«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Κουμουτσάκος απεδείχθη πρακτορίσκος της ληστρικής Νέο-Ναζιστικής ΕΕ της Μέρκελ.

Τζ.Γκάλμπρεϊθ: «Αυτό ήταν το plan Β του 2015 – Προέβλεπε δραχμή, εθνικοποίηση της ΤτΕ και επιστράτευση υπαλλήλων»

Κουμουτσάκος: Επιτακτικό το αίτημα Εξεταστικής μετά τις αποκαλύψεις για το “Plan X”

 Αν ο λαός αυτός έχει ακόμα στην ψυχή του, την λέξη πατριωτισμός, να απαιτήσει να γίνει εξεταστική επιτροπή και να ζητήσουν να δικαστή ο Κουμουτσάκος για εσχάτη προδοσία!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣΧΑΡΒΑΡΤ Α ΒΈδειχνε σοβαρός.

· Απεδείχθη πρακτορίσκος της ληστρικής Νέο-Ναζιστικής ΕΕ της Μέρκελ.
· Φαίνεται ότι ως ευρωβουλευτής υπέστη την προπαίδεια υποδούλωσης και καταστροφής του Ελληνικού έθνους και των Ευρωπαϊκών εθνών.

Δείτε την ανωτέρω του αθλιότητα (Επιτακτικό το αίτημα Εξεταστικής μετά τις αποκαλύψεις για το “Plan X”).
· Αντί να συγχαρεί τον Έλληνα Βαρουφάκη γιατί προσπάθησε να ελευθερώσει τον Ελληνισμό ζητεί λέει ο πράκτορας των νέο-Ναζί γερμανών την παραπομπή του.
· Δεν ζητεί όμως την παραπομπή του ΓΑΠ για το πρώτο προδοτικό μνημόνιο που υποδούλωσε την Ελλάδα.

· Δεν ζητεί την παραπομπή του Σαμαρά για το «καλό» του μνημόνιο, ούτε για την κατάργηση της δημοκρατίας με τον Παπαδήμιο.
· Δεν ζητεί την παραπομπή του Τσίπρα για το παρόν άθλιο μνημόνιο πού όλοι μαζί πήραν εντολή και το ψήφισαν
· Δεν τον απασχολούν τα Χοτ Σποτς και ο εκμουσουλμανιασμός της Ελλάδας.
· Ούτε η καταστροφή του τουρισμού των νησιών μας που αποκρύβουν.
· Δεν τον απασχολεί, ότι εξ αιτίας της κατάστασης Σαμαρά του 12/2014 ξεπουλιέται όλη η Ελλάδα.
· Δεν τον απασχολεί η απόπειρα δολοφονίας της Ελληνίδας Γεωργαντά.
· Δεν τον απασχολούν οι ύβρεις του γερμανού νέο-Ναζί πολιτικού για βρωμερούς Έλληνες.
· Δεν τον απασχολεί η εξόντωση του Ελληνισμού.
· Δεν τον απασχολεί η δωρεά των 14 αεροδρομίων στους Γερμανούς
· Δεν τον απασχολεί το ότι οι τράπεζες να εκχωρήθηκαν σχεδόν τζάμπα στα Funds, κυρίως για να δημευθούν – κατασχεθούν «χωρίς έλεος» όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις με χρέος στις τράπεζες
· Δεν τον απασχολεί η καταλήστευση των Ελλήνων.
· Τον «πατριώτη» πράκτορα της φασιστικής ΕΕ Κουμουτσάκο, απασχολεί η τιμωρία αυτού που προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα.
· Που αν πριν ένα χρόνο είχε πετύχει, σήμερα η Ελλάδα θα είχε γλυτώσει από τους άθλιους ληστές.

