«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

« Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός»

οΜΟΡΦΟ 12Α

«Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν σε ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης» (Ι. Μακρυγιάννης) αλλά κανείς Έλληνας πολιτικός δεν μελέτησε, πόσο μάλλον κατάλαβε τα λόγια του. Στις 06 Απριλίου 1941 εισέβαλαν χιτλερικά στρατεύματα στην Ελλάδα μέσω Γιουγκοσλαβίας.

Στις 18 Ιανουαρίου 1996 και στις 04 Οκτωβρίου 2009, οι Γερμανοί επανέλαβαν την ίδια βαρβαρότητα μέσω της εκλογής του Ααρών Αβουρί (Κ. Σημίτη) και του Γ. Α. Παπανδρέου αντίστοιχα στον πρωθυπουργικό θώκο.

Η Ελλάς είναι υπό κατοχή και όπως λέει ο Μακρυγιάννης, από την πρώτη στιγμή της «απελευθέρωσής» της. Η πατρίδα μετατράπη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης υπό Γερμανική διοίκηση, με τις ρεζέρβες της (τ/θ ταξιαρχίες και μοίρες αλεξιπτωτιστών) στο Πρίντεζι και στο Ίνσιρλικ στρατοπεδευμένες, έτοιμες να επέμβουν μόλις οι Έλληνες σηκώσουν κεφάλι.

Φαίνεται ότι οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές δεν άντλησαν κάποιο σωστό δίδαγμα από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, ειδάλλως δεν θα σύστηναν συμμορία για να επαναλάβουν στην Ελλάδα την θηριωδία του Άουσβιτς.

Το παράδοξον είναι ότι το καθεστώς Τσίπρα εφαρμόζει ρητορικές, στρατηγικές και μεθόδους στην πολιτική του, που θυμίζουν τη Γερμανία του 1933-45 και αποσκοπεί στην επίτευξη ενός και μοναδικού στόχου, στην εσαεί παραμονή του στην εξουσία.

Μόνο τα τάγματα εφόδου, που ιδρύθηκαν το ‘12 πάνω στα Τζουμέρκα, παραμένουν ακόμη στους «στρατώνες».

Οι Έλληνες φυτοζωούν, ο παραγωγικός ιστός της χώρας κατεστράφη, η εργασία, η περιουσία και το επιχειρείν απαξιώθηκαν, το σύνταγμα εξεφτελίστηκε, δημεύτηκαν οι κόποι των ανθρώπων και το κράτος κατέβασε ρολά.

Μέχρι και το ΕΣΥ μετετράπη σε «οίκο ευθανασίας» για να δολοφονείται ανοικτά πλέον ο ασθενής που δηλώνει, Έλληνας, φτωχός και ανασφάλιστος.

Στην είσπραξη φόρων, στο «λουστράρισμα» της Γερμανικής μπότας, στον εξισλαμισμό της χώρας και στην ευημερία των μεταναστών επικεντρώνουν τώρα την προσοχή και τις ευαισθησίες τους οι κοτσαμπάσηδες της χώρας.

Εκατομμύρια επένδυσαν οι Γερμανοί στην εξαγορά συνειδήσεων και στο παρακράτος των χαφιέδων και άλλα τόσα στους Κοτσαμπάσηδες-διαχειριστές της μπίζνας του χρέους, της φτώχειας και του ξεπουλήματος. «Παίζει» ο Γερμανός ηγεμόνας με τον Έλληνα και αυτός με τα λόγια, για να μετριάσει τις εντυπώσεις από τα 99 χρόνια δουλείας που έχει ακόμη μπροστά του.

Εκλογικός νόμος και σύνταγμα στα μέτρα «τους», λείπουν ακόμη πριν οδηγηθεί η χώρα, μέσω δημοψηφισμάτων, συνελεύσεων και αυτονόμησης περιοχών στον διαμελισμό της.

Τζάμπα έκαναν οι πολίτες «ιερές» δηλώσεις και καταγγελίες ενώπιον των αρχών και της κοινωνίας ενάντια στο καθεστώς, επειδή ήθελαν να πιστεύουν ότι σε κατεχόμενη χώρα η δικαιοσύνη λειτουργεί απρόσκοπτα και τα αποτελέσματα της κάλπης δεν είναι στημένα.

«Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι» υποστήριζε ο Θουκυδίδης 2300 χρόνια πριν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ολοκληρώσει τη σκέψη του προσθέτοντας ότι «η ελευθερία δεν δίνεται ποτέ εθελοντικά από τον καταπιεστή.

Πρέπει να κατακτηθεί από τον καταπιεζόμενο». Η Ελλάδα, η Κύπρος και οι Έλληνες ανά τον κόσμο έγιναν πρώτα η αιτία, να συμμαχήσουν Σιωνιστές και Νεοναζί (ΝΤΠ) μεταξύ τους και κατόπιν στόχος προς αφανισμόν!

