«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ӵ휭� �б���研????ᬠ쥠�å��존ݡ �ϱ㡭鳬⦆ǭ��譾�̰᭠ʩ-̯��ܢ⡴8 ɯ��16, ????̝㡱ᮟ쯵. (EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

 Το μοντέλο της Γουατεμάλας εφαρμόζουν στην Ελλάδα που ο πληθυσμός της μειώθηκε κατά 35% σε λίγα χρόνια

Η τρόικα ήρθε στην χώρα για να εξοντώσει τον ελληνικό πληθυσμό.

Ο στόχος των τοκογλύφων είναι καθαρά δολοφονικός: να εξοντώσουν το γένος των Ελλήνων και τους καταστήσουν μειονότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

Αυτό, ούτως ή άλλως θα γινόταν λόγω της καθημερινής αθρόας εισβολής εκατοντάδων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, οι δανειστές όμως επισπεύδουν τις διαδικασίες.

Άλλωστε, όπου πηγαίνει το ΔΝΤ επιφέρει την καταστροφή και την μείωση του προσδόκιμου ζωής, και σε βάθος χρόνου την μείωση του πληθυσμού.
Για την Ελλάδα, υπολογίζεται ότι το σατανικό σχέδιο θα φέρει «ίσα βάρκα ίσα νερά» τον ελληνικό πληθυσμό με αυτό των μεταναστών!

Ενώ για το 2080, οι υπολογισμοί θέλουν τον ελληνικό πληθυσμό να φτάνει στα 3,5 εκατομμύρια εν Ελλάδι, την ίδια ώρα που οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια κατοίκους!

Οι αριθμοί προκαλούν τρόμο, αποτελούν όμως μέρος του σατανικού προγράμματος των παγκοσμιοποιητών για την εξολόθρευση των Ελλήνων, που ως τελικό σκοπό έχει την οριστική εξαφάνιση του είδους «Έλλην»!

Ας μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες, οι Εβραίοι και οι Κινέζοι είναι τα τρία γένη που αυτή τη στιγμή διατηρούν ακμαία την πορεία τους μέσα στο χρόνο εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Οι Αιγύπτιοι και οι Πέρσες συμπλήρωναν τον κατάλογο των αρχαιότερων εθνοτήτων, όμως αυτές οι δύο εξαφανίστηκαν αφομοιωμένες από τους Άραβες.

Οι Έλληνες, οι οποίοι άντεξαν μέσα από τεράστιες κακουχίες και πολέμους, οδεύουν πλέον προς εξολόθρευση βάσει του σατανικού σχεδίου των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι διά των τοκογλύφων-δανειστών μειώνουν ταχέως τον πληθυσμό της Ελλάδος.
ΤΟ…ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ

Το παρακάτω ρεπορτάζ και τα στοιχεία ανήκουν στην άριστη δημοσιογραφική δουλειά του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου στην Γουατεμάλα. Εκεί, όπου το ΔΝΤ μέσα σε λίγα χρόνια και σε συνεργασία με τις δοσίλογες κυβερνήσεις, κατέστρεψε τη χώρα και τον λαό της.

Δείτε τις ομοιότητες αυτού που ζούμε με αυτά που πέρασε η Γουατεμάλα και ανατριχιάστε με αυτά που έρχονται!

Από το 1981 είχαν ξεκινήσει ανεπίσημα και οι σχέσεις της Γουατεμάλα με το Δ.Ν.Τ., όταν η δικτατορική κυβέρνηση του Romeo Lucas Garcia υπέγραψε το Σύμφωνο Οικονομικής Σταθερότητας. Το 1984, η αιμοσταγής δικτατορία προχωρά επίσημα σε συμφωνία με το Δ.Ν.Τ., ξεκινώντας μια άγρια οικονομική πολιτική, η οποία συνεχίστηκε από όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις, στρατιωτικές ή δημοκρατικές. Μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς για τα οποία ποτέ κανείς δεν τιμωρήθηκε, οι κρατικές επιχειρήσεις ιδιωτικοποιήθηκαν, οι φυσικοί πόροι πουλήθηκαν σε ξένες πολυεθνικές, το κράτος συρρικνώθηκε, οι μισθοί και τα εργασιακά δικαιώματα περικόπηκαν.

