«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όμηροι του Ερντογάν στο Ιτσιρλίκ και στη Σμύρνη οι Αμερικανοί στρατιώτες

ΕΚΤΑΚΤΟ

Παρακαλώ τους φίλους αναγνώστες, ότι πρέπει να διαβαστεί με επιφύλαξη;;;

Trash Politics Greece:

Όμηροι Ερντογάν στο Ιτσιρλίκ και στη Σμύρνη οι Αμερικανοί στρατιώτες

Την ώρα που στην Ελλάδα το γλεντάνε στην ταβέρνα του ΠτΔ…Μαζέψετε λίγο νερό να έχετε αν σκάσει κάτι…Χωρίς νερό, φαγητό και ρεύμα οι 1500 Αμερικανοί στρατιώτες στο Ιτσιρλίκ παρέα με 84 πυρηνικές βόμβες.

Η αστυνομία έχει περικυκλώσει τη βάση και δεν επιτρέπει σε κανένα να εξέλθει επι εβδομάδες. Μόνο τηλέφωνα των Αμερικανών ομήρων με τους οικείους τους επιτρέπονται. O κ. Ομπάμα προφανώς πρέπει να βρέθηκε σε μειονεκτική θέση όταν ο κ.Ερντογάν του απαίτησε την επιστροφή του κ.Γκιουλέν.

Όλα αυτά αποκρύπτονται στην Ελλάδα, που συναλλάσεται με τη Τουρκία για το θέμα των 8 Τούρκων που ήλθαν στη Δυτική Θράκη.

Η βάση του ΝΑΤΟ στο Ιζμίρ που καίγεται δεν αποκλείεται να έχει και αυτή ατομικές βόμβες, που θα παραδοθούν αναγκασρικά στη Τουρκία αν η φωτιά περάσει μέσα στη βάση. Ο κ.Ερντογάν με τη μέθοδο αυτή, καίγοντας, θέλει να εκδιώξει τις ΗΠΑ απο την Τουρκία.

Λέγεται ότι έχει ζητήσει και τη παράδοση Αμερικανού στρατηγού για να δικασθεί…Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και αλλού κρύβουν όσα συμβαίνουν στη Τουρκία, μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας. Ποιά μέτρα έλαβε η κυβέρνηση της Ελλάδας; Κανένα.

Πήγαν για φαγητό στο ΠτΔ. Για τους Αμερικανούς που έχουν συλλάβει στη Τουρκία, τα ΜΜΕ της προπαγάνδας σας είπαν τίποτα; Θέλουν άδειες και αγύριστα δάνεια όμως… Τα ταγεράκια που φοράνε οι βίζιτες σας δείχνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ; Σας έχουμε ήδη μιλήσει για τη “ζέστη” της Δευτέρας…

ΣΧΕΤΙΚΑ 1500 US Military Personnel Held Hostage in Turkey | EU ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγνωστοι προσπάθησαν να πυρπολήσουν το ΝΑΤΟϊκό … Τουρκία: ‘Φωτογραφίζουν’ Αμερικάνο στρατηγό ως ‘εγκέφαλο’ του πραξικοπήματος |   | |   | |   |   |   |   |   | | Τουρκία: ‘Φωτογραφίζουν’ Αμερικάνο στρατηγό ως ‘εγκ…Μετωπική σύγκρουση με τις ΗΠΑ – Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Yeni Şafak, υποδεικνύει ως εμπνευστή του πραξικοπήματος τον πρώην διοικητή της ISAF. | | | | Προβολή στη διεύθυνση www.o… | Προεπισκόπηση από Yahoo | | | |   |

simelas@yahoo.gr

…………………………………….

Εκτός ελέγχου βρίσκονται οι σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ καθώς «άγνωστοι» προσπάθησαν να πυρπολήσουν ουσιαστικά το ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο LANDCOM (Allied Land Command) στη βάση Şirinyer (Buca) στη Σμύρνη.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πυρκαγιά η οποία οφείλεται σε εμπρησμό-δολιοφθορά.

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε γρήγορα μέσω της δασώδους περιοχής στην βάση του ΝΑΤΟ λόγω των ισχυρών ανέμων.

Οι πυροσβέστες έδιναν τεράστια μάχη όλο το βράδυ για να την θέσουν υπό έλεγχο και να αποσοβήσουν τον κίνδυνο για τη ΝΑΤΟϊκή βάση.

Η LANDCOM είναι επιφορτισμένη με την υποστήριξη των αμερικανικών στρατευμάτων με σκοπό την βελτίωση του χρόνου αντίδρασης και η μονάδα είναι εξοπλισμένη κατάλληλα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε διεθνείς κρίσεις.

Το T24 News αναφέρει ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε άτομα με αντιαμερικανικό αισθήματα.

http://kyklwpas.blogspot.gr/2016/07/blog-post_874.html

…………………………………………….

ΣΧΟΛΙΟ:

Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να διαβαστεί με επιφύλαξη. Αν αληθεύει είναι πολύ σοβαρό αν όχι θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες. Καλό ειναι να είμαστε σε επιφυλακή!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>