«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θέλω να μείνω πολιτισμένος, θέλω να μην είμαι αθυρόστομος, δεν με αφήνουν οι εγκάθετοι πολιτικοί προδότες όλων των παρατάξεων!

Σήμερα μοιράζουμε  εγκεφαλικά…

Στο τέλος σας παρουσιάζουμε την υπουργική απόφαση για την οποία ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΚΟ και αφορά στις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών στη χώρα (το λέει ρητά και η απόφαση)…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  για μετανάστες την ώρα που 3.500.000 (τρια εκατομύρια πεντακόσιες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν να ΦΑΝΕ)…

Θέλω να οργανωθώ με τους πατριώτες μου σε έναν αγώνα μέχρι εσχάτων!!! Με ποιον ρε πατριώτες;;; Αφού οι προδότες είναι πρώτα δίπλα μας!!!

Λες επανάσταση κατά δικαίων και αδίκων και λένε τι λες μωρέ θα σφάξουμε και τους δικούς μας;;; Για Έλατε να μου δείξετε τους δικούς μας;;;

Οι εγκάθετοι δεν είναι μόνο μέσα στην βουλή, είναι στα υπουργεία, και στις περιφέρειες, είναι στις γειτονιές μας και το ξέρουν οι μάγκες!!!

Και έχουν κανονίσει έλα εσύ να υπογράψεις αυτές τις καταδίκες, δήμιοι υπάρχουν πολλά κομματόσκυλα σε όλον τον κρατικό μηχανισμό να τα εκτελέσουν και μόλις ζοριστούν τα πράγματα ξανά ερχόμαστε εμείς και πάλι τούμπλαλιν, όπως και να έχει εμείς θα είμαστε στην κουτάλα!!!

Ο Προδότης Μητσοτάκης το είπε γιατί γνωρίζει με τι δουλικό λαό έχει να κάνει και είπε σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανένας τίποτα! Ο Πάγκαλος είπε όλοι μαζί τα φάγαμε, ήξερε τι είπε:::

Λοιπόν αυτά που θα σας πω δεν είναι πληροφορίες, είναι γεγονός, είναι ένα μέρος από τους αγώνες που έδινα πολλές φορές μόνος μου, εδώ και 15 χρόνια!

Διαβάστε γιατί λέω φωτιά και τσεκούρι κατά δικαίων και αδίκων!

Θα μιλήσω για το νομό Μεσσηνίας που έχω ιδία γνώση. Λοιπόν γαιοκτήμονες, παπάδες, εκκλησίες, με χρυσόβουλα και χιλιάδες στρέμματα, μηχανικοί, δικηγόροι, προϊστάμενοι, διευθυντές, νομάρχες αντινομάρχες, κατέχουν το 98% της γης, έχουν παιδιά που τα σπούδασαν και είναι όλα στον κρατικό μηχανισμό και τον τραπεζιτικό!

Όλα αυτά τα παιδιά, έχουν γίνει αγόρια και κορίτσια ένα, δεν τα ξεχωρίζεις, χαδεύονται στις καφετέριες και άμα τα ρωτήσεις τι κάνετε εδώ, γιατί δεν πάτε για δουλειά, σου λένε με θράσος ότι είναι άνεργα και εγω σαν συνταξιούχος τρώω το δικό τους μερίδιο!!!

Θέλουν μια εργασία υψηλόβαθμη,  είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα!

Όταν τους πεις γιατί δεν πάτε να δουλέψετε στα χωράφια σας,  φεύγουν από την συζήτηση!

Όλα αυτά τα καλό αναθρεμμένα και πουστράκια,  τρώνε από τα χωράφια που τα δουλεύουν αλλοδαποί!

Και το ποιο ανατριχιαστικό, ότι οι αλλοδαποί μετά από λίγο αγοράζουν κοψοχρονιά τις ελληνικές περιουσίες που έχουν αγοραστεί εκβιαστικά σε δύσκολες στιγμές από ταλαίπωρους!

Όλοι αυτοί παραπάνω έφερναν τους αλλοδαπούς τους σπίτωναν σε ξελόντσες, σε αποθήκες που δεν βάζεις ούτε το σκυλί σου και αφού έκανα την δουλειά τους με τις διάφορες σοδιές των διαφόρων εποχών, μετά τους άφηναν αδέσποτους και την πλήρωναν και την πληρώνουν αθώοι πολίτες!

Όλοι αυτοί λοιπόν είναι τα παιδιά τους, είτε πολιτικοί, είτε κυβερνόντες, είτε υπουργοί, είτε σε όλο τον μηχανισμό του ιδιωτικού και δημοσίου κορβανά!

Ένα 2% είναι που είναι τίμιοι γαιοκτήμονες και δουλεύουν οι ίδιοι τα κτήματά τους!

Άντε τώρα να μου πείτε με ποιους θα αγωνιστούμε, για να ανατρέψουμε ποιους;;;

Να γιατί λέω φωτιά και τσεκούρι κατά δικαίων και αδίκων!

Παρακάτω σας έχω και μερικά έγραφα που μου έστειλε η Ελληνίδα  Γιαγιά, μισή γυναίκα και ξενυχτά να βρει στοιχεία να πολεμήσουμε, πώς να πολεμήσουμε και εναντίων ποιων;;;

Αααααα ρε Μπαϊρακτάρη που είσαι να μαζέψεις από τις καφετέριες και τα γήπεδα όλα τα βουτυρόπαιδα να τα βάλεις σε καταναγκαστικά έργα!

Να γιατί θα φωνάξουμε βάζοντας την ουρά στα σκέλια, που είσαι ρε Παπαδόπουλε;;;

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 1

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 2

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 3

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 4

https://justiceforgreece.wordpress.com/2016/09/03/39-298-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%89%CE%BD/

περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο

http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_23.html

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Θέλω να μείνω πολιτισμένος, θέλω να μην είμαι αθυρόστομος, δεν με αφήνουν οι εγκάθετοι πολιτικοί προδότες όλων των παρατάξεων!

 • Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ

  ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ………………

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ

  ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>