«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ Χ ή PLAN B ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

   

 

Οι μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων «Έλληνες» πολιτικοί της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, κ.λ.π. λένε ότι δεν έπρεπε να υπάρχει PLAN B.

Αυτό συμφέρει στη μαφία των δανειστών του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Είναι εκείνοι οι δοσίλογοι πολιτικοί που φώναζαν στον ΤΣΙΠΡΑ, μέσα στη Βουλή, τον Ιούλιο του 2015, φέρε μας μια συμφωνία και ότι νάναι.

Η συμφωνία αυτή, που υπέγραψε ο ΤΣΙΠΡΑΣ, συνέφερε τους δανειστές, ΟΧΙ τον Ελληνικό Λαό.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ για να φέρει τη συμφωνία αυτή, έπαθε επιχείλιον έρπη!!! Τέτοιες ήταν οι ψυχολογικές πιέσεις των Σιωνιστών της διεθνούς Ελίτ!

Έπρεπε όμως να πει το μεγάλο ΟΧΙ!!!

Αποτέλεσμα αυτών των πιέσεων ήταν ο ΤΣΙΠΡΑΣ να φέρει το 3ο Μνημόνιο, μείωση μισθών-συντάξεων, βαριά φορολογία στο Λαό, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας στα διεθνή αρπακτικά, εργασιακά, και τέλος τον αναλογικό «Κόφτη» εάν η χώρα δεν πιάσει 3% πλεόνασμα.

Σε όλα αυτά να συνυπολογίσουμε την αποδοχή των λαθρομεταναστών, και πιθανό ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ!!!

Για όλα αυτά ηθικοί αυτουργοί είναι οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, Κυριάκος και η παρέα αυτού, Φώφη,
Ποτάμια, κ.λ.π. ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Κάθε εχέφρων , νοήμων, Πατριώτης Έλληνας πολιτικός, φροντίζει να έχει ΣΧΕΔΙΟ Β σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη χώρα.

Τον Κυριάκο-Φώφη-Ποτάμια-Λεβέντη, κ.λ.π. δεν τους απασχολούν τα προβλήματα του Ελληνικού Λαού, αλλά τα συμφέροντα των δανειστών της Σιωνιστικής μαφίας των ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ- & ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

Κατόπιν των πιέσεων αυτών επί του ΤΣΙΠΡΑ, των Σαμαράδων-Κυριάκου-Φώφης-Ποτάμια, κ.λ.π. τα αποτελέσματα ήταν.

Η πατρίδα μας να διαλύεται, ο Ελληνισμός να χάνεται, η Ορθοδοξία έγινε Σιωνιστική Εβραϊκή Πανθρησκεία, κάθε μέρα η Ελλάς να κατρακυλάει στην άβυσσο, ο κοινωνικός ιστός έχει πλέον διαρραγεί, η μεσαία τάξη να διαλύεται, η Σιωνιστική διεθνής Ελίτ να μας χτυπάει αλύπητα μέσω της Εβραϊκής Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως, και η Πατρίδα να χάνεται.

Η Εβραϊκή Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, είναι δημιούργημα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να ελέγχουν τους Λαούς.

Γιαυτό λυσσάξανε με το BREXIT.
Γιαυτό ανάγκασαν τους ηγέτες του
BREXIT σε παραίτηση (BORIS JOHNSON+NIGEL FARAGE), απειλώντας αυτούς με θάνατον.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ PLAN B
———————————————
1.-Επιστροφή στη Δραχμή
2.-Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, και όλων των Ελληνικών Τραπεζών. (Τώρα ανήκουν στο Πρόεδρο Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Παγκόσμιας Δικτατορίας).
3.-Κήρυξη της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
4.-Επιστράτευση των δημοσίων υπαλλήλων.
5.-Επιστροφή όλων των καταθέσεων στη Δραχμή. (όπως έγιναν από Δραχμές σε Ευρώ).
6.-Διάγγελμα του Πρωθυπουργού προς τον Ελληνικό Λαό. (Ενημέρωση).
7.-Οι μισθοί & συντάξεις θα πληρώνονταν με συνυποσχετικές. (Γραμμάτια του Δημοσίου)
8.-Τα υπουργεία Εθνικής Αμύνης & Δημόσιας Τάξεως, θα ανελάμβαναν τη τήρηση της Δημοσίας Τάξεως.
9.-Γενική Επιστράτευση στις Ε.Δ. – ΕΛ.ΑΣ.- Σχολεία-Νοσοκομεία, Δημόσιους Οργανισμούς, κ.λ.π.
10.- Διαγραφή παράνομου Χρέους &
GREXIT

Αντί όλων αυτών των πατριωτικών μέτρων, το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο προτίμησε το 3ο Μνημόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται για το Λαό, και το ξεπούλημα όλης της χώρας.