Για ένα διάστημα, οι κάτοικοι της Γουατεμάλα είχαν αρχίσει και πάλι να κάνουν όνειρα για μια καλύτερη ζωή, τον Ιανουάριο του 1986. Ο νεοεκλεγείς χριστιανοδημοκράτης Πρόεδρος Vinicio Cerezo είχε υποσχεθεί στην προεκλογική του εκστρατεία ότι «θα βάλει τάξη στο σπίτι» και ότι θα εκπληρώσει το χρέος του προς τις ασθενέστερες κοινωνικά τάξεις που ζουν στην εξαθλίωση.
Οι Χριστιανοδημοκράτες όμως, εγκαθίδρυσαν τη συνεχή εξάρτηση της χώρας από Διεθνείς Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς και κυρίως από το Δ.Ν.Τ., ενώ δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και εφάρμοσαν μια πολιτική αυστηρής νομισματικής λιτότητας, η οποία «τιμώρησε σκληρά» τη μεσαία και τη χαμηλή κοινωνικά τάξη, δηλ. το μεγαλύτερο μέρος του λαού. Χαρακτηριστικό αυτής της πολιτικής ήταν η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των εξαγωγών, με σκοπό την νομισματική σταθερότητα, τον έλεγχο του πληθωρισμού και τη μείωση του ελλείμματος.

Παράλληλα, σημειώθηκε αύξηση των τιμών και δραματική μείωση των μισθών και των επιδομάτων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη εταιρεία που ιδιωτικοποιήθηκε ήταν η Aerolineas de Guatemala(AVIATECA), που αμέσως το επόμενο έτος παρουσίασε σημαντικότατο πλεόνασμα.
Το 1991 Πρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει, ο Jorge Serrano Elías, ο οποίος κατά την ομιλία ανάληψης της εξουσίας υπόσχεται να «δώσει μια γρήγορη θεραπεία στα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Γουατεμάλα». Ανήγγειλε ότι κύριος στόχος της Κυβέρνησης ήταν μια οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα είχε κοινωνικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα επιδίωκε τη νομισματική σταθερότητα, την τόνωση των μισθών και θα διευκόλυνε την πρόσβαση στη γη και την ιδιοκτησία για τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες της κοινωνίας, δια μέσου ενός προγράμματος πιστώσεων από ιδιωτικές τράπεζες.

Και πάλι οι ελπίδες διαψεύστηκαν. Ο Serrano και τα κυβερνητικά στελέχη του άρχισαν να εφαρμόζουν αντιλαϊκές και φιλοεπιχειρηματικές οικονομικές πολιτικές, όπως μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, απελευθέρωση των τιμών και μείωση δημοσίων δαπανών. Ψαλιδίστηκαν τα εργατικά δικαιώματα για αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας, ενώ η οικονομική βοήθεια από το εξωτερικό προωθήθηκε στον τομέα των Επιχειρήσεων. Οι συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις υποστήριξαν ότι τα μέτρα που πάρθηκαν είναι μακροοικονομικά και ευνοούν καθαρά τους επιχειρηματίες, ενώ ο λαός βουλιάζει όλο και περισσότερο στη μιζέρια. Την ίδια περίοδο, οι τιμές των βασικών τροφίμων εκτινάχτηκαν στα ύψη.

Το Α.Ε.Π., στις αρχές της δεκαετίας του ’90 παρουσίασε μικρή αύξηση, όμως το κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. ήταν σχεδόν… τίποτα! (1992: Γενικό Α.Ε.Π.: 3,552, Α.Ε.Π. ανά κάτοικο: 0,1). Το εξωτερικό χρέος που το 1981 ήταν 1,3 δις δολ., δέκα χρόνια μετά, και παρά το ότι η χώρα ακολουθούσε την πολιτική του Δ.Ν.Τ., έφτασε τα 2,9 δις δολ.! Ο Πρόεδρος Serrano αναγκάζεται να παραιτηθεί μετά από ένα μεγάλο κύμα διαδηλώσεων, διαμαρτυριών και καταστολής. Αναλαμβάνει ο Ramiro de Leon Carpio, Πρόεδρος υπηρεσιακής κυβέρνησης, ο οποίος με την προτροπή του Δ.Ν.Τ. και της Παγκόσμιας Τράπεζας, υπογράφει νέα αντιλαϊκά μέτρα.

