«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «NO BORDER» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

              

            Η  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΑΘΕΤΕ

  Το Κίνημα  «NO  BORDER», ή «Αλληλέγγυοι», οργανώνεται  από  τους Σιωνιστές  της Ευρώπης,  (Ν.Τ.Π.), & Παγκόσμια Δικτατορία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ,    για  κατάληψη της

Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας, υπέρ  των βορείων  γειτόνων………….

 

Ήδη κατέλαβαν το Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης…

Η λέξη  το  λέει,  «NO  BORDER»,  «ΟΧΙ  ΣΥΝΟΡΑ».

Αυτό συμφέρει τους Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.

ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!

ΚΑΙ  ΟΛΗΣ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καί κυριαρχία στο Αιγαίο υπό των Σιωνιστών της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι Ελληνικές Ε.Δ. & ΕΛ.ΑΣ. να  λάβετε  τα  μέτρα  Σας…

Οι «Αληλέγγυοι», και μερικές Μ.Κ.Ο.  είναι απεσταλμένοι από τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία, και τον Σιωνιστικό Ο.Η.Ε. δια να εποικήσουν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους λαθρό & Τζιχαντιστές σφαγείς.

Βλέπε επισκέψεις στη Αθήνα & Λέσβο του Γ.Γ. Ο.Η.Ε.- του Πάπα- του Πατριάρχη, του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, τις πρέσβειρες «καλής θελήσεως» Ο.Η.Ε. Σάρα Σάραντον (Εβραία), Τζολί, (Εβραία), Βανέσα Redgrave (Εβραία), κ.λ.π. Όλοι αυτοί δουλεύουν για τον Εβραίο Δικτάτορα Βαρώνο-Λόρδο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλοι αυτοί δεν ήλθαν για καλό………………

Κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη  ΞΥΠΝΑ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Γίναμε αντικείμενο εκμετάλλευσης του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!  

Όλες οι  διεθνείς «Ανωμαλίες», και αναταραχές, προέρχονται από την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Όλες οι διεθνείς ατιμίες προέρχονται από τους κυρίους ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ-ΣΟΡΟΣ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ,  κ.λ.π.

Από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μην περιμένετε τίποτα.

Αυτοί είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ  & ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!!

Αυτοί λαμβάνουν εντολές από τη

Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία,  & τη Σιωνιστική

τη  Ν.Τ.Π. του Βαρώνου-Λόρδου-Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι Συγκυβερνώντες  ΑΝ.ΕΛ. κοιμώνται  όρθιοι……….

Εισηγούμαι, οι Ε.Δ. & ΕΛ.ΑΣ., να «μπλοκάρετε» τους εισβολείς «Αλληλέγγυους», στα λιμάνια Πατρών & Ηγουμενίτσας, όπου θα προσπαθήσουν να αποβιβαστούν  στην Ελλάδα, ερχόμενοι από Ιταλία, σύμφωνα με τα  ΜΜΕ!!!!

Όλοι  αυτοί είναι Ούννοι & Βάνδαλοι, Γερμανοί-Ολλανδοί-Βέλγοι-Δανοί, και όλο το κακό συναπάντημα της Βορείου Ευρώπης. (ΜΜΕ).

Σύμμφωνα με τα ΜΜΕ, 1000 από αυτούς, επιβαίνοντες μηχανών, ( μοτοσυκλετιστές), θα «μπουκάρουν» στην Ελλάδα, και θα στρατοπεδεύσουν στη Θεσσαλονίκη…….

Όταν στρατοπεδεύσουν στο κήπο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, άντε μετά να τους βγάλεις…………..

Οι «Αλληλέγγυοι» είναι επικίνδυνοι για την Εθνική μας  ασφάλεια…………..

                       ΠΕΡΙ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ

           —————————

Τα γεγονότα της Νικαίας, θα πρέπει να συνδυαστούν, με το Πραξικόπημα της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι Στρατιωτικοί θα ήταν για την Ελλάδα πιο επικίνδυνοι, από τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ, διότι θα ελάμβαναν διαταγές από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να κλείσουν το ΑΙΓΑΙΟ!!!

Και  τότε  η  ΡΩΣΙΑ………………………

Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  πάει  να  βάλλει φωτιά στο ΑΙΓΑΙΟ……..

