«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο παρακάτω τίτλος ειναι παραπλανητικώς, ψεύτικος με σκοπό να συκοφαντήσει τους τίμιους δανειολήπτες!

Στο «σφυρί» 5.000 ακίνητα, αγριεύει το κίνημα των αγανακτισμένων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για μολων λαβε

Να τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά!

Βάζουμε μαζί με τους τίμιους, αθώους, αδικημένους και τους απατεώνες στο ίδιο τσουβάλι και καλύπτουμε στην συνείδηση του απλού πολίτη όλες τις προστυχιές και αδικίες συν τις προδοσιες;!!!

Αλήθεια σε αυτόν τον όχλο παρακάτω, ποιος ειναι τίμιος και ποιος απατεώνας;;;

Πως να κάνεις ανένδοτο να στηρίξεις τον αγώνα σε προδοτικά ξεπουλήματα της πολιτείας μετά από εκβιαστικές αναφορές των νταβατζήδων, που λέγονται πολιτισμένα δανειστές;;;;

Η μέθοδος ειναι καλά σχεδιασμένη, σε ένα λάκκο με φίδια ρίχνουμε, καλούς, κακούς, απατεώνες, όλοι κάνουν τα πάντα να σωθούν, μαζί σώζονται και οι προδοτες απατεώνες!

Στην επαρχεία, τη νύχτα ακούς τα τσακάλια να φωνάζουν, μετά τους λύκους και μετά όλα τα αγρίμια!

Τα τσακάλια φωνάζουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, να κλειστεί στα σπίτια του, να κατέβουν να μην αφήσουν τίποτα όρθιο ανενόχλητα!

Το ίδιο σχέδιο εφαρμόζουν οι κατακτητές μέσο των εκάστοτε εγκάθετων γενίτσαρων!

Στα λεγόμενα κόκκινα δάνεια, υπάρχουν οι εξής κατηγορίες.

Αυτοί που παίρνουν δάνεια και αγύριστα να κάνουν περιουσία με ξένο αίμα!

Και αυτοί που ειναι τίμιοι δανειολήπτες, που επήραν δάνεια, βάση με τις δυνάμεις τους να ειναι συνεπείς, πως τους έκαναν αυτούς κακούς δανειολήπτες και τους έβαλαν σε ίδια μύρα με τους παραπάνω απατεώνες;

Τους αφαίρεσαν την εργασία, τους φόρτωσαν με ασήκωτους φόρους, ακρίβυναν τα πάντα, πως αυτοί να ειναι ένταξη στις δανειακές τους υποχρεώσεις;

Έτσι μαζί με τους τίμιους ειναι ανακατωμένοι και οι απατεώνες, με το ίδιο τρόπο ακριβώς που σου παίρνουν το σπίτι, σου παίρνουν και την πατρίδα σου, με ένα χρέος ψεύτικο, τοκογλυφικό!

Επειδή η σχεδιασμένη απάτη της εξαγοράς της πατρίδος μας, ειναι ο μοναδικός μας αγώνας, σώζεις την πατρίδα σου, σώζεις το σπίτι σου, δεν θα πέσεις στην παγίδα να κοπανάς τον ομοιοπαθή δίπλα σου, για διαφορετικές σκηνοθετημένες  αιτίες, επίτηδες τις έχουν διχοτομήσει, για να αναλώνεσαι σε έναν αγώνα αόρατο, ο ένας εναντίον του άλλου και αυτοί να σε ξεχωρίζουν σε κατηγορίες προβάτων, αυτά ειναι ακόμα για άρμεγμα και αυτά για το σφαγείο!

Ένας ειναι ο αγώνας σήμερα, ανατροπή των πάντων, μάχη κατά δικαίων και αδίκων, χωρίς να σπάσεις αυγά δεν πρόκειται να κάνεις ομελέτα ποτές!

Θα σας φέρω ένα πρόσφατο παράδειγμα, για το πως πρέπει να αγωνιστούμε, όλοι ενωμένοι με ένα σκοπό ιερό,  την ελευθερία της πατρίδος μας!