Όλα αυτά τα χρόνια, ήδη από την ανατροπή της κυβέρνησης του μεταρρυθμιστή Προέδρου Jacobo Arbenz το 1960, κατόπιν πραξικοπήματος οργανωμένου από τις Η.Π.Α., η χώρα μαστίζεται από έναν 36ετή εμφύλιο πόλεμο. Αμέσως μετά τον τερματισμό του Εμφυλίου, το 1996, υπογράφεται η Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου (Tratado de Libre Comercio), η οποία έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών βασικών αγαθών, ενώ παράλληλα ακριβαίνει και ο σπόρος για τους μικροκαλλιεργητές. Ιδιωτικοπιούνται οι φυσικοί πόροι της χώρας και δημιουργούνται μεταλλεία που καταστρέφουν τα δάση και μολύνουν τη γη και το νερό. Υπογράφεται ακόμα η Συμφωνία Plan Puebla-Panamá, σύμφωνα με την οποία κατασκευάζονται δρόμοι και γέφυρες για την μεταφορά πρώτων υλών και προϊόντων προς τις ΗΠΑ. Κατασκευάζονται επίσης υδροηλεκτρικά εργοστάσια σε όλη την Κ. Αμερική, που πλημμυρίζουν τη λιγοστή γη των φτωχών μικροκαλλιεργητών.

Το 2008, δια μέσω υποσχέσεων προς τη φτωχή πλειοψηφία, κερδίζει τις εκλογές ο σοσιαλοδημοκράτης Álvaro Colom, του Κόμματος της Εθνικής Ενότητας για την Ελπίδα (UNE), ο οποίος συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα μέχρι σήμερα.
Τα 3 χρόνια της μέχρι τώρα διακυβέρνησής του, οι τιμές των βασικών τροφίμων παρουσίασαν αύξηση κατά 83%, ενώ δεν υπήρξε καμία αύξηση στους μισθούς. Το Αγροτικό Επιμελητήριο και ο επιχειρηματικός τομέας πέτυχαν το πάγωμα των μισθών, την εφαρμογή μερικής απασχόλησης και ελαστικοποίηση της εργασίας, αλλά και τη μείωση των μισθών των γυναικών. Και πάλι, τίποτα δεν άλλαξε για το φτωχότερο πληθυσμό, παρά μόνο προς το χειρότερο.
Όπως, μέσα σ’ αυτή την ευημερία των οικονομικών δεικτών, ανακοινώνει το Κέντρο Εθνικών Οικονομικών Ερευνών της Γουατεμάλα (CIEN):«Αν η χώρα συνεχίσει έτσι, θα χρειαστούν 100 χρόνια για να διπλασιαστεί το επίπεδο ζωής των κατοίκων».
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ

Η τρόικα στα τελευταία 3 χρόνια εισβολής της στην Πατρίδα μας έχει προκαλέσει τα εξής:

α) έχουν αυξηθεί ραγδαία οι αυτοκτονίες και μέσα σε τρία χρόνια 1500 περίπου Έλληνες έθεσαν τέρμα στη ζωή τους. Το γεγονός είχε τραγικές συνέπειες στις οικογένειές τους, προκαλώντας παράπλευρες απώλειες, με αρρώστιες, αιφνίδιους θανάτους, καταθλιπτικά φαινόμενα κ.λ.π. Στις αυτοκτονίες οδηγούνται καθημερινά συμπολίτες μας που πιέζονται ασφυκτικά από δάνεια ή από την ανεργία.

β) Οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους. Όπως ανέφερε σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η «Καθημερινή», το δημογραφικό για την Ελλάδα αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα. «Οι εκτιμήσεις της Β΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου, που παρουσίασε σχετική έκθεση, κάνουν λόγο για 10.000 έως 15.000 λιγότερες γεννήσεις εντός του 2012 σε σχέση με το 2011, φαινόμενο που φαίνεται να συνδέεται και με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ενώ γίνεται για άλλη μια φορά η άκρως ανησυχητική διαπίστωση, ότι οι θάνατοι στη χώρα είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Είναι ενδεικτικό ότι το 2011 γεννήθηκαν στην Ελλάδα 106.777 παιδιά, όταν ο αριθμός των θανάτων ήταν 110.729».

