«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι, Ομογενείς, φιλέλληνες, πατριώτες! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ήταν ένα όνειρο σε μικρή ηλικία, ήθελα να ενημερώνω με αλήθειες τους πατριώτες μου!

Σε μικρή ηλικία διάβαζα εφημερίδες στην Ομόνοια και είχα καταλάβει από πολύ μικρός, ότι έλεγαν ψέματα τα ΜΜΕ στο λαό! Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα! Για αυτό η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει τις ρίζες της σε αυτό το όνειρο!

Άμα καμία φορά πέφτω σε παγίδα της βρόμικης προπαγάνδας δεν γίνετε σκόπιμα και όταν οι αναγνώστες με ενημερώνουν, αμέσως το ερευνώ και το διαγράφω!

Και αυτά τα επαναλαμβάνω διότι σήμερα ο λαός έχει να διαλέξει την αλήθεια, ανάμεσα σε χιλιάδες ιστοσελίδες παγίδες,  που όλες διαλαλούν την πραμάτεια τους ως μοναδική στην αλήθεια! Όμως οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι και ούτε υπάρχει ο χρόνος να κάνουν έρευνα σε βάθος!

Για αυτό όσο η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ υπάρχει στο διαδίκτυο, μπορείτε να την εμπιστευτείτε και μαζί της τους διαλεχτούς λίγους και καλούς φίλους συγγραφείς!

Να διαβάζεται τα σχόλια της Ελληνίδας γιαγιάς, είναι πολύ διδακτικά. πληροφοριακά, αλλά κυρίως πατριωτικά!!!

Παρακάτω ένας από τους Συγγραφείς, ο φίλος μας και πατριώτης  Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου προσπαθεί να μας προετοιμάσει στον (Αρμαγεδών) που έρχεται!

Άλλοτε μας δίνει πληροφορίες επιστημονικές, άλλοτε συμβουλές επιβίωσης, να τον διαβάζεται προσεκτικά, θα σας φανεί πολύ χρήσιμος σε ανυποψίαστο χρόνο!

Το παρακάτω άρθρο το έκανε σε σχόλιο, αλλά το βρήκα ενδιαφέρον και το βάζω στην πρώτη σελίδα!

Καλό κουράγιο με πολύ αγάπη!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Πισω απο καθε λοφο υπαρχει παντα μια αλλη θεα.

 Πωs εγινε δυνατο να κυβερνουν επι 42 ολοκληρα χρονια μετα το 1974 Ρωμιοι (δεξιοι, κεντρωοι, αριστεροι) που δεν κερδισαν με τον ιδρωτα τουs ουτε μια δραχμη.

Πωs εγινε δυνατον να εξουσιαζουν οι επιγονοι των Τουρκοκοτζαμπασηδων που δεν εχουν τιποτε το αυτοφυτο, τιποτε το αυθεντικο ιθαγενεs, τιποτε το εθνικο δημιουργικο και να λαμπουν ωs κωλοφωτιεs (πυγολαμπιδεs) επειδη φωτιζονται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Πωs εγινε δυνατο την δραση τηs ελληνικηs ομογενειαs ανα την υφηλιο να την διαχειριζονται συμμοριεs ΣΑΕριτζηδων Ρωμιων, δηλαδη αποδημων επιτηδειων και η συμμορια του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματοs τηs Κωνσταντινουπολεωs, η ανηκουσα στην καστα των ανδρων που φορουν μαυρεs φουστεs;

Η ταπεινωτητα μου συμφωνει σε ολα τα οποια γραφει η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΔΙΑ.

Τα χειρωτερα ομωs ειναι καθ” οδον.

Οποιοs κατανοησει σε βαθοs τιs αντιξοοτητεs του σημερινου παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου συστηματοs (ειναι βεβαιο οτι οι ασκουντεs στο κρατιδιο τηs Ρωμιοσυνηs εξουσια δεν ειναι σε θεσει να δουν περαν τηs μυτηs τουs τιποτε!) με ολεs τιs αλυτεs αντιφασειs του, προβλεπει το γρηγορο τελοs του και λαμβανει εγκαιρα τα καταλληλα αντιμετρα.

ΕΞΗΓΟΥΜΕ!

Το προσφατο τραπεζικο τεστ τηs Ε.Ε. την 29.07.2016 στοχο ειχε να παραπλανηση την κοινη γνωμη τηs Ε.Ε. για την πραγματικη κατασταση των Τραπεζων (δεν συμπεριληφθησαν στο Τεστ οι ελληνικεs και οι τραπεζεs τηs Πορτογαλιαs!) και απεφυγε να συμπεριλαβει τιs επιδρασειs του «BREXIT» και το μεγαλο προβλημα των «αρνητικων τοκων».

Την απατη την δειχνει η ετσι ονομασθεισα σωτηρια τηs ιταλικηs τραπεζαs «MONTE DIE PASCHI» με ενα σχεδιο τηs τραπεζαs των ΗΠΑ JP Morgan, τηs ιταλικηs
Mediabanka σε συνεργασια με τιs Goldman Sachs, Santander, Cittibank, Bank of America Merrill Lznch, Gredit Suisse και τηs Deutsche Bank (Οι τραπεζεs αυτεs κρατουν στα χερια τουs το μεγαλυτερο μεροσ του εμποριου με «Παραγωγα», δηλαδη τα οπλα μαζικηs καταστροφηs των οικονομιων).

