερντογάν ότι τα έδωσε στην Ελλάδα
  .
  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ: Σε ποιον δίνει το πετρέλαιο σε Ιόνιο και Κρήτη
  .
  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Με μιζαδόρικες καταδικασμένες πολυεθνικές, συνεργάζεται η εταιρεία του Διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη;;;; Προλειαίνει το έδαφος για… πώληση του ΝΕΡΟΥ;;;;
  .
  ===
  =
  .

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ …….
  .
  ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
  .
  Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ……………………..
  .
  ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ
  .
  ΑΕΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  .

 • *******************************************************************
  *****************************************************************************************
  *******
  *
  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! ! !
  .
  ************************************************
  ************************************************
  *
  ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ !

  *
  https://1.bp.blogspot.com/-ViGWLblaYog/USAjGEFFDZI/AAAAAAAAA2g/_s0JD6rQaJQv60LsoNAQCnYF0QIZYMw9QCPcB/s640/hylap.gif

  *
  ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ !

  *
  http://www.geogreece.gr/images/greece3.png
  *
  ΕΙΠΕ Στο Μήνυμα του Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ ,
  *
  ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΛΗΣ .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .

  Στρατιωτική παρέλαση Θεσσαλονίκης: Η επίδειξη και το μήνυμα του πιλότου – veteranos.gr
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=osrENAusjN8
  .

  Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτ 2016

  **********************************************************
  ********************************
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  ΕΛΛΗΝΑΣ… Ο ΑΕΤΟΣ!

  .

  https://4.bp.blogspot.com/-z2eOng5uxTg/VGZf7Fq1mjI/AAAAAAAAB84/G6o2hfHz9TI/s1600/%CE%B1%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82.jpg

  .
  https://www.youtube.com/watch?v=ojybZgFC4lE
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγ 2012
  .
  ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
  .

  https://www.facebook.com/groups/Epane

  .
  ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ,
  .
  ΓΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝ’ ΤΟ ΚΡΥΦΑ,
  .
  ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,
  .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ
  .
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ,
  .
  ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,
  .
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,
  .
  ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ ΞΑΝΑ,

  *

  ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.

  .

  https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13239367_1026793477404806_3083599209439307558_n.jpg?oh=7ac301b2dc15fb5622071fc8418ee409&oe=589EFFDE

  .

  https://3.bp.blogspot.com/-Ee6l8tUigCg/WBJ8gX9cRII/AAAAAAACOmg/jMiXQXzubhUPP5-R9GVpiXx4m6hoeBawgCLcB/s640/14666325_1195908823804290_5908021732427939750_n.jpg

  .

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !

  *
  ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΑΜΕ ……………………..

  *
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ,
  *
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .

  *

  http://2.bp.blogspot.com/-JfBnPsJrfpE/T0Tb11sItCI/AAAAAAAAAk0/zWoI5qqlQdY/s1600/408826_2495119381614_1361704340_31896148_716978568_n.jpg

  *

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>