«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς τον απανταχού Ελληνισμό

ΤΗΛΕΒΟΑΣ 1

Το ιερό καθήκον προς την χώρα των πατέρων μας, προς την χώρα που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε, προς την χώρα που το ιερό της χώμα έχει καθαγιαστεί με το αίμα των προγό­νων μας για να διατηρήσουν την Ελευθερία τους, μας υποχρεώνει να απευθυνθούμε σε κάθε Έλληνα που κρατάει στην καρδιά του άσβεστη την φλόγα της πατρίδος που ως εθνικό προπύργιο διαφύλαξε μέχρι σήμερα την διαχρονική Παράδοση του Γένους και έσωσε τον Ελληνισμό από τον ανά τους αιώνες επιδιωκόμενο αφανισμό του.

Με το κάλεσμά μας αυτό, ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», απευθυνόμαστε στον απανταχού Ελληνισμό που όταν χρειάσθηκε μετατράπηκε σε σαλπιστή Αγώνων και Θυσιών υπέρ του Ελληνικού Έθνους μας.

Σε μια εποχή κατά την οποία τα εθνικά μας θέματα ευρίσκονται επί ξυρού ακμής και η Εθνική μας Ταυτότητα τίθεται εν αμφιβόλω, που το άλας εμωράνθει και αφεθήκαμε να μας κυβερνούν υποτι­θέμενοι «Μεσσίες», έχουμε χρέος ιερό απέναντι στον Ελληνικό Λαό και απέναντι στις επερχό­μενες γενεές μας να γίνουμε ένα ακλόνητο οχυρό πίστεως στην ΠΑΤΡΙΔΑ των ΠΑΤΡΙΔΩΝ, την ΕΛΛΑΔΑ «του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού».

Εμπνεόμενοι από τον πόθο να προσφέρουμε στο Έθνος μας τις σκέψεις και τα διανοήματά μας, τα αισθήματα και τους παλμούς μας ονειρευόμασθε μιά Ελλάδα ισχυρή και γνήσια και θα δώσουμε όλη μας τη ψυχή για να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο μας όραμα.

Η στυγνή πραγματικότης και η αυστηρή προσήλωσή μας στο καθήκον, μας υποχρεώνει να δώσουμε όχι μόνο κάθε ενεργητικότητα της ζωής μας αλλά και αυτήν ακόμη τη ζωή μας για τον ιερό σκοπό της προάσπισης της πατρίδας μας η οποία θέλει μόνο το δίκιο της.

Θέλουμε να συμβάλουμε ώστε ο Ελληνικός Λαός ομόψυχος και αλληλέγγυος να ιδεί καθαρά την γραμμή πορείας που πρέπει να ακολουθήσει, για να μπορέσει να σταθεί όρθιος μπροστά στις δυσχέρειες των καιρών, για να βρει τον δρόμο που τέρμα του έχει την επιτυχία της λύσεως των προβλημάτων που μασ­τίζουν σήμερα το διωκόμενο Ελληνικό Έθνος.

Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον όλοι οι Έλληνες ν’ αναγνωρίσουμε χωρίς ιδεοληψίες και σκοπιμότητες την οδυνηρή αλήθεια της ελληνικής πραγματικότητας όπως την διαμόρφωσαν «κυβερνήτες» που ενδιαφέρονταν μόνο για την εξουσία παραγνωρίζοντας ότι η εξουσία δεν είναι παρά διαχείρισης του υλικού και πνευματικού πλούτου που τους εμπιστεύθηκε ο Λαός.

Το «φτάνει πιά…» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας.

