«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η λίστα με τις χώρες που πρόκειται να απελευθερωθούν από την Χαζαρική μαφία.

ΤΟ Κ 1 Α
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Σημ ΓΒ:

Φίλες– φίλοι!

Διαβάστε τα πάρα κάτω με σύνεση, έχοντας πάντοτε υπ’ όψιν πως ο κάθε αρθρογράφος εκφράζει τις δικές του απόψεις και παραθέτει τις δικές του πληροφορίες, μπορεί δε να έχει και κάποιες σκοπιμότητες.
Αν είστε κυνηγοί της αλήθειας κάνετε τις δικές σας έρευνες.

Όσοι δεν ψάχνουν είναι καταδικασμένοι ναείναι θύματα. Παραθέτω λοιπόν την μετάφραση του άρθρου του B. Fulford ως έχει,διευκρινίζοντας πως το άρθρο αυτό δεν εκφράζει απαραίτητα το τι εγώ αποδέχομαι ή όχι.
Καλή ανάγνωση Benjamin Fulford 

1 Αυγούστου, 2016 Το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Μαλαισία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία είναι πρώτες στη λίστα με τις χώρες που πρόκειται να απελευθερωθούν από την Χαζαρική μαφία.

Η μάχη για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα νύχια της γενοκτονικής Χαζαρικής μαφίας προχωράει καλά με σημαντικές νίκες σε πολλαπλά μέτωπα εν μέσω αυξανόμενου παγκόσμιου χάους καθώς η μεταπολεμική παγκόσμια τάξη συνεχίζει να καταρρέει.

Οι μεγαλύτερες κινήσεις λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή, όπου, τώρα που η Τουρκία έχει αποτινάξει τον ζυγό της Χαζαρικής (Sabbatean) μαφίας, μια συμμαχία Ρωσική,
Συριακή, Τουρκική, Ιρανική, Αιγυπτιακή, και με την συμμετοχή του Πενταγώνου, ετοιμάζεται να απελευθερώσει το λαό του Ισραήλ, το Ιράκ και τη Σαουδική Αραβία.Αυτό θα κόψει όλες τις προμήθειες χρημάτων και πετρελαίου από την Μέση Ανατολή προς την παράταξη Μπους / Rockefeller / Κλίντον της Χαζαρικής μαφίας.

Το άλλο μέρος όπου τεράστιες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα είναι η Ευρώπη.

https://4.bp.blogspot.com/-kAjEqVQOh2U/V6VpMMZMbXI/AAAAAAAAnVU/nuWd7cdzjJ8walHezXMVMjNWGpxEZsRdACLcB/s400/1897024_10206807677343727_4261308489677377340_n.jpg

Εκεί, αξιωματούχοι στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία ανοιχτά πλέον καλούν για μια στρατιωτική συμμαχία με τη Ρωσία για την απελευθέρωση της Ευρώπης από τη λαβή της παράταξης Μπους / Clinton / Rockefeller (BCR) της Χαζαρικής μαφίας που εξακολουθεί να ελέγχει την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.
Οι Ευρωπαϊκές κινήσεις λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος που θα γίνει φανερό το συντομότερο αυτό το μήνα.
Σχετικό:
Οι Κεντρικές Τράπεζες είναι σεκατάσταση Lose-Lose:

Η πολιτική Low-Rate έχει καταστήσει το Σύστημα ριζικά εύθραυστο Υπάρχει επίσης μια μεγάλη μάχη, που λαμβάνει χώρα μεταξύ κλεφτών στη Μαλαισία καθώς οι χειριστές της BCR προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα κεφάλαια που υπεξαιρέθηκαν από τον λαό της Μαλαισίας από τον δούλο του Rothschild πρωθυπουργό της Μαλαισίας Najib Razak (βλέπε παρακάτω για λεπτομέρειες).