γ) Μειώνεται ραγδαία το προσδόκιμο ζωής: Είναι διαπιστωμένο ότι στις χώρες που εφαρμόζεται η εγκληματική πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μειώνεται και το προσδόκιμο ζωής. Στη χώρα μας, μέσα στα τελευταία τρία χρόνια εφαρμογής μνημονίων, το προσδόκιμο ζωής έχει ήδη μειωθεί κατά 7-8%!

δ) «Τσουνάμι» από καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ‘Ελεύθερου Τύπου», κατά το 27ο Διεθνές Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, ο καρδιολόγος δρ Ρίχτερ παρουσίασε στοιχεία σχετικά με την επίπτωση της οικονομικής κρίσης στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα με αυτά, σε όλες τις χώρες υπό οικονομική κρίση (με επέλαση της τρόικας), επιδεινώνεται η ποιότητα διατροφής και αυτό σε συνδυασμό με το αυξημένο άγχος, κατάθλιψη και τα αυξημένα ποσοστά καπνίσματος, οδηγούν σε αυξημένη καρδιαγγειακή θνησιμότητα.

ε) Αιφνίδιοι θάνατοι από τραγικά συμβάντα: Η οικονομική κρίση οδηγεί τους Έλληνες σε απεγνωσμένες λύσεις προκειμένου να εξοικονομήσουν λίγα ευρώ, με συνέπεια να θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα και συχνά να χάνουν τη ζωή τους από τραγικά περιστατικά. Να θυμίσουμε τον πρόσφατο θάνατο δύο νεαρών φοιτητών στη Λαμία από αναθυμιάσεις στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με αυτοσχέδιο μαγκάλι! Πριν από λίγο καιρό τρία αδέλφια έχασαν τη ζωή τους στην Καβάλα από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι όπου ζεσταίνονταν με καυσόξυλα και όχι πετρέλαιο, λόγω κρίσης!

στ) Θερίζει το Έιτζ και ήρθαν σπάνιες ασθένειες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Bloomberg, to Έιτζ κυριολεκτικά καλπάζει στην Ελλάδα, οδηγώντας στην καταστροφή και το θάνατο χιλιάδες ανθρώπους και καθιστώντας βόμβα του Έιτζ τη χώρα μας. Μέσα σε δύο χρόνια, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, 35πλασιάστηκαν οι μολύνσεις μεταξύ των χρηστών ναρκωτικών ουσιών, εξέλιξη που ασκεί ασφυκτικές πιέσεις σε ένα καταπονημένο ιατρικό σύστημα που πασχίζει να πολεμήσει ταυτόχρονα ξεσπάσματα ελονοσίας και τον ιό του Δυτικού Νείλου εν μέσω οικονομικής κρίσης. “Η Ελλάδα έχει τα περισσότερα κρούσματα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα το 2011”, σύμφωνα με έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων.
“Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πολύ δύσκολο πρόβλημα υπό τις χειρότερες συνθήκες”, επεσήμανε η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, τονίζοντας πως αν δεν πάρουν περισσότερα χρήματα, δεν θα μπορέσουν ούτε να συνεχίσουν όσα έκαναν τον περασμένο χρόνο. Το πάγωμα των προσλήψεων και οι περικοπές των δαπανών από την κυβέρνηση με στόχο τον ραγδαίο περιορισμό του χρέους, απειλούν να καθυστερήσουν την αντίδραση και να επεκτείνουν την τετράχρονη αναμονή για μεθαδόνη. Ο ΟΚΑΝΑ ενδεχομένως κλείσει κάποια από τα κέντρα θεραπείας που διατηρεί λόγω της μείωσης του προϋπολογισμού του στα μισά, από 35 εκατομμύρια ευρώ το 2010 σε 20 εκατομμύρια ευρώ το 2012,
εξήγησε η πρόεδρος Μένη Μαλλιώρη.