Οι  ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ δείχνουν ποίος κάνει κουμάντο στη Γη, με το νέο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση απεφάσισε το πραξικόπημα στη Τουρκία, όταν ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ συμφώνησε με τον ΠΟΥΤΙΝ, για την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ……..

Ο Ερντογάν, (το «καθεστώς» που λένε οι δημοσιογράφοι), δεν ήταν αρεστός στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, διότι τα είχε «φτιάξει» με τους Ρώσους……………

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλει να κλείσουν τα στενά του Βοσπόρου & Δαρδανελίων, για να εγκλωβίσουν τους ΡΩΣΟΥΣ στη Μαύρη Θάλασσα, και έτσι να τους αποδεκατίσουν με το όργανό τους τη μαριονέτα το ΝΑΤΟ………….

Απόδειξη ότι η επιχείρηση έγινε επάνω στη Γέφυρα του Βοσπόρου………………

Οι συνεχείς παραβιάσεις στο Αιγαίο της Εθνικής μας Κυριαρχίας, εγένοντο κατόπιν διαταγών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του αιμοσταγούς ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Και εμείς οι ΜΑΚΑΚΕΣ είμαστε ακόμα μέλος του ΝΑΤΟ, ιδιοκτησίας  Βαρώνου  ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!

Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ αποβλέπει σε Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, για να επικρατήσει, και εμείς οι ΜΑΚΑΚΕΣ βοηθάμε τα σχέδιά του…………..

Οι αποτυχημένοι προδότες Στρατιωτικοί της Τουρκίας, εκπαιδευμένοι όλοι στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, είναι πράκτορες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

Αυτοί δουλεύουν για το Βαρώνο-Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Το ΝΑΤΟ κάνει την «πάπια» σε μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που δοκιμάζεται από τη Παγκόσμια Δικτατορία.

Μετά την επικράτηση των Τούρκων Στρατιωτικών, το πρόγραμμα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ήταν να επιτεθούν στην Ελλάδα, ώστε να κλείσουν το ΑΙΓΑΙΟ για τους ΡΩΣΟΥΣ!!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, δηλώνει, «Στηρίζουμε τη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση της Τουρκίας».

Έτσι  διπλωματικά……………

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε, «να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση, και να αποφευχθεί η βία, και ένα λουτρό αίματος στη Τουρκία».

Αυτά είχε να πεί σαν μαριονέτα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!

Το Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία, ωργανώθηκε από τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!

ΔΕΝ  ΗΤΑΝ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ο  ΕΡΝΤΟΓΑΝ είχε τη σοφία να καλέσει το Λαό σε μεγάλες συγκεντρώσεις στις μεγαλουπόλεις της Τουρκίας, πράγμα που εγένετο!!!!!!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ διεσώθη από το  ΛΑΟ, με τον οποίον δεν μπορούσαν να τα βάλλουν οι Στρατιωτικοί της Ν.Τ.Π. και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, εάν τον ανατρέψει ο Παγκόσμιος Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα, η Ελλάς θα του προσφέρει άσυλο, – σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο – προς συμφιλίωση των δύο Λαών!!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ είναι Εθνικός ηγέτης, γιαυτό προσπάθησε να τον «φάει» ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ οι δικοί μας πολιτικοί δεν κινδυνεύουν, διότι  είναι πιόνια και μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ………..

Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  λέει, «Με αυτούς τους «ΜΑΚΑΚΕΣ» που έχω στην Ελλάδα, έχω ήσυχο το  κεφάλι μου»………..

Μην τολμήσει ο αιμοσταγής Δικτάτορας  ΡΟΤΣΙΛΝΤ να στείλλει εδώ στην Αμερικάνικη Πρεσβεία σαν Πρέσβη των ΗΠΑ, το γεράκι της Ουκρανίας, γιατί θα τον ξεφτιλίσουμε δημοσιογραφικά…………

Εισηγούμαι στο Πρόεδρο ΕΡΝΤΟΓΑΝ να επιδείξει μεγαλοπρέπεια, και να χορηγήσει ΑΜΝΗΣΤΙΑ στους πραξικοπηματίες. Αυτό θα εκτιμηθεί από τη παγκόσμιο κοινή γνώμη, και τη διεθνή διπλωματία!!!

ΟΧΙ αποκεφαλισμούς όπως πράττουν οι βάρβαροι Τζιχαντιστές!!!

«Ουαί  τοις  ηττημένοις»  και

«Δρυός  πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται»……………

«Αγαπάται  αλλήλους»………….

