«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε αυτήν την δικαιοσύνη θέλετε να έχει εμπιστοσύνη ο Ελληνικός λαός;;; Σε αυτήν την δικαιοσύνη θέλετε να απευθυνθεί ο Ελληνικός για τα δίκια του;;;;

ΝΕΜΕΣΙΣ 1Α 1

Οι δικαστές που είναι άμεμπτοι, τίμιοι και δίκαιοι είναι, είναι σαν μύγα μες το γάλα!

Στο δικαστικό σώμα έχει επικαθήσει, η λέπρα, η χολέρα, η σχιζοφρένεια και είναι όλοι κομματόσκυλα του κέρατα και δουλικά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!

Ότι έχει να κάνει με την τσέπη τους, είναι όλα συνταγματικά και δεν πέφτει λόγος κανενός!

Ότι έχει να κάνει με τους μέντορες τους και αφεντικά τους, της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ είναι όλα συνταγματικά!

Παράδειγμα τέμενος, μνημόνια, η εκτέλεση του ελληνικού λαού από τους νταβατζήδες, πούλημα της Ελλάδος και άλλα!

Είσαστε η μοναδική δύναμη βάση συντάγματος, που μπορούσατε να αποτρέψετε  αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και εσείς πουλήσατε την ψυχή σας, όχι στον διάολο, διότι δεν υπάρχει, αλλά στο χρήμα που είναι υπαρκτό!

Η αληθινή ΝΕΜΕΣΙΣ και η αληθινή δικαιοσύνη θα έρθει από τον λαό κύριοι δικαστές, ετοιμαστείτε!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Μπίζνες και Τρομοκρατία.

Πάνω από 100 δις το κόστος της εγχώριας διαπλοκής.

===================================================

Πάνω από 100 δις το κόστος της εγχώριας διαπλοκής.

ο στόχος δεν ήταν άλλος παρά να ενισχυθεί

η γερμανική διείσδυση στην Ελλάδα

«Η χώρα κάθεται στην κυριολεξία πάνω σε μια ατομική βόμβα

καθώς η διαπλοκή, παλαιά και νέα, αλληλουπονομεύεται

και αλληλουποστηρίζεται πάνω σε έναν άγραφο κώδικα σιωπής

ο οικονομικός προυπολογισμός του οποίου ξεπερνάει τα 100 δις

………………………..

Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως το μεγαλύτερο κομμάτι της διαπλοκής

είναι «γερμανοτραφές»,

……………………………….

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Αμερικανοί θεωρούν την ελληνική

τρομοκρατία της μεταπολίτευσης από ένα σημείο και πέρα made in Germany

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/08/100.html#ixzz4EDDyHiah

ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ

ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ :

ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>