«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρχισε να δουλεύει ο Ελληνικός πολιτισμός!!! Αυτό φοβάται η Νέα Τάξη και θέλει να προλάβει να μας διαμελίσει!!!

Όταν ο Έλληνας θα ειναι προστάτης των πατριωτών του πρώτα, θα ειναι για όλο τον κόσμο!!!

Όταν δεν προστατεύεις το σπίτι σου, θα πέσει και θα σε πλακώσει, το ίδιο ειναι και με τους πατριώτες σου και με την πατρίδα σου!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114, ΑΘΗΝΑΙ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

6969904605

6932855877

(ΕΛ.ΕΦ.Ε.Δ)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΟΙ ΑΝΟΝΗΜΟΙ ΗΡΩΕΣ

Οι Έλληνες Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων αντικαθιστώντας  την Ανθελληνική Πολιτική Ηγεσία αποφασίσαμε να καταβάλουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να μην υπάρξει  πλέον ουδείς άπορος άστεγος Έλληνας.

Σε πρώτο βήμα, δημιουργήσαμε και οργανώνουμε στην περιοχή του Βοτανικού τον πρώτο χώρο περίθαλψης απόρων Ελλήνων Αστέγων με προοπτική να τους παρέχουμε κλίνη και φαγητό και να τους ανατάξουμε ψυχικά ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν  στην Ελληνική Κοινωνία.

‘Έλληνες συμπατριώτες , φίλοι του ανθρώπου και του Ελληνισμού, ας μην επιτρέψουμε τη συνέχιση της Ελληνικής Γενοκτονίας, ιδού η μεγάλη πρόκληση και πρόσκληση προς όλους μας, ιδού ο μεγάλος αγώνας του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού.

Βοηθείστε μας.

Για την προσωρινή Επιτροπή των ΕΛ.ΕΦ.Ε.Δ

Συγχαρητήρια!!! Έλληνες τρέξτε σε συμπαράσταση και αυτών που υποφέρουν και αυτών που δεν φοβούνται τίποτα, τους ανώνυμους πάντα ΗΡΩΕΣ!!!

Μοιραστείτε το!

6 comments to Άρχισε να δουλεύει ο Ελληνικός πολιτισμός!!! Αυτό φοβάται η Νέα Τάξη και θέλει να προλάβει να μας διαμελίσει!!!

 • **************************************************

  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ …

  ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ…

  ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!

  ********************************************

  https://2.bp.blogspot.com/-1OCVd7oIPaw/UjssxWv9_vI/AAAAAAAAPcU/pkqI5UTrdVk/s320/oloi-oi-ellhnes-enwmenoi-san-mia-gro8ia.png

  Ο πραγματικός πατριώτης, ο σωστός Έλληνας, ο καλός άνθρωπος, ο αληθινός δημοκράτης τείνει χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπο του… Χτίζει σχέσεις πάνω σε όσα τους ενώνουν και όχι όσα τους χωρίζουν και τα πρώτα είναι απείρως περισσότερα και σημαντικότερα από τα δεύτερα….

  ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ … ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ …

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ …

  *******

  ΒΙΝΤΕΟ

  η. – Διαίρει και βασίλευε

  https://www.youtube.com/watch?v=F8aEBsEzBaw

  ******************************************

  Ανέβηκε στις 29 Φεβ 2012

  Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ,
  αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους.
  Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
  Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα.
  Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ,
  σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών,
  δημοσιογράφων, utubers και bloggers.
  Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε.

  Να είστε καλά…

  The Secret Real Truth

  Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_8638.html#ixzz4ETqx50Fn

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………………………

 • Ταταρης κων/νος

  Συνχαρητιρια για την κινηση !!!οτι μπορουμαι και ας ειμασται μακρια

 • nikolaos pandelidis

  ολοι μαζι ενομενοι θα μπωρεσουμε να επιβιοσουμε απο την νεα ταξι μονο ενομενοι

 • Christos Alexiou

  Καλημέρα

  Παρακαλώ ενημερώστε με για τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμου.
  (Τις οργάνωσης)

  Με εκτίμηση

  Χρήστος Αλεξιου

 • ΙΡΙΣ

  ΠΑΙΔΙΑ……ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ;;;; ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ…… ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ…. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΈΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ……ΑΪΝΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>