“Ελεύθερη Ώρα”
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Το διαβάσαμε από το: ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/blog-post_4511.html#ixzz4BvmK9ueP
ΕΙΣ… ΘΑΝΑΤΟΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Τα 5+1 μέτρα-σοκ του νέου νόμου για 3 εκατομμύρια ασφαλισμένους

Μέτρα που διευρύνουν αντί να θεραπεύουν αδικίες και στρεβλώσεις του συνταξιοδοτικού μας συστήματος και πλήττουν σχεδόν 3 εκατ. ασφαλισμένους, οι οποίοι ακόμη και με 30 ή 40 χρόνια δουλειάς καταδικάζονται από τώρα με συντάξεις σχεδόν παρόμοιες με όσων έχουν 20 και 25 έτη ασφάλισης, κρύβει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που αναλύει σήμερα με πίνακες και παραδείγματα το ένθετο «Ασφάλιση και Συντάξεις» κρύβονται 5+1 μέτρα-σοκ που μεταφέρουν όλα τα βάρη του συνταξιοδοτικού στους σημερινούς εργαζόμενους, είτε με μείωση συντάξεων είτε με αύξηση εισφορών.

Οι μόνοι κερδισμένοι από την πρόταση της κυβέρνησης με την οποία θεωρεί ότι λύνεται το ασφαλιστικό είναι όσοι… παύουν να πληρώνουν εισφορές μετά τα 15, 20 ή 22 χρόνια, γιατί και να συνεχίσουν να πληρώνουν δεν θα έχουν και καμία ουσιαστική αύξηση στο ποσό της σύνταξης. Αν έχουν και μισθούς 600 ως 1.000 ευρώ, τότε οι συντάξεις είναι καλύτερες αν συγκριθούν με αυτές που θα πάρουν όσοι δούλεψαν και δουλεύουν περισσότερα χρόνια, ακόμη και αν έχουν εξίσου χαμηλές αποδοχές.

Στην ουσία το νέο σύστημα επιβραβεύει τα λίγα χρόνια πληρωμής εισφορών και αδικεί κατάφωρα όσους πληρώνουν για περισσότερα χρόνια.

Τα 5+1 μέτρα που κρύβει το νομοσχέδιο είναι:

1. Μειώσεις στις νέες συντάξεις, ακόμη και πάνω από 20%, όπως αναφέρεται στο άρθρο 48 του νομοσχεδίου! Oταν οι μειώσεις είναι μέχρι 20%, σύμφωνα με το επίμαχο άρθρο, θα περνάει όλη στο ποσό της νέας σύνταξης. Αν είναι άνω του 20%, τότε στο ποσοστό της περικοπής που υπερβαίνει το 20% θα εφαρμόζεται το 1/2 της μείωσης για το 2016, τα 2/3 της μείωσης για το 2017 και τα 3/4 για το 2018.
Για παράδειγμα, αν η μείωση σε μια νέα σύνταξη είναι 30%, τότε το τελικό ποσοστό που θα εφαρμοστεί διαμορφώνεται ως εξής:
* Μείωση 25% (αντί 30%) για όσους αποχωρήσουν το 2016,
* Μείωση 26,7% (αντί 30%) για όσους αποχωρήσουν το 2017 και
* Μείωση 27,5% (αντί 30%) για όσους αποχωρήσουν το 2018.

2. Κλιμακωτές αυξήσεις εισφορών σύνταξης και ασθένειας, επί του 26,95% του πραγματικού (καθαρού φορολογητέου) εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς. Το 20% θα είναι η εισφορά σύνταξης και το 6,95% εισφορά ασθένειας. Εφαρμογή το 2017 με βάση τα εισοδήματα του 2016. Ελάχιστη τεκμαρτή εισφορά 157,92 ευρώ το μήνα.

