«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακούς ότι, κουράστηκα, δεν βλέπω τον ΕΛΛΗΝΑ να βγαίνει από τον λήθαργο, εν μέρει έχουν δίκιο, ειναι μια συμπεριφορά που δεν μπορώ να την εξηγήσω, για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεδομένα, ότι διδάξαμε την δημοκρατία, τον πολιτισμό και την ελευθερία!!! Δεν ξέρω, αυτό που έχω μάθει από την ιστορία, ειναι την σιωπή του ΕΛΛΛΗΝΑ να φοβάσαι!!!

ΘΕΛΩ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ  ΔΟΥΝ  ΟΤΙ  Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

τεμενοσ 1

Πατριώτες το τέμενος δεν πρέπει να γίνει, τρόποι υπάρχουν χιλιάδες, γρηγορείτε!

Στην Βαρβάκειο, υπάρχουν κάτι παλικάρια ΕΛΛΗΝΕΣ χασάπηδες, πηγαίνετε να τους πείτε να σας κρατάνε τις γουρνοκεφαλές και γεμίστε τον τόπο, από άκρη σε άκρη, με σακούλες με αίμα από τα γουρούνια  ποτίστε όλο το έδαφος!!! Συμπαρασταθείτε στους ανθρώπους που κάνουν το αυτονόητο, συμπαράσταση στους ΕΛΛΗΝΕΣ συνανθρώπους τους!

  Οργανωθείτε κοινονικα και ηθικά, διότι το δίκιο και ο αληθινός νόμος ειναι με το μέρος μας!!

ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ δεν ειναι για μας ένα θρησκευτικό σύμβολο, ειναι η άνευ όρων παράδοση και του τελευταίου προπύργιου του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡO ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ =============================== ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να καταφέρουμε την νίκη, μπροστά σε έναν αιμοβόροκαι αδυσώπητο εχθρό, που χτυπά άδικα την Ελλάδα και τον Ελληνισμό!

Γρηγορείτε αν δεν θέλετε να χαθείτε!!!

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/07/%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%95-%CE%9C%CE%9F%CE%A5-%CE%91.jpg

Πατριώτες και πατριώτισσες, άνθρωποι που αγαπούν την Ελλάδα, δεν υπολογίζουν, επαγγελματική καριέρα, έξοδα, κινδύνους και έχουν μπει μπροστάρηδες, να ανατρέψουν την φρίκη που μας ετοιμάζουν, ξεκινώντας με το θεριό του διαβόλου, που λέγετε (τέμενος)!!!

Τρέξτε να συμπαρασταθείτε σε αυτούς τους αγωνιστές, να τους βοηθήσετε,πρωτίστως ηθικά με την μαζική παρουσία σας σας, να έχουν κουράγιο να συνεχίσουν!

Για την δημιουργίαν του Τεμένους του Ισλάμ εις τον Βοτανικό.

Στο χώμα ετούτο πουπατάς, πολέμησαν Προγόνοι να το πατάνε Έλληνες και Ελλήνων απογόνοι!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! /////////////////////////////////////////////Αθήναι, 11-7-2016

Η απάντηση εις τους επιχαίροντες δια την δημιουργίαν του Τεμένους του Ισλάμ εις τον Βοτανικό.

Οι Ἐλληνες πολίτες και κάτοικοι του ιστορικού Βοτανικού απαντούν!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΡΗΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ! ΔΙΟΤΙ.

Εκκρεμεί ενώπιον τουΣτΕ εισέτι η από 16.6.2015 τρίτη κατά σειραν αίτησις κατά της ανεγέρσεωςΤεμένους του Ισλάμ εις τον Βοτανικόν συζητουμένη τήν 8.11.2016 μετ’αναβολήν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Κατ’ αυτήν αμφισβητείται η νομιμότητα των υφισταμένων κτισμάτων που εμπλέκονται εις τον χώρον αυτόν αλλά καί η νομιμότητα του «κόκκινου περιγράμματος» όπως αυτό προσδιορίζεται εις την τροπολογίαν «ΛΑΦΑΖΑΝΗ» (αρ. 4 του Ν. 4327/14.5.2015 ΦΕΚ 50Α).Αμφότερα βασικά στοιχεί αδια την σχετικήν έκδοσιν αδείας.2.