Εάν αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία τι είναι, όσοι Έλληνες ακόμα στη ΝΔ;
Ευριπίδης Μπίλλης

http://www.enikos.gr/politics/398057,Koymoytsakos-Epitaktiko-to-aithma-Exetastikhs-meta-tis-apokalyyeis-gia-to-Plan.html

Μια δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν από σχεδόν έναν χρόνο στη Βουλή επικαλείται ο Γιάνης Βαρουφάκης για να δικαιολογήσει το Σχέδιο Β που προετοίμαζε με τον Αμερικανό οικονομολόγο Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παραθέτει τη δήλωση του πρωθυπουργού στην οποία, απαντώντας σε ερώτηση της Φώφης Γεννηματά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν οι εταίροι και οι δανειστές μας προετοίμαζαν ένα σχέδιο Grexit, εμείς δεν έπρεπε να σχεδιάσουμε τις άμυνές μας, στο ενδεχόμενο που γίνονταν πράξη οι απειλές;».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε εκ νέου και στις βολές που δέχθηκε από τους υπουργούς Επικρατείας Νίκο Παππά και Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, καθώς και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολύ με διασκεδάζει που “ανακαλύπτουν” στην επέτειο του ΟΧΙ αυτά που τους έλεγα μήνες πριν, για να διαβάλουν το ΟΧΙ», ενώ παραθέτει τη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Ιστορίες», όπου είχε υποστηρίξει ότι «η Αθήνα είχε έλθει σε συμφωνία με την Κίνα για δανειακή στήριξη, όμως η συμφωνία ανετράπη με ένα τηλεφώνημα από το Βερολίνο στο Πεκίνο».

Η ανάρτηση του DIEM25

Στη διαμάχη που φαίνεται να έχει κηρυχθεί ανάμεσα στον Γιάνη Βαρουφάκη και την κυβέρνηση έρχεται να προστεθεί και η τελευταία ανάρτηση του Αμερικανού οικονομολόγου Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ στον ιστότοπο του κινήματος DIEM25, το οποίο ίδρυσε πριν από μερικούς μήνες ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ο συντάκτης κάνει λόγο για «αμυντικό σχέδιο που θα ενεργοποιείτο αν οι πιστωτές της Ελλάδας πραγματοποιούσαν την απειλή τους να εκδιώξουν τη χώρα από το ευρώ» και κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης πως εκμεταλλεύθηκαν το βιβλίο του Αμερικανού οικονομολόγου για να «κατηγορήσουν, λογοκρίνουν ή απλώς διασύρουν τον Γιάνη Βαρουφάκη».

Τονίζει, μάλιστα, πως «η ομάδα που εργάστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη ήταν η μόνη που κατά τις διαπραγματεύσεις του 2015 εκτέλεσε πλήρως και επιμελώς τα καθήκοντά της υπηρετώντας την ελληνική δημοκρατία προασπίζοντας το Σύνταγμα και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας».

«Τον Μάρτιο του 2015 ο Γιάνης Βαρουφάκης με ρώτησε αν θα ήθελα να βοηθήσω για μια πολύ “λεπτή” εργασία. Αυτή ήταν η προετοιμασία ενός πρωταρχικού σχεδίου -που ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό- για την περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαζόταν να βγει από το ευρώ. Όλοι γνωρίζαμε ότι τα γεγονότα θα κλιμακώνονταν προς το τέλος του Ιουνίου. Αυτό που δεν γνωρίζαμε -και δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε- ποια ακριβώς μορφή θα έπαιρνε αυτή η κλιμάκωση. Ήταν υποχρεωτικό να προετοιμαστούμε για το χειρότερο. Μαζί με μια μικρή ομάδα ανθρώπων δούλεψα για περίπου έξι εβδομάδες σε αυτό το σχέδιο και στο τέλος κατέθεσε ένα μνημόνιο: Το ”μνημόνιο Σχέδιο X” στις πρώτες ημέρες του Μαΐου» γράφει ο Γκάλμπρεϊθ.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, «εργαστήκαμε αθόρυβα, κυρίως εκτός Αθηνών. Το μεγαλύτερο μέρος της κυβέρνησης έξω -ή ακόμα και στο εσωτερικό- του Υπουργείου Οικονομικών δεν συμμετείχε. (…) Στο τέλος της ημέρας ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης συζήτησε τα αποτελέσματα του έργου μας με τον Πρωθυπουργό και αυτός πήρε τις αποφάσεις που όλοι γνωρίζουμε. Αυτή ήταν απόφαση που έπρεπε να πάρει ο πρωθυπουργός».

http://www.zougla.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>