3. Εμμεσες αλλά και άμεσες μειώσεις μισθών για τους εργαζόμενους που ασφαλίζονται στο ΙΚΑ, με την προτεινόμενη αύξηση εισφορών κατά 1 ποσοστιαία μονάδα στον εργοδότη και κατά 0,5 της μονάδας στον εργαζόμενο. Σημειώνεται ότι οι μισθοί συνέχισαν να μειώνονται όταν οι εργοδότες πλήρωναν χαμηλότερες εισφορές κατά 2,9 ποσοστιαίες μονάδες μετά τον Ιούλιο του 2014. Τώρα που η κυβέρνηση μιλά για αύξηση, πάλι οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν τα σπασμένα. Αφενός θα έχουν έμμεση μείωση μισθού, καθώς οι κρατήσεις ΙΚΑ από 15,5% επί του μισθού θα πάνε στο 16%, και αφετέρου είναι πιθανό να έχουν και άμεσες περικοπές μισθού στην περίπτωση που οι εργοδότες ισοφαρίσουν την επιβάρυνση από την αύξηση των εισφορών τους, με ψαλίδι στις αποδοχές των εργαζομένων.

hellasforce.com

http://www.arxaiaithomi.gr/

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 • ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  *************************************************************

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ

  ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;;;;;;

  ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  ***************************************************************

  ΥΣ.

  ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ,

  ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΠΥΡΕΤΟ ΚΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ,

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΝΟΥΝΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΡΕΣ…..

  ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ,

  …………………..

  ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ,

  ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΑΝΕΜΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟΝ

  ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ : Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ,

  ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,

  Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ

  ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,

  ΕΙΝΑΙ Α Γ Ω Ν Α Σ .

  ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΤΟ :

  ΠΩΣ ΘΑ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .

  ΤΟ΄ ΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΜΑΣ ,

  ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΤΗΤΙΚΟΙ ,

  ΤΟ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

  /////////////////////////////////////////////////////////////////////

  ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ

  Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ

  ( Έ λ ε υ τ ε ρ ί α ή Θ ά ν α τ ο ς )

  Ν, ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ

  ΣΗΜΕΡΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ

  Π Ρ Ε Π Ε Ι

  ***********

  ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ

  ΚΟΥΡΑΓΙΟ ……………..

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …

 • Κανένα γένος ανθρώπων, δεν ελευθερώθηκε από τα δεσμά της σκλαβιάς του, αν πρώτα δεν υπήρχε ένας ΑΡΧΗΓΟΣ

  ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ! ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

  Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία του πλανήτη, κανένα γένος ανθρώπων,

  δεν ελευθερώθηκε από τα δεσμά της σκλαβιάς του,

  αν πρώτα δεν υπήρχε ένας ΑΡΧΗΓΟΣ να τον κατευθύνει στον δρόμο προς την ελευθερία του.

  Το ίδιο ακριβώς αλλά το αντίστροφο θα συμβεί αν ο Αρχηγός ενός γένους που το κατευθύνει είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ

  Ενας λαός ένα γένος από μόνο του δεν μπορεί να κατέχει την κατάλληλη πνευματική μόρφωση

  και παιδεία την αρετή και την τόλμη αν πρώτα δεν την διδαχτεί από τον αρχηγό του.

  Όλοι μας νιώθουμε την αδικία όλοι μας θέλουμε μια ελεύθερη ζωή,

  όλοι μας είμαστε ικανοί για το καλύτερο αν έχουμε έναν αληθινό αρχηγό να μας οδηγεί!!

  Και αντιστρόφως όλοι μας είμαστε ικανοί για το χειρότερο να γίνουμε ένα υποταγμένο γένος των Ελλήνων

  αν έχουμε προδότη αρχηγό.

  Διότι για να είναι ενωμένος ένας λαός δεν χρειάζεται μόνον η συνείδηση

  αλλά και ένας Αρχηγός να μας οδηγεί

  προς την ελευθερία

  η την σκλαβιά!

  morfeas sky

  https://4.bp.blogspot.com/-JdjmxDZwvvc/VwV5bGvE50I/AAAAAAABZWY/N60FZ16vYVkM235bLxjtz6im9Ak8WvtDACKgB/s640/300_1.jpg

  http://oneirosky.blogspot.gr/2016/06/blog-post_6.html

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ

  ΚΟΥΡΑΓΙΟ ……………..