                                          ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

 Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος    

Σχόλιο:

Αγαπητέ κύριε Γρυπαίε, το άρθρο σας ειναι εν μέρει σωστό, διαφωνώ ριζικά στο θέμα του Ερτονγάν, την διαφωνία μου την έχω ανεβάσει σε πρόσφατο άρθρο μου, μακάρι να βγω λάθος. Όμως η αρχαία ιθώμη έχει δείξει δείγματα γραφής δημοκρατίας και αντικειμενικότητας, που σημαίνει ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι γνώμες και ας διαφωνώ! Καλή σας ημέρα!

Μοιραστείτε το!

9 comments to ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «NO BORDER» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • ==========================

  ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ

  ===============================

  ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ………….

  ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ …………

  ΜΟΝΟ Η ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΟΥ 3% ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΥΣΤ …………………

  ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ………

  ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…..

  ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ…………

  ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ;;;;;;;;;;;;;;;;

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;

  ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ

  ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ;

  ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ !

  …………………………………………………..

  300 Δις. τα τελευταία 15 έτη , η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα

  28 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!… στοιχίζει καθ’ έτος, η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα;

  Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

  https://4.bp.blogspot.com/-MpjkMBSoF7A/VDuuy0cxDXI/AAAAAAAABNI/NkTChyfN2Cs/s1600/isis.jpg

  Λαθρομετανάστευση , Ισλάμ και η Ριζοσπαστική Αριστερά,

  του Ιωάννη Μιχαλέτου

  – Υφίσταται διάδρομος ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τη “βιομηχανία” λαθρομετανάστευσης από Αθήνα – Κωνσταντινούπολη – Καράτσι ;

  – Ισχύει ότι οι Αμερικανικές αρχές έχουν εδώ και χρόνια ειδοποιήσει τις Ελληνικές επί του ανωτέρου ;

  – Αληθεύει ότι οι οργανωτές των δουλεμπορικών κυκλωμάτων δεν είναι παρά ένα ενιαίο κύκλωμα που δρα σε πολλά επίπεδα – και με πολλούς διαχειριστές- αλλά ενιαίο ως προς την ηγετική ομάδα ;

  https://3.bp.blogspot.com/-8wU14YRBR8s/UCABeZDrw1I/AAAAAAAAAwM/gL82iRfP2fw/s640/3BA158A071A0FB16D5A0C6568895081F.jpg

  – Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει σχέσεις με Ισλαμιστικούς κύκλους που δρουν στην Ελλάδα;
  http://rimse.gr/?p=433

  http://dia-kosmos.blogspot.gr/

  https://dia-kosmos.blogspot.gr/2014/11/28.html

  ……………………………………………..

  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ …………

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ

  ΜΠΑΧΑΛΟ ………………

  …………………………..

  ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ;

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ

  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

  ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΙΝΙ …………

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ! ! !

  Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ………………….

  ………………………………………………………………………………………………………….

  Γιατί η Ελλάδα εισάγει τα διπλάσια από αυτά που εξάγει

  Οι εισαγωγές ανέρχονται στα 41.330,1 εκατ. ευρώ, ενώ οι εξαγωγές μόλις

  στα 23.480,2 εκατ. ευρώ – Πώς μεταφράζονται τα νούμερα και οι επιπτώσεις

  στην οικονομία – Αναλυτικοί πίνακες

  http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/1871682/giati-i-ellada-isagi-

  ta-diplasia-apo-afta-pou-isagi

  …………………………………………………………………………………………………………………………….

  ΒΙΝΤΕΟ

  ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ;

  https://www.youtube.com/watch?v=FGZMDrRLbwc

  ……………………………………..

  Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκ 2012

  Τι φοβάσαι Έλληνα;

  Σου πήραν τα πάντα, σε έκαναν δούλο τους πλέον,

  τώρα είσαι εξαρτώμενος απ’ αυτούς, σε εξαθλίωσαν, σε εξευτέλισαν.

  Τώρα πια μόνο ένας δρόμος υπάρχει, κι αυτός ο δρόμος θα βρεθεί μόνο

  μέσα απ’ την γνώση… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ.

  Όσα βλέπεις να συμβαίνουν τώρα, έχουν συμβεί πολλές φορές

  κατα το ΜΕΓΑΛΟ παρελθόν που έχει η χώρα μας.

