«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

*Αγαπητές **Συμπατριώτισσες * *και * *Αγαπητοι* *Σ* *υμπατριώτες,*

*Πειτε μας τη γνωμη σας*

*Δρ Δημοσθενης Κωνσταντατος* *Greenwich CT USA* *==* Εάν το βρίσκεις ενδιαφέρον, ==

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ

*Παρ. 5/8/16 – 01:20)

ISKRA* *ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ (ΔΙΑΓΡΑΦΗ) ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ*

Ο *Σόλων* (640 – 560 π.Χ.) υπήρξε μεγάλος*πολιτικός *της Αρχαίας Αθήνας, γνήσιος*επαναστάτης* του καιρού του, βαθιά ριζοσπάστης*μεταρρυθμιστής* – όχι με την δυσφημιστική έννοια που αναφέρονται στις μεταρρυθμίσεις και τους μεταρρυθμιστές οι τροϊκανοί και η εγχώρια μνημονιακή τάξη – αλλά και *ποιητής *και χάρη σε αυτές τις αρετές του, συγκαταλέγεται μεταξύ των*Επτά Σοφών* της Αρχαίας Ελλάδας.

*Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΧΡΕΗ*

Η μνημονιακή Ελλάδα του 2016 κάθεται πάνω σε ένα πανύψηλο βουνό από δημόσια και ιδιωτικά χρέη που δεν της επιτρέπουν να πάρει καμιά ανάσα. Γίνεται και σωστά πολύ μεγάλη συζήτηση για το επαχθέστατο και αβίωτο *δημόσιο* *χρέος*, το οποίο είναι*αδύνατο* να αποπληρωθεί και για τούτο πρέπει *να διαγραφεί*. Και όμως εξίσου μέγα πρόβλημα, αν όχι *μεγαλύτερο* και κατά τη γνώμη μου πολύ μεγαλύτερο, είναι το άχθος των *ιδιωτικών*, πάσης φύσεως, χρεών.

Και αναφέρομαι στα χρέη *φυσικών προσώπων* και *νοικοκυριών* και πολύ μικρών, μικρών, μικρομεσαίων, μεσαίων αλλά και ορισμένων μεγάλων *επιχειρήσεων*, τα οποία *πνίγουν* στην κυριολεξία την *κοινωνία*, ιδιαίτερα τις κοινωνικά πιο αδύνατες κατηγορίες και την *οικονομία* ως σύνολο.

*ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ*

Τα ληξιπρόθεσμα («*κόκκινα*») *δάνεια* φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τις τράπεζες ξεπερνάνε τα *110 δισ. ευρώ* και συνεχώς *καλπάζουν*, ενώ ένας δύσκολα υπολογίσιμος αριθμός δανείων, τα οποία παρουσιάζονται ως ενήμερα, στην πραγματικότητα *δεν αποπληρώνονται* και δεν εμφανίζονται ως «κόκκινα» στους ισολογισμούς των τραπεζών.

Οι τράπεζες, παρά την *τρίτη* και μέγα σκάνδαλο, *ανακεφαλαιοποίησή* τους, αντιμετωπίζουν εκ νέου πρόβλημα *«μαύρης τρύπας»*, χωμένες σε έναν φαύλο κύκλο που δεν έχει τέλος, ενώ στραγγίζουν και απομυζούν όλη την *οικονομία*.

*ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ*

Ο *Κώδικας Δεοντολογίας* για τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών που παρουσίασε τις προηγούμενες μέρες η *Τράπεζα της Ελλάδας* σε συμφωνία με την *κυβέρνηση*, όχι μόνο δεν δίνει *καμιά απάντηση*στο πρόβλημα των δανειοληπτών αλλά στο μόνο που εξυπηρετεί είναι να διευκολύνει το πέρασμα των «κόκκινων» δανείων από τις αρχές του φθινοπώρου στα *κερδοσκοπικά * *fund*, προκειμένου τα τελευταία να δώσουν αλύπητα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό την «*τελική λύση*» για τα σπίτια, τα ακίνητα των νοικοκυριών και στην ύπαρξη δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.

*ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ*

Την ίδια ώρα με ρυθμό πάνω από *1,2 δισ. ευρώ *αυξάνονται κάθε μήνα τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογουμένων προς το *Δημόσιο*, χώρια τα χρέη που κλιμακώνονται προς τις *ΔΕΚΟ*, κυρίως τη *ΔΕΗ*. Το *πρώτο εξάμην*ο του *2016* οι νέες οφειλές των πολιτών προς το Δημόσιο έφθασαν τα *6,9 δισ.*! Ο συνολικός αριθμός των φορολογουμένων (φυσικών προσώπων + επιχειρήσεων) που έχουν οφειλές στην Εφορία ξεπερνά τα *τέσσερα εκατομμύρια* (!), ενώ σε έναν αριθμό που προσεγγίζει το *ένα εκατομμύριο *έχουν ήδη επιβληθεί μέτρα *αναγκαστικής είσπραξης*, όπως είναι οι καταθέσεις τραπεζικών υπολοίπων και εισοδημάτων στα χέρια τρίτων.

Την ίδια ώρα οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο (παλιές και νέες) φτάνουν τα *90 δισ.*, ένα ποσό *ανατριχιαστικό*, όσο και αν οι περισσότερες από τις πιο παλιές οφειλές *δεν μπορούν να εισπραχθούν* (επιχειρήσεις που έχουν κλείσει, οφειλέτες που δεν ζουν κλπ) και παραμένουν *τυπικά*στα χαρτιά για να δείχνουν την *γάγγραινα* της ελληνικής *γραφειοκρατίας* και *ευθυνοφοβίας*.

*Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ*

Εδώ, λοιπόν, που έχει φτάσει το πρόβλημα των ιδιωτικών χρεών στη χώρα δεν αντιμετωπίζεται με*ημίμετρα* και *ασπιρίνες*. Ούτε πολύ περισσότερο το πρόβλημα των ιδιωτικών χρεών μπορεί να επιλυθεί με την επιλογή της μεταφοράς των «*κόκκινων*» δανείων στα *fund*, πράγμα που συνιστά πλήρη άλωση της οικονομίας από*ξένα κέντρα* και κυρίως *υποθήκευση* και *εκποίηση* των ιδιωτικών περιουσιών και *τελειωτικό**χτύπημα* στην ελληνική οικονομία. *Τρόικα* και υποδουλωμένο *μνημονιακό* *πολιτικό* και *οικονομικό* *κατεστημένο* ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την *οικονομική* και *κοινωνική* *γενοκτονία* του τόπου.

Σήμερα όσο ποτέ γίνεται *επίκαιρος* στον ίδιο τόπο, μετά από χιλιάδες χρόνια, ο *Σόλων* και η σεισάχθειά του.

Αυτό που χρειάζεται για να λυθεί ο Γόρδιος δεσμός στη χώρα είναι *να κοπεί* με το σπαθί μιας *νέας**σεισάχθειας*.

Η λύση βρίσκεται σε μια ευρύτατη, σχεδόν σαρωτική, *διαγραφή* χωρίς όρους και προϋποθέσεις, *όλων*των ιδιωτικών χρεών που αφορούν τις οικονομικά αδύνατες τάξεις και στρώματα της ελληνικής κοινωνίας και οι *γενναίες* κατά κατηγορία *ρυθμίσεις* για την αποπληρωμή εν όλω ή εν μέρει, ανάλογα με τις προϋποθέσεις, των υπόλοιπων δανείων.

Η λύση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί, κάτω από*συγκεκριμένους *όρους και με *αυστηρό *έλεγχο και για τα χρέη προς τα *ασφαλιστικά ταμεία*.

Μια τέτοια *λύση* δεν επιβάλλεται μόνο για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά πρώτα απ’ όλα και κυρίως για λόγους *διεξόδου* από την *κρίση* και *επανεκκίνησης* της *οικονομίας* με τροχιά ανάπτυξης.

*ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ*

Αυτή η λύση, την οποία παρουσιάζουμε μόνο σε γενικές γραμμές, για να μπορέσει να υλοποιηθεί, απαιτεί *δύο θεμελιώδεις προϋποθέσεις*. 

Την *εθνικοποίηση* των *τραπεζών* και – Το πέρασμα στο *εθνικό νόμισμα*.

