«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένα δείγμα τι σημαίνει απατεώνας πολιτικός! Το προδοτικό θρασίμι τι επικαλείται!

φιλης

Φίλη…….. είσαι μεγάλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

Αλήθεια, κανένας δεν θα του πει… ότι όλοι αυτοί που ανέφερε, το σκέφτηκαν ανθρωπινά, για τους ολίγους νόμιμους Έλληνες Μουσουλμάνους! Κανένας δεν θα δεχόταν από αυτούς που ανέφερε, κάτω από τις σημερινές συνθήκες, να φτιάξη τέμενος για τους χιλιάδες δολοφόνους όλης της γης!

Διαβάστε τι ξέθαψε το (ρεμάλι  των αθλίων)  από το 1894!!!!!!

Ο υπουργός Παιδείας ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ, Νίκος Φίλης .

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλεξανδρος Μπελτές

Φίλης: Εκτός από το τέμενος σε Βοτανικό έχουν δοθεί νόμιμες άδειες σε τέσσερα ακόμα
«Χέρι» Κυριάκου στον Βορίδη για το τέμενος Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

Γραφειοκρατικού και τεχνικού χαρακτήρα που αποτελεί ουσιαστικά την τρίτη τροποποίηση του αρχικού νόμου, είναι το άρθρο για το ισλαμικό τέμενος, όπως διευκρίνισε μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

Ο υπουργός Παιδείας τόνισε, ότι, με την ανέγερση του τεμένους είχε συμφωνήσει ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Χριστόδουλος αλλά και ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος μακαριώτατος, Ιερώνυμος ενώ όλοι οι Έλληνες υπουργοί από το 1894, ακόμη και ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος, ήταν υπέρ της δημιουργίας χώρου λατρείας των μουσουλμάνων στη χώρα μας. Συνεχίζοντας ο υπουργός Παιδείας, είπε, ότι ο σχετικός νόμος για την ανέγερση τεμένους στην Παιανία, ψηφίστηκε το 2000 επί υπουργίας Σημίτη, που όμως δεν εφαρμόστηκε και επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, ψηφίστηκε νέος νόμος τον οποίο υπερασπίστηκε η τότε υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου και προέβλεπε την ανέγερση του τεμένους με έξοδα του ελληνικού κράτους. «Δυστυχώς απαιτήθηκαν τρεις τροποποιήσεις του αρχικού νόμου γιατί έπρεπε να αντιμετωπισθούν παθογένειες της δημόσιας διοίκησης και προβλήματα γραφειοκρατίας», υπογράμμισε ο κ. Φίλης. Ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «ντροπή για τη χώρα και κίνδυνο για την ασφάλειά της» την ύπαρξη άτυπων τζαμιών και γνωστοποίησε, ότι, εκτός από το τέμενος του Βοτανικού, έχουν δοθεί νόμιμες άδειες σε τέσσερα, ήδη λειτουργούντα τζαμιά, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται στη Θήβα. «Όσοι δυσπιστούν για την κατασκευή του τεμένους και είναι υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας να σκεφτούν τι είναι καλύτερο, ένα άτυπο τζαμί ή ένα τζαμί με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ», υπογράμμισε ο κ. Φίλης και τόνισε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι «να περάσουμε από την γκρίζα ζώνη στο φως της νομιμότητας. Αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου, ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης, επανέλαβε τη διαφωνία του κόμματός του με τη διάταξη για το τέμενος. «Η στάση η δική μας δεν είναι τωρινή και είναι μέσα στις κόκκινες γραμμές που είχαμε θέσει, κάτι το οποίο δείχνει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ταυτιζόμαστε αλλά συνεργαζόμαστε», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης.