Επίσης βέβαια, έχουμε και την μάχη για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που συνεχίζει να μαίνεται καθώς η υποψήφια της συμμορίας BCR (Bush/Clinton/Rockefeller) Χίλαρι Κλίντον έκλεψε κατάφωρα το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος την περασμένη εβδομάδα με μια κίνηση που κατέστρεψε ανεπανόρθωτα την όποια υπόληψή της καθώς και αυτήν της Χαζαρικής μαφίας.
Αυτή η μάχη είναι μόνο στην αρχή της και θα ενταθεί προς τον Νοέμβριο με την πολύ πραγματική πιθανότητα ανοικτού εμφυλίου πολέμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, πράγμα για το οποίο πολλαπλές πηγές συμφωνούν.
Σχετικό:
Τα Emails Wikileaks αποδεικνύουν πως οι προκαταρκτικές ήταν στημένες για την Κλίντον:
το DNC υπονομεύσει τη δημοκρατία.

Ας ξεκινήσουμεμε μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση στην Τουρκία, όπου ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford πέταξε στην Τουρκία στις 31 Ιουλίου για μια έκτακτη συνάντηση με τους Τούρκους ομολόγους του.
Η συνάντηση έλαβε χώρα ενώ οι Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι κατηγορούσαν ανοιχτά τις ΗΠΑ ότι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους και ως εκ τούτου τα τουρκικά στρατεύματα περικύκλωσαν την εξοπλισμένη με πυρηνικά αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ.

Κατά τη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο Dunford είπε στους Τούρκους πως η προσπάθεια για την ανατροπή της τουρκικής κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε από πράκτορες της CIA της Χαζαρικής παράταξης CBR (Clinton/Bush/Rockefeller)που εργάζονται με την κάλυψη του Ιδρύματος Jamestown.
Ο Dunford είπε στους ομολόγους του ότι κόβοντας τη ροή της αφγανικής ηρωίνης και τα χρήματα από τα ναρκωτικά που διακινούνται μέσω του Ιντσιρλίκ, θα βοηθήσουν στη μάχη για την απελευθέρωση των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ από τον Χαζαρικό έλεγχο της μαφίας, δήλωσαν οι πηγές. (σημ. μτφρ:
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο στρατηγός Dunford,ζήτησε από τους Τούρκους ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της βάσης του Ιντσιρλίκ!!!!).
Ο Dunford δεν είχε άλλη επιλογή παρά να είναι διαλλακτικός, επειδή οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λένε μόνο το 17% των Τούρκων υποστηρίζει την αμερικανική παρουσία στη χώρα τους.
Σχετικό:
Η Cabal των ΗΠΑ απέτυχε να κάνει ανατροπή στην Τουρκία |

