«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δίνουμε απεγνωσμένο αγώνα ζωής και θανάτου για το τέμενος στον Βοτανικό, ΟΧΙ για το θεά Αθήναι, αλλά διότι ειναι η επισφράγιση του θανάτου του Ελληνισμού και των Ελλήνων!

Ας αναρωτηθεί, ο κάθε Έλληνας πατριώτης, γιατί τόση μανία να χτιστή σε αυτήν την θέσει το Τέμενος;;; Γιατί αυτή η βουλή των 300+1 προδοτών κάνει την πάπια σε αυτό το σοβαρότερο θέμα;;;

Πάνω από το πτώμα μας θα χτιστή το τέμενος, ας το πάρουν χαμπάρι οι εταιρείες που θα το φτιάξουν, να γνωρίζουν, ότι θα αντιμετωπίσουν τον αληθινό Έλληνα! Μπορεί να έχουν εισχωρήσει στον χώρο προδοτες, δούρειοι ίπποι και άλλα ζιζάνια, να γνωρίζουν ότι θα τα ξεκωλώσουμε!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Gatestone Institute: Οι «πρόσφυγες» είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα

gatestone-logo-1000

Bankingnews, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 

Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….

Οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα αναφέρει σε ειδική ανάλυση του το Gatestone Institute το οποίο προσεγγίζει το όλο ζήτημα με ρεαλιστικό τρόπο.

«Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν γη» Οι μετανάστες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τζιχάντ, στην Κρήτη επειδή πίστεψαν μια φήμη….

Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, όπως και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, είναι στην πραγματικότητα μια μαζική αντικατάσταση του πληθυσμού της, των αξιών του τρόπου ζωής της.

Τα κύρια πολιτικά κόμματα υπακούουν στις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να επιφέρει το τέλος των ελληνοχριστιανικών αξιών της Ευρώπης, όπως η ατομική ελευθερία, η κριτική σκέψη και η ψύχραιμη έρευνα. Τι σημαίνει όταν ένας στρατός κατοχής εγκαθίσταται σε μια χώρα; Καταλαμβάνει τη γη, αναγκάζει τους κατοίκους να ακολουθήσουν το δικό του τρόπο ζωής. Εφαρμόζει μέτρα εναντίον των κατοίκων της χώρας, προπαγανδίζει τις πεποιθήσεις του και χρησιμοποιεί βία για να τους επιβληθεί.

Αυτό, δυστυχώς, έχει συμβεί στην Ελλάδα από τους μετανάστες που φαίνεται να «ξεχνούν» ότι φιλοξενούνται στην Ελλάδα και αναγκάζει τους Έλληνες να αισθάνονται σαν επισκέπτες στη χώρα τους.

Αν κάποιος είναι σε πόλεμο ή η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο στην πατρίδα του, όταν φτάνει σε μια χώρα προορισμό η οποία του προσφέρει άσυλο, πρέπει να την ευγνωμονεί, να σέβεται την ιστορία της χώρας, τους ανθρώπους της αξίες της και τους νόμους της. Το ίδιο θα ισχύει και για έναν μετανάστη που θέλει να πάει σε μια χώρα όπου ελπίζει ότι θα βρει ένα καλύτερο μέλλον.

Στην Ελλάδα, αντίθετα, οι παράνομοι μετανάστες – τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν “πρόσφυγες” – προφανώς προσπαθούν τεχνητά να τους νομιμοποιήσουν στην ηθική συνείδηση των πολιτών. Οι παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκουν, με τη χρήση βίας, μπλοκάρουν δρόμους, διαπράττουν  εγκλήματα κατά της δημόσιας περιουσίας, ενεργούν επιθετικά προς τους κατοίκους και την αστυνομία, και προκλητικά τονίζουν  ότι αισθάνονται προσβεβλημένοι όταν βλέπουν σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τον Χριστιανισμό.