Η ιδέα της μοναδικότητας του Έθνους των Ελλήνων αντηχεί ανά τους αιώνες και η πραγματικότης ό­τι η Ελλάς είναι ποιοτικώς η ευφορότατη δεξαμενή ανθρωπίνων υπάρξεων στον κόσ­μο πρέπει να γίνει πίστης και ηγέτης και να εμφυσηθεί στην νεολαία μας που μεγαλώνει με δηλητηριασμένες θεωρίες πλήρους ισοπέδωσης των αξιών, χωρίς ορά­ματα, μακριά από τα εθνικά μας ιδεώδη, μέσα σε έναν βούρκο αναξιοκρατίας, δυσοσμίας και εκχυδαϊσ­μού που μας οδηγούν στην άβυσσο, ότι πρέπει το φως να νικήσει το σκοτάδι.

Πρέπει να αναζωογονηθεί η πίστη και ο σεβασμός προς το Έθνος και η αγάπη του Έλληνα νέου προς την σωτηρία και το μεγαλείο της Πατρίδας του. Οφείλεται να μιλήσει στον σημερινό νέο το αθάνατο απόφθεγμα του Σωκρά­τη: «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον  έστιν πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον».  

Ως Έλληνες το γένος πιστεύουμε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να εθελοτυφλούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης και δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από την πολιτική σκηνή του τόπου γιατί εμείς είμαστε οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους και η πολιτική μας συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε που εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του έθνους μας. Είμαστε οι πατριώτες αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα και θα σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν κάποιοι την Ελλάδα μας σε χώρα της αγωνίας και σε πατρίδα τριτοκοσμική και επικίνδυνη για τους Έλληνες. Οι δυνάμεις του σκότους κατάντησαν την Ελλάδα μια ανυπεράσπιστη χώρα της συμφοράς και της μιζέριας μετατρέποντας την κορωνίδα των κρατών, το ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση, την αυξημένη εγκληματικότητα, την γκετοποίησή της από κάθε είδους «λαθρομετανάστη», την απαξίωση των κόπων και του ιδρώτα μας, την υποβάθμιση του Έλληνα ανθρώπου και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.

Ο Έλληνας υφίσταται το επαχθές βάρος της Νεοταξικής πολιτικής αλλά ξεχνούν ότι η Ελλάδα είναι δική μας και μας ανήκει, ότι δεν είναι κτήμα κανενός και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα εκείνων που παριστάνουν τους δημοκράτες. Εμείς θα αντισταθούμε στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ».

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» θεωρεί ότι είναι ένας εντολοδόχος του μηνύματος της υπάρξεως του Ελληνισμού που έχει υποχρέωση ιερή να αναμεταδώσει το ελπιδοφόρο μήνυμα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στον απανταχού της γης διαβιούντα Ελληνισμό που φρουρεί τις αμέτρητες Κερκόπορτες του Έθνους.

Πιστεύοντας λοιπόν ότι η μόνη σκέψη κάθε ΕΛΛΗΝΑ είναι η προσήλωσης προς την    ιε­ρή ιδέα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ που μας καθιστά υπόχρεους να προσφέρουμε την ψυχική, ηθική, πνευματι­κή και σωματική μας οντότητα προς πραγμάτωση των ιδεωδών της, ας σπεύσει ο καθ’ ένας, με τις δυνάμεις που διαθέτει, να συμβάλει στο να γίνει η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», ο σωτήριος σχηματισμός, η γρανιτώδης δέσμη θελήσεων που θα κρατάει ψηλά την σημαία της Πατρίδας και θα πραγματοποιήσει το όραμα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  δίνοντας σάρκα και οστά στους πόθους και στα οράματα της φυλής μας ώστε να μπορέσουμε να βροντοφωνάξουμε ξανά: «ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ».