Ο Πούτιν προειδοποίησε τον Ερντογάν για το πραξικόπημα – Η μετέπειτα «Εκκαθάριση» στην Τουρκία μπορεί να μην είναι αυτό που σκεφτόμαστε Ο Dunford εξήγησε επίσης στους Τούρκους ομολόγους του ότι το Πεντάγωνο έχει συμμαχήσει με τους Ρώσους για να απελευθερωθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο υπόλοιπος κόσμος από τους Χαζάρους, δήλωσαν οι πηγές του Πενταγώνου.
Ως απόδειξη αυτού, το Πεντάγωνο διέταξε ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο των ΗΠΑ τελευταίας προσγειωθεί στην κεντρική Ρωσία, δήλωσαν οι πηγές.
Είπε επίσης, ότι (οι δημοκρατικές αρχές των ΗΠΑ) επιτρέπουν στα Ρωσικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από την επικράτειά των ΗΠΑ για να επιβεβαιώσουν ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν κάποιες στρατιωτικές κινήσεις ή πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας.
Οι Ρώσοι, οι οποίοι έχουν πλέον το πάνω χέρι στη Μέση Ανατολή, προέτρεψαν τους Τούρκους να κόψουν όλα τα έσοδα από τα (κλεμμένα) πετρέλαια προς το Ισραήλ ως μέρος μιας σημαντικής κίνησης κατά του κακοποιού κράτους.
Άλλες κινήσεις συμπεριλαμβάνουν την παροχή υπερσύγχρονων αεροπλάνων επίθεσης κατά εδάφους και άλλων προηγμένων όπλων στη Συρία, το Ιράν και την Χεζμπολάχ συν την προμήθεια S-300 πυραύλων αεράμυνας στο Ιράν.
Η Ρωσία αποστέλλει επίσης τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη πάνω από το Ισραήλ για να αποκομίσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις των ισραηλινών.
Υπήρξε επίσης εντατικός συριακός βομβαρδισμός σε όλο το μήκος των Υψωμάτων του Γκολάν στα σύνορα με το Ισραήλ, λένε ισραηλινές πηγές.
Αυτά όλα είναι προοίμιο για την κατάσχεση του παράνομα κατεχόμενου εδάφους από το Ισραηλινό κακοποιό κράτος, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
Το τέλος του παιχνιδιού για το Ισραήλ θα είναι, να δημιουργηθεί μια εβραϊκή αυτόνομη ζώνη εντός ενός αποκατεστημένου μετριοπαθούς Χαλιφάτου Σούφι / Σουνιτών / Σιιτών, λένε πηγές της White Dragon Society.
Οι ψευδο-μουσουλμάνοι λάτρεις του Σατανά Σαλαφιστές αιρετικοί δεν θα έχουν καμία θέση σε αυτή τη χαλαρή συνομοσπονδία των μουσουλμανικών κρατών.
Μιλώντας για Σαλαφιστές αιρετικούς, η κατάσταση στην ψευδο-μουσουλμανική Χαζαρική αποικία της Σαουδικής Αραβίας είναι επίσης κρίσιμη.
Η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού είναι, ότι η Ινδία παρέχει επείγουσα επισιτιστική βοήθεια σε 10.000 Ινδούς πολίτες που έχουν ξεμείνει στην υπόπτώχευση Σαουδική Αραβία και πεθαίνουν από την πείνα. http://news.sky.com/story/india-rescues-10000-starving-workers-in-saudi-10518485
Δεν θα περάσει πολύ πριν οι Σαουδάραβες να ζητήσουν επισιτιστική βοήθεια για τους
δικούς τους πεινασμένους πολίτες, εκτός αν το καθεστώς συνθηκολογήσει.
Υπάρχουν επίσης αναφορές πως πριγκίπισσες της Σαουδικής Αραβίας προσφέρονται ως σκλάβες του σεξ σε πράκτορες της Ισραηλινής κυβέρνησης.

http://www.veteranstoday.com/2016/07/31/russian-newspaper-revealed-the-practice-of-three-saudi-princesses-sex-with-jewish-officers/
Οι εκθέσεις αυτές συμπίπτουν με τις δηλώσεις μιας Ιταλίδας που λέει ότι όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, απήχθει από έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα και εξαναγκάστηκε στο να γίνει σκλάβα του σεξ για τύπους σαν τον Paul Wolfowitz και τον DonaldRumsfeld.
Η Ιταλίδα κατάφερε να ξεφύγει μετά από 10 χρόνια και είναι τώρα υπό την προστασία του Βατικανού.
Σχετικό:
Η Ιστορία της εγκληματικής οικογένειας| Ο Πρέσκοτ Μπους βοήθησε τους Ναζί, δολοφονία Kennedy, Το Βιετνάμ, Η Απόπειρα Δολοφονίας του Reagan, και πολλά άλλα οι Σαουδάραβες ξεμένουν από χρήματα, επειδή τα κεφάλαιά τους διοχετεύονται στην εκστρατεία BCR να διατηρήσει τον έλεγχο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό είναι απ’ό, τι φαίνεται πίσω από την πρόσφατη προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Najib Razak.
Η Γενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ Loretta Lynch, η οποία αρνήθηκε να κατηγορήσει την Hitlery Clinton, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία του Najib στο λαό της Μαλαισίας, σύμφωνα με πηγές της CIA στην Ανατολική Ασία.
Αντί αυτού, και είναι μόνο ένα μέρος της προσπάθειας από την BCR (Μπους / Clinton / Rockefeller) φατρία της Χαζαρικής μαφίας, η οποία θα ενοχοποιήσει τους αντιπάλους της Rothschild για να κατάσχει περιουσιακά τους στοιχεία καθώς και περιουσιακά στοιχεία των λακέδων τους στις ΗΠΑ και τη Νοτιοανατολική Ασία.
Αυτό είναι ό, τι έχει ήδη επιτευχθεί στη Λιβύη απ’ όπου πήραν περίπου 150 δις $ από τον λαό της Λιβύης μετά την ανατροπή του Muammar Gaddafi, λένε οι πηγές.

