«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλά τόσο προδότες ειναι αυτοί στην βουλή;;; Θέλουν να μας ξεπαστρέψουν άρον άρον!!!

TRAUDT AERIAL SERVICE
TRAUDT AERIAL SERVICE

Σε λίγους μήνες, η Ευρώπη μπορεί να απαγορεύσει οριστικά το ζιζανιοκτόνο-δηλητήριο στο οποίο στηρίζεται ολόκληρο το επιχειρηματικό μοντέλο της Monsanto!

Η γλυφοσάτη σκοτώνει *τα πάντα* στο πέρασμά της, εκτός από τα γενετικά τροποποιημένα φυτά της Monsanto, μετατρέποντας τον πλανήτη μας σε μια βιοέρημο όπου δε θα φυτρώνει τίποτα, εκτός από μονοκαλλιέργιες μεταλλαγμένων σπόρων. Είναι βιβλική καταστροφή.

Και το χειρότερο είναι ότι η χρήση της έχει εξαπλωθεί τόσο που εντοπίστηκε στο 90% του ανθρώπινου οργανισμού, ενώ μια νέα μελέτη δείχνει ότι είναι ύποπτη για καρκινογενέσεις!

Την περασμένη βδομάδα, κερδίσαμε μια τεράστια μάχη ενάντια στην ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας της γλυφοσάτης στην Ευρώπη. Όλοι μάς έλεγαν ότι ήταν αδύνατο, αλλά μαζί φέραμε τα πάνω κάτω! Ο ευρωβουλευτής Πάβελ Ποκ δήλωσε ότι «το Avaaz είναι αναμφισβήτητα η κινητήρια δύναμη του αγώνα κατά της γλυφοσάτης».

Η ΕΕ θα αποφασίσει σχετικά με την απαγόρευση μέσα στους επόμενους μήνες. Ήρθε λοιπόν η μεγάλη στιγμή:
Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) να αποφάνθηκε ότι είναι «απίθανο η γλυφοσάτη(glyphosate) να είναι καρκινογόνος», ωστόσο οι επιφυλάξεις αρκετών κρατών μελών της ΕΕ, για τη διαδεδομένη στα φυτοφάρμακα τοξική ουσία παραμένουν και πιέζουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που επιδιώκει ανανέωση της έγκρισης του ζιζανιοκτόνου για γεωργική χρήση.

Η άδεια εμπορικής κυκλοφορίας των φυτοφαρμάκων με γλυφοσάτη, λήγει στα τέλη Ιουνίου και ως συμβιβαστική λύση, η Κομισιόν πρότεινε στα κράτη μέλη να παρατείνουν για 12 ως 18 μήνες την ισχύουσα άδεια, έως ότου να υπάρξει «γνωμοδότηση από τον ECHA», τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων.

Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα υποβληθεί στα κράτη μέλη στο συμβούλιο των αρμοδίων υπουργών στις Βρυξέλλες την 6η Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Βίτενις Αντριουκάιτις, προειδοποιώντας μάλιστα τα κράτη που αντιτίθενται «να μην κρύβονται πίσω από την Κομισιόν».

Το Παρίσι «δεν θα εγκρίνει την πρόταση των Βρυξελλών», έγραψε στο Twitter, η υπουργός Περιβάλλοντος της Γαλλίας Σεγκολέν Ρουαγιάλ, επιβεβαιώνοντας ότι η Γαλλία ηγείται των χωρών που τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης χρήσης της γλυφοσάτης.

Η Ελλάδα απείχε από την τελευταία ψηφοφορία, ενώ η Ιταλία, η Ολλανδία, η Σουηδία και το Λουξεμβούργο, καταψήφισαν και την πρόταση της Κομισιόν για ανανέωση διάρκειας εννέα ετών αντί της 15ετίας που προβλέπει η νομοθεσία.

Εν’όψει της εξαγοράς της αμερικανικής εταιρείας φυτοφαρμάκων Monsanto από τη γερμανική βιομηχανία Bayer που επίσης παρασκευάζει φυτοφάρμακο με γλυφοσάτη, φημολογείται ότι η Γερμανία θα συναινέσει στην ανανέωση άδειας χρήσης που προωθεί η Κομισιόν.

Οπως καταγγέλλουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, η Monsanto διαθέτει στην αγορά γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ) που έχουν αντίσταση στο ζιζανιοκτόνο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>