Εγώ έπαθα ολική καταστροφή μιας ζωής θυσιών 50 χρόνων, πέρασα ένα μοναδικό ΣΟΚ, τα άφησα όλα πίσω μου και ασχολούμαι μόνο με την πατρίδα μου!

Χωρίς πατρίδα δεν έχουμε τίποτα, ούτε κόπους και θυσίες, ούτε παιδιά, ούτε δικαιώματα ανθρώπινα, και είμαστε σκλάβοι και αγωνιζόμαστε ο καθένας χωριστά να περισώσουμε, έτσι νομίζουμε κάτι, όμως η ωμή αλήθεια ειναι μια, ότι κάνουμε, ειναι να σκάβουμε τον τάφο μας μόνοι μας, αργά και βασανιστικά και όχι μόνο, δίπλα στον δικό μας τάφο σκάβουμε και των παιδιών μας!

βάλτε καλά στο μυαλό σας όλοι, πλούσιοι και φτωχοί, δεν υπάρχουν κατηγορίες διεκδικήσεων, όλα ειναι φτιαχτά να μας διχάσουν, ο αγώνας πρέπει να ειναι ένας, να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας, όλοι ενωμένοι σε μια γροθιά.

Η αλήθεια της αλληγορικής παροιμίας των 12 βεργών με τα δώδεκα παιδιά, ειναι μπροστά μας, ζωντανή, στο χέρι μας ειναι να μας σπάσουν έναν ένα και στο χέρι μας να μην μπορούν να σπάσουν τις δώδεκα βέργες μαζί!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην πόρτα των Ειρηνοδικείων για πλειστηριασμό βρίσκονται τουλάχιστον 5.000 ακίνητα μέχρι τα Χριστούγεννα.

sto-sfuri-5000-akinita---agrieuei-to-kinima-twn-aganaktismenwn

 
Αντιμέτωπη με το όλο και πιο διογκούμενο κίνημα κατά των πλειστηριασμών ακόμη και πρώτης κατοικίας βρίσκεται η κυβέρνηση για χρέη κυρίως προς το δημόσιο. Πολλώ δεν μάλλον που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο που το κόμμα τους βρισκόταν στην αντιπολίτευση μετείχαν ενεργά στο κίνημα των αγανακτισμένων με κεντρικό σύνθημα «κανέναν σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Στην πόρτα των Ειρηνοδικείων για πλειστηριασμό βρίσκονται τουλάχιστον 5.000 ακίνητα μέχρι τα Χριστούγεννα ενώ οι εκτιμήσεις για το 2017 είναι κάτι παραπάνω από ζοφερές αφού θα βρεθούν σε άμεσο κίνδυνο 50.000 ακίνητα όλων των ειδών.

Και μπορεί χθες το κυβερνητικό non paper να επιχειρούσε να απαντήσει στα σχετικά δημοσιεύματα επικαλούμενο την απροθυμία των τραπεζών να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς κατοικιών αλλά και την προστασία του νόμου Κατσέλη αλλά προφανώς σκοπίμως κράτησε στη σκιά το γεγονός ότι για τα χρέη προς το δημόσιο (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, δήμοι) δεν υπάρχει επί της ουσίας καμία προστασία και μπορούν να γίνουν κατασχέσεις ακόμη και πρώτων κατοικιών και για 500 ευρώ αν όσοι χρωστούν δεν σπεύσουν να προβούν σε ρύθμιση.
Στην ουρά 5.000 ακίνητα για φέτος και 50.000 για το 2017

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ημερησίας σύμφωνα με το οποίο «στην πόρτα των Ειρηνοδικείων για πλειστηριασμό βρίσκονται τουλάχιστον 5.000 ακίνητα μέχρι τα Χριστούγεννα ενώ οι εκτιμήσεις για το 2017 είναι κάτι παραπάνω από ζοφερές αφού θα βρεθούν σε άμεσο κίνδυνο 50.000 ακίνητα όλων των ειδών. Όπως για παράδειγμα πρώτες κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, οικόπεδα αλλά κυρίως δεύτερα σπίτια και εξοχικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτήν τη στιγμή στα συρτάρια των τραπεζών βρίσκονται έτοιμοι φάκελοι για 2.000 δανειολήπτες που δεν συνεργάζονται, παρά τις εκκλήσεις και αφορούν σε ακίνητα πάνω από 200 με 300.000 ευρώ, κυρίως εξοχικές κατοικίες σε ακριβά νησιά.