Και στο ερώτημα αν υπάρχει ελπίδα για ηθική, πνευματική και πολιτι­κή αντίσταση κατά της διαφθοράς και του αφανισμού του Έθνους μας εμείς απαντάμε: ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!! Υπάρχει ένας προμαχώνας που αντιστέκεται και δίνει το παράδειγμα. Υπάρχουμε και κάποιοι που αναλαμβάνουμε την ευθύνη και το κόστος της Εθνικής προσπάθειάς μας. Υπάρχουμε εμείς που υποκλινόμασθε ευλαβικά πρό των αγωνιστών της Ελευθερίας και της Εθνικής τιμής. Υπάρχουμε και κάποιοι που δεν ανεχόμαστε πλέον το γκρέμισμα των αξιών, διαφο­ρετικά θα είμαστε ανάξιοι απόγονοι άξιων προγόνων και υπόλογοι για το τεράστιο έγκλημα που σκοτώνει τις αθώες επερχόμενες γενεές.

Απευθυνόμενοι προς κάθε Έλληνα που εκφράζει τις Ζωντανές, Δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους, τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας, ζητούμε από όλους να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μια Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της πατρίδας άς κοιτάξουμε μπροστά για να ανακόψουμε την αποδόμηση των αξιών και της εθνικής συνείδησης. Ελπίζουμε ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ, προς πάσαν κατεύθυνση ότι, κάθε πολιτική  ή νομική ή και ηθικολογούσα ή διεθνολογούσα υπεκφυγή, κωλυσιεργία, αναβλητικότητα ή κακή επιλογή θα προσκρούει πάντοτε στον υπέρτατο νόμο του Εθνικού Συμφέροντος και θα έχει ως αδυσώπητο κριτή, την ρήση: «εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρης».

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

image003 

Οδυσσέας Τηλιγάδας       Θεόδωρος Δάλμαρης       Στέργιος Σμυρλής       Δημήτρης Βόγγολης

                  2103250220                       2291061104                     6944325056                     6944357378

ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου και αν ευρίσκεστε ακούστε τη φωνή μας!!!!

 

Μοιραστείτε το!

3 comments to Προς τον απανταχού Ελληνισμό

 • ==============================================================
  ====================================================
  .
  ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , . ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ……….
  *****************
  Νὰ λὲς πάντα «Μπορῶ»!!!
  http://arxisame.gr/wp-content/uploads/2016/10/n%E1%BD%B0-l%E1%BD%B2s-p%E1%BD%B1nta-mpor%E1%BF%B6.jpg

  Ἀκόμη κι ἐὰν δὲν τὸ πιστεύῃς….
  Ἀκόμη κι ἐὰν ὅλα δείχνουν τὸ ἀντίθετον…
  Ἀκόμη κι ἐὰν δὲν ὑπάρχῃ κάτι, γιὰ νὰ κρατηθῇς ἀπὸ ἐπάνω του καὶ νὰ συνεχίσῃς….!!!
  Νὰ λὲς πάντα «Μπορῶ»…
  Ὄχι διότι ἀπαραιτήτως μπορεῖς, ἀλλὰ διότι πρέπει νὰ μπορῇς.
  Διότι πρέπει νὰ ξαναπιστέψουμε ὅλοι στὶς δυνατότητές μας…
  Διότι πρέπει νὰ μετακινήσουμε καὶ βουνά, ἐὰν χρειασθῇ, πρὸ κειμένου νὰ ἀποκτήσουμε τὴν Ἐλευθερία μας…

  Νὰ λὲς πάντα «Μπορῶ»…
  «Μπορῶ τὸ ἀδύνατον…!!!»
  «Μπορῶ τὸ παράλογον…!!!»
  «Μπορῶ τὸ ἀδιανόητον…!!!»Διότι ἐὰν δὲν κτίσουμε μέσα μας αὐτοῦ τοῦ εἴδους τὶς πεποιθήσεις, πάντα θὰ βλέπουμε γύρω μας μόνον ἐμπόδια.
  Διότι τὰ περισσότερα ἐμπόδια εἶναι πλαστὰ κι ἀνίκανα νὰ μᾶς σταματήσουν…
  Διότι τὸ κυριότερον δῶρο τῆς Φύσεως σὲ ἐμᾶς εἶναι ἡ ἱκανότης μας νὰ χαράσσουμε δρόμους, ἐκεῖ ποὺ δὲν ὑπάρχουν.

