«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επειδή ξεχνούν και θυμούνται επιλεκτικά οι δεξιοί, καλό ειναι να τους το θυμίζουμε συχνά!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η TΣOYΛΑ!!!! Η ΚΑΡΙΟΛΑ!!!…(VIDEO) Νίκη Τζαβέλλα (Νεα Δημοκρατία) Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης.
2 Ιουλίου 2016
Όλοι οι πολιτικοί όλα τα κόμματα νοιάζονται για το συμφέρον της
Γερμανικής Ευρώπης και όχι για το συμφέρον της Ελλάδας.
Γιατί τους ψηφίζετε;

Θέλω να σε δέσω στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου και να σε πάω απο τον Πειραιά μέχρι την Ορεστιάδα με 200 και μέσα να παίζω SLAYER τέρμα!!!!

Πουτανάρα γαμιόλα. Θα έρθει η ώρα σου και σένα. Να καεί η Ελλάδα ε; Να καείς εσύ σταυρωμένη και κρεμασμένη ανάποδα μωρή ευρωπαϊκή πουτάνα.

Για την Ελλάδα δεν δικαιούσαι να μιλάς διορισμένή.   Όταν καούν τα δικά σου παιδιά το δικό σου σπίτι η δική σου ζωή για το καλό της Ευρώπης να το δεχτείς. ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ! Είναι απίστευτο ότι αυτή η βόθρα πληρωνόταν από μας και αντί να εκπροσωπεί τα συμφεροντά μας έλεγε να καούμε για να το καλό των άλλων!!!! ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ!

Κοιτα πόσο χαλαρά και γλυκά λέει “να καεί” η χώρα που “εκπροσωπεί”, λες και μιλάει για κανα αυθαίρετο που της ανήκει!

υρία Καργιόλα και δήθεν Ελληνίδα. Η μόνη καμένη και γουρουνοποιημένη θα είσαι εσύ και όλη σου η οικογένεια που βρίσκεστε πλέον στην μαύρη λίστα όχι μόνο του Ελληνικού Λαού. Γι αυτό καλύτερα φάε κανά Pig γιατί κοντεύεις να του μοιάσεις στο πάχος μιας και στη μουσούδα όλοι Γουρούνια είστε. Με αγάπη και σεβασμό όπως άλλωστε μίλησες κι εσύ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Επειδή ξεχνούν και θυμούνται επιλεκτικά οι δεξιοί, καλό ειναι να τους το θυμίζουμε συχνά!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>