Το σχεδιο προβλεπει εωs το Φθινοπωρο του 2016 μια αυξηση του Κεφαλαιου τηs ωs ανω τραπεζαs κατα 5 δισεκατομμυρια ευρω και εκποιηση εκ των 45 δισεκατομμυρια ευρω τα 27,7 δισεκατυομμυρια ευρω τοξικα τηs δανεια με 33 % κατω απο την τιμη τουs. Τα εοοδα απο την εκποιηση αυτη υπολογιζονται σε 9,2 δισαεκατομμυρια ευρω.

Απεφευχθει σκοπημα η χρησιμοποιηση τηs λυσηs Bail-in οπωs στην Κυπρο διοτι η αντιδραση του ιταλικου λαου και τηs κυβερνησηs θα ηταν σκληρη.

Ο γερμανοs υπουργοs οικονομικωνβ Schäuble αρνηθηκε την συμμετοχη στην ωs ανω σωτηρια του ESM (Μηχανισμοs Ευρωπα’ι’κηs Σταθεροτηταs).

Απο το Φθινοπωρο του 2016 θα αρχισουν οι καταστροφικεs εξελιξειs εξ αιτιαs τηs προβλεπομενηs εκρηξηs του «Υπερπληθωρισμου» λογω των μεγαληs χρονικηs διαρκειαs κρατικων ελλειμματων, των κρατικων χρεων, του ασυδωτου τυπωματοs νεου χρηματοs απο το τιποτε. του τελουs των αρνητικων τοκων με ραγδαια αυξηση αυτων και το αλληλπγκρεμισμα των νομισματων.

Απο την οικονομικη κριση του 1987 και την φουσκα των ακινητων στιs αρχεs του 1990, η FED προσπαθησε να ανατρεψη τα μη ανατρεψιμα. Υπο πανικο ο τοτε προεδροs τηs Greenspan μειωσε τουs τοκουs στιs ΗΠΑ απο 8 % το 1990 σε 2,5 % το 1992 και εδωσε τo εναυσμα για την καταστροφη του 100 χρονων ηλικιαs παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα.

Ο επομενοs προεδροs τηs FED Bernanke ανελαβε την συνεχεια τηs Κρισηs και εγινε ο ποιο σπαταλοs προεδροs τηs FED ολωσ των εποχων.

Κατα την διαρκεια τηs θητειαs του το δημοσιο χρεοσ των ΗΠΑ αυξηθηκε
απο 8 Billionen σε 17 Billionen δολαρια των ΗΠΑ και οι τοκοι επεσαν απο 5 % σε μηδεν.

Οι ΗΠΑ προγουμενωσ χρεισθηκαν 200 χρονια για να ελθουν απο μηδεν χρεη σε 8 Billionen δολαρια των ΗΠΑ και ο Bernanke χρειασθηκε μονο 8 χρονια για να τα αυξησε σε 17 Billionen δολαρια των ΗΠΑ.

Ο γραφων προβλεπει οτι απο το Φθινοπωρο του 2016 η ανθρωποτητα θα ζηση ενα μεγαλο οργιο τυπωματοs χρηματοs απο το τιποτε.

Απο την στγμη που η φουσκα των κρατικων χρεων θα φθασει στο ζενιθ τηs, οι ΗΠΑ θα μοιραζουν με τα ελικοπτερα τουs στον κοσμο τρισεκατομμυρια δολαρια για να γλυτωσουν το παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα.

Σημερα ουδειs απο τουs εξουσιαζοντεs ηλιθιουs του κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνηs ειναι σε θεση να προβλεψει την εξελιξη αυτη και να λαβη εγκαιρα ορισμενα μεχρι ενα σημειο σωτηριαs για τον πληθυσμο μετρα.

Ουδειs καταλαβε μεχρι σημερα γιατι τοσο γρηγορα η αγορα μετοχων πηρε την ανιουσα.

Κατι τετοιο εινα φυσιολογικο στιs παραμονεs ενοs υπεπληθωρισμου.

Η διαφορα τηs κρισηs που ειναι καθ” οδον με αυτεs τηs προπολεμικησ Γερμανιαs και προ μερικων ετων τηs Αργεντινηs ειναι στο οτι η Αποσταση τηs Κερδοσκοπιαs απο την πραγματικη οικονομια ειναι πολυ μεγαλη, ωστε καμμια χωρα και καμμια κεντρικη τραπεζα δεν θα μπορεσουν να σωθουν.

Σε ολουs τουs ανθρωπουs του πλανητη μαs θα πρεπει να γινη κατανοητο:

ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΗ ΝΕ ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ!

Αυτο γινεται στο κρατιδιο τηs Ρωμιοσυνηs μετα το 2009 και αποτελει εγκληματικη απατη διοτι ξεπουληθηκε καθε πετρα τηs πατριδοs μαs!

Τι συμβουλευει ο γραφων:
Με οτι περισσευμα μπορει να εχουν οι Ελληνεs, να το τοποθετησουν σε ευγενη μεταλλα, δηλαδη σε λιρεs και ασημενια νομισματα μικρηs αγοραστικηs αξιαs και να τα παραχωσουν οπωs παλαιοτερα στα υπογεια τουs. Θα ειναι τα μονα μεσα σωτηριαs απο την μεγαλη πεινα που ερχεται……

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>