Όπως αναφέρθηκε σε ένα φλας ειδήσεων στις 31 Ιουλίου, ο Najib διαπραγματεύεται τώρα να κρατήσει τουλάχιστον ένα μέρος της περιουσίας του και να έχει προστασία από τους Χαζάρους δολοφόνους, με αντάλλαγμα την κατάθεσή του σχετικά με την πτήση370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών αλλά και για άλλα, λένε οι ασιατικές πηγές της CIA..
Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στη Μαλαισία είναι βέβαιο ότι θα γίνεταιόλο και πιο ταραγμένη καθώς η BRC πολεμάει τους Rothschilds στον αγώνα τους ναλεηλατήσουν τη χώρα αυτή. Σχετικό: Benjamin Fulford – 30 Ιουλίου, 2016:
Έκτακτη είδηση:
Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Najib Razak κατηγορείται για την υπεξαίρεση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιδιώκει δε ασυλία σε αντάλλαγμα για την κατάθεσή εναντίον των Ρότσιλντ (Στα Ελληνικά) Υπάρχει επίσης μια ασυνήθιστη αναδυόμενη κατάσταση στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με μια πηγή της CIA εκεί.
Η Ταϊλανδική κυβέρνηση διέταξε όλα τα ελεγχόμενα από ξένους ορυχεία χρυσού στη χώρα να παύσουν να λειτουργούν.
Η οικονομία της Ταϊλάνδης είναι ερείπιο… Ακόμη και οι Ταϊλανδοί που πωλούν τοπικά προϊόντα στην αγορά, διαμαρτύρονται ότι οι επιχειρήσεις είναι σχεδόν σε στασιμότητα, λέει η πηγή.
Η κίνηση αυτή λοιπόν να κλείσουν οι επιχειρήσεις χρυσού, μπορεί να είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης κίνησης για να εξασφαλιστεί η αποκοπή της Χαζαρικής μαφίας από κάθε πιθανή φυσική υποστήριξη των fiat δολαρίων τους και του ευρώ.