Είμεθα αποφασισμένοι ν’αγωνισθούμε δια τον χώρον αυτόν που σύμφωναμε το ΠΔ 1049/1995 είναι«χώρος πρασίνου»και ανήκει εις τονΕλληνικό Λαό και την μακραίωνη παράδοσιν του χώρου.Από τους αιτούντες///////////////ΕΛΛΗΝΕΣ*******ΥΣ.ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ:ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ …………Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας, δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση το «σπίτι» των Ελλήνων.

Παναγιώτης Τραϊανού***ΛΕΥΤΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ…//////Αἲτησις Αἰκατερίνης Κ. Παντελίδου, δικηγόρου, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182. Ἀθῆναι, 7/7/2016 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΔΕΚ ὁδ. Βατάτζη ἀρ.37, Ἀθῆναι ΕΝΤΑΥΘΑ Ὡς γνωστόν ἐκκρεμεῖ ἐνώπιον τοῦ ΣτΕ ἡ ἀπό 16.6.2015 αἲτησίς μου, μετ’ ἂλλων κατοίκων τῆς περιοχῆς τοῦ Βοτανικοῦ, συζητουμένη τήν 8.11.2016 μετ’ ἀναβολήν, λόγω τῆς ἀποχῆς τῶν δικηγόρων.

Κατά τήν αἲτησίν μας αὐτήν μεταξύ τῶν ἂλλων λόγων ἀρνούμεθα τήν νομιμότητα τοῦ κόκκινου περιγράμματος ὡς τοῦτο προσδιορίζεται εἰς τήν γνωστήν τροπολογίαν.«Λαφαζάνη» (ἀρ. 4 τοῦΝ. 4327/14.5.2015, ΦΕΚ50Α).Ἐπίσης ἀρνούμεθα τήν νομιμότητα τῶν ὑφισταμένων κτισμάτων, πού ἐμπλέκονται εἰς τόν χῶρον πού προτίθεσθε ν’ἀνεγείρετε τό «Τέμενος τοῦ Ἰσλάμ» εἰς τόν Βοτανικόν.

Ἐπειδή ἐκ τῆς μέχρι σήμερον σχετικῆς διαδικασίας ἐμπλέκεσθε ἂμεσα εἰς τήν ἀξιολόγηισν τῶν 2 εὑρημάτων πού ἀφοροῦν τήν νομιμότητα τῶν κτισμάτων σᾶς παρακαλῶ Νά μοῦ γνωρίσετε τό γνωματεῦον «ὂργανον διά τόν χρόνον κατασκευῆς τῶν κτισμάτων αὐτῶν».

Μετά πλείστης τιμῆς Ἡ αἰτοῦσα//////////////////////////////////////Η  ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ !!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΤΗΣ !

ΠΟΥ  ΤΗΝ  ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  ΡΑΝΙΔΟΣ  ΤΟΥ  ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ .

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΑΛΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/2016/07/11/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%b6/#more-19810 

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ====================================‘ Εάν τους νικήσουμε, αυτοί έχουν Πατρίδα να επιστρέψουν.

Εάν μας νικήσουν, εμείς δεν έχουμε Πού άλλού να πάμε . . . ’Στρατηγός Μιλτιάδης 490 πχ απευθηνόμενος προς στους Αθηναίους πρίν την μάχη του Μαραθώνα ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ Δείτε τι έλεγε ο στρατηγός Μιλτιάδης πριν απο την μάχη του Μαραθώνα. [Εικόνα] Οι αρχαίοι Έλληνες έμειναν στη ιστορία απο αυτά που πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο.

Ο στρατηγός Μιλτιάδης είπε τα παρακάτω τους στρατιώτες πριν τη μάχη του Μαραθώνα που νίκησαν οι Έλληνες.

https://1.bp.blogspot.com/-9weIFz8vMRg/VtlRB64J-7I/AAAAAAAFS9c/_nMGKXKmhU0/s640/deite-ti-elege-49439493%2B1.jpg

http://anekshghta.blogspot.gr/2016/03/blog-post_11.html==========================================ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 

……………………………………..

Βοτανικός – Στέγη αστέγων

Κι ενώ οι άπλυτοι μισθοφόρο του καθεστώτος βρομίζουν ακόμα και τις εκκλησίες μας, κάτι νέο γεννιέται εκεί, στον Βοτανικό…

Κάποιοι Έλληνες χύνουν ιδρώτα για να μετατρέψουν έναν σκουπιδότοπο, σε πολιτεία του Δικαίου και της Αλληλεγγύης.

