«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μετά από την χοντρή κονόμα, ήρθε η ώρα να πουλήσουμε και κανένα βιβλίο!!! Μπροστάρης όμως δεν θα ειναι ποτές, λόγια, λόγια, λόγια!!!

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Βασιλείου Νικόπουλου προέδρου Αρείου πάγου
“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ”.

Ναι… Ε… τι μας λες… δεν το ξέραμε… εσένα περιμέναμε…Τι έκανες σαν πρόεδρος;;; Πόσους προδοτες έστειλες στη φυλακή… εσύ που είχες την δύναμη να το κάνεις;;; Παραμιθατσή, υποκριτή, δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους προδοτες που επικαλείσαι!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν το λέμε εμείς αλλά … πρόεδρος Αρείου πάγου.
Στο βιβλίο του κ. Βασιλείου Νικόπουλου προέδρου Αρείου πάγου (2007-2009) με τον τίτλο «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, τονίζεται ιδιαίτερα ότι: “η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”.
Επίσης σημειώνεται ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.
Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το κράτος ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.
Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν κρυφθεί.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ.

«Ο λαός δεν είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του.
Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα.
Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.
Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης.
Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.
Με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Οι δανειακές συμβάσεις έπρεπε να είχαν γίνει από την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων του αριθμού των βουλευτών, δηλαδή από εκατόν ογδόντα βουλευτές.
Οι συμβάσεις αυτές είναι νομικώς ανυπόστατες και ως τέτοιες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα. Την πραγματική εξουσία στην υποτελή πλέον αυτή χώρα ασκούν από κοινού το περίφημο ΔΝΤ, η αυτοαποκαλούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Οι τρεις αυτοί νέοι κατακτητές μας, προκειμένου να ασκούν αποτελεσματικότερα την κατοχική τους εξουσία στη χώρα μας, συνέστησαν την “τρόικα”, στην οποία λογοδοτεί η κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή των υποδειχθέντων και δέχεται τις παρατηρήσεις της και λαμβάνει νέες εντολές, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενεργήσει ως κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους,
αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών.
Η παρουσία της «τρόικας» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε να είχε εξαρχής αποκρουσθεί.
Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας, να συγχωρήσει το κατάπτυστο “ΝΑΙ”, το οποίο εν καιρώ ειρήνης είπε η ελληνική κυβέρνηση στους ειρηνικούς οικονομικούς εισβολείς.
Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη απειλή για ένα κράτος. Και όμως, τούτη η χώρα δεν δίστασε ανά τους αιώνες να αντιστέκεται και να λέει “ΟΧΙ” και σε πολεμικούς κινδύνους ακόμα, οι οποίοι την απειλούσαν με αφανισμό. Ακόμη και οι ξένοι ομολογούν ότι η “τρόικα” της Ελλάδος είναι “οι άνδρες με τα μαύρα”, όπως έγραψε η γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, που θυμίζουν στους Έλληνες παλιές κατοχικές μέρες. Η αλήθεια είναι πως η “τρόικα” είναι ο εφιάλτης της ελληνικής κυβέρνησης, ο μπαμπούλας που απειλεί κάθε τόσο με πτώχευση τη χώρα αν τολμήσει να της αντισταθεί.
Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μη δανείζεται, καμία όμως χώρα στον κόσμο δεν έχει παραδώσει -άνευ όρων μάλιστα- την κυριαρχία της στους δανειστές, όπως έκανε η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση όφειλε να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία, να σεβασθεί το Σύνταγμα που την κατοχυρώνει και να το αντιτάξει στους εταίρους δανειστές μας ως ασπίδα του Έθνους κατά πάσης εκ μέρους τους απειλής.
Έφεραν έναν τόσο περήφανο και αξιοπρεπή λαό στο χείλος του κρημνού. Οδήγησαν τους Έλληνες στην απόγνωση και πολλούς και στην αυτοκτονία ακόμη.
Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να φαντασθεί ότι μια δημοκρατική κυβέρνηση θα λεηλατούσε τα εισοδήματά του με αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις σε βάρος μόνο των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει τη συνεισφορά στα δημόσια βάρη όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Και όλα αυτά και τόσα άλλα συνέβησαν στην Ελλάδα κατά την τετραετία 2010-2013 και θα εξακολουθούν δυστυχώς να συμβαίνουν τις οίδε μέχρι πότε, κατά παράβαση του Συντάγματος, το οποίο πρώτη φορά στην Ιστορία αυτού του τόπου γνώρισε τέτοια περιφρόνηση από το ίδιο το κράτος, που φάνηκε ανάξιο ενός τόσο δημοκρατικού και ανθρώπινου Συντάγματος».
http://ixnos.blogspot.gr/2016/10/blog-post_73.html