Οι κυβερνήσεις της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων κάνουν παρόμοιες κινήσεις για νακλείσουν τις Χαζαρικές επιχειρήσεις που συνδέονται με το χρυσό, διάφορες πηγές συμφωνούν επίσης.
Σχετικό:
Κινεζική τράπεζα πρόκειται να αγοράσει αποθήκη με 90 δις χρυσού στο Λονδίνο Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι σε μια σχετική κίνηση, η Tokyo Commodity Exchange έχει ξεκινήσει να διαπραγματεύεται σε χρυσό για φυσικές παραδόσεις σε συνδυασμό με το Χρηματιστήριο Χρυσού της Σαγκάης.
http://www.tocom.or.jp/jp/gold/index.html
Το άλλο σημάδι ότι κάποιο είδος μεγάλης αλλαγής επίκειται να γίνει στην Ευρώπη, ήταν το ότι η Τράπεζα Monte Paschi πήρε 5 δισεκατομμύρια ευρώ εγγύηση που είναι 5,6φορές η αξία ολόκληρης της αξίας της.
Αυτό σημαίνει ότι δεν έγινε το πρώτον τόμινο που θα γκρέμιζε τις Ιταλικές Τράπεζες και στη συνέχεια το Γαλλικό τραπεζικό σύστημα.
Δεν είναι τυχαίο που σε συνδυασμό με την εγγύηση, μια ομάδα Γάλλων νομοθετών επισκέφθηκε την χερσόνησο της Κριμαίας και υποστήριξε την προσάρτηση της Χερσονήσου στην Ρωσία.
http://tass.ru/en/economy/891609
Είναι επίσης βέβαιο και δεν είναι τυχαίο ότι ένας Γάλλος στρατηγός έκανε δημόσιο κάλεσμα για μια Γαλλική συμμαχία με τη Ρωσία και έξοδο από το ΝΑΤΟ.
http://sputniknews.com/europe/20160730/1043791252/pinatel-nato-russia-terror-commentary.html
Πολλοίσημαίνοντες Γερμανοί επίσης κάνουν έκκληση για μια Ευρωπαϊκή συμμαχία με τη Ρωσία και απαγκίστρωση από το εκφυλισμένο ΝΑΤΟ.
http://sputniknews.com/business/20160730/1043780772/europe-russia-us-sanctions.html
Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το Χαζαρικό ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία βρίσκεται σε μπελάδες.
Εκεί έλαβε χώρα μια μεγάλη διαδήλωση ειρήνης που διοργανώθηκε από την Ρωσική και την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία σε συνδυασμό με την Καθολική, καθώς οι περισσότεροι ηγέτες της κυβέρνησης των Ναζί της Ουκρανίας έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.
http://www.usnews.com/news/world/articles/2016-07-27/thousands-of-russian-orthodox-gather-in-kiev-despite-threats http://www.fort-russ.com/2016/07/confirmed-amidst-sharpening-crisis.html
Η τελική κατάρρευση της εξουσίας του Χαζαρικού όχλου θα έρθει, όταν οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον, θα αφαιρεθούν από όλες τις θέσεις εξουσίας στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεδομένου ότι έχουν αναφερθεί ευρέως αλλού, θα συνοψίσουμε μόνο μερικά στιγμιότυπα του τι συνέβη όταν η Χίλαρι Κλίντον έκλεψε την Δημοκρατική προεδρική εντολή την περασμένη εβδομάδα.
Ως αποτέλεσμα της διαρροής των e-mails που δείχνουν πως έκλεψε την υποψηφιότητα, η Χίλαρι αποδοκιμάστηκε και οι περισσότεροι από τους μισούς συνέδρους στο συνέδριο αποχώρησαν παρουσία της.
Σχετικό:
Ήπιες αποκαλύψεις των συτημικών ΜΜΕ |New Work Times:
Ναι, υπάρχουν εξωγήινοι.
Υποστηρίζεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης πως θα γίνει υποβολή κατηγοριών εναντίον της και ότι τώρα είναι η IRS και το FBI που ερευνούν τις εγκληματικές δραστηριότητες του Ιδρύματος Κλίντον.

Όταν η Χίλαρι και η παρέα της προσπάθησαν να κατηγορήσουν τους Ρώσους για την υποκλοπή των emails του Δημοκρατικού Κόμματος, δεν ήταν άλλος από τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Clapper που είπε στην επιτροπή της Γερουσίας πως αιφνιδιάστηκε από την αερολογία περί Ρωσίας.

http://www.businessinsider.com/russia-dnc-hack-black-propaganda-2016-7
Σχετικό:
Ξέρετε για κείνα τα χαμένα mails της Χίλαρι;
Η Ρωσία ενδέχεται να παρουσιάσει μια διαρροή 20.000 από αυτά.
Δεν είναι οι Ρώσοι, αλλά μάλλον οι πατριώτες Αμερικανοί οι οποίοι υποκλέπτουν στοιχεία των εγκληματιών Μπους / Clinton / Ροκφέλερ.
Ας κάνουμε λίγα βήματα πίσω για να δούμε τη μεγάλη εικόνα.
Ακόμη και χωρίς Ευρωπαίους συμμάχους, η συμμαχία BRICS αντιπροσωπεύει σήμερα το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού, το 60% του ΑΕΠ και το 80% της οικονομικής ανάπτυξης.