Και να στεγάσουν εκεί όσα από τα θύματα των μνημονίων δύνανται, μαζί με το όραμα τους για έναν κόσμο καλύτερο.

Ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες;

Θα σας τους γνωρίσω ευθύς αμέσως, αφού όμως πρώτα σας πω, ότι ανάμεσα τους είναι κι ο Κώστας κι ο Γιάννης κι η Μυρτώ κι η Ελένη κι εγώ κι εσύ και όλοι/ες εμείς, που δεν έχουμε αποδεχθεί ακόμα τη νόμιμη βία της εξουσίας και αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε αυτόν τον τόπο στο προσκήνιο της ιστορίας.

Αρκεί να έχωμε Πίστη.

Πίστη στο κοινό, συλλογικό μας πεπρωμένο….

Γιατί ένας οιωνός είναι ο άριστος…

Να αμύνεσαι για την πατρίδα, που στέριωσαν οι ωραίοι νεκροί σου και που, στο χώμα της, περιμένουν να ριζώσουν οι αγέννητοι σου…

Και για να μην σας λέγω εγώ πολλά, ιδού ποιοι είναι οι Έλληνες ετούτοι, μέσα από τον δικό τους σύντομο και περιεκτικό λόγο…  

—————————–ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ—————————–

ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ-ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες παράλληλα με τις δραστηριότητες μας αναφορικά με τον εξωραϊσμό και διαμόρφωση του χώρου της παλαιάς βάσης του Ναυτικού Κ.Σ.Α.Ν., ως κέντρο υποδοχής αστέγων και αναξιοπαθούντων, πληγέντων από τα μνημόνια και τις ανάλγητες διαδοχικές κυβερνήσεις, παρατηρήσαμε στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο ποικίλα δημοσιεύματα που αφορούν την κίνηση μας. 

Πολλά από αυτά είναι θετικά και μέσα στο πνεύμα και πολλά έχουν ως στόχο την απαξίωση, αποσύνθεση υπονόμευση της πανανθρώπινης κίνησης μας.

 

Σε όποια περίπτωση, είναι ακόμη μια ευκαιρία για εμάς να αποσαφηνίσουμε ποιες είναι οι θέσεις μας γενικότερα μέσα από τον χώρο και για όλα όσα γίνονται έξω από αυτόν και μας αφορούν άμεσα…

Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι μέσα σε αυτόν τον χώρο δεν υπάρχει πολιτική κίνηση, είμαστε οι ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ που αναλάβαμε το εγχείρημα αυτό, εμείς το σκεφτήκαμε, εμείς το εκτελούμε, εμείς το διαχειριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα.
Είμαστε όλοι απολυμένοι από το στράτευμα, είμαστε όπως όλοι εσείς οι άνδρες που υπηρετήσατε και τώρα είστε πολίτες. Έχουμε υπηρετήσει σε όλα τα όπλα, καταδρομείς, ειδικές δυνάμεις κυρίως.

Περιφρουρούμε την κίνηση και οργανώνουμε την νομική οντότητα που θα αναλάβει την διαχείριση του κέντρου αστέγων μακράς διάρκειας. Ένα χώρο που θα μπορέσει ο κάθε αναξιοπαθείς ή προσωρινά άστεγος να σταθεί στα πόδια του, χωρίς να «καταγραφεί», χωρίς να νιώσει άβολα έως ότου επανέλθει στην «πραγματική» του ζωή. Θα βοηθήσουμε σε αυτό με όποιο μέσον θα διαθέτουμε, βρίσκοντας εργασία, δίνοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ότι μπορεί να χρειαστεί ο συνάνθρωπος!


Θέλουμε να είναι ξεκάθαρο σε όλους, ότι εδώ στον Βοτανικό Στέγη-Αστέγων μπορεί να μας επισκεφθεί ο κάθε ένας, ανεξάρτητα και από όποια πολιτική οργάνωση ή φορέα και να προέρχεται, η παρουσία του εδώ δηλώνει αποδοχή του εγχειρήματος μας και την έμπρακτη στήριξη του…!

Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει «καπέλωμα» ,διότι εμείς και μόνο εμείς διαχειριζόμαστε και περιφρουρούμε τον χώρο! 