Συνεργός τους, σύσσωμη η ελίτ της χώρας, που αντί να αντιδράσει στην εισβολή, υποτάχθηκε, αμαχητί και άνευ όρων, στον εχθρό.

Υπάρχει λύση, ζωή και μέλλον για τον τόπο.

Είναι ένας τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός, που θα μας βγάλει στο ξέφωτο, με θέσεις και πρόγραμμα που κινούνται μέσα σε πλαίσια πιστής εφαρμογής του εθνικού και του διεθνούς δικαίου.

Ως παράνομο, το χρέος τους, ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τα μνημόνια τους, ως γενοκτονία, οι ζωές που χάθηκαν εξ αιτίας τους και ως βάρβαρη κατοχή, η αλληλεγγύη τους, χαρακτηρίζονται βάση του νόμου και του δεδικασμένου τα όσα διαδραματήσθηκαν στην χώρα τα τελευταία έξι χρόνια.

Ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας σημαίνει επαναφορά της χώρας και των θεσμών στη συνταγματική νομιμότητα, ανεξαρτησία στην ανάπτυξη εθνικής πολιτικής, εξαναγκασμό των Γερμανών να αποπληρώσουν τα χρέη τους, αποκατάσταση των αδικιών, επιστροφή των κλεμμένων από τις τράπεζες, τους δανειστές και τους μεσάζοντες, ποινική δίωξη των γενοκτόνων, επιόρκων και κλεφτών, κατάργηση (αναδρομικά από 01.08.1974) κάθε είδους ασυλίας και παραγραφής για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του λαού και του κράτους, δήμευση της περιουσίας των ενόχων, STOP στον εξισλαμισμό και στον αφελληνισμό της χώρας, απέλαση των παράνομων μεταναστών και επιστροφή των όσων εκλάπησαν, δημεύτηκαν, ξεπουλήθηκαν ή βγήκαν στο σφυρί, λόγω μνημονίων, στον αρχικό τους ιδιοκτήτη.

Απαιτούνται χρόνια, τουλάχιστον οκτώ (8), σκληρής δουλειάς μέχρι να αναπληρωθούν οι απώλειες σε αξίες, εργατικές θέσεις και εργατικό δυναμικό αλλά ούτε λεπτό καθυστέρηση δεν θα στοιχίσει η αποκατάσταση του δικαιώματος για αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη.

Απαγορεύεται να πεινάσει ξανά Έλληνας στον τόπο του ή να αφεθεί απροστάτευτος από το κράτος πρόνοιας, όταν χρήζει βοηθείας.

Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός, δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα που δίνει λύσεις στα προβλήματα και απαντήσεις στα διλήμματα αλλά τρόπος σκέψης και ζωής.

Σκοπός του, η δημιουργία ένός ισχυρού κράτους δικαίου με θεσμούς που σέβονται, υπηρετούν και προστατεύουν τον πολίτη.

Ποσώς θα δεσμευτούμε, ως χώρα, να εφαρμόσουμε πολιτικές αντίθετες στα συμφέροντα μας ή να κάνουμε τις συναλλαγές μας σε νόμισμα, που θα μας απαγορεύει να παράγουμε στον τόπο μας αξίες σε προϊόντα, υπηρεσίες και εργατοώρες.

Αδέσμευτα ελληνικά κεφαλαια, ένα άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, αυτονομία σε πρώτες ύλες και πηγές ενέργειας, ένας αμύθητος ορυκτός, φυσικός, πολιτιστικός και θρησκευτικός πλούτος και μια θέση-κλειδί στον χάρτη είναι εφόδια, που ναι μεν διαθέτουμε αλλά δεν εκμεταλλευόμαστε επαρκώς, επειδή, ως λαός, δεν αλλάξαμε νοοτροπία και ως άτομα, δεν μάθαμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον.

Η επιστροφή στις ρίζες μας και η αναγέννηση του θεσμού της οικογένειας θα φέρουν πίσω την «εμπιστοσύνη» και μαζί της την αναβάθμιση στον τρόπο σκέψης, έκφρασης και συμπεριφοράς.

Είναι αφελές, να αναμένουμε στροφή της μοίρας μας προς το καλύτερο όσο το δικό μας «δια ταύτα» αποφασίζεται από τους Γερμανούς και τα τσιράκια τους και όσο υπάρχουν «Έλληνες» πολιτικοί-πιόνια που εφαρμόζουν στην χώρα κατά γράμμα και αναντίρρητα τα όσα τους διέταξαν οι ξένοι.

Στα χέρια μας κρατάμε την ζωή, την ελπίδα και το όνειρο για το αύριο που ξημερώνει. Δεν έχουν αξία πια τα λόγια παρά μόνο οι πράξεις που επιδιώκουν το αυτονόητο σε αξίες όπως, « λευτεριά, δικαιοσύνη, παιδεία, εργασία και αξιοπρέπεια».
Πάμε μπροστά μονιασμένοι και ενωμένοι, αφήνοντας πίσω τις κομματικές και ιδεολογικές μπαριέρες, τις μικροψυχίες και τις προσωπικές φιλοδοξίες μας.