  Άρα το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβάσουμε την Ιστορία μας,

  να μάθουμε ποιών απόγονοι είμαστε αλλά πολύ περισσότερο…

  ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ

  ΗΘΕΛΑΝ ”ΔΟΥΛΟΥΣ” ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΘΕΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

  Πρέπει να μάθουμε πως αντέδρασαν οι πρόγονοί μας,

  πως πολέμησαν αυτούς που εμείς ξανα βρίσκουμε τώρα μπροστά μας.

  Πρέπει να πράξουμε κι εμείς ανάλογα γιατί το χρωστάμε και σε αυτούς

  που έδωσαν την ζωή τους για την ΕΛΛΑΔΑ,

  αλλά και στις επόμενες γενιές Ελλήνων που έρχονται.

  …………………………………………..

  ΕΛΕΟΣ !

  ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ……………

  ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ

  ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ………………

  ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ……….

  ΠΟΥ ΩΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ……………

  ΓΟΥΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

  ========================

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !

 • ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ,

  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ “ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
  ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ
  ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Γ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ- ΕΝΤΟΛΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

  • Συμφωνώ, δεν επικροτώ την στρατιωτική επικράτηση στην Τουρκία, το θέμα ειναι ότι μια ποιο προσγειωμένη πολιτική κυβέρνηση στην Τουρκία θα ήταν το βέλτιστον, θα ηρεμούσε η Μεσόγειος!

   • ===========================================================

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ με ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μήνυμα από την Οδύσσεια…

    http://3.bp.blogspot.com/-Tl7F8XD6TG8/VVfOHeV69zI/AAAAAAAAh_k/pR6A7zF4V8w/s320/-.jpg

    Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; “..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να…το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο!

    Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί … πρόσεχα την ώρα των αρχαίων…

    Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα!

    ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους “μνηστήρες”.

    Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα. Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

    Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

    Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

    Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

    Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

    Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη! Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.

    Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό. ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

    Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.

    Γι’ αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

    Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ,

    το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί

    ενάντια στην νόηση των ανθρώπων…”

    πηγη

    5/17/2015

    http://lougantina.blogspot.gr/2015/05/blog-post_640.html

 • =============================================

  ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114 – 16 ΣΤΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  https://plus.google.com/u/0/_/focus/photos/public/AIbEiAIAAABDCNunkL3A8LibfCILdmNhcmRfcGhvdG8qKGY0YzlmYjAxMjNlNDZjY2ZmNWU2NGZiZmY1ZDFjZWQ2NDBjZmUyNTUwAej29wX5cqQq-OkYE77bZWg25una?sz=64

  ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114- 16 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα:16 στρέμματα ελεύθερης Ελλάδας……….

  (Αντιγραφή από ένα ζωντανό Ελληνόπουλο)

  Χθες βρέθηκα για προσωπικούς και άλλους λόγους στην Αθήνα.

  Θεώρησα υποχρέωση και τιμή να βρεθώ και εγώ για λίγες ώρες στα ΜΟΝΑΔΙΚΑ 16 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  στο Βοτανικό.

  Περιγράφω εν συντομία όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα…

  α) Νιώθω ντροπή που σε μια πόλη που κατοικούν 3000000 τουλάχιστον Έλληνες(?) δεν υπάρχουν ούτε 100 κατά

  τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας ,να συμπαρασταθούν σε μια τέτοια ανεπανάληπτη προσπάθεια για τον

  ‘Ελληνα άστεγο

  β)Νιώθω ντροπή που και εγώ δεν μπόρεσα να κάτσω παραπάνω από μερικές ώρες εκεί

  γ)Νιώθω ντροπή για όσους δηλώνουν Ελληνάρες και Μέγα Αλέξανδροι-Λεωνίδες κλπ στο φβ και αλλού και δεν

  σπαταλούν ,ούτε ένα ευρώ,ούτε 1 ώρα από το χαζοκούτι ή το πι-σι τους,ούτε μια ώρα από το μπάνιο ή την

  καφετέρια για να περάσουν από εκεί ,να συμπαρασταθούν και να ενισχύσουν ποικιλοτρόπως αυτή την ύστατη

  προσπάθεια.

  δ)Νιώθω ντροπή για τον λαθρο-δήμαρχο και τους ψηφοφόρους του

  ε)Νιώθω ντροπή για τον ξεφτίλα που ηγείται της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας(που το μόνο κακό που

  βλέπει στη χώρα είναι ο Εθνικισμός) και αυτούς που τον υπακούν σιωπηλοί,και δεν συνδράμουν της Ιερής

  αυτής προσπάθειας.