Πάψτε με τις δημοσιεύσεις σας να «καπελώνετε»από μόνοι σας ή να παίζετε με τις εντυπώσεις (ο κόσμος σας βλέπει)!!

Τέλος να προσθέσουμε ότι αυτός ο χώρος θα έχει Ελληνικά πρότυπα φιλοξενίας και κατά αυτά τα δεδομένα θα προχωρήσει ώστε να κάνουμε την διαφορά Παγκοσμίως!
Περιμένουμε την συμμετοχή σας.


Βοτανικός – Στέγη αστέγων

http://panusis.blogspot.gr/

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ακούς ότι, κουράστηκα, δεν βλέπω τον ΕΛΛΗΝΑ να βγαίνει από τον λήθαργο, εν μέρει έχουν δίκιο, ειναι μια συμπεριφορά που δεν μπορώ να την εξηγήσω, για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεδομένα, ότι διδάξαμε την δημοκρατία, τον πολιτισμό και την ελευθερία!!! Δεν ξέρω, αυτό που έχω μάθει από την ιστορία, ειναι την σιωπή του ΕΛΛΛΗΝΑ να φοβάσαι!!!

 • ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΣΛΑΜ …………….

  BINTEO

  Διδασκαλίες μίσους στα μουσουλμανικά τζαμιά της Αμερικής. Εν ολίγοις τους διδάσκουν ότι όλοι έχουν την υποχρέωση του τζιχάντ μέχρι όλη η γη να φωνάξει το όνομα του προφήτη και οι διδασκαλίες του Ισλάμ να διαδοθούν σε όλο τον κόσμο..
  Διδασκαλίες μίσους στα μουσουλμανικά τζαμιά της Αμερικής
  https://www.youtube.com/watch?v=PqxtCeRnt4E
  Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2016
  Διδασκαλίες μίσους στα μουσουλμανικά τζαμιά της Αμερικής.
  Εν ολίγοις τους διδάσκουν ότι όλοι έχουν την υποχρέωση
  του τζιχάντ μέχρι όλη η γη να φωνάξει το όνομα του προφήτη και οι διδασκαλίες του Ισλάμ
  να διαδοθούν σε όλο τον κόσμο..
  Ομιλία από την Brigitte Gabriel
  η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λίβανο
  και ζεί ως Χριστιανή δημοσιογράφος στην Αμερική

  ΒΙΝΤΕΟ

  ΔΩΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Δείτε πως καταστράφηκε η Χριστιανική Λίβανος δέχοντας Μουσουλμάνους. Κάτι ξέρει η Παγκόσμια Ελίτ και μας τους στέλνει εδώ
  ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  …………………………………………………………………………………
  ΙΣΛΑΜ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ
  ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
  Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ
  ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ
  ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
  ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΟΟΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
  ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

  ΚΑΙ όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία
  τότε σφάζουν και κυνηγούν τους Χριστιανούς.
  …………………………………………………………………………………………

  ΒΙΝΤΕΟ

  Οτι όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία τότε σφάζουν και κυνηγούν τους Χριστιανούς. Δείτε πως καταστράφηκε η Χριστιανική Λίβανος δέχοντας Μουσουλμάνους
  Το έγκλημα να είσαι Χριστιανός στο Λίβανο

  https://www.youtube.com/watch?v=jBvXb2NekYc

  Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλ 2016

  Το έγκλημα να είσαι Χριστιανός στο Λίβανο.
  Μας διηγείται η Brigitte Gabriel εκ πείρας
  ότι όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία τότε σφάζουν
  και κυνηγούν τους Χριστιανούς.
  Δείτε πως καταστράφηκε η Χριστιανική Λίβανος δέχοντας Μουσουλμάνους.
  Κάτι ξέρει η Παγκόσμια Ελίτ και μας τους στέλνει εδώ

  ΒΙΝΤΕΟ

  Ο μουλάς Κρέκαρ ένας Ισλαμιστής λόγιος Σουνίτης πρόσφυγας από το βόρειο Ιράκ από το 1991 ζεί στην Νορβηγία,είναι υπέρ τον Τζιχαντιστών και υπέρ του Ισλάμ στην δύση,όποιος δεν θέλει και δεν σέβεται το Ισλάμ πρέπει να πεθάνει,

  Ισλαμιστής λόγιος,Mullah Krekar – Θα Ισλαμοποιήσουμε την Ευρώπη
  https://www.youtube.com/watch?v=gp13F7tO5ig