  .

  Φιλονόη

  εἰκόνα
  .
  Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_1812.html

  ===========
  Έλληνες Θεοί, σας ΑΓΑΠΑΩ!
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-Vesrf6ue_BI/WAYE1-S80bI/AAAAAAAAJOc/DmgpJBeKWOEB5DrqSA1OymhXiqVg4czHgCLcB/s400/13631573_1039254002810722_3850306335400562010_n.jpg

  .
  “Ένα ένδοξο παρελθόν δεν είναι ικανό από μόνο του να σε απαλλάξει από τα σημερινά σου δεινά, αντιθέτως ίσως να σε εμπλέξει ακόμη περισσότερο …

  Στον δρόμο της επιβίωσης και στις αποσκευές μας σαν έθνος υπάρχει ένα ένδοξο ελληνικό παρελθόν, το οποίο όμως δεν είναι διαχειρίσιμο από εμάς. Αμετανόητοι 2000 χρόνια τώρα και με προκλητική ασέβεια αγνοούμε το εύρος κληρονομιάς μας , δεν γνωρίζουμε ούτε κατ’ ελάχιστον τους συντάκτες της διαθήκης, τον λόγο και τον τρόπο σκέψης τους, έτσι ζώντας βαρβαρικά είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τόσο τους «συμβολαιογράφους» όσο και παραλήπτες της διαθήκης.

  Η σύγκριση σύγχρονων και παλαιοτέρων Ελλήνων αναδεικνύει εντός και περισσότερο εκτός συνόρων την πνευματική μας ορφάνια, προαναγγέλλοντας μελλοντικά μας δεινά. Το ελληνικό ποτάμι της γνώσης καθιστά αθάνατο όποιον τα νερά του αγγίξει, υπάρχει όμως ανάμεσα σε Εκείνους και εμάς μας το χάος, παραμένουμε ανίκανοι και ασήμαντοι απέναντι στο χρέος της φυλής μας.
  Η «ζωή» μας αποκτά ορατό ίχνος διαδρομής, μόνο σε σχέση με το πόσο ελληνικό φως μπορεί να δεχτεί, αν αναζητείς λοιπόν τον «παράδεισο» κάπου αλλού, είναι γιατί ΕΣΥ επιτρέπεις να είναι εκεί, ξεχνώντας ή και μην ξέροντας ακόμη πως ο παράδεισος είμαστε εμείς οι ίδιοι, εφόσον τα πάντα ισότιμα συμμετέχουν μέσα μας.

  Αν μπορείς να «συνομιλήσεις» με τους προγόνους σου, αν μπορείς να αφουγκραστείς τον λόγο τους, να ακούσεις την καρδιά τους, τα κατορθώματα τους, αν μπορείς να αγαπήσεις τους Θεούς τους, τότε μάθε πως είσαι ήδη στον παράδεισο…

  Οι Έλληνες Θεοί στις αποσκευές του καθενός μας, ενέταξαν τον παράδεισο, αυτόν που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη, είναι ανώφελο να τον αναζητούμε έξω συμπαντικά, όσο θα το πράττουμε τότε θα παραμένουμε αιώνια ασήμαντοι…

  Και, σε εσένα, που λες πως συνέχεια μιλώ για τους Θεούς, έχω να πω πως οι Θεοί είναι μέρος της ζωής μας, της κληρονομιάς μας, είσαι εσύ και εγώ, είμαστε όλοι εμείς.
  Το πώς αντιλαμβάνεσαι τους Θεούς καθορίζει το μέλλον σου και την ίδια την ζωή σου… η διαθήκη των Ελλήνων περνά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσα από τους Θεούς! Όσο θα τους αρνείσαι τόσο θα μένει ανέπαφη η κληρονομιά των προγόνων, τόσο θα βρίσκεται η καθημερινότητα σου ανάμεσα σε ένα διαρκή φόβο μιας αβέβαιης υλικής επιβίωσης…

  Κάνε αποδοχή κληρονομιάς τώρα, ανέλαβε τις υποχρεώσεις σου, μόχθησε, ψάξε, ΑΚΟΥΣΕ, ρώτησε, γνώρισε, και, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ, απομάκρυνε από δίπλα σου τα πνευματικά αιώνια σκιάχτρα.
  Αγάπησε τους Θεούς σου…

  Έλληνες Θεοί, σας ΑΓΑΠΑΩ!”

