«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πάρτε μια δικαιοσύνη… που λειτουργεί απόλυτα με τα καλέσματα των Νταβατζήδων και γράφοντας το σύνταγμα και τον Ελληνικό λαό… στα… Αρχ@δια τους!!!!!!

Αυτή η εγκάθετη δικαιοσύνη!!!

Κάνει δυο προδοτικά εγκλήματα!!!

Ένα που δικαιώνει τους δολοφόνους, άρπαγες τραπεζίτες, κεφάλαιο, τοκογλύφους, δανειστές!!!

Και ένα που δημιουργεί γεγονός, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν, επικαλεστούν σε αναφορές τους, οι πουλημένοι δικηγόροι!!!

Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες μας;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές κατά των 14 αεροδρομίων

ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σειρά προσφυγών που είχαν κατατεθεί κατά της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport/Slentel.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, το ΣτΕ δεν έκανε δεκτές τις αιτήσεις ακύρωσης της παραχώρησης των αεροδρομίων που είχαν καταθέσει ξεχωριστά αυτοδιοικητικοί και άλλοι φορείς. Ειδικότερα, οι δύο εκ των προσφυγών είχαν κατατεθεί από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Αλλες δύο είχαν κατατεθεί από τον δήμο και άλλους φορείς των Χανίων και ακόμα δύο απο φορείς της Κέρκυρας αλλά και την εκεί περιφέρεια.

Κύκλοι της Fraport Greece, με τους οποίους επικοινώνησε η «Κ», για να σχολιάσουν την εξέλιξη αναφέρουν πως οι νομικές της υπηρεσίες ουδέποτε θορυβήθηκαν από τις εν λόγω προσφυγές και προσθέτουν πως η εταιρεία συνεχίζει άκοπα και με εντεινόμενους ρυθμούς την προετοιμασία για να παραλάβει τα αεροδρόμια και να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατόν τις επενδύσεις για την αναβάθμισή τους και την αύξηση της επιβατικής τους κίνησης αλλά και την προσφορά στους ξένους και Ελληνες επισκέπτες των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών.

Η Fraport δρομολογεί επίσης, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, τη σύναψη νέων συμφωνιών με αεροπορικές εταιρείες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αποσκοπώντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην αύξηση της συνολικής τουριστικής αγοράς.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες η Fraport παρουσίασε το master plan για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ολοκληρώνει με ταχύτατους ρυθμούς τα master plan και για τα υπόλοιπα.

Τα μεγαλύτερα εξ αυτών αναμένεται να παρουσιαστούν τον επόμενο μήνα και η συναλλαγή να κλείσει με την καταβολή 1,234 δισ. τον Νοέμβριο, ενώ απώτατη ημερομηνία παράδοσης και των 14 είναι τα τέλη Ιανουαρίου.

http://www.kathimerini.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>