Εμείς είμαστε ο λαός, εμείς αποφασίζουμε και όχι οι μειοψηφίες, που δια της κάλπης μετατρέπονται σε πλειοψηφίες.

Η «Νέα Φιλική Εταιρεία» είναι μια ιδέα που στηρίζεται πάνω στην ελευθερία της σκέψης και της ψυχής του Έλληνα εκείνου που θεωρεί καθήκον του, να υπερασπίζεται το τρίπτυχο, εθνική κληρονομιά, οικογένεια, Ορθοδοξία και το δικαίωμα του συμπολίτη του, να εκφέρει γνώμη διαφορετική της δικής του.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Νέα Φιλική Εταιρεία

Υ.Γ.:
Αγαπητές φίλες,
αγαπητοί φίλοι,

καλούμε όλους τους συμπατριώτες ανά τον κόσμο να βοηθήσουν, το κατά δύναμην, στην κοινή προσπάθεια. Η γνώμη, η γνώση, η πείρα, η συμβουλή, η συμμετοχή και η κάθε είδους βοήθεια που δίνεται με το χέρι στην καρδιά, μετρά και είναι ευπρόσδεκτη. Θα εκπλαγούν πολλοί όταν, ερχόμενοι πιο κοντά, μεταξύ τους, δούν πόσοι ομοϊδεάτες, που διακατέχονται από τις ίδιες ανησυχίες και αισθήματα, ζουν στον ίδιο τόπο (εντός και εκτός Ελλάδος και Κύπρου ). Χρειαζόμαστε “συνδέσμους” παντού ανά τον κόσμο, στο χωριό, στη συνοικία, στον δήμο και στην χώρα, στους οποίους θα μπορούν να αποτανθούν οι φίλοι συντοπίτες. Στο ιστολόγιο αναγράφονται οι τρόποι επικοινωνίας με την «ΝΦΕ».

Σας ευχαριστούμε!
http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2016/07/blog-post.html

Μοιραστείτε το!

5 comments to « Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός»

 • Εκλογικός νόμος: Πρόβα «μεγάλου συνασπισμού»

  S O S………………….

  Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ

  ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΕΙΕΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ

  …………………………………………………………………………………

  Ζούμε στο Matrix

  https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png

  Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/matrix_4.html

  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  Επίσημο: «Ναι» από το ΣτΕ στο ισλαμικό τέμενος στην Ιερά Οδό

  07 Ιούλ 2016

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/blog-post_391.html

  19 τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα που είχαν κλείσει το… 1821 και το 1912 ζήτησε η Τουρκία να ανοίξουν πάλι! – Δείτε την λίστα

  09 Ιούλ 2016

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/19-1821-1912.html

  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! “Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ”!

  10 Ιούλ 2016

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/5.html

  Ψηφίστηκε από 162 επί της αρχής ο εκλογικός νόμος

  12 Ιούλ 2016

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/162.html

  Εκλογικός νόμος: Πρόβα «μεγάλου συνασπισμού»

  12 Ιούλ 2016

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/blog-post_497.html

  ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΕΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ

  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ

  ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

  ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

  ME 3% ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ

  ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ

  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

  ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ

  ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΕ 3=4 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

  ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ

  ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ………………..

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ

  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΤΣΑΜΠΙΑ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

  ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΠΑΝΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ

  ΜΠΟΥΡ = ΜΠΟΥΡ ΜΠΛΑ = ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

  ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ = ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΚΟΥ

  ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

  ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΙΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

  ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΣΧΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ

  ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΠΙΡΙ = ΜΠΙΡΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΗ ΤΣΙΖ ΠΤΟΥ ΚΑΚΑ

  ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΝΑ ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΑ

  ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΣΧΟΛΕΣ

  ΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ

  ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ

  ΕΛΕΟΣ ………………………..

  ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  BINTEO

  Μήνυμα από το 2040 …

  https://www.youtube.com/watch?v=M6ycSR_97KQ

  Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκ 2013

  ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ;;;;;;

  ΚΑΚΩΣ ……………….

  ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

  Αξιοτιμεs Κυριεs και Κυριοι τηs “Νεαs Φιλικηs Εταιρειαs”!
  Οπωs φαινεται απο το αξιολογο κειμενο σαs, μπερδευεται τιs Εννοιεs “Ελληναs” και “Ρωμιοs”.
  Ο “Ελληναs” ποτε δεν θα εβαζε μεσα στο τριπτυχο που αναφερεσθαι την “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”. Πωs αλλωστε αφου η εβρα’ι’κη αυτη θρησκευτικη αιρεση ειναι ο πραγματικοs δολοφονοs τηs “Ελληνικοτηταs” και του “Ελληνισμου”!

  Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>