Οι παράνομοι μετανάστες συμπεριφέρονται λες και ότι βρίσκονται στην χώρα τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, 200 Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί εξεγέρθηκαν στη μέση της νύχτας, απαιτώντας να φύγουν από την Λέσβο, φωνάζοντας, «Τζιχάντ! Τζιχάντ» σπάζοντας τα αυτοκίνητα των κατοίκων στο κέντρο του νησιού και διαταράσσοντας την τοπική κοινότητα.

Οι μετανάστες ισχυρίστηκαν ότι κάποιος τους είπε για τον θάνατο 7 μεταναστών σε ένα πλοίο, έτσι ώστε να ξεσηκώθηκαν εναντίον των αρχών. Η αστυνομία και ορισμένες ΜΚΟ εξήγησαν ότι αυτό ήταν παραπληροφόρηση, αλλά οι 200 μετανάστες προφανώς δεν ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν την άλλη εκδοχή.

Οι μετανάστες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τζιχάντ, επειδή πίστεψαν μια φήμη που ακόμη και αν ήταν αλήθεια, το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία ευθύνη. Όπως αποδείχθηκε, δεν υπήρχαν νεκροί μετανάστες η εξέγερση ήταν ένα «λάθος», αλλά η αστυνομία και οι ντόπιοι έπρεπε να περάσουν τη νύχτα στους δρόμους της Λέσβου από ανησυχία…

Οι παράνομοι μετανάστες δήλωσαν ότι τις πληροφορίες σχετικά με τους 7 νεκρούς μετανάστες τις πήραν από τηλεφωνήματα. Λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου του 2016 στη Λέσβο πάλι, υπήρξε μια νέα έκρηξη από μετανάστες στην περιοχή Μόρια. Αυτή τη φορά, οι μετανάστες άκουσαν – που αποδείχθηκε ότι ήταν ψέματα – ότι επρόκειτο να επιστρέψουν στην Τουρκία. Αμέσως έβαλαν φωτιά σε 16 στρέμματα με ελαιόδεντρα, καθώς και στο στρατόπεδο στο οποίο ζούσαν.

Επίσης 300 μετανάστες, οι οποίοι είχαν νωρίτερα δραπετεύσει από το στρατόπεδο τους και προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν στο κέντρο του νησιού, έκαιγαν τα πάντα στο στρατόπεδο και την περιοχή γύρω από αυτό, μέχρι που η αστυνομία τους σταμάτησε και τους έκανε να επιστρέψουν στο στρατόπεδο, όπου και πάλι προσπάθησαν να κάψουν τα πάντα.

Οι κάτοικοι είδαν τους ελαιώνες τους στάχτη αλλά και εκτεταμένες καταστροφές. Μερικοί από τους παράνομους μετανάστες έπαιρναν selfie με τις φωτιές φωνάζοντας «Allahu Akbar»

Το λιμάνι της Μυτιλήνης στην Λέσβο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, όπου οι μετανάστες και πολλοί Έλληνες “αριστεροί” προσπάθησαν να εμποδίσουν στρατιωτικό άγημα να υποστείλει την ελληνική σημαία μπροστά από το παλιό λιμάνι της πόλης.

Πολλοί Έλληνες μισούν την εθνική σημαία. Φαίνονται να προτιμούν τα πολυεθνικά κράτη χωρίς αναφορές στις εθνικές βάσεις του κράτους. Φώναζαν συνθήματα και προκαλώντας τόσο το στρατιωτικό άγημα και τους ανθρώπους του νησιού που  παρακολουθούσαν  έκπληκτοι. Ήταν μια επίδειξη δύναμης από μέρους των «αριστερών» και των παράνομων μεταναστών. Κάποιοι πολίτες αντέδρασαν…

Κάθε Κυριακή πρωί στη Μυτιλήνη της Λέσβου, στρατιώτες υψώνουν τη σημαία και το βράδυ, μία ώρα πριν από το ηλιοβασίλεμα, στρατιώτες την υποστέλλουν. Μια εβδομάδα μετά από αυτό το περιστατικό, χιλιάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν γύρω από τους στρατιώτες και τη σημαία στο λιμάνι της Μυτιλήνης και τραγουδούσαν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, τιμώντας το εθνικό σύμβολο.

Οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι. Στρέφονται στην σημαία και τον στρατό προφανώς επειδή αισθάνονται ότι χάνουν την πατρίδα τους και την κυριαρχία τους από τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έχουν καταλάβει το νησί τους.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, το 2016, στην περιοχή Τυμπάκι του νησιού της Κρήτης, παράνομοι μετανάστες βρέθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας αποσπάσματα από το Κοράνι. Το κείμενο, που υπογράφεται από την “Μουσουλμανική Αδελφότητα της Κρήτης», δήλωσε μεταξύ άλλων:«Είστε οι ανώτεροι άνθρωποι όλου του κόσμου, το μόνο που μετράει είναι η πίστη σας και κανένας άλλος δεν έχει  δικαίωμα  ζωής και θανάτου και  ιδιοκτησίας πάνω από κάθε άλλο πρόσωπο που τολμά να αμφισβητήσει την ηγεσία σας και δεν θα αγκαλιάσει την πίστη σας. «Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν, και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία, και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν τη γη. Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτήσουμε όλο τον πλανήτη, και οι πιστοί θα πρέπει να κατέχουν γη και καλλιέργειες.

 «Οι άπιστοι δεν μπορεί να έχουν γη και καλλιέργειες»

Την ίδια ημέρα, 26 Σεπτεμβρίου του 2016, στην περιοχή Ασπροβάλτα, κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ένα 49 χρονών από την Γαλλία που ήρθε στην Ελλάδα μέσω της Τουρκίας συνελήφθηκε από αστυνομικούς επειδή υπήρχαν υποψίες ότι είναι τζιχαντιστής. Τη στιγμή που είδε το αυτοκίνητο της αστυνομίας, φώαξε «Allahu Akbar».[Ο Αλλάχ είναι ο μεγάλος]. Ο παράνομος μετανάστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας διέταξε την απέλασή του.

Πριν από ένα μήνα, οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Χίο, ένα άλλο νησί που έλαβε έναν μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Οι κάτοικοι δημιούργησαν μια πολιτοφυλακή για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους από τους παράνομους μετανάστες.

Μέσα σε μια εβδομάδα, είχαν καταγραφεί περισσότερες από δέκα διαρρήξεις και τεράστιες υλικές ζημιές.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτουν μεγάλες ζημίες π.χ. σεισμούς, οι μικρές ζημίες δεν είναι προφανώς ενδιαφέρουσες. Η ίδια αδιαφορία των μέσων ενημέρωσης σημειώνεται και με τα καθημερινά προβλήματα που προκαλούνται από τους παράνομους μετανάστες.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν καλύπτουν τη διακίνηση ναρκωτικών, τις συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών διαφορετικών ισλαμικών δογμάτων, τις εξεγέρσεις στα καταφύγια, τις συγκρούσεις μεταξύ φυλών και βιασμούς ανήλικων παιδιών.

Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016, στην περιοχή Μόρια της Μυτιλήνης 4 άτομα περίπου 17 χρονών – μετανάστες από το Πακιστάν -βίασαν ένα ανήλικο Πακιστανό ηλικίας 16 και κατέγραψαν το βιασμό με τα τηλέφωνά τους. Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι είχαν εκβιάσει το αγόρι πριν το βιάσουν. Οι παράνομοι μετανάστες έχουν επίσης μπλοκάρει τους δρόμους σε πολλές πόλεις. Καταλαμβάνουν τους δρόμους και η αστυνομία δεν τους έχει σταματήσει και επίσης δεν υπάρχουν συλλήψεις.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι φιλική προς τους παράνομους μετανάστες…

Οι παράνομοι μετανάστες, σε μια προφανή επίδειξη δύναμης, ζήτησαν από έλληνες οδηγούς να τους δείξουν  ταυτότητες και άδειες οδήγησης.

Η κυβέρνηση και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει.