Ένας εκπρόσωπος της White Dragon Society είπε πρόσφατα σε έναν εκπρόσωπο Ασιατικής μυστικής κοινωνίας πως η Χαζαρική μαφία ήταν σαν ένα λιοντάρι που πεθαίνει και πως αντίνα το πολεμήσεις, η καλύτερη πολιτική θα ήταν απλά να μείνεις μακριά και να περιμένεις την φύση να κάνει την δουλειά της.
Περισσότερα ΕΔΩ
http://galacticconnection.com/benjamin-fulford-khazarian-mafia-offer-asean-japan-and-korea-to-china/?mc_cid=b9f9ab125f&mc_eid=c5cd14d544

Πηγή:Μετάφραση- Γιώργος Βουδούρης
http://ellaniapili.blogspot.gr/2016/08/blog-post_87.html
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Διαβάστε και αυτό!

Πέντε άνθρωποι που στράφηκαν κατά της Χ.Κλίντον πέθαναν μυστηριωδώς – Θεωρίες συνωμοσίας ή… είναι πολλά τα λεφτά;

ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ FBI

Πέντε άνθρωποι, οι οποίοι θα προέβαιναν σε ένορκες καταθέσεις παρουσιάζοντας αποκαλυπτικά στοιχεία σε βάρος της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ή που μίλησαν στα ΜΜΕ εναντίον της, σκοτώθηκαν μυστηριωδώς ή αυτοκτόνησαν υπό πολύ περίεργες συνθήκες τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Το γεγονός αυτό κάνει πολλούς να αναρωτιούνται, είναι τυχαίο;

Απάντηση κανείς δεν μπορεί να δώσει, αλλά οι συγκυρίες είναι πολύ ύποπτες με ορισμένους να μιλούν για νεκρούς που “αφήνει πίσω της” η προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον με στόχο τη νίκη. Τα στοιχεία που παρατίθενται για τους πέντε αυτούς ανθρώπους μπορούν να οδηγήσουν τον καθένα στα δικά του συμπεράσματα.
Shawn Lucas:

Πρόκειται για έναν υποστηρικτής του Sanders ο οποίος βοήθησε να αποκαλυφθεί η διακίνηση του 50% των ψήφων που είχαν πάει από τον Sanders στο DNC.

Η απάτη έχει αποδειχθεί, γεγονός που εξοργίζει εκατομμύρια Δημοκρατικούς που ψήφισαν για τον Sanders στο DNC και έχουν υποσχεθεί να μην ψηφίσουν για την Κλίντον κατά την ημέρα της ψηφοφορίας.

Είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις. Ο Shawn Lucas πέθανε όμως μυστηριωδώς στις 2 Αυγούστου.
Victor Thorn:

Πρόκειται για έναν συγγραφέα που έγραψε όχι και τόσο ωραία πράγματα για την Χίλαρι Κλίντον.

Χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2016.

Τιμωρημένος για την πεζογραφία του;
Seth Conrad Rich:

Μέλος που εργαζόταν στο Δημοκρατικό Κόμμα, ηλικίας 27 ετών, πέθανε στο δρόμο ενώ πήγαινε στα γραφεία του FBI να καταθέσει στοιχεία και να κάνει αποκαλύψεις σε βάρος την Χίλαρι Κλίντον. Δολοφονήθηκε στις 8 Ιουλίου 2016.
John Ashe:

Επίσημο μέλος των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος είχε ραντεβού με το FBI για να καταθέσει εναντίον της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Τον πλάκωσαν τα βάρη που έκανε στον λαιμό και βρήκε ακαριαίο θάνατο στις 22 Ιουνίου του 2016.
Mike Flynn: (Big Government Editor for Breitbart News).

Το τελευταίο άρθρο του Mike Flynn κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα του θανάτου του, και τιτλοφορούσε:

«Τα λεφτά των Κλίντον:

Οι Bill και Hillary δημιούργησαν το δικό τους κινεζικό Ίδρυμα για τους εαυτούς τους το 2014».

Πέθανε στις 23 Ιουνίου 2016, άγνωστο πως.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν θεωρίες συνωμοσίας, αλλά το παιχνίδι των αμερικανικών εκλογών και τα συμφέροντα είναι τόσα μεγάλα που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει απολύτως τίποτα.

