«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΟΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ)ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΓΟΙ ΤΟ ΑΦΟΡΗΣΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ . ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ(ΣΚΟΠΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ κλπ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ .
ΟΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΣΗ(ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΨΟΓΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ , ΒΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , κλπ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ , ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ , ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΝΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ
ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ-ΟΙ ΚΟΠΤΕΣ- ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 10-15% ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΤΟ 2022 ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ . ΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ ΠΑΡΆ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ.
ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
28/2/2016
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://www.arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 • ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΑ BINTEO

  ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ……

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΗΝΗ .

  ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ hotspots ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ;;;;;

  ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ;;;;;;

  ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΜΟΝΟΝ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

  ΕΙΝΑΙ : 1 .000 .000 , ΒΑΛΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ

  ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ

  ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

  ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

  ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ …………………….

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ

  ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΟΥΡΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ

  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

  Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ

  ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

  ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ

  Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ

  ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΚΥΛΟΥΝ ΟΛΑ

  ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΞΑΔΕΛΦΙΑ, Κ.Τ.Λ

  ΕΜΕΙΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ .

  Ο ελληνικός πολιτισμός και η κοινωνία που ξέρουμε μέχρι σήμερα,

  δεν μπορεί να συμβαδίσει με αυτή των μουσουλμάνων.

  Ως αποτέλεσμα, είτε θα υπάρχουν συνεχώς περιστατικά βίας,

  ή κάποιος από τους δυο πολιτισμούς θα πρέπει

  να υπερισχύσει του άλλου.

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/03/blog-post_413.html

  ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΔΙΑΘΗΚΗ

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

  Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΕΙΝΑΙ 5.800.000

  ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2011

  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ

  ΣΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ………………………………

  Ανέβηκε στις 8 Μαρ 2011

  Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα , στην χώρα σου ειχες 5.800.000 λαθρομετανάστες το 2011

  και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν “ρατσιστή”

  επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι

  και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών ….

  οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,

  τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί,

  όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται

  και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί…

  δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;;

  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

  1 ) ΤΙΤΛΟΣ: 5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4

  2 ) ΤΙΤΛΟΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  http://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M

  ΕΣΤΙΑΣΕ…………….

  ΣTO OTI ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

  Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ,

  Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,

  Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ

  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ

  3 ) ΤΙΤΛΟΣ: ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE

  http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ……………………..

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΗΝΗ .

  ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΑ ΔΕΙΣ

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

  ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ .

  ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ………..

  ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ;;;;;;

  ΚΑΚΩΣ ……………….

  ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ ΕΙΝΑΙ η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΪ

  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ

  ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ

  ……………………………………………………………………………………………

  ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΕΜΕΝΟΣ !

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ

  …………………………………………………………………………………………

  BINTEO

  Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.

  Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015

  https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo

  ………………………………………………..

  Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2015

  Διάλεξη του Αναλυτή – Συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation

  κ. Ιωάννη Μιχαλέτου με θέμα

  «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.

  Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ»,

  η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου 2015 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου.

  ……………………………………………

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ

  Ιωάννης Μιχαλέτος είναι σύμβουλος & αναλυτής για θέματα ασφάλειας

  Mε εξειδίκευση στην έρευνα των εξελισσόμενων ασύμμετρων απειλών

  στην Ν.Α Ευρώπη (Δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος, Ισλαμική τρομοκρατία,

  πολιτικός εξτρεμισμός, παράνομη μετανάστευση, ομάδες πολιτικής αποσταθεροποίησης)

  και τις εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα της περιοχής

  (Ενεργειακά έργα υποδομής,

  επενδύσεις, ασφάλεια υποδομών, περιφερειακές ενεργειακές πολιτικές).

  Συνεργάζεται με το “Ελληνικό Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας”,

  HIS Jane‘s Group και με κέντρα ερευνών και εξειδικευμένες εκδόσεις στη

  Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Καναδά, Ιταλία, ΗΠΑ κ.α.

  Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια προσκεκλημένος του ΝΑΤΟ,ΕΕ, ΥΠΕΞ διαφόρων κρατών και συχνά

  παραθέτει συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ

  http://dev.medintelligence.org/wp-content/uploads/2015/07/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9
  %CE%BA%CE%BF%CC%81-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CC%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%99%CF%89%CE%B1%CC%81%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CC%81%CF%84%CE%BF%CF%82.pdf

  http://3.bp.blogspot.com/-fuXo_K4RR54/UM4VPKjO5PI/AAAAAAAAABg/UijbgNseGhA/s1600/2-logo_site_white.jpg
  http://www.rimse.gr/2016/02/blog-post_24.html#more

  …………………………………………..

  ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝAΙ

  ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

  ΩΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΣΤΟΧΟΣ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ (54) ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

  Η ΕΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟ ΕΛΛ. ΚΟΙΝ. ΤΟ ΔΝΤ

  ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,

  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

  ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ .

  ………………………………………………..

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΕΟ…;;; ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

  ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…!!!

  Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

  https://4.bp.blogspot.com/-GjQvTL0i5XE/VvM-wemUxgI/AAAAAAAHpso/5HLXV1EuDr8-VjUr5VOpjC17M9MriLz0w/s640/12524410_10201908903320258_7452277181864829003_n.jpg

  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ…

  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..!

  http://epilarhia.blogspot.gr/2016/03/blog-post_90.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>