6.10.16

Φροντίζει το στρατό του …Τσίπρας σε δικαστές: Καμία μείωση στα μισθολόγιά σας

 

Μίλησε και για «αυξήσεις στους μισθούς των λειτουργών που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας» – Θάνου: Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνάντησηΗ πρόταση της κυβέρνησης για τα…
ειδικά μισθολόγια παρουσιάζεται αυτή την ώρα στην εν εξελίξει συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους προέδρους των ανώτατων δικαστηρίων, Βασιλική Θάνου (πρόεδρος του Αρείου Πάγου), Ανδρονίκη Θεοτοκάτου (πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου), Νίκο Σακελλαρίου (πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας), καθώς επίσης και τους Ξένη Δημητρίου (εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) και Ευτυχία Φουντουλάκη (γενικός επίτροπος Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων), στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι με την πρόταση για τα ειδικά μισθολόγια γίνεται μια ουσιαστική προσπάθεια για να διατηρηθούν χωρίς καμία μείωση οι ισχύουσες αμοιβές για τους δικαστικούς υπαλλήλους «και μια αναδιάρθωση που δίνει μια προοπτική δικαιοσύνης με βάση βεβαίως τις δημοσιονομικές δυσκολίες στις οποίες βρισκόμαστε». Είναι, τόνισε, «μια μεταρρύθμιση στα μισθολόγια που θα δώσει τη δυνατότητα να αποτυπωθεί με δικαιοσύνη η δυνατότητα εξέλιξης και σε κάποιες περιπτώσεις οι αναγκαίες αυξήσεις στους μισθούς εκείνων των λειτουργών που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας». Ο πρωθυπουργός δεν περιορίστηκε στους δικαστικούς, αλλά έκανε αναφορά και στα μισθολόγια των ενστόλων, των πανεπιστημιακών, των γιατρών, του διπλωματικού σώματος κ.ά.
Οι δηλώσεις Τσίπρα προς τους δικαστές

Από την πλευρά της κυβέρνησης συμμετέχουν επίσης ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο γγ (δημοσιονομικής πολιτικής) του ΥΠΟΙΚ, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, ο οποίος παρουσιάζει την πρόταση για τα ειδικά μισθολόγια. Αυτό είναι και το θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιείται έπειτα από αίτημα των δικαστικών και έχει προγραμματιστεί εδώ και μέρες.
«Θα ήθελα να απολογηθώ που καθυστέρησα να ανταποκριθώ στο αίτημά σας για συνάντηση εδώ και μια εβδομάδα, αλλά, όπως βλέπετε, οι εξελίξεις τρέχουν και καθημερινά το πρόγραμμά μας είναι πολύ γεμάτο αυτές τις μέρες», είπε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τους προέδρους των ανώτατων δικαστηρίων.
Εντούτοις, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνηση έχει κάνει μια πολύ καλή επεξεργασία αναφορικά με την πρόταση που αφορά τα ειδικά μισθολόγια, «όπου πιστεύω γίνεται μια προσπάθεια ουσιαστική να μπορέσουμε να διατηρήσουμε χωρίς καμία μείωση τις ισχύουσες αμοιβές για τους δικαστικούς υπαλλήλους και μια αναδιάρθωση που δίνει μια προοπτική δικαιοσύνης, με βάση βεβαίως τις δημοσιονομικές δυσκολίες στις οποίες βρισκόμαστε». Ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι «μια μεταρρύθμιση στα μισθολόγια που θα δώσει τη δυνατότητα να αποτυπωθεί με δικαιοσύνη η δυνατότητα εξέλιξης και σε κάποιες περιπτώσεις οι αναγκαίες αυξήσεις στους μισθούς εκείνων των λειτουργών που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας». «Και νομίζω», συνέχισε, «ότι είναι αναγκαίο αυτό να γίνει υπό την έννοια ότι πράγματι τα τελευταία χρόνια, ιδίως τα χρόνια τα 5 χρόνια της κρίσης, υπήρξαν πολύ μεγάλες ονομαστικές μειώσεις που απαξιώνουν το ρόλο λειτουργών που διαχειρίζονται πάρα πολύ κρίσιμα ζητήματα».
«Βεβαίως», επισήμανε ο πρωθυπουργός, «αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα βρισκόμαστε σε μια περίοδο προσαρμογής και οι δυνατότητες που έχουμε είναι περιορισμένες», για να τονίσει ότι «εντούτοις προσπαθούμε με δικαιοσύνη, με αίσθηση δικαίου και με προσπάθεια να κατανεμηθούν με δικαιοσύνη τα βάρη αλλά και οι όποιες δυνατότητες προκύπτουν να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα». Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η πρόταση που παρουσιάζεται, θα κριθεί κι από τους ίδιους και φυσικά από τις ενώσεις και τους ίδιους τους λειτουργούς στο χώρο της δικαιοσύνης και όχι μόνο, καθώς, όπως επισήμανε, τα ειδικά μισθολόγια αφορούν και στρατιωτικούς, ενστόλους με την ευρύτερη έννοια, αστυνομικούς αλλά και τους πανεπιστημιακούς και άλλους καθηγητές, το διπλωματικό σώμα και γιατρούς.
Στις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση η κ. Θάνου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνάντηση. Μπήκαν οι βάσεις για ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Θέλουμε τη διατήρηση του μισθολογίου μας».
protothema.gr