Ωστόσο μέσα στα 50.000 ακίνητα που κινδυνεύουν με πλειστηριασμό το 2017 βρίσκονται και πολλά δανειοληπτών που αντιμετωπίζουν αντικειμενική αδυναμία να καταβάλλουν τη δόση τους. Όχι μόνο στις τράπεζες, αλλά και σε εφορία και σε δήμους όπου φυσικά δεν υπάρχει καμία προστασία.

Η περίπτωση στη Θεσσαλονίκη του πολίτη, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, με τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του για επιχειρηματικό δάνειο 300 χιλιάδων ευρώ και χρέη στον ΟΑΕΕ ο οποίος είναι ενδεικτική.

Η κινητοποίηση την περασμένη Τετάρτη των συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και τα επεισόδια που ακολούθησαν τελικά απέτρεψαν τον πλειστηριασμό αλλά έδειξαν και το μέγεθος του προβλήματος. Είναι μια περίπτωση στην οποία αναφερόταν και το κυβερνητικό non paper.

Ενδεικτικές περιπτώσεις από τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας

Για πολίτη με συνολική οφειλή 12581 ευρώ βγήκαν στο σφυρί τρία διαμερίσματα στη Θεσ/νίκη 64, 47 και 43 τ.μ. και ένα πάρκινγκ 11 τ.τ.

Για ιδιώτη στο Μαρούσι που χρωστά σε άλλον ιδιώτη 480 ευρώ ζητήθηκε ο πλειστηριασμός διαμερίσματος.

Για πολίτη που χρωστά 9.996 ευρώ γράφτηκε στο πινάκιο ο πλειστηριασμός ενός αφρού και 2 ορόφων από κατοικία.

Τράπεζα βγάζει στο σφυρί πρώτη κατοικία για χρέος 100.000 ευρώ και μια διώροφη κατοικία για δάνειο 360 χιλ. ευρώ.

Ιδιώτης χρωστά σε εταιρεία 314 χιλ. ευρώ και το σπίτι του βγαίνει στο σφυρί.

Άλλη εταιρεία ζητά τον πλειστηριασμό διαμερίσματος για χρέος 15.300 ευρώ.

Δανειολήπτης χρωστά σε συνεταιριστική τράπεζα 26 χιλ/ ευρώ και βγαίνει στο σφυρί διαμέρισμα πρώτη κατοικία του την Αθήνα.

Άλλος ιδιώτης χρωστά σε ιδιώτες 18 χιλ. ευρώ και βγαίνουν στο σφυρί δύο διαμερίσματά του.

http://www.thetoc.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο παρακάτω τίτλος ειναι παραπλανητικώς, ψεύτικος με σκοπό να συκοφαντήσει τους τίμιους δανειολήπτες!

  • ===========================
    ========================================

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
    ==================

    ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΛΑΟΥ ………….

    ===================================

    ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΧΓΟΥΝ

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ

    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΙΤΗΣ

    ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΟΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ

    ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

    ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ …………………

    ΟΣΟ ΖΗΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ! ! !

    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ……………

    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ………………….

    ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΑ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ , ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ , ΑΧΝΑ , ΤΙΠΟΤΑ !

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ …………………

    ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ………………..

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ …………………….

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ …………………

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ……………..

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ …………..

    ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ,

    ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ – ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,

    ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ,

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ,

    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ,

    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ……………….

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΚΟΙΝΟΒ. ! ! ! ! ! ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ……………….

    ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ………………..

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ;;;;;;;;

    ΜΙΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ……………………………….

    ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΛΑΟΥ……………………………

    ===============================================

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ …………………..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>