Οι άνθρωποι έδειξαν τα έγγραφά τους, λόγω του μεγάλου αριθμού των μεταναστών…. οι οδηγοί προφανώς φοβήθηκαν για τη ζωή τους και τα αυτοκίνητά τους… Πώς θα αισθανόσασταν αν οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι  που ζουν στην Αμερική, δήλωναν ότι είχαν προσβληθεί από το Άγαλμα της Ελευθερίας επειδή δεν φορούσε μπούρκα;

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδα, Ιερώνυμος, τον περασμένο Μάρτιο αφαίρεσε το σταυρό του, το σύμβολο του Χριστιανισμού, από τα άμφια του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι του Πειραιά, με σκοπό, όπως είπε, να μην «προσβάλλει» τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Τι θα συνέβαινε έαν ο Αρχιεπίσκοπος τους είχε επισκεφθεί φορώντας το σταυρό του;

Θα μπορούν να τον σκοτώσουν; Θα έκαιγαν την πόλη του Πειραιά; Θα διεξήγαγαν τζιχάντ εναντίον του ελληνικού λαού;

Γιατί κρύβουν οι έλληνες τα σύμβολα της πίστης τους από τους ανθρώπους που έρχονται παράνομα και απρόσκλητα στην Ελλάδα;

Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο η κυβέρνηση ή η κακή διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης. Όλα τα παραδοσιακά κύρια πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, άμεσα ή έμμεσα, έχουν ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση και τη μεταφορά τεράστιων μουσουλμανικών πληθυσμών στην ελληνική κοινωνία. Θα υπακούσει τις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να προκαλέσει το τέλος των ελληνοχριστιανικών αξιών, όπως η ατομική ελευθερία, την κριτική σκέψη και ψύχραιμη έρευνα.

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ: 

Refugees or an Occupation Army?

by Maria Polizoidou October 11, 2016 at 5:00 am

 • “Allah requires from the believers to be masters of the land where they live, and only they can have property, and only we will be able to own the land.” — Muslim migrants in Crete, Greece.

 • The migrants were ready to wage jihad because they believed a rumor about an event for which, even had it been true, the Greek State and its inhabitants had no responsibility.

 • The establishment in Greece is a miniature of the American establishment: politicians and institutions of government corrupted to the bones.

 • We Greeks have already been crushed by Islam, by the twentieth century genocide in Turkey and the more recent Turkish occupation of Cyprus, again with the world’s complicity.

 • What is happening in Greece, as in much of Europe, is actually a massive replacement of its population, its values and its way of life.

 • The mainstream political parties obey the self-destructive EU policies on immigration that could eventually cause the end of the Hellenic-Judeo-Christian values of Europe, such as individual freedom, critical thinking and dispassionate inquiry.

What does an occupation army do when it is installed in a country? It occupies the land, forcing residents to follow its own way of life. It implements measures against the country’s inhabitants, it propagandizes its beliefs and uses force to have them imposed.

This, sadly, is what has been happening in Greece from the migrants who seem to “forget” that they are hosted in Greece and force the Greeks to feel like guests in their own country.

If someone is a war refugee or his life is in danger in his homeland, it would seem appropriate, when he arrives in the country which offers him asylum, to be grateful to this country, respect its history, its people its values and its laws. The same would hold true for an immigrant who wants to go to a country where he hopes he will find a better future.

In Greece, conversely, illegal immigrants — all of whom the media call “refugees,” apparently trying artificially to legalize them in the moral consciousness of citizens — have been occupying spaces that do not belong to them, using violence, blocking roads, committing crimes against public property, acting aggressively toward residents and the police, and saying that they feel offended when they see symbols that represent Christianity. The guests seem to be trying to take over the house.

A few weeks ago, 200 North Africans and Pakistanis rioted in the middle of the night, demanding to leave Mytilene Island. They were chanting, “Jihad! Jihad!”, smashing the residents’ cars in the center of the island and disrupting the local community. The migrants claimed that someone told them about the death of seven migrants on a ship, so they rose up against the authorities. The police and NGO workers explained that this was misinformation, but the 200 migrants were evidently not interested in hearing that. The migrants were ready to wage jihad because they believed a rumor about an event for which, even had it been true, the Greek state and its inhabitants had no responsibility. The authorities were unsuccessful at calming them down and trying to make them return to their living area.