Το πέρασμα στο *εθνικό νόμισμα*, απόλυτα αναγκαίο, έτσι κι αλλιώς, για την απόκτηση της *εθνικής κυριαρχίας *και τη συνολική *ανάκαμψη* της *οικονομίας*, είναι απαραίτητο γιατί μόνο μια *Εθνική Κεντρική Τράπεζα *κάτω από τον έλεγχο μιας *λαϊκής κυβέρνησης*, θα μπορεί *με την έκδοση εθνικού νομίσματος* να ανακεφαλαιοποιήσει με *μηδενικά* *επιτόκια* τις τράπεζες (και αν χρειαστεί *και *τα ασφαλιστικά ταμεία), ώστε χάρη σε αυτή την *ανακεφαλαιοποίηση* οι τελευταίες να μπορούν να φέρουν σε πέρας την αναγκαία *σεισάχθεια*.

Ταυτόχρονα, οι τράπεζες μετά από αυτές τις δημόσιες κεφαλαιακές ενέσεις θα γίνει δυνατό να περάσει το μετοχικό τους κεφάλαιο στα χέρια του *Δημοσίου* και έτσι *εθνικοποιημένες* και κάτω από *κοινωνικό έλεγχο* να αναλάβουν έναν νέο *κεντρικό* *ρόλο* για μια *διαφορετικού τύπου ανάπτυξη* και *ανασυγκρότηση* της χώρας με *καινοτόμα*, *πρωτοποριακά* χαρακτηριστικά και φυσικά με υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας, νέας ευθύνης, κινητικότητας, δημιουργίας και αποδοτικότητας του νέου οικονομικού προσανατολισμού.

Με δυο λόγια, η επιλογή της σεισάχθειας, που θα συνοδευτεί με την *επανακεφαλαιοποίηση – εθνικοποίηση* των τραπεζών, θα είναι στην ουσία μια επιλογή *επανίδρυσης *των τραπεζών και του τραπεζικού συστήματος και *νέα αφετηρία *για μια νέα πορεία τους, χωρίς τα βάρη του παρελθόντος.

Η πρόταση *εθνικό νόμισμα* – *ανακεφαλαιοποίηση* και *εθνικοποίηση* των τραπεζών – *σεισάχθεια*στα ιδιωτικά χρέη – *διακοπή* *αποπληρωμής* στο δημόσιο χρέος με κατεύθυνση τη *διαγραφή* του, δεν είναι μια πρόταση *βουνό* για τη χώρα.

Αντίθετα είναι ο μόνος, *τολμηρός* βέβαια, αλλά άκρως *ρεαλιστικός* *δρόμος* για την επιβίωση και αναζωογόνηση του τόπου. Αν *ΕΕ*, *ΔΝΤ* και μνημονιακό *ελληνικό* κατεστημένο προτείνουν την αδύνατη *επανεκκίνηση *με την οικονομία *ερείπιο* και την κοινωνία «*πεθαμένη*», η δική μας πρόταση διεκδικεί την *αναζωογόνηση* του τόπου με σκληρή προσπάθεια, με την κοινωνία *όρθια* και τους πολίτες *ζωντανούς* και *συμμέτοχους*.

Η* πρότασή μας είναι πρώτα απ’ όλα πρόταση αξιών*, *πολιτισμού* *και αλληλεγγύης*. Κ. Μ. Παρασκευή 5 Αυγουστου 2016 <<<<<<<<<<<<<<<<Κύριε Κωσταντόπουλε πολύ ενδιαφέρον το κεινενο !!!!!!

Πέρυσι τον Ιουλιο 2015 με το δημοψήφισμα και της ανδραγαθείες του Τσίπρα και Βαρουφάκη που ήθελαν να αλλάξουν τους κανόνες της Ε.Ε. και τον κόσμο ( Αλλά να ειστε σίγουρι θα αλλάξουν την Ελλάδα.

Σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν καμπαναριά παρά μόνο ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ) Δεν απασχολούσαν μονο τις Ευρωπαϊκές ειδήσεις αλλά και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. του Καναδά.

Σε δημοσίευμα η τοπική GLOBE and MAIL ειχε δυο απόψεις Αμερικάνων καθηγητών ….. Mr. Martin Feldstein a professor of economics at Harvard University Writes. The Maastricht Treaty explicitly prohibits a Euro – Zone country from leaving the Euro. ( But says nothing about a temporary leave of absence ) In case of a nasty Grexit would be much worse the Eurozone could erect trade barriers to Greek products and impose other sanctions. ( Η συμφωνία του Maastricht απαγορεύει μέλος κράτος να φύγει απο το Ευρώ .