  Δημοσιεύτηκε στις 29 Απρ 2016
  Ο μουλάς Κρέκαρ ένας Ισλαμιστής λόγιος Σουνίτης πρόσφυγας από το βόρειο Ιράκ από το 1991 ζεί στην Νορβηγία,είναι υπέρ τον Τζιχαντιστών και υπέρ του Ισλάμ στην δύση,όποιος δεν θέλει και δεν σέβεται το Ισλάμ πρέπει να πεθάνει,αυτά τα φίδια κρύβει η Ευρώπη στον κόρφο της και αυτούς θα έχουμε και εμείς σε λίγα χρόνια.

  Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο .Ζώντας στις δυτικές κοινωνίες που θεμελιώθηκαν στην δημοκρατία του Χριστού και απολαμβάνοντας το αγαθό της ελεύθερης έκφρασης αυτοί οι άνθρωποι ονειρεύονται ένα Χαλιφάτο της δικτατορίας του Μωάμεθ,μια κοινωνία των λιθοβολισμών,του εκφοβισμού,των βιασμών,των κομμένων χεριών και είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για έναν προφήτη παιδεραστή,βιαστή,στυγνό εκτελεστή.Πόσοι από εμάς θα δίναμε την ζωή μας για τον Χριστό μας τον αναμάρτητο; Όλοι αυτοί οι λαοί οι Προτεσταντικοί ,Ρωμαιοκαθολικοί έχοντας απομακρυνθεί από τον Χριστό μόλις τώρα άρχισαν ν’ αντιλαμβάνονται τι φίδι έχουν στον κόρφο τους.Όταν εμείς υποφέραμε επί αιώνες και τους αναχαιτίζαμε,προσφέροντας ποταμούς αίματος και κρατώντας τους μακριά ώστε να απολαύσουν οι Ευρωπαίοι την Αναγέννηση και την πρόοδο,όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά σε πολλές περιπτώσεις συμμάχησαν με τον Σουλτάνο εναντίον μας.Στην Μικρασιατική Καταστροφή ήταν αδιάφοροι στο δράμα των Χριστιανών.Τώρα δικαίως ήρθε ο Μωάμεθ και στην δική τους πόρτα…..Καλή μας τύχη και η ελευθερία του λόγου είναι αγαθό που απολαμβάνουμε ίσως για λίγο καιρό ακόμη………Ο Χριστός υβρίζεται,διακωμωδείται ,γελοιοποιείται σε καθημερινή βάση σε περιοδικά ,τηλεόραση κλπ χωρίς ποτέ κανείς να διαμαρτύρεται ή να εκτοξεύει απειλές.Οι πιστοί απλά παρακολουθούν με πικρία και προσεύχονται……(Αλήθεια γιατί οι μουσουλμάνοι δεν εκτοξεύουν απειλές κι όταν υβρίζεται ο Χριστός μας αφού είναι και δικός τους άγιος;;;;)Είναι ώρα να αφυπνιστούμε ,να γυρίσουμε πίσω στον Χριστό και στην ελευθερία που μας χάρισε και να παλέψουμε για την πίστη και την ενότητά μας….Και όποιες θρησκείες δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα,τις θρησκευτικές ελευθερίες,τα δικαιώματα των γυναικών,να κηρυχθούν εκτός νόμου όπως έγινε στην Αγκόλα και στην Κίνα.Και τότε ο μουλάς ας πάει να ζήσει με τους Ταλιμπάν που εφαρμόζουν το Κοράνι για να απολαύσει την κοινωνία τους εκεί.

  ΒΙΝΤΕΟ

  Δείτε πως πως δημιουργήθηκε και πως επεκτάθηκε το Ισλάμ στον κόσμο.
  Γιατί φοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ
  https://www.youtube.com/watch?v=lk7nvRegqao
  Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐ 2016
  Oμιλία του Dr. Bill Warner
  για την έρευνά του σχετικά με τα 1400 χρόνια του Ισλάμ.
  Δείτε πως πως δημιουργήθηκε και πως επεκτάθηκε το Ισλάμ στον κόσμο.

  ΥΣ.

  ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ………….

  ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ !

  …………………………………………………

  ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΥΤA ΤA ΒΙΝΤΕΟ

  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ! ! !

  ΑΥΤΟΙ

  Ή

  ΕΜΕΙΣ

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>