As it turned out, there were no dead migrants; the uprising was a “mistake,” but the police and the locals had to spend the night tracking down refugees and migrants on the streets of Mytilene.

The illegal immigrants stated that the information about the seven dead migrants came through phone calls to them during the night. Police sources say, off the record, that this incident has all the hallmarks of covert “black operations.”

A few days later, on September 19, 2016, on Mytilene Island again, there was a new eruption from migrants in the Moria district. This time, the information the migrants heard, which again turned out to be false, was that they were about to be returned to Turkey. Immediately they set fire to 16 acres of olive trees, as well as to the camp in which they were living.

Now 300 migrants, who had earlier escaped from their camp and tried to protest in the center of the island, were burning everything in the camp and the area around it, until the police stopped them and made them to return to the camp, where again they tried to burn everything.

Residents saw their groves of olive trees turn to cinders as well as much of the migrant camp, three shipping containers, clothing and footwear.

Some of the illegal immigrants were taking selfies during the burning and chanting, “Allahu Akbar” [“Allah is the Greatest”].

The Port of Mytilene Island was turned into a battlefield, where migrants and many Greek “leftists” tried to prevent the military contingent from lowering the Greek flag in front of the town’s old port. Many Greeks hate the national flag. They appear to prefer multinational states without any references to the state’s national foundations. They were chanting slogans and provoking both the military contingent and the people of Mytilene Island, who watched amazed from the opposite side of the road. It was a demonstration of power from behalf of “leftists” and illegal immigrants. Many citizens of Mytilene Island evidently could not stand to see the illegal immigrants and other Greeks provoke them and try to halt the lowering of the flag. So some citizens moved aggressively against them and engaged them in street fights.

Every Sunday morning on Mytilene Island, soldiers hoist the flag and in the evening, an hour before sunset, soldiers lower the flag. A week after this incident, thousands of Greeks gathered around the soldiers and the flag in Mytilene Port and were singing Greek National Anthem, showing their faith and honoring the national symbol. People are scared. They are gathering around the flag and the Army apparently because they feel they are losing their homeland and their sovereignty to the thousands illegal immigrants who have occupied their island.

On September 26, 2016, in the Tympaki region of the island of Crete, people found all over the streets quotes from the Quran. The text, signed by the “Muslim Brotherhood of Crete Island”, stated among other things:

 • “You are the senior people of the whole world, Only your faith counts and no one else has the right of life and death and ownership over every other person who dares to challenge your leadership and will not embrace your faith.

 • “Allah requires from the believers to be masters of the land where they live, and only they can have property, and only we will be able to own the land.

 • “Allah said that we should conquer all the planet, and the faithful ones should own the land and the crops.

 • “Unbelievers cannot have land and crops because it belongs only to us – the believers.

 • “Unbelievers will have from us – as the holy Quran assures us – only alms.”

On the same day, September 26, in the Asprovalta region near the city of Thessaloniki, a 49-year-old man from France who came to Greece through Turkey was followed by police officers because he was suspected of being a jihadist. The moment he saw the police car, he rammed it, while chanting “Allahu Akbar”. [Allah is the greatest”] The attacker was arrested and the district attorney ordered his deportation.

A month ago, the inhabitants of Vavilon, a small village in Chios, another island that received a large number of illegal immigrants, decided to take the law into their hands, because, it seems, the state was not protecting them. The residents set up a militia to protect their families and their property from illegal immigrants. Within a week, they had recorded more than ten burglaries and vast property damage.

The media covers these disruptions only when they are like earthquakes, when one large one causes major disasters; the small ones are evidently not interesting. The same indifference of the media can also be seen regarding daily problems caused by the illegal immigrants. The media covers drug trafficking, conflicts between migrants of different Islamic doctrines, rebellions in migrant shelters, conflicts between countries and races, and underage boys and girls being raped. On September 24, in the Moria area of Mytilene Island, four 17-year-old migrants from Pakistan raped an underage Pakistani migrant, age 16, and recorded the rape with their phones. The police arrested the perpetrators, who had been blackmailing the boy before they raped him.