  Aθανάσιος Σκαρλάτος

  mythiki-anazitisi.blogspot.gr
  Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_9674.html
  =====
  ЭЄπανελληνισμός ΤΩΡΑ
  ~
  ~
  ”ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ”
  ~
  ~
  ~
  Περίανδρος ο Κορίνθιος.
  ~
  ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
  ~
  Υπάρχει μια φυλή ανθρώπων, μια φυλή Θεών.
  ~
  Έχουν και οι δύο πνοή ζωής μόνο απο μια μητέρα.
  ~
  Χωριστές όμως δυνάμεις μας κρατάνε μοιρασμένους,
  ~
  και η μια είναι τίποτε, ενώ η άλλη έχει τον ορειχάλκινο ουρανό για σίγουρη Ακρόπολη.
  ~
  Και όμως έχουμε κάποια ομοιότητα σε μεγάλη ευφυία και δύναμη με τους αθανάτους και ας μήν ξέρουμε τι θα μας φέρει η μέρα.
  ~
  ΠΙΝΔΑΡΟΣ (ΣΤ Ωδή Νεμεονίκου)
  ~

  ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
  ~
  ~
  https://www.youtube.com/user/Athinades/about
  .
  https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/10592816_766647663405584_4688659109870461160_n.jpg?oh=cf043ec8bf7893ba82665947d5fa329d&oe=586132C5
  .
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !
  .
  ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !
  .
  ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ! ! !
  .

 • ================================
  =================================================
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – Η πλατεία

  .
  https://www.youtube.com/watch?v=W9buhxCsRJg
  .
  Ανέβηκε στις 11 Φεβ 2012
  .
  Για ανήφορο μας λένε και κατήφορο,
  κανείς τους δεν μας λέει για ίσιους δρόμους
  το σχέδιο της ελπίδας είναι επίφοβο,
  τα όνειρα βουνά πάνω στους ώμους.
  .
  Στα μάτια μας χαράξαν την απόγνωση
  και βάζουν στο μυαλό μας παρωπίδες.
  Tα λόγια τους υπόσχονται την όαση,
  μα κρύβουν μυστικά φρούδες ελπίδες.
  .
  Κι αν βάζουν σύρτες στις ψυχές μας,
  στο στόμα μας ταινία,
  Υπάρχουν πεζοδρόμια,
  υπάρχει κι η πλατεία.
  .
  Mιλάνε για ένα τέλος που είναι αίσιο,
  για όνειρα που γίνονται εξατμίσεις,
  κοπάδι που μας κλείνουν σ΄ένα πλαίσιο,
  και “Π Υ Ρ”, σ’όποιον έχει αντιρρήσεις,
  .
  Mας δίνουν υποσχέσεις ανεκπλήρωτες
  με φόντο την παγκόσμια ειρήνη,
  .

  Mας ρίχνουνε καπνούς, μας θέλουν είλωτες
  με αρχηγό το κράτος ασπιρίνη.
  .
  Κι αν βάζουν σύρτες στις ψυχές μας,
  στο στόμα μας ταινία,
  Υπάρχουν πεζοδρόμια,
  υπάρχει κι η πλατεία.
  Υπάρχουν πεζοδρόμια,
  υπάρχει κι η πλατεία.