Πηγή:
pronews.gr
……………………………………

Η Σαουδική Αραβία στο σφυρί; Νέες εξελίξεις

Οι στιγμές που η Σαουδική Αραβία ήταν πάμπλουτη, με τους πρίγκηπές της να μοιράζουν χρυσά ρολόγια και εκατονταδόλαρα, μάλλον αποτελούν τμήμα των Ελληνικών κωμωδιών.

Οι πρίγκηπές της ψάχνουν τώρα απεγνωσμένα λεφτά, από ομόλογα, ή ξεπουλώντας όσο-όσο ότι ανήκει στο λαό της, για να μείνουν στην εξουσία. Θα τα καταφέρουν, ή οι ηγέτες της θα έχουν την τύχη του Kαντάφι;

Μέχρι πρόσφατα, η λέξη Σαουδική Αραβία ήταν συνώνυμη του αμύθητου πλούτου, σαν βγαλμένη από παραμύθι. Θα έλεγε κάποιος ότι οι ηγέτες της είναι σαν να είχαν το λυχνάρι του Αλαντίν και για κάθε επιθυμία τους για πλούτο αρκούσε να αγγίξουν το λυχνάρι και γίνονταν πραγματικότητα.

Όμως οι μεγάλες αυτές στιγμές φαίνεται ότι αποτελούν πλέον παρελθόν.

Οι πρίγκηπες της Σαουδικής Αραβίας, που ελέγχουν αυταρχικά τη σημαντική αυτή χώρα, μετά την απεγνωσμένη προσπάθεια να εκδώσουν ομόλογα και την απόφαση να βγάλουν στο σφυρί τις πετρελαιοπαραγωγικές εταιρίες που ελέγχουν, ώστε να καλύψουν ανάγκες από την τεράστια τρύπα που έχει ανοιχτεί στον προϋπολογισμό της, τώρα προσπαθούν να ανοίξουν τις αγορές της στους ξένους, ώστε να εκποιήσουν και τις υπόλοιπες εταιρίες της χώρας, και να βρεθούν χρήματα για να διασωθούν.

Η «βασιλική οικογένεια» της Σαουδικής Αραβίας, που έχει εγκαταστήσει το πιο οπισθοδρομικό, και πλέον ιμπεριαλιστικό καθεστώς στη Μέση Ανατολή, όχι απλά έχει υποχρεώσει τις γυναίκες να φοράνε μπούρκες και τους απαγορεύει ακόμη και να οδηγούν αμάξια, και εκτελεί τους πολιτικούς της αντιπάλους στις κεντρικές πλατείες της πόλης, αλλά φαίνεται ότι και άτυπα πρωταγωνιστεί, με κομμάτι εγχώριων επιχειρηματιών, στη χρηματοδότηση των ισλαμοκαννίβαλλων, στην εξαγωγή της ισλαμικής τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο!

Εκστρατεία που, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ξεκινάει από την πρόσληψη μισθοφόρων για να πολεμάνε στις γειτονικές χώρες, τη δημιουργία στρατοπέδων εκπαίδευσης ισλαμοκαννίβαλλων στην Αφρική και την Ασία αλλά και την απροκάλυπτη-άμεση- επέμβαση σε τρίτες χώρες. Αυτή είναι μια ακριβή επιχείρηση!

Η αποτυχία του «master plan» του αυταρχικού όμως αυτού καθεστώτος να ελέγξει πλέον τις σαφέστατα δημοκρατικότερες άλλες χώρες, σε συνδυασμό με την πτώση των εσόδων λόγω πτώσης της τιμής πετρελαίου, του κύριου προϊόντος της χώρας, οδηγεί τη χώρα σε παραλογισμό.

Αφενός οι Σαουδάραβες αποφάσισαν, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του ΟΠΕΚ, να αυξήσουν και άλλο την ποσότητα παραγωγής, στα 10,67 εκατομμύρια βαρέλια τη μέρα, πάνω από την ως τώρα παράγωγη, και σχεδόν 50% πάνω από τα 7 εκατομμύρια που παρήγαγαν πριν 4 χρόνια, ουσιαστικά οδηγώντας μοιραία σε πτώση των τιμών πετρελαίου μακροπρόθεσμα (είναι η σημαντικότερη εξαγωγός πετρελαίου στον κόσμο), πριονίζοντας τα ίδια τα πόδια της χώρας!