  στ)Νιώθω ντροπή και γι αυτούς που δηλώνουν οπαδοί άλλων θρησκευτικών αντιλήψεων και Ελληνάρες και η

  απουσία τους βγάζει μάτια

  ζ)Νιώθω ντροπή για τα δήθεν Πατριωτικά κόμματα-αποκόμματα-κινήματα-ΜΜΕ και φορείς που απουσιάζουν

  επειδή δεν το σκέφτηκαν αυτοί και δεν μπορούν να το καπελώσουν…Επίσης και για τους ψηφοφόρους τους που

  απουσιάζουν επειδή δεν το λέει το κόμμα!!

  η)Νιώθω ντροπή που όλοι οι παραπάνω τελικά έχουν ταυτότητα στο πορτοφόλι και μαυρίλα στην ψυχή

  τους και στο όποιο μυαλό τους..

  θ)Νιώθω υπερήφανος που γνώρισα εκεί Έλληνες-κατοίκους με τη σημασία της λέξης…

  η)Νιώθω υπερήφανος για την ΖΩΝΤΑΝΗ Ελληνική Νεολαία που συμπαραστέκεται με ανιδιοτέλεια 24 ώρες το

  24ωρο (ενάντια στα χρηματοδοτούμενα παρακρατικά αναρχικά όργανα της ανθελληνικής λαθρολάγνας κυβέρνησης-

  τσίρκο,που επιχειρούν τακτικά τραμπουκισμούς),,,επειδή τελικά ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ είναι ΖΩΝΤΑΝΟΙ (θυμίζουν τους

  300 του Λεωνίδα).

  Υ.Γ.1.Συγκεκριμένος βουλευτής της συμπολίτευσης έκανε τη διαφορά και συμπαρίσταται της προσπάθειας,αλλά

  δεν θέλω να τον διαφημίσω μέχρι να τον δω εκεί να κάνει βάρδια και να μάχεται τους κρανιοφόρους

  υπάλληλους του Κράτους-παρακράτους…(όποιος θέλει μαθαίνει)

  Υ.Γ.2.Επίσης συγκεκριμένος πολιτικός φορέας είναι εκεί 24 ώρες το 24ωρο ,αλλά επίσης δεν τον ονομάζω

  ,επειδή η προσπάθεια αυτή είναι Ιερή(όποιος θέλει μαθαίνει επίσης)….

  ΥΓ.3.Η απουσία προστασίας των κατοίκων από τους χρηματοδοτούμενους-μπαχαλάκηδες του Επίσημου κράτους

  (αστυνομία κλπ) είναι αισθητή και τα αίτια προφανής.Δεν πρόκειται για HOT-SPOT λαθρομεταναστών!!

  ΥΓ.4. Για τους επιλεκτικά δεν χαραμίζουμε μελάνι.(εκεί δεν υπάρχουν ΜΚΟ και ΚΟΙΝΣΕΠ για

  ατέλειωτη μάσα…

  https://elatora.files.wordpress.com/2016/07/mnimeio.jpg?w=570&h=428

  https://elatora.wordpress.com/2016/07/18/%ce%b2%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-114-16-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4/

  =======================================================================

  Τὴν Εἰρήνη δικαιοῦνται μόνον οἱ πολεμιστές!!!

  http://arxisame.gr/wp-content/uploads/2016/02/t%E1%BD%B4n-e%E1%BC%B0r%E1%BD%B5ni-dikaio%E1%BF%A6ntai-m%E1%BD%B9non-o%E1%BC%B1-polemist%E1%BD%B3s.jpg

  ========================================================================

  ΒΙΝΤΕΟ

  ΕΛΛΗΝΑ ΦΩΝΑΞΕ…

  https://www.youtube.com/watch?v=BNrf7ly_UWc

  ………………………………………..