  .
  Κι αν βάζουν σύρτες στις ψυχές μας,
  στο στόμα μας ταινία,
  Υπάρχουν πεζοδρόμια,
  υπάρχει κι η πλατεία.
  Υπάρχουν πεζοδρόμια,
  υπάρχει κι η πλατεία.
  .
  Υπάρχουν πεζοδρόμια,
  υπάρχει κι η πλατεία.
  .
  Μας μιλά ο Θαννάσης Βέγγος …………….
  .
  Ας , τον ακούσουμε !
  .
  Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης
  Στίχοι: Σπύρος Γιατράς

  .
  ΥΣ.
  .
  Τι έγινε ωρέ Έλληνες , χάσατε το δρόμο για την πλατεία ; ; ; ; ;
  .

 • ==========================================
  =====================================================
  .
  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! * ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
  .
  ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ .
  .
  http://www.newsone.gr/img/articles/57fa4c72e67a3.jpg
  .
  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !
  .
  http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/09/agnosta-mistika-galanoleukis-650×400.jpg
  .
  ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
  .
  http://www.klik.gr/uploads_image/2016/09/21/p1at6c7ij2150l1lf8htqhj1fj35_900.jpg
  .
  ΒΑΔΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ……………………
  .
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ,
  ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ,
  .
  https://4.bp.blogspot.com/-9W89MdDdIcs/WAzCm_qHisI/AAAAAAACXz8/h–HYOQuSfMuigp-uppuga34gF88rB-VQCLcB/s640/xatzidakis9.png
  .
  ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ,
  ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
  ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,
  ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ,
  .
  http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/cebaceb1ceb6.png
  .
  ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,
  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ,
  .
  https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13254248_1021979597886194_1608770359710813936_n.jpg?oh=4102b4efa0197d54d3cdb31da35aca13&oe=5897EE99
  .
  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
  ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΑΙ ,
  .
  https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14370198_1649807055309346_3304786744914596495_n.jpg?oh=a9a3305c22d47760285eb359471641b9&oe=589E58DF
  .
  Πετυχημένη συνταγή…
  .
  Jo Di
  .
  ΕΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ,
  .
  https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13450279_1717079101912943_7639079470573431153_n.jpg?oh=8021ad65c8568d291d413cb966513868&oe=5875088A
  .
  ΤΟ ΙΕΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ………….
  .
  ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ !
  .
  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
  .
  http://4.bp.blogspot.com/-QNMc7ABjxdQ/VPAX651k7rI/AAAAAAAAU4E/qu6vtJUA5mc/s1600/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%2B%CE%A6%CE%A9%CE%A3%2B%CE%A4%CE%97%CE%A3%2B%CE%96%CE%A9%CE%97%CE%A3.jpg
  .
  ===========================================
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Οι λύκοι μεταμορφώνουν το περιβάλλον
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=PMtGIAMzbDk&feature=youtu.be
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβ 2014
  .
  Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο που δείχνει πώς ένα είδος
  .
  μπορεί να έχει τεράστια επίδραση σε ολόκληρο το οικοσύστημα στο οποίο ζει,
  .
  και ακόμα και να αλλάξει τη γεωγραφία μιας περιοχής. —
  .
  Όταν οι λύκοι τοποθετήθηκαν εκ νέου στο εθνικό πάρκο Γέλοουστoουν
  .
  των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ απουσίαζαν για σχεδόν 70 χρόνια,
  .
  συνέβη η πιο αξιοσημείωτη “τροφική μεταμόρφωση”.

  .
  Μετάφραση βίντεομαν.γρ

  .
  http://www.videoman.gr/54410

  .
  Αρχική ταινία: https://www.youtube.com/watch?v=ysa5O

  .

  http://4.bp.blogspot.com/-e1VL3pIZt38/UeTK4COdW1I/AAAAAAAAAmI/MJZsTL7QZ00/s1600/%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B1.gif
  .
  https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13615450_1750863015125767_8826968269016279660_n.jpg?oh=104cdc686af267763f966a07693ec119&oe=581ADA0C
  .

  .

  ΥΣ.
  .

  ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ .
  .
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ !
  .
  Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ………………………….
  .
  ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ !
  .
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ …………………………..
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>