Αφετέρου συνεχίζουν να συμμετέχουν στην επιχείρηση βομβαρδισμού και ένοπλης επέμβασης στην γειτονική Υεμένη, παρότι αυτό κοστίζει στη Σαουδική Αραβία 6 δισ. δολάρια κάθε μήνα, διευρύνοντας την τρύπα του προϋπολογισμού της, και αναμένεται να οδηγήσει σε πτώχευση τη χώρα σε λιγότερο, πλέον, από 30 μήνες, καθώς θα μηδενιστούν τα, αμύθητα, παλιότερα, διαθέσιμα!

Παρότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ήδη δηλώσει ότι 6.400 άνθρωποι, κυρίως απλοί πολίτες, έχουν δολοφονηθεί από την ένοπλη επέμβαση των Σαουδαράβων στη γειτονική Υεμένη, το Αμερικάνικο Πεντάγωνο ενέκρινε την πώληση σε αυτήν πριν λίγες μέρες 153 τανκς αξίας 1,15 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν είναι πρωτοφανές οι ΗΠΑ να εγκρίνουν την πώληση πολεμικού εξοπλισμού σε αυταρχικά καθεστώτα, είναι μάλλον ο κανόνας, εξάλλου η Σαουδική Αραβία αποτελεί τον μεγαλύτερο πελάτη τους! Εκείνο που είναι πρωτοφανές είναι η απίστευτη ανταλλαγή που τώρα γίνεται.

Οι ΗΠΑ ουσιαστικά προμηθεύουν όπλα στους Σαουδάραβες, βοηθώντας τους να επεκτείνουν έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο, αφετέρου η χώρα αγοράζοντας όπλα θα ξεμείνει από μετρητό, και θα ξεπουλήσει όσο-όσο σε λίγο τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, για να ξεχρεώσει!

Η Σαουδική Αραβία μάλιστα αποφάσισε να χαλαρώσει τους περιορισμούς στην χρηματιστηριακή της αγορά, επιτρέποντας στους ξένους επενδυτές, που τώρα κατέχουν μόλις 1% της αγοράς, αξίας 390 δις δολαρίων, να αυξήσουν τη συμμετοχή τους, αυξάνοντας σε 10% το ποσοστό συμμετοχής (ήταν 5%) και μειώνοντας την απαίτηση να έχουν κεφάλαια σε 1 δισ. μόλις (ήταν 5 δισ), και μάλιστα, το κυριότερο, αντί να εφαρμοστούν αυτά από τα τέλη του 2017, θα εφαρμοστούν από 4 Σεπτεμβρίου!

Όμως, παρότι το άνοιγμα της αγοράς είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση, είναι αμφίβολο ότι θα πετύχει τον στόχο, που είναι η εισδοχή σημαντικών κεφαλαίων στην αγορά.

Αυτό θα γίνει μόνο με απόλυτο άνοιγμα της αγοράς, που να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά ελέγχεται από την «βασιλική οικογένεια».

Αν η βασιλική οικογένεια θα προλάβει να κάνει τις μεταρρυθμίσεις και να σώσει τον εαυτό της είναι το ένα.

Αν όμως θα καταφέρει να σώσει το πλήρες στέγνωμα των μετρητών της χώρας από μετρητά, και την υπαγωγή της στο ΔΝΤ, είναι το δεύτερο.

Όσο η χωρά συνεχίζει την κακοδιαχείριση και τον επιθετικό πόλεμο, φαίνεται ότι τα περιθώρια στενεύουν, και τότε μέσω των προγραμμάτων του ΔΝΤ, θα παραχωρηθεί στο όσο-όσο όχι μόνο κάποια ποσοστά εταιριών στην χρηματιστηριακή αγορά, αλλά σταδιακά οι σημαντικότερες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χωράς, κυρίως το πετρέλαιο!
Του Κωνσταντίνου Βέργου
Καθηγητής Χρηματοοικονομικών
Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Αγγλία

Πηγή:
liberal.gr/

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>