«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλά διαβάζω σωστά;;; Μήπως δεν καταλαβαίνω;;; Δηλαδή εμείς είμαστε ανώτεροι και από την Γερμανία!!!

Δηλαδή δεν έχουμε δικούς μας άνεργους;;;

Διώχνουμε τους δικούς μας ιδικούς και προσλαμβάνουμε ξένους!!!

Τι σημαίνει η παρακάτω προδοτική ανακοίνωση;;;

Μου έκατσε η προδοτική αναφορά της (υψηλής ειδίκευσης) και το ΕΠΕΙΓΟΝ!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόσκληση σε σύσκεψη με θέμα «εκτίμηση του αριθμού των θέσεων για εξαρτημένη εργασία, αλιεργάτες και απασχόληση υψηλής ειδίκευσης που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης από πολίτες τρίτων χωρών κατά τα επόμενα δύο έτη»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/10/2016 / ΩΡΑ: 14:58
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

                                                                                                                                                                                   ΕΠΕΙΓΟΝ -ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                                                       Σπάρτη    26    Οκτωβρίου   2016

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ                                                                                        Αριθ. Πρωτ. 1508

Δ/ΝΣΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Π.Ε.ΛΑΚΩΝΙΑΣ               

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ   

Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο Π.Ε.Λακωνιας

20χιλ Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου    ΠΡΟΣ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Ταχ. Κώδικας : 23100

Πληροφορίες:Αθ. Κολοβού/Ειρ.Μιχαλόχρηστα

Τηλέφωνο : 2731363250-252

Fax:      27310-22315 /89439

E-mail :paidias@ lakonia.gr /  e.mixaloxrista@lakonia.gr

ΘΕΜΑ:      Πρόσκληση σε σύσκεψη

ΣΧΕΤ:  Το υπ αριθ.44523/820/3-10 -2016 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας.

Σας καλούμε την 7η Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ να προσέλθετε στην αίθουσα  συσκέψεων της Π.Ε. Λακωνίας(1ο όροφο),  σε σύσκεψη με θέμα « εκτίμηση του αριθμού των θέσεων για εξαρτημένη εργασία, αλιεργάτες και απασχόληση υψηλής ειδίκευσης που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης από πολίτες τρίτων χωρών κατά τα επόμενα δύο έτη »

Οι εργοδοτικοί φορείς σύμφωνα με την αριθ. 66224/2014 (ΦΕΚ 7/Β’ /8-1-2015) ΚΥΑ, καλούνται μέχρι την διενέργεια της σύσκεψης να μας αποστείλουν έκθεση με την εκτίμησή τους για τον αριθμό των θέσεων από τρίτες χώρες, οι οποίοι είναι αναγκαίο να εισέλθουν  στην χώρα μας με σκοπό την εργασία.

Η εκτίμηση αφορά μόνο τις ειδικότητες  απασχόλησης που εμπίπτουν  στον τομέα αρμοδιότητας  κάθε φορέα  και θα αναφέρει: α) αν πρόκειται για εξαρτημένη εργασία (άρθρο 12 Ν.4251/2014), εποχική απασχόληση (άρθρο 13 Ν. 4251/2014), απασχόληση αλιεργάτη  (άρθρο 14 Ν. 4251/2014) η απασχόληση υψηλής ειδίκευσης (άρθρα 109-127  Ν. 4251/2014) και  β) την πιθανή χώρα προέλευσης.

Θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία σας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:

  1. Επιμελητήριο Λακωνίας

  2. Ομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων Λακωνίας

  3. Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης (με την παράκληση να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Νομού)

  4. Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

  5. Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Νομού

  6. Κτηνοτροφικούς Συλλόγους  Νομού

  7. Σωματεία και Συλλόγους Αλιέων Νομού

  8. Υπηρεσία  Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νομού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας

  2. Τμήμα Πληροφορικής(με την παράκληση να αναρτηθεί η πρόσκληση στην  ιστοσελίδα της περιφέρειας)

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ         

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΖΑΝΕΤΕΑ

http://ppel.gov.gr/2016/10/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%af%ce%bc%ce%b7%cf%83/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ppelgov+%28%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%91+%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%9F%CE%A5%29

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>