Σήμερα αφεντικό στην Ελλάδα είναι ο Λόρδος-Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η μαφία αυτού.

Σήμερα οι Σαμαράδες, Κυριάκοι, Φώφες, Ποτάμια, Λεβέντηδες, αντί να συγχαρούν τον Βαρουφάκη γιατί προσπάθησε να ελευθερώσει τον Ελληνισμό από τα δεσμά της διεθνούς Σιωνιστικής Ελίτ, ζητούν την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Που να καταλάβουν αυτοί οι «Αλληλέγγυοι» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι ορντινάντσες της λέσχης BILDERBERG, και οι μαριονέτες της διεθνούς Σιωνιστικής Ελίτ, από πατριωτική Εθνική πολιτική.

Αυτοί είναι ότι διατάξει το Μεγάλο Αφεντικό, ο Μεγάλος Αδελφός ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Δεν ζητούν όμως την παραπομπή του ΓΑΠ, για το πρώτο προδοτικό Μνημόνιο, που υποδούλωσε την Ελλάδα.

Δεν ζητούν την παραπομπή των Σαμαρο-Βενιζέλων, για το 2ο Μνημόνιο.

Δεν ζητούν την παραπομπή του ΤΣΙΠΡΑ, για το άθλιο 3ο Μνημόνιο, που όλοι οι Εβραίοι πολιτικοί μαζί, με εντολές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ψήφισαν στη Βουλή.

Δεν τους απασχολούν οι καταυλισμοί (HOTSPOTS) λαθρομεταναστών, και ο εκ-Μουσουλμανισμός της Ελλάδος.

Δεν τους απασχολεί η καταστροφή του τουρισμού των νησιών μας.

Δεν τους απασχολεί ότι ξεπουλιέται όλη η Ελλάδα. Αυτοί οι δοσίλογοι θα πάρουν το παχυλό μισθό τους.

Δεν τους απασχολεί η εξόντωση του Ελληνισμού.

Δεν τους απασχολεί η δωρεάν παραχώρηση 14 αεροδρομίων στους ΓερμανοΕβραίους.

Δεν τους απασχολεί ότι οι Τράπεζες δόθηκαν δωρεά στο αφεντικό τους Λόρδο-Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Δεν τους απασχολεί τα CAPITAL CONTROLS.

Δεν τους απασχολεί η καταλήστευση των Ελλήνων.

Τους απασχολεί ΜΟΝΟ η τιμωρία του Βαρουφάκη, που προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα.

Του Βαρουφάκη που πριν ένα χρόνο, αν είχε πετύχει, θα είχε γλυτώσει την Ελλάδα από τη διεθνή ληστρική Σιωνιστική συμμορία-μαφία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  διετάχθη από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να αποπέμψει τον Βαρουφάκη. Έτσι χάσαμε έναν ικανώτατο Υπουργό Οικονομικών.

Ότι θέλουν η μαφία των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Έτσι φυλακίσαμε τον Κολοκοτρώνη, και τους άλλους ήρωες του ΄21

Έτσι σκοτώσαμε τον Καποδίστρια, γιατί δεν τον ήθελαν οι ξένοι.

Έτσι δώσαμε το Κόνιον στο Σωκράτη.

ΤΟΣΟ  ΜΑΚΑΚΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, μην ψηφίσετε πάλιν τους προδότες πολιτικούς, ανδρείκελα του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/ Αρθρογράφος

Πηγή:

 ——————-
Τα  Άρθρα 1.- Χρήστου Αθανασόπουλου
2.-   και           Ευριπίδη Μπίλλη

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>