«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το αντράκι της (ΦΑΚΗΣ) το Παλικάρι με τα τέσσερα!!! Το θέατρο της πολιτικής κωλοτούμπας, που κάνει τον μάγκα εκεί που δεν έχει πρόβλημα η κυβέρνηση του ψεύδους!!!

Στην Αθήνα το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ισλαμικό τέμενος της Ευρώπης!

Νέο πανδαιμόνιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές βουλευτές της ΧΑ

Στην Ολομέλεια για ψήφιση
Σήμερα στη Βουλή η διάταξη για το τζαμί στο Βοτανικό – Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ

04/08/2016

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ψηφίζουν τη διάταξη για τζαμί στο Βοτανικό

Ρήγμα στην κυβερνητική πλειοψηφία – Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των βουλευτών κατά τη συνεδρίαση
Στην Ολομέλεια για ψήφιση εισάγεται σήμερα Πέμπτη το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το «νέο καθεστώς στήριξης σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και οι διατάξεις διαχωρισμού κλάδων προμήθειας και διανομής φυσικού αερίου».

Στο νομοσχέδιο αυτό περιλαμβάνονται και οι διατάξεις που αφορούν την επίσπευση της κατασκευής του Τεμένους στον Βοτανικό, για το οποίο διαφωνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των βουλευτών κατά τη συνεδρίαση, καθώς το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να καταψηφίζουν δημιουργώντας κλίμα γκρίνιας στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Το στίγμα έδωσε ο αγορητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι οι ΑΝΕΛ αντιδρούν στην ψήφιση της διάταξης με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα και δεν θα την ψηφίσουν στην Ολομέλεια όπως είχαν κάνει και στην προηγούμενη νομοθετική απόπειρα.

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των κομμάτων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η διάταξη ψηφίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε ότι ψηφίζει με επιφύλαξη. Απών ήταν η Ένωση Κεντρώων και η Χρυσή Αυγή.

Με τις προωθούμενες διατάξεις του νομοσχεδίου ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και πλήθος άλλων ζητημάτων μεταξύ των οποίων και της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα που σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους θα κοστίσει στα δημόσια ταμεία 964.000 ευρώ. Επίσης, για την κατασκευή του τεμένους θα χρησιμοποιηθούν δύο αυτοτελή τετράγωνα που θα περιλαμβάνουν εκτός από το κύριο κτίσμα, χώρους αναψυχής αλλά και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.

Στην Αθήνα το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ισλαμικό τέμενος της Ευρώπης!

Και μέσα στην οικονομική καταστροφή που βιώνει η χώρα, επιταχύνονται οι εργασίες για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον χώρο του πρώην Ναυτικού Οχυρού στον Βοτανικό (φαντάζεται κανείς σε κάποια ισλαμική χώρα, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ κλπ. το Ναυτικό τους να παραχωρεί χώρο για την ανέγερση ορθόδοξης εκκλησίας;).

Και αυτό παρά το γεγονός ότι πρέπει να μπαζωθεί ένα ολόκληρο ρέμα!

Την σχεδίαση του τεμένους την έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο Τομπάζη και προβλέπει:

α) Προθάλαμος εισόδου

β) Κύριο λατρευτικό χώρο των ανδρών, στραμμένο προς την κατεύθυνση της Μέκκας

γ) Βοηθητικούς χώρους του κύριου λατρευτικού χώρου

δ) Συγκρότημα γραφείων του ιμάμητ

ε) Λατρευτικός χώρος των γυναικών

στ) Βοηθητικά κτίρια του λατρευτικού χώρου των γυναικών

Οι κλειστοί χώροι είναι μονώροφα κτίσματα με μέγιστη συνολική κάλυψη περί το ένα στρέμμα!

Θα δημιουργηθεί περίκλειστη αυλή, που θα αποτελεί τη συνέχεια του κλειστού χώρου του τεμένους και η οποία θα περιβάλλεται από τοίχους ύψους 3 μ., καθώς και υπόστεγο για συναντήσεις των ισλαμιστών προσκυνητών.

Η ανέγεση του τζαμιού έγινε δυνατή με νόμο του  2006 νόμος της τότε υπουργού Παιδείας κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου ο οποίος προέβλεπε την δημιουργία Διαχειριστικής Επιτροπής Ισλαμικού Τεμένους.

Ο πρώην σύζυγος της τότε υπουργού είναι κορυφαίο στέλεχος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητρίου και στενός φίλος πολλών Τούρκων πολιτικών.

Το 2010 ο πρώτην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ε.Βενιζέλος αποδέχθηκε να παραχωρήσει το Ναυτικό Οχυρό του Βοτανικού για να κτιστεί το τζαμί

Το τζαμί χωροθετήθηκε επίσημα στην περιοχή με νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος το 2011. Ακολούθως, το πρώην υπουργείο Υποδομών προχώρησε στις μελέτες και στη συνέχεια προκήρυξε πέντε διαγωνισμούς.