Εαν κάποιο κράτος φύγει με τσαμπουκά η Ευρωζωνη εχει το δικαίομα να του κάνει αποκλεισμό ) The second Mr. Anil Kashyap a professor of economics at the University of Chicago Writes. Reintroducing the Drachma would be totally illegal under European low . And form the basis for a low suit to force Greece out of the European Union . ( Η επαναφορά στη Δραχμή ειναι αντισυνταγματική με τους νόμους της Ευρωζώνης.

Με την επαναφορά της Δραχμής η Ελλάδα κινδυνεύει με μηνύσεις και να την πετάξουν εξω απο την Ευρωπαϊκή ενωση ) Τώρα κάποιος θα πει εμείς οι Ελληνες τέτοιους κανόνες τους μασάμε για πασατέμπο. Και με την μαγκιά μας γυρίζουμε στη Δραχμούλα.

Και στην συνέχεια τη κάμουμε ??

Ασφαλώς ακολουθούμε το πρόγραμμα του συντροφου Μαδουρο.

Βάζουμε τον συντροφο Λαφαζάνοφ επικεφαλής στο νομισματοκοπείο και δίνουμε αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους κάθε δυο Μήνες.

Για να υπάρχουν χρήματα και να αγοράζουν οι νοικοκυρές Ραδίκια Βλήτα και κανα Μηλο και Πορτοκάλι απο της Λαϊκές.

Αν υπάρχουν Ραδίκια και Βλήτα.? Διοτι Μήλα και Πορτοκάλια σίγουρα δεν θα υπάρχουν !!!!!!

Διοτι να παράγεις Ραδίκια – Βλήτα – Σιταρι – Πατατες – Ντοματες και άλλα —– χρειάζεται να οργώσεις .

Και να οργώσεις χρειάζεσε Τρακτερ.

Και να αγοράσης Τρακτερ θέλεις συνάλαγμα.

Το Τρακτερ θέλει πετρέλαιο και αυτοί οι Μπαγάσηδες οι Αραβες θέλουν μόνο Δολλάρια .

Θέλεις και ενα Datsun και βενζίνη για την μεταφορά στη Λαϊκή . Πάλη για τον Γαϊδαρο καβάλα πάλη συνάλαγμα.

Που θα βρεις συνάλαγμα ?? Ασφαλώς θα πουλάς τα Μηλα – ποτοκάλια – Ντοματες – Λαδι – και οτι άλλο.

Διοτι δεν θα χρεάζεσε συνάλαγμα μόνο για εισαγωγές πετρελαίου και εμπορευμάτων , θα χρειάζεσε συνάλαγμα και για τους Τριακοσίους αθάνατους της Βουλής.

Θα πληρώνονται σε συνάλαγμα διοτι θα υπάρχει το πολυτελές μαγαζάκι που θα πουλάει μόνο με συνάλαγμα ( Δεν μπορεί να μην θυμάστε ετσι δούλευε ο Παράδεισος του Σταλιν ) για τις Περιστέρες .

Πως να το κάνουμε εχουν συμπάθεια στα προϊόντα CHANEL. Και να μην ξεχάσω τα βλαστάρια τους ( Ε ρε να μεγαλώσει ο Ernesto Εεεε ) που εχουν μια τάση στα Σπορ αυτοκίνητα – Marlboro – και Αμερικάνικα Blou Jeans. Ολοι θα θυμάστε τον γιό του Τσαουσεσκου. Nothing personal με τον Κ.Μ. just difference of opinion.

Το πρόβλημα δεν ειναι το Ευρω .

Το πρόβλημα ειναι οτι δεν παράγεις και δεν γίνεται να ζεις με δανικά !!!

<http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24982:seishteia&catid=58:oikonomiki-politiki&Itemid=182>

Peter Triantafyllos Toronto August 23 2016 Υ.Γ. Ξεχνάει ο καλός οικονομολόγος Π.Κ. οτι το Ελληνικό δημόσιο χρέος ειναι σε Δολλάρια και σε Εγγλέζικο Δικαιο.

Αλλά τι λέω εγώ ???

Αυτος εχει τη λύση ετοιμη. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!!!

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>