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …

  • ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ;
   http://www.paraxeno.com/wp-content/uploads/2015/11/lathros-greece__article-630×380.jpg

   Ενώ τα κύματα των μεταναστών συρρέουν προς την Ευρώπη και ενώ οι δήθεν «προοδευτικοί” πολιτικοί μας δεν κουνούν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να ανακοπεί όλη αυτό το τσουνάμι των μεταναστών που κατακλύζει την Ελλάδα, ένα υπερσύγχρονο και εξαιρετικά οργανωμένο website δημιουργήθηκε, το οποίο δίνει οδηγίες σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, αραβικά και φαρσί) στους μετανάστες για το πως θα κινηθούν στις χώρες της Ευρώπης!
   Δείτε το website εδώ: http://w2eu.info
   Η ενότητα για όλες τις χώρες της Ευρώπης εδώ: http://w2eu.info/greece.en.html
   Η ενότητα για την Ελλάδα εδώ: http://w2eu.info/greece.en.html
   Είναι εντυπωσιακό ότι παρέχονται λεπτομερώς όλες οι σχετικές πληροφορίες: πως θα ζητήσουν άσυλο, τι ισχύει σε κάθε χώρα σε σχέση με το Δουβλίνο 2, πως θα μπορέσουν να εργαστούν, πως θα τύχουν ιατρικής περίθαλψης κλπ.
   Και μετά από αυτή την απίστευτη διαπίστωση, προκύπτουν αμείλικτα τα ερωτήματα:
   — Ποιος κρύβεται πίσω από τη δημιουργία αυτού του website ;
   — Ποιος χρηματοδότησε τη δημιουργία του και όλους αυτούς που εργάστηκαν για τη συλλογή των στοιχείων για όλες τις χώρες της Ευρώπης ;
   — Ποια είναι τα κίνητρα και οι σκοποί αυτών που το δημιούργησαν ;
   — Τι κάνουν τα όργανα της Ευρώπης για να ανακόψουν όλο αυτό το τσουνάμι που έχει σκοπό να καταργήσει τα έθνη και να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια διακυβέρνηση ;
   — Που πήγαν τα ωραία λόγια της Ευρώπης για καλλιέργεια του πολιτισμού, της κουλτούρας, της παράδοσης και της ιστορίας των λαών της Ευρώπης ;
   Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα έχουν κιμαδοποιηθεί στο πέρασμα του μουσουλμανικού κόσμου που θα επιβάλλει το νόμο της σαρίας και το … θέλημα του αλλάχ.
   — Τι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί, αυτοί οι 300 “εκλεκτοί, οι άνθρωποι ενός ανώτερου θεού» που τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης για να διασφαλίζουν τα συμφέροντά του ;
   — Τι κάνουν οι Βουλευτές των νησιών μας που βλέπουν καθημερινά την έλευση των μυρίων ;
   Γιατί δεν κατακλύζουν την κυβέρνηση με ρωτήσεις στη Βουλή ;
   — Τι κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πέρα από το να εκφωνεί λόγους που μοιάζουν με εκθέσεις ιδεών ;
   — Τι κάνει η Επίσημη Εκκλησία ; Πολύ σύντομα θα φοβόμαστε να κάνουμε τον σταυρό μας περνώντας έξω από την εκκλησία γιατί θα υπάρχει ο φόβος μήπως προσβάλουμε τους εκατοντάδες μουσουλμάνους που θα μας βλέπουν.
   Η χώρα δεν χάνεται… Έχει χαθεί! Κι όλοι σας, όσοι αποκτήσατε θεσμικές θέσεις, απολαμβάνετε τα προνόμιά σας, αυτοθαυμαζόμενοι που καταφέρατε να παραπλανήσετε αυτόν τον αφελή λαό που σας πίστεψε και συνεχίζει να σας πιστεύει. Έτσι θεωρείτε όλοι σας το λαό… αφελή και ανόητο…
   Δεν εξηγείται αλλιώς η απάθεια μπροστά στο ξερίζωμα ενός λαού με ιστορία, αγώνες και αίμα, η αναλγησία μπροστά στο ξεπούλημα των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων, η απραξία μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας… Της χώρας που σας γέννησε, σας μεγάλωσε, σας γαλούχησε, σας έδωσε τιμές και σας εμπιστεύθηκε… Είθε η ντροπή και το όνειδος να σας συνοδεύουν πάντα!!
   24 Νοεμβρίου 2015
   ΠΗΓΗ
   http://www.paraxeno.com/31383/pios-organose-avto-to-pagkosmio-schedio-gia-to-prosfigiko/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>