Illegal immigrants have also been blocking roads in many cities; halting traffic for hours. They occupy the roads whenever they feel like it; the police do not stop them and there are no arrests.

The Greek government has been friendly to the migrants. Illegal immigrants have, in an apparent demonstration of power, been asking Greek drivers to show their IDs and driver’s licenses. They have established checkpoints as an occupation army does. The government and the police did nothing to stop them. People showed their documents because of the great numbers of migrants; the drivers were evidently scared for their lives and their cars, and did not want things to get nasty. If you consider that the police were just watching all this passively, the drivers did not have much choice.

Another day, illegal immigrants blocked a road because they apparently did not have a good enough internet connection in the “refugee shelter.”

How would Americans feel if Muslim illegal immigrants living in America said that they were offend by the Statue of Liberty because she was not wearing a burqa?

The Archbishop of Athens and All Greece, Hieronymus, last March removed his cross, the symbol of Christianity, from his vestments during his visit to the Port of Piraeus, in order, he said, not to “offend” the Muslim migrants.

Archbishop Hieronymus of Athens and All Greece is pictured distributing food to migrants at the Port of Piraeus. The Archbishop removed his cross from his vestments during the visit to Piraeus, in order, he said, not to “offend” the Muslim migrants. (Image source: HellasNewsTv video screenshot)

Who warned him that Muslim migrants would be offended by his cross? What would they do if the Archbishop visited them while wearing his cross? Would they kill him? Would they burn the city of Piraeus? They would wage jihad against the Greek people?

Why are we hiding the symbols of our faith from people who come illegally and uninvited into our countries? What power could make an Archbishop remove the symbol of his faith, apart from a country’s political power?

The problem in Greece is not only the government or the mismanagement of illegal immigration. All traditional mainstream political parties in Greece, directly or indirectly, have been encouraging illegal immigration and the transfer of huge Muslim populations into Greek society. They obey the self-destructive EU policies on immigration that could eventually cause the end of the Hellenic-Judeo-Christian values of Europe, such as individual freedom, critical thinking and dispassionate inquiry.

We Greeks have already been crushed by Islam, by the twentieth century genocide in Turkey — that even now targets anyone not Muslim such as Christians, Alevis and Kurds — and the more recent Turkish occupation of Cyprus, again with the world’s complicity.

In spite of that, the mainstream political parties clearly do not care about protecting the nation, its identity or the safety of its citizens.

The establishment in Greece is a miniature of the American establishment: politicians and institutions of government corrupted to the bones, mainstream media and oligarchical fans of globalization. Greece is, in fact, being paid 198 million euros for the refugees.

The Greek establishment suffers from the same symptoms as Western European and American regimes. They no longer believe in the foundations of the Republic: “Vox Populi, Vox Dei”: the voice of the people is the voice of God.

The political establishment, when the public does not agree with their policies about illegal immigration and the protection of national identity, prefers to blame the voters for immaturity, stupidity or fascism. So as the voters persist in retaining their views for national identity and against illegal immigration, the elites in Greece are replacing the native population by giving the illegal immigrants citizenship.

That is their solution to the migration crisis and Greece’s economic meltdown, from failed authoritarian policies of the unelected, unaccountable and untransparent EU. What is happening in Greece, as in much of Europe, is actually a massive replacement of its population, values and way of life. There is only one way now to save what is left of Greece: The British way. Exit. Now.

© 2016 Gatestone Institute. All rights reserved. The articles printed here do not necessarily reflect the views of the Editors or of Gatestone Institute. No part of the Gatestone website or any of its contents may be reproduced, copied or modified, without the prior written consent of Gatestone Institute.

https://www.gatestoneinstitute.org/9071/greece-refugees-migrants

 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μοιραστείτε το!

1 comment to Δίνουμε απεγνωσμένο αγώνα ζωής και θανάτου για το τέμενος στον Βοτανικό, ΟΧΙ για το θεά Αθήναι, αλλά διότι ειναι η επισφράγιση του θανάτου του Ελληνισμού και των Ελλήνων!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>