Η νυν Γενική Γραμματεία Υποδομών χρειάστηκε να επαναλάβει τον διαγωνισμό για την κατασκευή του Τεμένους πέντε φορές, προκειμένου κάποια κατασκευαστική εταιρεία να καταθέσει προσφορά, ενώ απαιτήθηκε ειδική απόφαση του πρώην υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (αυτόν που ψήφισε το Μνημμόνιο χωρίς καν να το διανάσει, όπως ομολόγησε ο ίδιος…) με την οποία επετράπη η συμμετοχή στον διαγωνισμό κατασκευαστικών εταιρειών 7ης τάξης.

Τελικά, μειοδότης αναδείχθηκε τον Νοέμβριο του 2013, μια κοινοπραξία, αποτελούμενη από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, Ακτωρ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, JP Αβαξ και Ιντρακάτ, κάτι τουλάχιστον  παράδοξο αφού η αξία του έργου υποτίθεται ότι είναι μικρή (κάτω από 1 εκατ. ευρώ).

Φυσικά πίσω από το ενδιαφέρον των συγκεκριμένων εταιρειών βρίσκεται η ανάγκη σύναχης καλών σχέσεων με την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και της Τουρκία, όπου δραστηριοποιούνται με κατασκευαστικά έργα και οι τέσσερις εταιρείες.

Τόσο ο Ρ.Τ.Ερντογάν όσο και οι ηγέτες ων άλλων δύι κρατών με προεξάρχοντα τον εμίρη Αλ Θάνι του Κατάρ απαιτούν την ανέγερση του τεμένους το ταχύτερο δυνατό…

Λόγω εμπλοκής του θέματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, έπειτα από προσφυγή πολιτών, αλλά και του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, το υπουργείο Υποδομών είχε χορηγήσει παράταση στις εγγυητικές επιστολές του μειοδότη προκειμένου να ξεκαθαρίσει νομικά η υπόθεση και να ξεκινήσουν παράλληλα οι διαδικασίες αδειοδότησης.

Σε λίγους μήνες, αν δεν αλλάξει κάτι, το πιο σύγχρονο τζαμί της Ευρώπης θα είναι κτισμένο στο κέντρο της Αθήνας…

Πηγή:pronews.gr

Στη συζήτηση για το τέμενος

Νέο πανδαιμόνιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές βουλευτές της ΧΑ

 Οι βουλευτές της ΧΑ έγιναν για μια ακόμα φορά πρωταγωνιστές θλιβερού περιστατικού στη Βουλή στη συζήτηση της διάταξης για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Την αρχή έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ευχήθηκε στο Σώμα «χρόνια πολλά», με αφορμή την επέτειο της 4ης Αυγούστου, και κατηγόρησε τον μουσουλμάνο βουλευτή ότι «πρόσφατα έκαψε την ελληνική σημαία», αποκαλώντας τον «Τούρκο».

Ο κ. Ζειμπέκ διέψευσε το γεγονός και υπενθύμισε ότι οι πρόγονοί του αγωνίσθηκαν κατά του φασισμού στην Αλβανία.

Κάλεσε μάλιστα τους βουλευτές της ΧΑ να βρουν έστω και μία απόδειξη για τα όσα λένε.

Αμέσως μετά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός αποκάλεσε τον κ. Ζειμπέκ «φιλότουρκο» και στη συνέχεια «Τούρκο πράκτορα». «Θα φέρω φωτογραφίες, να δηλώσεις τώρα ότι δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη, αλλιώς είσαι Τούρκος» είπε.

Στο επεισόδιο παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να «καθίσουν κάτω» και να βγουν από την αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά της διάταξης για το τέμενος τάχθηκαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, προκαλώντας μίνι κυβερνητικό ρήγμα.

Αντιθέτως, υπέρ της διάταξης ψήφισαν στην Επιτροπή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του ΚΚΕ και του Ποταμιού.

Επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, ενώ αρνητική ψήφο έδωσε η Χρυσή Αυγή.

Όπως επισημαίνεται στην αιτιολογική έκθεση, η Αθήνα αποτελεί τη μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν διαθέτει ισλαμικό τέμενος, γεγονός που αποδυναμώνει τη διεθνή εικόνα και αξιοπιστία της χώρας.

«Κατά την παρούσα συγκυρία στην οποία καταγράφεται έξαρση των φονταμενταλιστικών απόψεων και ενεργειών, η άμεση ολοκλήρωση του έργου καθίσταται επιτακτικότερη από ποτέ».

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το αντράκι της (ΦΑΚΗΣ) το Παλικάρι με τα τέσσερα!!! Το θέατρο της πολιτικής κωλοτούμπας, που κάνει τον μάγκα εκεί που δεν έχει πρόβλημα η κυβέρνηση του ψεύδους!!!

  • ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΕ

    ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ

    ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ

    ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>