  Ανέβηκε στις 7 Δεκ 2011

  ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
  ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ…

  ΕΛΛΗΝΑ…
  ΣΗΚΩ…
  ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ…
  ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…
  ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ…
  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…
  ΠΑΙΡΝΟΥΝ το ΨΩΜΙ,
  την ΔΟΥΛΕΙΑ,
  την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,
  την ΖΩΗ ΣΟΥ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ…
  ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ την ΙΣΤΟΡΙΑ,
  την ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ,
  την ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…
  Θα χρειάζεσαι ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
  για να πας στο νησί ΣΟΥ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…
  Θέλουν ν αντικαταστήσουν
  Τον ΣΤΑΥΡΟ απ τον Μιναρέ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ…
  Σταμάτησε να είσαι απλά
  θεατής στην καταστροφή της…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…
  Έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
  ως ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…

  ΕΛΛΗΝΑ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ…
  το ΗΘΟΣ…
  τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…
  τις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ…

  ΑΓΩΝΙΣΟΥ…
  ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ…
  ΠΑΛΕΨΕ…
  ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ…

  ΦΩΝΑΞΕ…
  ΦΩΝΑΞΕ…
  ΦΩΝΑΞΕ…
  ΦΩΝΑΞΕ…

  πριν να είναι πολύ αργά…

  http://arxisame.gr/2016/02/15/thn-eirhnh-dikaioyntai-monon-oi-polemistes/

 • ======================================

  Ὑπερήφανοι ἐναπομείναντες Ἕλληνες…

  http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2015/06/e1bd91cf80ceb5cf81e1bdb5cf86ceb1cebdcebfceb9-e1bc90cebdceb1cf80cebfcebcceb5e1bdb7cebdceb1cebdcf84ceb5cf82-e1bc95cebbcebbceb7cebdceb5.jpg

  Γιὰ ὅ,τι συμβῇ στὴν Χώρα οἱ φταῖχτες εἶναι συγκεκριμένοι!

  Τὰ λοβοτομημένα κομματόσκυλα…

  Οἱ στόκοι ψηφοφόροι…

  Οἱ ἐντολοδόχοι δημοσιογραφίσκοι…

  Καμμιὰ τρακοσαριὰ «τζάκια» ποὺ ῥημάζουν τὴν Χώρα χρόνια τώρα…

  Μερικὲς δεκάδες τσογλανιῶν, ποὺ λεηλάτησαν τὴν Χώρα…

  Καί,

  Αὐτοί ποὺ «προεδρεύουν» ὡς «ἀρχηγοί» ἀπό-κομμάτων περιδιαβαίνοντας τὰς Βρυξέλλας, παίζοντας τὸ παιχνίδι

  τῶν ξεφτιλισμένων «εὐρωπαίων», βγάζοντας selfie (ἃ ῥε ποταμίσιε σταύρακα μεγαλεία καὶ χαρά…)

  Τοὺς ξέρεις (ὅλους) πολὺ καλὰ Ἕλληνα!

  Τί θά κάνης γιά αὐτό;…

  Ἐσύ δέν εἶσαι αὐτός πού πότισε αἷμα κάθε γωνία αὐτοῦ τοῦ Ἁγιασμένου Τόπου…

  Καὶ τώρα;….

  Τί θά κανης γιά τήν δύσμοιρη Πατρίδα (σου);…

  Κι ἄν χαθῇ, τί θά πῆς στά παιδιά σου;…………!!!

  Χάρης Καφετζόπουλος

  26 Ἰουνίου 2015

  http://filonoi.gr/2015/06/26/yperhfanoi-enapomeinantes-ellhnes/

  ==============================================================

  ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ; ; ; ; ; ;

 • ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ,

  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
  “ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ”

  ΦΙΛΙΚΩΤΑΤΑ

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  • Αγαπητέ φίλε, η Τουρκία πληρώνει τα Φρικιαστικά εγκλήματά της, διότι από ότι βλέπω οδεύουν σε εμφύλιο! Πέρα από αυτό όμως και για την Ελλάδα ειναι άκρος επικίνδυνη αυτή η κατάσταση, διότι κάποιος μπορεί να κάνει σκόπιμα κακό στην Ελλάδα για να πάρουν οι στρατιωτικοί τον έλεγχο, ή να βάλουν οι καλοί σύμμαχοί μας κάποιους δικούς μας να κάνουν καμία εξυπνάδα, τύπου Βενιζέλου για να τιμωρήσουν την τουρκιά και μετά εμείς με χιλιάδες νεκρούς να πληρώνουμε με άλλα δάνεια τα έξοδα όλου του πολέμου! Δυστυχώς το έργο επαναλαμβάνετε και κανένας αυτήν την στιγμή δεν ειναι βέλτιστος με την Τουρκία, Ο Ερτονγάν αυτή τη στιγμή σπέρνει θύελλες και θα θερίσει φρίκη και πολύ φοβάμαι ότι θα μας ανακατώσει και εμάς!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>