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2016/10/blog-post_85.html#ixzz4MZamgxmy

Κύριε Νικόπουλε… για την δική σας κοιλιά έχετε τα όπλα να κερδίσετε σε βάρος του υπολοίπου λαού!!! Δεν ξέρεις τίποτα για αυτές τις δικαστικές προδοσιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

http://www.arxaiaithomi.gr/

 

 

 

Μοιραστείτε το!

3 comments to Μετά από την χοντρή κονόμα, ήρθε η ώρα να πουλήσουμε και κανένα βιβλίο!!! Μπροστάρης όμως δεν θα ειναι ποτές, λόγια, λόγια, λόγια!!!

 • =========================
  =====================================

  ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΟ

  ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ

  Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΑ

  ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ

  ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΝΝΟΩ

  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ !

  Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ,

  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΟΣ !

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΟ ;;;;;;;;;;;;

  ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ ……………..

  ΚΑΘΩΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΟΥ

  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

  ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ

  ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΣ…………

  =====================

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ !

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ.

  .

  • ==============================
   =========================================

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

   ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ

   ΠΡΟΔΟΤΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

   =======================================

   ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

   ====================================================================

   Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.

   ====================

   Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
   Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.

   ===

   Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
   Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
   σε διεθνή όργανα.

   ===

   Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
   Με πλειοψηφία 180 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.

   ===

   Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
   Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή
   μέλη της κυβέρνησης.

   ===

   Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
   Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.

   ===

   Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
   Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.

   ===

   Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
   Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.

   ===

   Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
   Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

   ===

   Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
   Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
   αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.

   ===

   Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
   Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής
   ασφάλισης.

   ===

   Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
   Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.

   ===

   Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
   Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.

   ===

   Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
   Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
   Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.

   ===

   Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
   Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
   μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.

   ===

   Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
   Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
   Άρθρο 61 Παράγραφος 2.

   ===

   Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
   Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
   παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.

   ===

   Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
   Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.

   ===

   Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
   Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
   κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.

   ===

   Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
   Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους.

   ===

   Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:
   ===
   http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/

   ===
   http://feronymos.wordpress.com/2012/11/29/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/

   ================================================

   ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

   =====

   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/7_26.html

   Νοεμβρίου 30, 2012

   ===
   http://olympia.gr/2012/11/30/%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%84/

   ==========================================

   ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΩΝ

   ===

   ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

   ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΑ ΑΡΘΡΑ ;;;;;;;;;;;;

   ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

   ================

   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

   • =======================
    =================================

    ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    *********************

    Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.

    *

    Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

    *******************************************

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,

    ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ

    **************************************

    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !

    ΑΧ ………………….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>