Κ. Θεοδωρακάκος, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα

http://mignatiou.com/2016/08/filis-ektos-apo-to-temenos-se-votaniko-echoun-dothi-nomimes-adies-se-tessera-akoma/
«Χέρι» Κυριάκου στον Βορίδη για το τέμενος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε στο τέμενος, αναγκάζοντας έτσι πολλούς «γαλάζιους βουλευτές» να αλλάξουν τα σχέδια τους.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, «για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το τέμενος στην Αθήνα. Και τούτο γιατί πολλοί βουλευτές της ΝΔ βρίσκονταν στις παραλίες και σε νησιά και δεν θα εμφανίζονταν στη Βουλή για να ψηφίσουν και, το σημαντικότερο, ο Μάκης Βορίδηςζήτησε συνάντηση μαζί του και του είπε ότι λόγω συνειδήσεως δεν μπορεί να ψηφίσει το τέμενος στην Αθήνα.
Προκλήθηκε εκνευρισμός στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με συνέπεια μετά την απόφαση για κομματική πειθαρχία άλλοι να επιστρέφουν άρον-άρον από τις παραλίες για να ψηφίσουν, άλλοι που δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν το νησί να στέλνουν επιστολική ψήφο και άλλοι αλλάζοντας ιδέα να ζητούν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο».
Πηγή: BHMAτοδότης
http://www.topontiki.gr/article/180428/heri-kyriakoy-ston-voridi-gia-te

Μετά την ψήφιση της διάταξης

Πώς θα λειτουργεί το τέμενος στο Βοτανικό
Το πλαίσιο λειτουργίας του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό αρχίζει να διαμορφώνεται μετά την ψήφιση της σχετικής διάταξης.

Το τέμενος θα διαμορφωθεί στο κτίριο της παλιάς βάσης Ναυτικού, και η κυβέρνηση δεν θα δεχτεί χρηματοδότηση από ξένους φορείς για να αποφύγει εμπλοκή ακραίων οργανώσεων – ενώ διαμηνύει ότι θα κλείσει κάθε λατρευτικός χώρος που δεν έχει άδεια.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, το τέμενος θα έχει χωρητικότητα 350 πιστών και υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει κάτι λιγότερο από ένα εκατ. ευρώ (συγκεκριμένα, στην περιοχή των 964.000 ευρώ).

Η κεντρική εγκατάσταση θα είναι το το κτίριο της παλιάς βάσης του Ναυτικού, ενώ υποστηρικτικοί χώροι θα δημιουργηθούν σε υδιστά μενα κτίρια.

Στο χώρο της αυλής δεν θα χτιστούν άλλα κτίρια, ενώ δεν θα υπάρχει μιναρές. Η κυβέρνηση επίσης δεν πρόκειται να δεχτεί χρηματοδότηση ή οικονομικές προσφορές από ξένους φορείς, θέλοντας να αποφύγει εμπλοκή ακραίων θρησκευτικών οργανώσεων, όπως έχει συμβεί σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο γγ Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γ.Καλαντζής ανέφερε πως μετά την κατασκευή, κάθε λατρευτικός χώρος που δεν έχει άδεια θα κλείσει.

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ένα δείγμα τι σημαίνει απατεώνας πολιτικός! Το προδοτικό θρασίμι τι επικαλείται!

 • Η ΑΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

  ======================================

  ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

  ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

  ΔΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ…………..

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ 1000

  ΚΥΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΨΕ

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΣ

  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟ

  ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ

  ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ

  ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙ ΒΙΒΛΙΩΝ

  ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

  Ο ΑΓΩΝΑΣ

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

  ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΕΣ

  ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ

  ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ

  ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ

  ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! ! !

  ΟΛΟΙ ! ! !

  ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ

  ΤΗΣ ΕΕ ΑΥΤΗ Η ΧΑΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…………….

  ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ……………..

  ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ! ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !

  Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΤΠ

  ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ……………

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ………….

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΟΛΑΣΗ ……………..

  ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ

  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ !

  ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ………….

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ

  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ , ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ,

  ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ

  ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ

  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ………………….

  ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΩΗ

  ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΟ ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ;;;;;;;;;;;;

  ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ;;;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;

  ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,

  ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ …………

  ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ !

  ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ,

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !

  ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ………….

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ

  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Π Ο Τ Ε

  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ

  ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ

  ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ

  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑ………….

  ΜΟΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ

  ΝΑ ΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΟΝΤΑΙ ! ! ! !

  ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !

  ΣΆΓΑΠΑΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>